Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ağır falan kaldırmadın demi.

Heee anladım canım bana da jel verdi onun için crinone jel ve o da yağlı direk vajinaya sıkılıyor kasıntı birşey ama napalım yeterki bebişler gelsin herşey onlar için..

canlarım vala ağır kaldırmadım ama üşütmekten belkide bilmiyorum... bakcez görcez :) ben dün o sağlık ocağının dandik testlerinden yaptım aynı kaptaki idrardan iki tane yaptım biri silik çıktı diğerinde çıkmadı ama çatlatma iğnesine 9 gün olmuştu çok normal yani 10 gün sonunda geçiyomuş etkisi sanırım...

o progesteronun banada fitilini vermişti doktor 3 gün kullanabilrdim mahfetti beni ... kaşıntı akıntı öldüm resmen..doktora söyledim istersen kullanma dedi.. hastam eğer kullanmazsa ben endişelenmem çok etkilediğini düşünmüyorum dedi.. bende bıraktım walla..

Heee anladım canım bana da jel verdi onun için crinone jel ve o da yağlı direk vajinaya sıkılıyor kasıntı birşey ama napalım yeterki bebişler gelsin herşey onlar için..

Bende jel istedim ama iğne daha etkil idedi. Canın yanacak ama katlan dedi.Bilemiyorum.
İş yerinde vallahi simit ile oturuyorum (
Bu arada senin neden test günün aşılamadan 17 gün sonra. Geç değil mi?

Canımm senin çarşamba günüydü dimi? Ayy haydi inş ya)Buarada üşütma sıcak tut ayaklarını müjdeli haberi alıcazsenden başından beri biliyorsun içime doğuyor!
Bende jel istedim ama iğne daha etkil idedi. Canın yanacak ama katlan dedi.Bilemiyorum.
İş yerinde vallahi simit ile oturuyorum (
Bu arada senin neden test günün aşılamadan 17 gün sonra. Geç değil mi?

Canım iğne bencede daha etkilidir azcık dayanıcan napalım inş sonuç alırız vallahi ya. ...Benim doktorum adeti bekliycez dedi bende beklenen adet tarihimi yazdım ama 14. Gün dayanamayıp yaptırırım kesin

Buarada birşey sorucam kızlar ya kullandığım progestan jelindenmidir nedir göğüslerim çok açıyor iki gündür sizde de varmı böyle bir durum?

Aynen canım dayanmaktan başka çare yok. Ama acısı felaket şimdi gittim lavobaya buz aldım biraz masaj yaptımda rahatladım.
Benim bundan önce aşılama değildi. Yine iğnelerle yumurta oluştu ilişki önermişti. Onda mesela 12 günü hasta olmuştum. Çatlatma iğnesinden 12-14 gün sonra adet görülüyor olumsuzsa sonuç.

Buarada birşey sorucam kızlar ya kullandığım progestan jelindenmidir nedir göğüslerim çok açıyor iki gündür sizde de varmı böyle bir durum?

Evet canım yapaması normal. Hormonlarla direk oynanıyor. Göğüs ağrısına en iyi şey sıcak. Saç kurutma makinesini 1 .derece yada ne kadarına dayanabiliyorsan atletin üzerinden gögüslerine doğru 1-2 dk tut. Rahatladığını hissedeceksin.

canım ağzından bal damlıyor... inşallah benim şuan duygularım çok karışık ama olumsuz olduğuna dair hislerim daha kuvvetli belki bunca zamandır yaşadıklarımdan dolayı bilmiyorum... inşallah dediin gibi olur hatta hepimiz ahanda böyle oluruz :)))

benim doktorda çok erken istedi bence testi.. hatta benimle aynı gün aşılama olan kadından cuma gününe istemiş benden çarşamba istedi... neye dayanarak o güne istedi anlamadım... bakalım göreceğiz artık...şimdi sıra umutluda inşallah ondan güzel haber gelir.. oda negatif derse bendeki bir gr heycan var oda gitcek...

kıızz sende aşağıya soğuk yukarıya sıcak veriyon :) napcak bu bünye senle.. ne çekti be senin vücutt :)))

Normal iaşılamadan 12 sonra olanmış :)Aman herkes ayrı şey diyor alla kbulla kherşey birbirine giriyor :)))
İnşallah bakalım kısmet. ama olmaz ise, ben direk tüp bebek isteyeceğim.Onunda garantisi yok ama

Yaa sağol canım deneyeyim bakayım inş azıcık iyi gelir...Buarada bana çatlatma iğnesi yapılamadıkontrole gittiğimde kendi kendine çatlamış dedi doktor apar topar o gün aşılamam olduama öncesinde 5 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım genelde iğneden sonra 15.gün oluyordum

kıızz sende aşağıya soğuk yukarıya sıcak veriyon :) napcak bu bünye senle.. ne çekti be senin vücutt :)))

