ozikaa senin test tarihin 8 temmuz dimi belirtiler falan nasıl nasıl hissediyorsun kendini benimde 10 temmuz test tarihim
Sende belirti var mı seninde az kalmış
Hayırlı olsun aşılaman benimde ctesi belli olacak acayip heyecanlıyım
mrb canım benim aşılamanın yapıldığı gün göğüslerim ağrımaya başladı benim test tarihim 10temmuz ama şimdide sarı akıntı vardı biraz canım sıkıldı ayrıca şişimde ama iğnaler yapıyor galiba onu
Kızlar bi şey danışmak istiyorum size, 14.günümdeyim iğnelerimin büyük bi ihtimalle pazartesi aşılamamı olucam.
Dün çok fena üşüttmüşüm gözlerim içleri yanıyo çok fena halsizim. Soğuk algınlığı için bi ilaç içsem toparlanıcam, ama doktorum ilaç içmeme mi söylemişti.
Ne yapsam bilemedim, ateşimde var
Âmin inşallah ilk kez bu ay kafaya takmadan geçirdim aşılamayı bakalım dedikleri gibi takmayınca oluyomu test edelimaaaa canım çok azz kalmış hadi bakalım pozitif pozitif haberler alırız inş
benimkiler klasik adett belirtileri göğüs ağrısı sırt ağrısı falan(( ha bide sarı akıntı geldi bugün ((
benimde 13 temmuz ama bu defa bana aşılama sonrası jel vermedi ve benim göğüslerim hala şiş hem de bayağı! Çatlama iğnem 26 haziran aşılamam da 28'inde oldu. sizce ilaç etkisi olabilir mi yoksa bebeğim bu defa benle mijel kullansam o yapıyor diyeceğim ama umutlanmak istemiyorum belki de diğer ilaçların etkisi sürüyordur.......
iden benim 3. aşılama ama ilki zaten masadan kalkarken doktor olmaz dedi. eşimin sperm sayısının düşüklüğünü öğrendik 2. de olmadı ama bu defa Erzurum da prof yaptı ve bende yapılırken ilk kez rahattım ama cok kilo aldın yaaa tutsa bari 28 haziranda yaptırdım ama kırmızılar gelene kadar test yok diyorum dayanırsam tabi en azından 15 temmuzu bekleyeym diyorum senin test tarihin ne zaman bir de ben forumu yeni kullanıyorum alıntı yaparak cevap yazamıyorum o nasıl oluyor :)
3.asılamam canım adetin 3.günü merional kullandım 6 tane günde bir tane adetin 11.günü gittim yumurtaların çok gelişmiş pko oldugum için hep fazla tepki verio e2 tahlili yaptı 1955 civarı çıktıı coook cok yüksek dedi asılamayı şimdilik erteleyelim dedi 3gün sonra cagırdı yumurtalarıma baktı sanırım 5 yada 6 yumurtam vardı hemen catlatma ignesini vurun dedi saat 11 gibi vurdurdum ertesi gün asılamam yapıldı sıkı durunnnn asılamam tamm 1 milyonla yapıldı dr hiçç umutlu degildi ben asılamayı yaptırmayalım dedim buraya kadar gelmişsin ben bunları söylerjken cataldaydım oda altımdaneyse velhasıl asılamam adetimin 14.gün yapıldı
selam kızlarrr
İki gündür çok yoğunum giremedim kimlerrr hamiişşşş???
Benim dün yumurtişler 14 mm di bugün yine gittim çatlamııışşşDoktorda şaşırdı ikidir aynısı oluyor Bende tabi ne yapacağımı şaşırdım dünde iişki vermişti oyüzden bugün olamadı aşılamam tahminen bu sabah çatladı çünkü ağrım oldu 36 saat şansımız var dedi yarın sabahtan aşılamam olacak allahtan dün geceden ilişki oldu yarında aşılama olunca yumurta ve spermlerin karşılaşması daha olası olur inş ama pek umutlu değilim bu sefer neyseee...
Offff içim karardı benim ya
Sizler nasılsınız kızlarrr??
Canım dün gece ilişki olduğu için bugün yapamadı sperm kalitesi olayıSözde cumartesi diye planladığımız için dün ilişki olmuş oldu nerden bileyim neyse vardır bir hayır artık ne diyeyim...
kızlar dün test günümdü ve tahlil soncu herzamanki gibi negatif ama ben hala adet olmadı kist falan olmaz heralde dimi
canım senin sonuç 10 temmuz gibi belli olur ancak.. ama bekle tabi boşuna kan vermiş olmazsın varsada yoksada ...
maşallah canım inş. doğrudur testin bi hamilemiz çıksın artık :)
kuzum her şerde bi hayır vardır.. geçenkinin aynısı oldu herşey yine olmayacak diye bakıyosun sen ama onu allah bilir.. bana bak benimde öyle aynı gün başladı adetim aynı gün çatlatma iğnesi vurdum aynı gün aşılamam oldu :) ama umut var ümitliyim allah nasip eder inşallah...
canım hakkımızda hayırlısı olsun.. artık tüp bebeğe gidicez napalım başka çaremiz yok hepimiz için geçerli... kist içinde eğer çok geçiyosa adetin bi doktora görün derim..
