inş cnm inş umrım öyle olur yarın yine alcam test hergün yapıcammOldu mu yani hamilemisin)))
canım kendini yıpratmamak adını eğer 10. günü geçtiysen direk kanda baktır bence.inş. doğrudur:):)sen neden aşılama yaptırıyodun hatırlayamadıminş cnm inş umrım öyle olur yarın yine alcam test hergün yapıcamm
inş cnm inş umrım öyle olur yarın yine alcam test hergün yapıcamm
yok u bana cevap verecek kimse?????????????
bende pko var ama eşimde de sayı azlıgı vardı cnm daha belli bşi yok kızlar olmasını umud ederek ümitleniyorum işte sizide ümitlendirdim bak şimdicanım kendini yıpratmamak adını eğer 10. günü geçtiysen direk kanda baktır bence.inş. doğrudur:):)sen neden aşılama yaptırıyodun hatırlayamadım
eşim görevde 3 güne gelir beraber gitmek istiyorum adet olmassam tabii daha 10.gün yaaKoş koş koooooş kan tahlili yaptır hemen niye bekliyosun hadiiii) kaçıncı günün senin
bende pko var ama eşimde de sayı azlıgı vardı cnm daha belli bşi yok kızlar olmasını umud ederek ümitleniyorum işte sizide ümitlendirdim bak şimdi
3.asılamam canım adetin 3.günü merional kullandım 6 tane günde bir tane adetin 11.günü gittim yumurtaların çok gelişmiş pko oldugum için hep fazla tepki verio e2 tahlili yaptı 1955 civarı çıktıı coook cok yüksek dedi asılamayı şimdilik erteleyelim dedi 3gün sonra cagırdı yumurtalarıma baktı sanırım 5 yada 6 yumurtam vardı hemen catlatma ignesini vurun dedi saat 11 gibi vurdurdum ertesi gün asılamam yapıldı sıkı durunnnn asılamam tamm 1 milyonla yapıldı dr hiçç umutlu degildi ben asılamayı yaptırmayalım dedim buraya kadar gelmişsin ben bunları söylerjken cataldaydım oda altımdaasyali nasıl mutlu oldum anlatamam oh beee umut var ya umut :))
çabuk hatırlat bizekaçıncı aşılamandı adetinin kaçıncü günü oldu çatlama iğnesinden önce kaç mm di yumurtan akıntın ağrın sızın ne vardı çabıııkk sölee :))
evet sabah idrarda baktım çift çızgı çıktı diger aşılamalarımdan tamamen farklı tepkimelerim oldugu için ümitlendim yaptm ne yalan söylim senin kaçcıncı günün eşinin sperm degeri kaçtıcnm idrardan baktın dimi.aşılamadan sonraki kaçıncı günün.benimde yarın test günüm merak ediyorum.
evet sabah idrarda baktım çift çızgı çıktı diger aşılamalarımdan tamamen farklı tepkimelerim oldugu için ümitlendim yaptm ne yalan söylim senin kaçcıncı günün eşinin sperm degeri kaçtı
eşim görevde 3 güne gelir beraber gitmek istiyorum adet olmassam tabii daha 10.gün yaa
az önce yaptım iki çizgide net çıktı su içmekten bir hal oldm agzım tatsız ve habire kuruyo sonra 2o d da bir idrar a gidiyorum dogal olarak umitlendm 2 yıldırr hiç böyle olmamıştım rüyalarım da cabası hadi hayırlısı zaten bu da olmazsa tedavim bitti artık 6 ay bekleme verdi dr olmazsa dieee
haklısın cnm diger iki aşılamamda 10.gün yaptıgımda silik bile çokmıyodu artı vucudumdaki degişiklikler beni bu sanı ya itti inş sende bende bütünnn isteyen bekleyen hanımlarda bu mucizeyi yasarlar....... peki sende hiç belirti yokmu adet sancıların var mıcnm 14.gün bugün.umudum yok ama.yinede merak etmiyom değil yani.yarın sabah erken kandan baktırcam.bakalım hayırlısı.cnm sakın yanlış anlama bişey sölemek istiyorum inş.hamişsindir bunu canı gönülden istiyorum ama.bana drum 14.günden önce yanıltabileceğini söledi.iğnenin etkisi devam edermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?