evet canım özele gidiyorum.Zaten yarı parası çıkmıştı şimdiye tüp bebeğin.Hayırlısı buymuş demekki hiç üzülmüyorum verdiğim paralara ama sebepsiz infertilitede aşılama sanki doğru bi çözüm değil gibi geliyo.insan yaptırınca çok umut bağlıyo ama şimdi stres yapmadan düşünüyorum da zaten diğer aylarda da aynı şansımız var.Aşılama yumurtlama problemi olanlarda daha faydalı gibi geliyo bana.Ne biliyim kafam rahatladı diye böle rahat konuşuyorum heralde:):)
zaten aşılama yaptırdığımdan beri kendimi korucam yürümicem diye kilo aldım.şimdi iki gündür nerdeyse işten eve yürüme gitcem.Bol spor yapıyorum haftasonu kısa süreli tatile gidicem kafa boşaltmaya bakarsın kendiliğinden olur :):)
Aynen canım bende ama dediğin gibi hayırlısı buymuş demek ki diyorum bende:)
Bende kilo verdim bu aralar nasıl oldu anlamadım :)))
Ttaile git canım benim çoğu arkadaşımın tatilde oldu
yani dönem olarak denk gelmiyo ama iyi moral olcak:):) ilaçların etkisinden çıkınca vermiş olabilirsin.Ben ilk aşılamamda iğne kullanmıştım ikincide kullanmadım.ama yürüyüş yapıyodum normalde bi aydır yürümediğim için aldım nasıl denize gircem bilmiyorum bu halde:)
duygucum böle saat saat düşünmeyle olmaz.Kötü düşünmemek lazım ama zatn olmadıysa bile böle devamlı aklında tutarsan da gecikebilir.kendini yıpratmaktan başka bişey değil yaptığın inan iki gün sonra tekrar düzeliyo insan.Dünyanın sonu değil bunu bilerek bekle
17 hazıran da aşılama yaptırmıştım dün kan tahlii yaptırdım,sonuç hüsran göz yaşı
Yok canım iğne kullanmaya başladığımda verdim.
İlk iğneye başladığımda 8 kilo almıştım 3 ayda zor verdim
İkinci iğnemde de iştahım kesildi:) 8 kiloyu geri verdim diyebilirim :)
Tabi birazda yediklerime dikkate diyorum ve çok su içtim iğneler vurulurken. çünkü vücuttan bir şekilde atılması lazım atılmadığında şişlik yaratıyor. Girersin hayatım bir şey olmaz millet tosuncuk gibi yine de giriyor :)))
aaa gulüm benden bahsetmiş :)) tosuncuk gibiyim ama girerim haha... şortla girerim ama girerim :))
Benim aşılamam pazartesi olucak büyük bi ihtimal, pazartesi olucak olan var mı veya sonuç öğrenicek
az önce yaptım iki çizgide net çıktı su içmekten bir hal oldm agzım tatsız ve habire kuruyo sonra 2o d da bir idrar a gidiyorum dogal olarak umitlendm 2 yıldırr hiç böyle olmamıştım rüyalarım da cabası hadi hayırlısı zaten bu da olmazsa tedavim bitti artık 6 ay bekleme verdi dr olmazsa dieeeErken cnm daha simdi moralini bozma
sakın harab olma tatlım aglamakla olsaydı benim şimdie dördüzüm olurdu aglamak didinmek üzülmek sıkıntı yapmak boooşş tecrübe konuşyor asıl kendini yıpratmaktan başka bişi degil aksi de mümkün degil biliyorum ama enazından umursamıyormuş numarası yap gitsinn ben hep öyleyimnerdeyse ağlıcam ya çok berbatım
az önce yaptım iki çizgide net çıktı su içmekten bir hal oldm agzım tatsız ve habire kuruyo sonra 2o d da bir idrar a gidiyorum dogal olarak umitlendm 2 yıldırr hiç böyle olmamıştım rüyalarım da cabası hadi hayırlısı zaten bu da olmazsa tedavim bitti artık 6 ay bekleme verdi dr olmazsa dieee
az önce yaptım iki çizgide net çıktı su içmekten bir hal oldm agzım tatsız ve habire kuruyo sonra 2o d da bir idrar a gidiyorum dogal olarak umitlendm 2 yıldırr hiç böyle olmamıştım rüyalarım da cabası hadi hayırlısı zaten bu da olmazsa tedavim bitti artık 6 ay bekleme verdi dr olmazsa dieee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?