Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
asyalı27 arkadaşımızın bugün sonuç öğrenme tarihi sanırım...inşallah müjdeli haberler alıırız

aaa evet kız bak onu atlamışım hay hadi inş. güzel haberlerle gelir bi msj atalımda geldiğinde direk gelsin bize haber versin .. topik topik geziyo asyacık yakalamak zor olur yoksa

aynen bende senin gibiyim,fakat benim öyle bariz ağrım yok yaa arada karnıma giriyo...aşılamanın ilk günlerinde çok karın ağrısı,kasık ağrısı ve bel ağrım olmuştu..ama şimdi öyle pek yok...inşallah hayıra delalettir....evlilik yıldönümünüde sonuç ne çıkarsa çıksın kutlayın bence,negatif çıkarsa (ki inşallah çıkmaz) kafan dağılır biraz..pozitif çıkarsada çifte kutlama yapmış olursunuz :)

valla negatif çıkarsa pek kutlama yapabilceğimi sanmıyorum bi kaç gün sonra olsa belkide hemen ertesi gün sanmam ... bakalım kısmet canım.. inşallah çifte kutlama olur :))

canım doktormu dedi buz torbası kullanmanı... benim bildiğim ne çok soğuk ne çok sıcak müdahelelerde bulunmamak lazım ...

Yok canım vuran hemşire dedi.
Müdahalede bulunmakta sakıncmaı var birşey demedi.
Ama bu bezeler gitmezse geri kalan iğneleri vurulamam ki.

canım bi arkadaşım tüp bebek yaptırdı tuttu demiştim ya görsen bütün karnı klları kalçası hep mosmor değişik iğneler var tabi onlarda ama mecburen vurduruyo.. allah emeklerimizi boşa çıkarmaz canım.. o bezelerde bugün geçmeszse sonra sonra illaki geçer bence sen pek takma kafanı onlara...

Hayatım takmayacağımda ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum.
Yani lanet bişey. Sürekli ağrıyor ki ben acıya dayanıklıyımdır. Bu değişik bişey.
Göğüslerde şiş ne sırt üstü ne yüz üstü yatamıyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
soğuk yada sıcak zararlı mı peki bi yerden mi duydun.
Seninde öğrenmene az kaldı canım inşallah güzel haberlerini alırız.

canım sanki öyle duymuştum bi doktora sor bence... hemşireler bizden cahiller...

hangi iğneydi seni böyle kötü yaptı. benim tarihide az kaldı ama heycandanmıdır nedir karnım ağrıyo bugün..

İnş tutmuştur canım olumlu düşünelim olumlu olsun) Valla adet belirtisi ile çok karışıyor zaten haydiii biran önce yarın olsuunnn)
Canım senin gibi benden daha çok bekleyen uzun zaman bebeğim olsun diye uğraşanlar için kendimden daha çok istiyorum İnan ki beklemek ve belirsizlik çok zor
Canım rabbim hepimize nasipetsin..

Canım yağlı iğne dediğin hangisi?Ben gonal f oldum seninki farklı mı?

İdencim 7 haziran aşılama tarihim 24 haziran adet tarihim dayanamayıp önce yaptırırsam yazarım canımbeni de eklee

olmadı maalesef gene olamadık kızlar nasip işte

Yaa canımm rabbim ne zaman ol derse ozaman olacak ama bizde ozamana kadar pes etmeyeceğiz...Üzülme diyemeyeceğim çünkü çok zor biliyorum ama sabırla bekliycez bebeklerimizi elbet birgün gelecekler biliyoruz.

olmadı maalesef gene olamadık kızlar nasip işte

canım allah sabır versin... belki bizimde olmıycak.. hatta benim büyük ihtimal olmayacak.. üzülmemek lazım şu an kötüsündür belki ama şükür yeniden umut kurabileceğimiz yumurtamız var sperm var... allah çok şükür...

Son düzenleme:
• İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
• Hicran4242 ---------5 Haziran--------------------------- 18 Haziran
• Umutlu 26-----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran-------------------------
• Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
• keroessa------------ 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
• duygutbk------------tarihleri bekleniyooo
•nurecrin--------------10 Haziran---------------------------21 Haziran
•stranger19-----------17 Haziran--------------------------01 Temmuz
•esibra----------------17 Haziran--------------------------1 Temmuz
•frznn--------------5 Haziran---------------------------20 Haziran
•guldusum-----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran
•asyali27-------------27 Haziran----------------------------10 Haziran----------------------------- bir dahaki sefere inşallah
•toki------------------3 Haziran-----------------------------17 Haziran
• sbl2332--------------7 Haziran----------------------------24 Haziran

bugün karnım çok ağrıyo yaaa... etek giydim ondanmı acaba dedim bütü nbacaklarımı polarla fln sardım ama yinede ağrıyo hayırdır inş.

canım sanki öyle duymuştum bi doktora sor bence... hemşireler bizden cahiller...

hangi iğneydi seni böyle kötü yaptı. benim tarihide az kaldı ama heycandanmıdır nedir karnım ağrıyo bugün..

Progynex iğne canım. aşılamadan sonra 12 gün boyunce vurulacaksın dedi. Bugün 5 günü bakalım

Yok canım ben aşılamamı oldum. bu iğnenin adı Progynex hamile kalırsam şayet bebeğin tutması için düşük olmasın diye.

bugün karnım çok ağrıyo yaaa... etek giydim ondanmı acaba dedim bütü nbacaklarımı polarla fln sardım ama yinede ağrıyo hayırdır inş.

Canım azcıkta olsa üşüdüysen ondan olabilir sıcak tut kendini ve umutsuzluk yok!bunu unutma..
Buarada geçmiş sayfaları okudum daaa ileri hareketli spermleri % 60,% 100 olan bile varmış yaw maşallah bizimki yıkandıktan sonra % 35 ileri hareket olmuş düşük ozaman gerçi doktor iyi dedi ama demekki bir düşüklük var keşke bende vitamin falan başlasaymışım eşime ( hep kendimize yoğunlaşıyoruz neyse hayırlısı bekleyip görücez...

Yok canım ben aşılamamı oldum. bu iğnenin adı Progynex hamile kalırsam şayet bebeğin tutması için düşük olmasın diye.

Heee anladım canım bana da jel verdi onun için crinone jel ve o da yağlı direk vajinaya sıkılıyor kasıntı birşey ama napalım yeterki bebişler gelsin herşey onlar için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…