Canım tek umudum o zaten :SHoşgeldin canım
Olumsuz düşünme dur çatladı ise zaten ilişki olmuş yumurtalar 24 saat canlı kalıyor spermlerde
tutmuş olma ihtimali zaten var.
Tabi canım verecek olan allah o bilir herşeyi mucizeler yaratır inş...Moralim hep yüksekti aslında ama dün bu olay olunca doktorumda şaşırdı ben ilk defa böyle birşey görüyorum dedi 1 kerelik oldu bunda olmaz dedim ama yine aynısı oldu 3. Aşılamaya devam desek yine aynı olacak dedi bunun sonucuna göre tüp bebek olacak artık dedi...sbl2332 canım hiç sıkma canını hiç belli olmaz verecek olan allahım yaa hep bebek hikayeleri vardır yaa en çok işe bunda yaptım falan derler olacak olduktan sonra olur ama en başta niye pes ediyorsun moralini yüksek tut bizlere hep moral verdin sen şimdi senin moralini yüksek tutma zamanın
canım senin sonuç 10 temmuz gibi belli olur ancak.. ama bekle tabi boşuna kan vermiş olmazsın varsada yoksada ...
maşallah canım inş. doğrudur testin bi hamilemiz çıksın artık :)
kuzum her şerde bi hayır vardır.. geçenkinin aynısı oldu herşey yine olmayacak diye bakıyosun sen ama onu allah bilir.. bana bak benimde öyle aynı gün başladı adetim aynı gün çatlatma iğnesi vurdum aynı gün aşılamam oldu :) ama umut var ümitliyim allah nasip eder inşallah...
canım hakkımızda hayırlısı olsun.. artık tüp bebeğe gidicez napalım başka çaremiz yok hepimiz için geçerli... kist içinde eğer çok geçiyosa adetin bi doktora görün derim..
Canım tek umudum o zaten :S
Tabi canım verecek olan allah o bilir herşeyi mucizeler yaratır inş...Moralim hep yüksekti aslında ama dün bu olay olunca doktorumda şaşırdı ben ilk defa böyle birşey görüyorum dedi 1 kerelik oldu bunda olmaz dedim ama yine aynısı oldu 3. Aşılamaya devam desek yine aynı olacak dedi bunun sonucuna göre tüp bebek olacak artık dedi...
Evet canım aynısı oldu(bu sefer umutluydum hep olumlu baktım hatta hep bu ay olacak diyordum ama şimdi yine aynı olunca offf nebileyim üst üste geliyor,bugünde anneciğimin melek oluşunun 7.yıl dönümü
Zaten duygusal açıdan kötü olduğum bir dönem birde aynısı olunca iyicene fena oldum((Neyse çıkmadık candan umut kesilmezmiş napalım hazırlanayım da gideyim bari eşim erkenden gitti verdi spermleri ...
nyse arkadşlar ben artık topikten ayrılıyorum tedavide bitti zaten herkese ALLAH bebek versin kendinize ii bakn
Duygu'cum bizim tedaviler bitse de. Bu topikte devam edeceğiz.
Son kişimiz çocuk doğurana kadar. Hatta çocuk doğurduktan sonrada sık girmesek bile buradayız.
canım allah rahmet eylesin anneciğini ... bugün yanında olacaktır o.. hiç üzülme sıkıntı yapma gevşe kaslarında gevşesin... olacak yaa 10 senedir çocuğu olmayanın çocuğu oldu biz daha neyizki ...
sibelim üzme kendini inşallah hayırlısı olur de olsun
Anneciğinde nurlar içinde yatsın.
İden'in dediği gibi bence de annen bugün yanında.
İnşallah güzel sonuçlar alacağız bu ay senden
canım üzme canını ya baksana tam zamanında eşinle çalışma yapmışşın belkide dogal yolla bebegin gelecek bunu düşün moralini bozma canımselam kızlarrr
İki gündür çok yoğunum giremedim kimlerrr hamiişşşş???
Benim dün yumurtişler 14 mm di bugün yine gittim çatlamııışşşDoktorda şaşırdı ikidir aynısı oluyor Bende tabi ne yapacağımı şaşırdım dünde iişki vermişti oyüzden bugün olamadı aşılamam tahminen bu sabah çatladı çünkü ağrım oldu 36 saat şansımız var dedi yarın sabahtan aşılamam olacak allahtan dün geceden ilişki oldu yarında aşılama olunca yumurta ve spermlerin karşılaşması daha olası olur inş ama pek umutlu değilim bu sefer neyseee...
Offff içim karardı benim ya
Sizler nasılsınız kızlarrr??
aynen dediğin gibi güldüşüm ama herkesin tercihi belki rahatlamak istiyodur kendi bilir... biz burdayız en az 9 ay sık sık burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?