Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aynen canım bende ama dediğin gibi hayırlısı buymuş demek ki diyorum bende:)
Bende kilo verdim bu aralar nasıl oldu anlamadım :)))
Ttaile git canım benim çoğu arkadaşımın tatilde oldu

Aynen canım bende ama dediğin gibi hayırlısı buymuş demek ki diyorum bende:)
Bende kilo verdim bu aralar nasıl oldu anlamadım :)))
Ttaile git canım benim çoğu arkadaşımın tatilde oldu

yani dönem olarak denk gelmiyo ama iyi moral olcak:):) ilaçların etkisinden çıkınca vermiş olabilirsin.Ben ilk aşılamamda iğne kullanmıştım ikincide kullanmadım.ama yürüyüş yapıyodum normalde bi aydır yürümediğim için aldım nasıl denize gircem bilmiyorum bu halde:)

duygucum böle saat saat düşünmeyle olmaz.Kötü düşünmemek lazım ama zatn olmadıysa bile böle devamlı aklında tutarsan da gecikebilir.kendini yıpratmaktan başka bişey değil yaptığın inan iki gün sonra tekrar düzeliyo insan.Dünyanın sonu değil bunu bilerek bekle

17 hazıran da aşılama yaptırmıştım dün kan tahlii yaptırdım,sonuç hüsran göz yaşı

Yok canım iğne kullanmaya başladığımda verdim.
İlk iğneye başladığımda 8 kilo almıştım 3 ayda zor verdim
İkinci iğnemde de iştahım kesildi:) 8 kiloyu geri verdim diyebilirim :)
Tabi birazda yediklerime dikkate diyorum ve çok su içtim iğneler vurulurken. çünkü vücuttan bir şekilde atılması lazım atılmadığında şişlik yaratıyor. Girersin hayatım bir şey olmaz millet tosuncuk gibi yine de giriyor :)))

selam kızlar... bende rejim yapmaya karar verdim malum zaten az hareket ediyoduk iyice kısıtladık hareketi kilolar aldı gidiyo...

öğlende Arnavut ciğeri vardı ki ben çok severim... gittim aşağıdan makarna aldım haşladım sadece ,bide Dardanel tonu süzdürüp koydum üstüne bi tabak yedim...

bundan sonra böyle az öz yemekler yiycem...

bu arada boşluk vardı güneşi beklerken dizisini izledim dün akşam bakamamıştım... beğendim tam kavak yelleri tadında :) çok severdim ben o diziyide... bunuda sevdim...

aaa gulüm benden bahsetmiş :)) tosuncuk gibiyim ama girerim haha... şortla girerim ama girerim :))

aaa gulüm benden bahsetmiş :)) tosuncuk gibiyim ama girerim haha... şortla girerim ama girerim :))

:):) kaç kilosun bilmiyorum canım ama kilo da çok engelliyormuş ver ver belki de ondan olmuyordur.Sağlık içinde lazım tabi bebişi de etkisi var bi tanıdığımdan biliyorum çok kilosu da yoktu ama kilo verdikten sonra hamile kalmıştı

Benim aşılamam pazartesi olucak büyük bi ihtimal, pazartesi olucak olan var mı veya sonuç öğrenicek

Erken cnm daha simdi moralini bozma
az önce yaptım iki çizgide net çıktı su içmekten bir hal oldm agzım tatsız ve habire kuruyo sonra 2o d da bir idrar a gidiyorum dogal olarak umitlendm 2 yıldırr hiç böyle olmamıştım rüyalarım da cabası hadi hayırlısı zaten bu da olmazsa tedavim bitti artık 6 ay bekleme verdi dr olmazsa dieee

nerdeyse ağlıcam ya çok berbatım
sakın harab olma tatlım aglamakla olsaydı benim şimdie dördüzüm olurdu aglamak didinmek üzülmek sıkıntı yapmak boooşş tecrübe konuşyor asıl kendini yıpratmaktan başka bişi degil aksi de mümkün degil biliyorum ama enazından umursamıyormuş numarası yap gitsinn ben hep öyleyim

Kizlar bugun doktoruma ugradim, ara verelim mi vermeyelim mi diye konustuk. Tercihi bana birakti ama biz genelde 1ay ara vermeyi oneriyoruz dedi. Asilama tedavilerinde 1bos 1dolu seklinde uyguluyoruz dedi. Agustosta da izinde olacakmis dolayisiyla benim 2.asilama eylule kaldi. Bu arada asilamadan sonraki aylarda evde gebe kalma olasiliginin yuksek oldugunu soyledi ve haftada 2kez iliski onerdi. Ancak bebek olsun diye degil keyif icin yapin dedi
Duygucum kendini yiyip bitiriyorsun tatlim, sakince gidip testini yaptir bence. Bak hepimiz bu yollardan geciyoruz ve stres bu surecin eeeen buyuk dusmani canim bunu sen de biliyorsun, nolur daha fazla yipratma kendini hakkinda hayirlisi olur insallah...

doğrumu anladım Hamilemisin yaniiii

:87: :87: :87: :87: :87: :87: :87: :87: :87: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:

Oldu mu yani hamilemisin)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…