Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bi şey danışmak istiyorum size, 14.günümdeyim iğnelerimin büyük bi ihtimalle pazartesi aşılamamı olucam.
Dün çok fena üşüttmüşüm gözlerim içleri yanıyo çok fena halsizim. Soğuk algınlığı için bi ilaç içsem toparlanıcam, ama doktorum ilaç içmeme mi söylemişti.
Ne yapsam bilemedim, ateşimde var

Hayırlı olsun aşılaman benimde ctesi belli olacak acayip heyecanlıyım

teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlısı benim de cumartesi evlilik yıldönümüm... umarım evliliğimizin yeni yılına bebek ile gireriz.... benim test tarihim 13 temmuz ama 15 i beklemeyi düşünüyorum:) dayanırsam tabi

benimde 13 temmuz ama bu defa bana aşılama sonrası jel vermedi ve benim göğüslerim hala şiş hem de bayağı! Çatlama iğnem 26 haziran aşılamam da 28'inde oldu. sizce ilaç etkisi olabilir mi yoksa bebeğim bu defa benle mi jel kullansam o yapıyor diyeceğim ama umutlanmak istemiyorum belki de diğer ilaçların etkisi sürüyordur.......

Geçmiş olsun canım bence daa aşılama olmadığından ilaç içilebilir ama sen gene de riske atma bol limonlu ballı bitki çayları iç Allah şifa versin;(

İnşallah sana sıkı sıkı tutunmuştur bebeğin)

kızlar dün test günümdü ve tahlil soncu herzamanki gibi negatif ama ben hala adet olmadı kist falan olmaz heralde dimi

canım senin sonuç 10 temmuz gibi belli olur ancak.. ama bekle tabi boşuna kan vermiş olmazsın varsada yoksada ...

maşallah canım inş. doğrudur testin bi hamilemiz çıksın artık :)

Canım dün gece ilişki olduğu için bugün yapamadı sperm kalitesi olayı Sözde cumartesi diye planladığımız için dün ilişki olmuş oldu nerden bileyim neyse vardır bir hayır artık ne diyeyim...

kuzum her şerde bi hayır vardır.. geçenkinin aynısı oldu herşey yine olmayacak diye bakıyosun sen ama onu allah bilir.. bana bak benimde öyle aynı gün başladı adetim aynı gün çatlatma iğnesi vurdum aynı gün aşılamam oldu :) ama umut var ümitliyim allah nasip eder inşallah...

kızlar dün test günümdü ve tahlil soncu herzamanki gibi negatif ama ben hala adet olmadı kist falan olmaz heralde dimi

canım hakkımızda hayırlısı olsun.. artık tüp bebeğe gidicez napalım başka çaremiz yok hepimiz için geçerli... kist içinde eğer çok geçiyosa adetin bi doktora görün derim..

bugün aşılamamın 16. günü ben 19 haziranda oldum aşılama ama hala adet olmadım belirtsi bile yok

Hoşgeldin canım
Olumsuz düşünme dur çatladı ise zaten ilişki olmuş yumurtalar 24 saat canlı kalıyor spermlerde
tutmuş olma ihtimali zaten var.
Canım tek umudum o zaten :S
Tabi canım verecek olan allah o bilir herşeyi mucizeler yaratır inş...Moralim hep yüksekti aslında ama dün bu olay olunca doktorumda şaşırdı ben ilk defa böyle birşey görüyorum dedi 1 kerelik oldu bunda olmaz dedim ama yine aynısı oldu 3. Aşılamaya devam desek yine aynı olacak dedi bunun sonucuna göre tüp bebek olacak artık dedi...

Evet canım aynısı oldu(bu sefer umutluydum hep olumlu baktım hatta hep bu ay olacak diyordum ama şimdi yine aynı olunca offf nebileyim üst üste geliyor,bugünde anneciğimin melek oluşunun 7.yıl dönümü
Zaten duygusal açıdan kötü olduğum bir dönem birde aynısı olunca iyicene fena oldum((Neyse çıkmadık candan umut kesilmezmiş napalım hazırlanayım da gideyim bari eşim erkenden gitti verdi spermleri ...

canım allah rahmet eylesin anneciğini ... bugün yanında olacaktır o.. hiç üzülme sıkıntı yapma gevşe kaslarında gevşesin... olacak yaa 10 senedir çocuğu olmayanın çocuğu oldu biz daha neyizki ...

nyse arkadşlar ben artık topikten ayrılıyorum tedavide bitti zaten herkese ALLAH bebek versin kendinize ii bakn

sibelim üzme kendini inşallah hayırlısı olur de olsun
Anneciğinde nurlar içinde yatsın.
İden'in dediği gibi bence de annen bugün yanında.
İnşallah güzel sonuçlar alacağız bu ay senden

nyse arkadşlar ben artık topikten ayrılıyorum tedavide bitti zaten herkese ALLAH bebek versin kendinize ii bakn

Duygu'cum bizim tedaviler bitse de. Bu topikte devam edeceğiz.
Son kişimiz çocuk doğurana kadar. Hatta çocuk doğurduktan sonrada sık girmesek bile buradayız.

Duygu'cum bizim tedaviler bitse de. Bu topikte devam edeceğiz.
Son kişimiz çocuk doğurana kadar. Hatta çocuk doğurduktan sonrada sık girmesek bile buradayız.

aynen dediğin gibi güldüşüm ama herkesin tercihi belki rahatlamak istiyodur kendi bilir... biz burdayız en az 9 ay sık sık burdayız

sibelim üzme kendini inşallah hayırlısı olur de olsun
Anneciğinde nurlar içinde yatsın.
İden'in dediği gibi bence de annen bugün yanında.
İnşallah güzel sonuçlar alacağız bu ay senden

Canlarım sağolun amiinn...
Yoldayım gidiyorum annemin kolyesini taktım inş uğur getirecek bana ...
Eve geçince gelirim artık...
Buarada evet herkes doğurana kadar buradayız...

canım üzme canını ya baksana tam zamanında eşinle çalışma yapmışşın belkide dogal yolla bebegin gelecek bunu düşün moralini bozma canım

aynen dediğin gibi güldüşüm ama herkesin tercihi belki rahatlamak istiyodur kendi bilir... biz burdayız en az 9 ay sık sık burdayız

bende burdayım inşallah dogurana kadar burdayızzz :)))

kızlar ya 2 gündür kupkuruyum ya ben iyi bişeymi kötü bişeymi anlamadım ya 13. günüm bugun (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…