asyalı27 arkadaşımızın bugün sonuç öğrenme tarihi sanırım...inşallah müjdeli haberler alıırız
aynen canım içim bi sıkılıyoki şuan anlatamam... hem olumsuza hazırlanıyorum hemde bi yandan heycan yapıyorum :) oda içimi şişirdi valla... benim bugün karnım ağrıyo biraz bi belim ağrıyo sonra dönüyo karnım ağrıyo bişiler oluyo artık adetmi olucam bebişim benimlemi allah bilir :))
aynen bende senin gibiyim,fakat benim öyle bariz ağrım yok yaaarada karnıma giriyo...aşılamanın ilk günlerinde çok karın ağrısı,kasık ağrısı ve bel ağrım olmuştu..ama şimdi öyle pek yok...inşallah hayıra delalettir....evlilik yıldönümünüde sonuç ne çıkarsa çıksın kutlayın bence,negatif çıkarsa (ki inşallah çıkmaz) kafan dağılır biraz..pozitif çıkarsada çifte kutlama yapmış olursunuz :)
canım doktormu dedi buz torbası kullanmanı... benim bildiğim ne çok soğuk ne çok sıcak müdahelelerde bulunmamak lazım ...
Yok canım vuran hemşire dedi.
Müdahalede bulunmakta sakıncmaı var birşey demedi.
Ama bu bezeler gitmezse geri kalan iğneleri vurulamam ki.
canım bi arkadaşım tüp bebek yaptırdı tuttu demiştim ya görsen bütün karnı klları kalçası hep mosmor değişik iğneler var tabi onlarda ama mecburen vurduruyo.. allah emeklerimizi boşa çıkarmaz canım.. o bezelerde bugün geçmeszse sonra sonra illaki geçer bence sen pek takma kafanı onlara...
Hayatım takmayacağımda ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum.
Yani lanet bişey. Sürekli ağrıyor ki ben acıya dayanıklıyımdır. Bu değişik bişey.
Göğüslerde şiş ne sırt üstü ne yüz üstü yatamıyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
soğuk yada sıcak zararlı mı peki bi yerden mi duydun.
Seninde öğrenmene az kaldı canım inşallah güzel haberlerini alırız.
İnş tutmuştur canım olumlu düşünelim olumlu olsuninşallah canım yaa...valla aslında öyle çok belirtim yok,gün içinde azcık karın ağrım oluyo adet günüm de yaklaştı ya zaten,bilmiyorum bende valla anlamadım yani,ilk aşılamamda çok kötü ağrılarım vardı karın ağrısı,kasık ağrısı falan,bu sefer öyle belirgin bi ağrım yok, heralde tutmadı yaaya da tam tersi :)
Canım rabbim hepimize nasipetsin..Canım senin gibi benden daha çok bekleyen uzun zaman bebeğim olsun diye uğraşanlar için kendimden daha çok istiyorum İnan ki beklemek ve belirsizlik çok zor
Yok canım vuran hemşire dedi.
Müdahalede bulunmakta sakıncmaı var birşey demedi.
Ama bu bezeler gitmezse geri kalan iğneleri vurulamam ki.
İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
Hicran4242 ---------5 Haziran--------------------------- 18 Haziran
Umutlu 26-----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran-------------------------
Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
keroessa------------ 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
duygutbk------------tarihleri bekleniyooo
nurecrin--------------10 Haziran---------------------------21 Haziran
stranger19-----------17 Haziran--------------------------01 Temmuz
esibra----------------17 Haziran--------------------------1 Temmuz
frznn--------------5 Haziran---------------------------20 Haziran
guldusum-----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran
asyali27-------------27 Haziran----------------------------10 Haziran
toki------------------3 Haziran-----------------------------17 Haziran
olmadı maalesef gene olamadık kızlar nasip işte
canım sanki öyle duymuştum bi doktora sor bence... hemşireler bizden cahiller...
hangi iğneydi seni böyle kötü yaptı. benim tarihide az kaldı ama heycandanmıdır nedir karnım ağrıyo bugün..
İnş tutmuştur canım olumlu düşünelim olumlu olsun) Valla adet belirtisi ile çok karışıyor zaten haydiii biran önce yarın olsuunnn )
Canım rabbim hepimize nasipetsin..
Canım yağlı iğne dediğin hangisi?Ben gonal f oldum seninki farklı mı?
bugün karnım çok ağrıyo yaaa... etek giydim ondanmı acaba dedim bütü nbacaklarımı polarla fln sardım ama yinede ağrıyo hayırdır inş.
Yok canım ben aşılamamı oldum. bu iğnenin adı Progynex hamile kalırsam şayet bebeğin tutması için düşük olmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?