Sende haklısın canım zaten olacağı varsa hertürlü olacak ben sadece doktorumun bana söylediğini söylemek istedim zira bende tatile çıkmak istiyordum neyse kısmet rabbim olduracaksa ki inş hepimiz müjdeyi alırız bu ay hiçbir engel duramaz karşısında...eşim ereğli li hicrancım konya geliniyim yaneeee..
sibelcim dr a demedim ama kontrole gittiğimde söylemek zorunda kalacağım amann ne yapayım ya o stresli süreci bişeler yapmadan bekleyemem.. birde ben bu aşılama olayını düşünmüyordum dr pat diye yapalım deyince mecbur kısa zamana sıkışmak zorunda kaldı
benim eşim ağustos gibi askere gidecekti tatil planını o yüzden bu ay yaptık tabi kasıma ertelenince de askerlik işi planlar değişemedi malesef ama ben bişe öğrendim gebelik için beklenen planlanan şeyler yapılınca stresten olmuyo biraz hayatı akışına bırakmak lazım aşılama oldum diye ongün yatmıcam yani hatta öyle ki aşılama yapılacağı hafta çok yoğun çalışıyorum sonra da tatile gidecez hiç umursamıyorum bebeğim bna gelecekse her şekilde gelir önemli olan bizim sağlığımız mutluluğumuz.....
Canım ben 2011 de çektirmiştim amaan nolacak nasılsa günü gelince doğum sancısı çekicem nekadr kötü olabilirki deyip anestezi almadan çektirdim ama beni uyaran biri olsa kesinlikle anestezi yaptırırdım herhalde.işlemm çook kısa sürüyor 5dk o acıyı çekiyorsun ben bayılacak gibi olmuştum doktor birkaç defa tokatladı beni bitince okadar acı olmuyor ama ben o ağrıdan kustum tansiyonum düştü 1 saat serum verdiler falan tabii benim canım çok tatlı ama doktorumunda dediği buna dayandın ya doğumun kolay olur senindiRabbim dualarımızı kabul etsin inş arkadaşlar.beni aşılama öncesi rahim filmi konusunda bilgilendirirmisiniz.Çok mu can yakıcı bi süreç bu?Bursa da rahim filmi için tavsiye edeceğiniz yer var mı.yardımcı olursanız sevinirim.
antakya da özel bi hastanede canmcanım bu işler sayıya bakmıyo kısmete bakıyo takma..
eklerim canım hoşgeldin... nerde yaptırdın aşılamanı sen?
bende 3 haziranda yaptırdım 12 haziranda istediler testi ... erken oldu biraz benimki niyeyse.. sen nerde yaptırdın?
Günaydın canım hayırlı olsun ilk iğnensonucu güzel olurinş.
bende bugün gittim kan verdim progesterona bakıcaklar.. bu fitil beni mahfetti dedim.. kullanma ozaman didi ... çokta önemli deilmiş o fitiller doktora göre
Sende haklısın canım zaten olacağı varsa hertürlü olacak ben sadece doktorumun bana söylediğini söylemek istedim zira bende tatile çıkmak istiyordum neyse kısmet rabbim olduracaksa ki inş hepimiz müjdeyi alırız bu ay hiçbir engel duramaz karşısında...
Canım ben 2011 de çektirmiştim amaan nolacak nasılsa günü gelince doğum sancısı çekicem nekadr kötü olabilirki deyip anestezi almadan çektirdim ama beni uyaran biri olsa kesinlikle anestezi yaptırırdım herhalde.işlemm çook kısa sürüyor 5dk o acıyı çekiyorsun ben bayılacak gibi olmuştum doktor birkaç defa tokatladı beni bitince okadar acı olmuyor ama ben o ağrıdan kustum tansiyonum düştü 1 saat serum verdiler falan tabii benim canım çok tatlı ama doktorumunda dediği buna dayandın ya doğumun kolay olur senindiKorkutmak istemem seni ama anestezi gibi bir imkan varsa yaptır boşuna o ağrıyı kısa süreliğine de olsa çekme derim ben tabi yine sana kalmış...
Sende haklısın canım zaten olacağı varsa hertürlü olacak ben sadece doktorumun bana söylediğini söylemek istedim zira bende tatile çıkmak istiyordum neyse kısmet rabbim olduracaksa ki inş hepimiz müjdeyi alırız bu ay hiçbir engel duramaz karşısında...
