bende cok tebrik ederim darısı başımıza inşallah bende 28 haziran da aşılama yaptırdım büyük bir merakla sonucu bekliyorum ...
valla biraz ümitlenmenin dışınnda negatfe de hazırm ama 2iz mi 3 üzmü bilmem midem aldı basını gidiyor dr umu aradım izne çıkmış olanlardan bahsettim senin ikizler seni çok yoracak anlaşılan dedi güldü ümitlendiiiim10. Gün çok erken idrar için tabi ikiz değilse) tey tey teeeey )
sen nasılsın cnm bebişle aran nasıl bu arada neden gebelik takvimi oluşturmadın beni o takvime sahib olmak için kendimi paralıyorum olsunda yapim dieeİns hamilesindir cnm benim
haklısın cnm diger iki aşılamamda 10.gün yaptıgımda silik bile çokmıyodu artı vucudumdaki degişiklikler beni bu sanı ya itti inş sende bende bütünnn isteyen bekleyen hanımlarda bu mucizeyi yasarlar....... peki sende hiç belirti yokmu adet sancıların var mı
valla biraz ümitlenmenin dışınnda negatfe de hazırm ama 2iz mi 3 üzmü bilmem midem aldı basını gidiyor dr umu aradım izne çıkmış olanlardan bahsettim senin ikizler seni çok yoracak anlaşılan dedi güldü ümitlendiiiim
bende cok tebrik ederim darısı başımıza inşallah bende 28 haziran da aşılama yaptırdım büyük bir merakla sonucu bekliyorum ...
valla biraz ümitlenmenin dışınnda negatfe de hazırm ama 2iz mi 3 üzmü bilmem midem aldı basını gidiyor dr umu aradım izne çıkmış olanlardan bahsettim senin ikizler seni çok yoracak anlaşılan dedi güldü ümitlendiiiim
valla canım ilk 6 gün diger iki asılmamdaki gibi oldu agrılar kasılmalar felan sonrası farklı işte digerlerinde adete dogru idi hissediyodum adet belirtileriydi sancı uykusuzluk sinir ve 13.günü hep adet olmuştum şimdi 2 gündür midem bulanıyor her gecen saat şiddetleniyr bas dönmesi yine kasık agrısı bogazm kuruyor belki yazdan agzım çok tatsız ve hepp cnm ekşi tuzlu acı istyor digerlerinde hep tatlı çekerdi cnm ve gögüslerim bi farklı şişti agrıyor ucuda koyulaşmış gibi ammaaaan ne ararsan var yeterki göz görmek istesin yarın sabahta yapcam 5 tane test aldımsende ne gibi belirtiler var cnm.
selam kızlarrr
İki gündür çok yoğunum giremedim kimlerrr hamiişşşş???
Benim dün yumurtişler 14 mm di bugün yine gittim çatlamııışşşDoktorda şaşırdı ikidir aynısı oluyor Bende tabi ne yapacağımı şaşırdım dünde iişki vermişti oyüzden bugün olamadı aşılamam tahminen bu sabah çatladı çünkü ağrım oldu 36 saat şansımız var dedi yarın sabahtan aşılamam olacak allahtan dün geceden ilişki oldu yarında aşılama olunca yumurta ve spermlerin karşılaşması daha olası olur inş ama pek umutlu değilim bu sefer neyseee...
Offff içim karardı benim ya
Sizler nasılsınız kızlarrr??
Selam canım madem çatlamış neden hemen yapmadı ki aşılamanı ??
Canım dün gece ilişki olduğu için bugün yapamadı sperm kalitesi olayıSözde cumartesi diye planladığımız için dün ilişki olmuş oldu nerden bileyim neyse vardır bir hayır artık ne diyeyim...
mrb canım benim aşılamanın yapıldığı gün göğüslerim ağrımaya başladı benim test tarihim 10temmuz ama şimdide sarı akıntı vardı biraz canım sıkıldı ayrıca şişimde ama iğnaler yapıyor galiba onuburada selam sabah yok mu arkadaşlar:) ne zaman test sonuçlarınız belli oluyor var mı belirtiler siz de cok şiştidiniz mi??? amma sordum ama kusura bakmayın lütfen
3.asılamam canım adetin 3.günü merional kullandım 6 tane günde bir tane adetin 11.günü gittim yumurtaların çok gelişmiş pko oldugum için hep fazla tepki verio e2 tahlili yaptı 1955 civarı çıktıı coook cok yüksek dedi asılamayı şimdilik erteleyelim dedi 3gün sonra cagırdı yumurtalarıma baktı sanırım 5 yada 6 yumurtam vardı hemen catlatma ignesini vurun dedi saat 11 gibi vurdurdum ertesi gün asılamam yapıldı sıkı durunnnn asılamam tamm 1 milyonla yapıldı dr hiçç umutlu degildi ben asılamayı yaptırmayalım dedim buraya kadar gelmişsin ben bunları söylerjken cataldaydım oda altımdaneyse velhasıl asılamam adetimin 14.gün yapıldı
canım 14mm yumurtalar nasıl birden çatlamışş yaaaselam kızlarrr
Benim dün yumurtişler 14 mm di bugün yine gittim çatlamııışşşDoktorda şaşırdı ikidir aynısı oluyor Bende tabi ne yapacağımı şaşırdım dünde iişki vermişti oyüzden bugün olamadı aşılamam tahminen bu sabah çatladı çünkü ağrım oldu 36 saat şansımız var dedi yarın sabahtan aşılamam olacak allahtan dün geceden ilişki oldu yarında aşılama olunca yumurta ve spermlerin karşılaşması daha olası olur inş ama pek umutlu değilim bu sefer neyseee...
Yaaa belkim aşılamaya gerek kalmadan tutmuştur bile)belki de senin bebiş hikayen de bu olacak )
Keşke canım ahh ahhh inşYaaa belkim aşılamaya gerek kalmadan tutmuştur bile)belki de senin bebiş hikayen de bu olacak )
canım 14mm yumurtalar nasıl birden çatlamışş yaaa(( doğru söylemiş aslında 36 saat konusunda inş. olur canını sıkma daha şimdiden dur bakalım
selam kızlarrr
ozikaa senin test tarihin 8 temmuz dimi belirtiler falan nasıl nasıl hissediyorsun kendini benimde 10 temmuz test tarihim
Benim 6 Temmuz canım çok az kaldı bu sefer hiç belirti aramıyorum valla aşılamam yapıldı ertesi gün tatile çıktım dün geldim güneş rüzgar çarptı heralde başım çatlıyo bi üşüyorum bi ateş basıyo anlayacağın bu güneş çarpması beni bitirdi ;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?