Hahahah:))Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün canım :)))
Bende her olumsuza uyan bişey var:))Ama cidden bak dene gögüsün ağrıyorsa hak vereceksin :)))))

merhabalar.ben de yeni katıldım aranıza. 5 haziran günü yaptırdım ilk aşılamamı. sonuç için 20 haziran dedi dr. um.inşallah herkesin gönlünden geçen gerçekleşir.

merhabalar.ben de yeni katıldım aranıza. 5 haziran günü yaptırdım ilk aşılamamı. sonuç için 20 haziran dedi dr. um.inşallah herkesin gönlünden geçen gerçekleşir.

Hoşgeldin canımmminş allahım inş,))buarada benimde ilk aşılamamdı 7sinde oldum haydi hepimiz güzel haberler alalım,)

Az değil baya iyi gelecek. Göğüslerinin rahatladığını hissedeceksin. Çalışmıyorsan evde isen dene.
Ne güzel işte kendiliğinden çatlamış. İnşallh sonucuda iyi olur. Ya ebnce klomen vs. zaman kaybı, stres.
Ben doktora dedim sonuçta bilmiyorum sizlerin raporu var mı? Benim yok parayla özelde yaptırıyorum.Şimdiye kadar verdiğim para ile tüp bebek yaptırırdım. Bu kadar acı, stres çekene kadar direk aşılama yada tüp bebeğe geçseydim daha iyiydi.
Ama işte bazı şeyler yaşayarak öğreniliyor.

Hoşgeldin canımmminş allahım inş,))buarada benimde ilk aşılamamdı 7sinde oldum haydi hepimiz güzel haberler alalım,)

Hoşgeldin. Seninle aşılamayı aynı gün yaptırmışız :) bneimde 18 haziran sonuç bakalım. Allah hepimie güzel sonuçlar versin.

Canımmm oohhhya denedim hakikatten nasıl birşey ya rahatladım bluz değince bile acıyordu nasıl rahatlattı anlatamam çokkk sağol ya )) Sorma canım bende hep özele gittim ah ahh dediğin gibi okadar paraya direk aşılama olmadı hemen tüp bebek yaptırabilirdim gerçekten boşuna hem para hem zaman kaybı yaşattığı stresse cabası a yaşamadan bilemiyoruzki hep bi ya olursa durumu var kısmet inş bu sefer olur...

Hoşgeldin. Seninle aşılamayı aynı gün yaptırmışız :) bneimde 18 haziran sonuç bakalım. Allah hepimie güzel sonuçlar versin.

Hicran da 5inde yaptırmıştı ozaman 18 i 3 tane sonuç alıcazz)haydi hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyoruz)

Hahahah:))Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün canım :)))
Bende her olumsuza uyan bişey var:))Ama cidden bak dene gögüsün ağrıyorsa hak vereceksin :)))))

Hahahahha bende koptum yaw)

koparsınız tabe :) ne desen bi çözümü var ama hep ısıyla alakalı :))

canım hakkında hayırlısı olsun inş. hoşgeldin aramıza :)

canım ben devlet hastanesine gidiyorum ilaçları raporla alıyorum indirimli oluyo işlemlere 5 tl muayne ücretinden başka kuruş vermiyorum... ama en az 3 kere aşılama şartları var ancak ondan sonra tüp bebek raporu çıkarabiliyolar.. bende işte tutsada tutmasada 3 kere deniyim sonra biraz ara veriyim tüp bebeğide birdahaki sene başına fln yaptırırım diyodum ama işyerinden artık izin almaktan sıkıldım... hemen şimdi işide bırakamam en az 1 sene 1,5 sene daha çalışmam lazım... bu aşılamadan sonra eylül ekimde fln yaptırırım heralde o zamana kadar gidemicem galiba doktora

• İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
• Hicran4242 ---------5 Haziran--------------------------- 18 Haziran
• Umutlu 26-----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran-------------------------
• Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
• keroessa------------ 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
• duygutbk------------tarihleri bekleniyooo
•nurecrin--------------10 Haziran---------------------------21 Haziran
•stranger19-----------17 Haziran--------------------------01 Temmuz
•esibra----------------17 Haziran--------------------------1 Temmuz
•frznn--------------5 Haziran---------------------------20 Haziran
•guldusum-----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran
•asyali27-------------27 Haziran----------------------------10 Haziran----------------------------- bir dahaki sefere inşallah
•toki------------------3 Haziran-----------------------------17 Haziran
• sbl2332--------------7 Haziran----------------------------24 Haziran
•seker_mavi----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…