Yok canım öyle anlamadım bende meraketme...Gerçekten çok çok zor bir sınav veriyoruzcanım yanlış anlamadım seni sakın öyle anlama ama ben bir senedir bu stresi yaşıyorum ve her ay her gün yani geç de olsa anladım ki kafaya takmamak lazım biraz coll olmak lazım mış bende onu denemeye başladım rabbim zamanını biliyo biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım o ol dediği zaman olacak bunu çok iyi anladım.... rabbim bekleyenlere isteyenlere herkese yardım etsin bu sınav çok zormuşş...
kızlarrrr yarından sonra test günümm....son 1 günüm yani..nolur dua edinnn...rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
Ayyy heycan bastı benii haydi hayırlısı canım dualarım seninle inş o güzel haberi duyalım sendenn)buarada varmı herhangi bir belirti?
inşallah canım yaa...valla aslında öyle çok belirtim yok,gün içinde azcık karın ağrım oluyo adet günüm de yaklaştı ya zaten,bilmiyorum bende valla anlamadım yani,ilk aşılamamda çok kötü ağrılarım vardı karın ağrısı,kasık ağrısı falan,bu sefer öyle belirgin bi ağrım yok, heralde tutmadı yaaya da tam tersi :)
Yok canım öyle anlamadım bende meraketme...Gerçekten çok çok zor bir sınav veriyoruzRabbim hepimizin yardımcısı olsun,ben de 3 senedir her ay ne umutlarla bekledim hiç bir sorun çıkmamasına rağmen dualar ettim allahım bir sorun çıksın çözüm bulalım diye ama nasip kısmet o ol dediğinde olacak senin de dediğin gibi?
kızlarrrr yarından sonra test günümm....son 1 günüm yani..nolur dua edinnn...rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
inşallah canım yaa...valla aslında öyle çok belirtim yok,gün içinde azcık karın ağrım oluyo adet günüm de yaklaştı ya zaten,bilmiyorum bende valla anlamadım yani,ilk aşılamamda çok kötü ağrılarım vardı karın ağrısı,kasık ağrısı falan,bu sefer öyle belirgin bi ağrım yok, heralde tutmadı yaaya da tam tersi :)
Canım eskişehirde mi oldu aşılaman
Günaydın arkadaşlar,
Bu iğneler beni öldürdü( Beze oluştu. Sürekli buz torbası ile masaj yapıyorum. Yağlı iğnenin bu kadar acıtacağını tahmin edemezdim (
Kııız umutlu nerde bu kız diyodum bende :)) hadi bakalım hayırlısı allahtan... bende çarşamba öğrencem bakalım nolcak sonuç :))
bu arada kızlar yeni gelen arkadaşlar olmuş.. haftasonları ve akşamları nete giremiyorum... o yüzden ancak okuyabildim... en son listemi paylaşıcağım eklenmek isteyenler aşılama tarihini ve test tarihini yazarlarmı.. UMUTLU26 yarın ilk güzel haberi bekliyorum sendeeeennnn
asyalı27 arkadaşımızın bugün sonuç öğrenme tarihi sanırım...inşallah müjdeli haberler alıırız İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
Hicran4242 ---------5 Haziran--------------------------- 18 Haziran
Umutlu 26-----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran-------------------------
Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
keroessa------------ 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
duygutbk------------tarihleri bekleniyooo
nurecrin--------------10 Haziran---------------------------21 Haziran
stranger19-----------17 Haziran--------------------------01 Temmuz
esibra----------------17 Haziran--------------------------1 Temmuz
frznn--------------5 Haziran---------------------------20 Haziran
guldusum-----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran
asyali27-------------27 Haziran----------------------------10 Haziran
toki------------------3 Haziran-----------------------------17 Haziran
ayy iden'cim yaaa senle aramızda bir gün var :) inşallah o listedeki sonuç kısmı hamile,hamile,hamile,hamile............ diye dolsunnn, yarın sabah gidip kan vercem bakalım,ben kendimi negatife alıştırmaya çalışıyorum,sonuç hüsran olursa çok üzülmeyeyim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?