normalde adet döngün nasıl?kaç günde bir adet oluyosun.
Canlarım sağolun amiinn...
Yoldayım gidiyorum annemin kolyesini taktım inş uğur getirecek bana ...
Eve geçince gelirim artık...
Buarada evet herkes doğurana kadar buradayız...
kızlar merhaba.aşılamadan sonra 15.günümdü.şimdi kan tahlili verdim.2 saat sonra belli olur.çok heycanlandım.
Kızlar bi şey danışmak istiyorum size, 14.günümdeyim iğnelerimin büyük bi ihtimalle pazartesi aşılamamı olucam.
Dün çok fena üşüttmüşüm gözlerim içleri yanıyo çok fena halsizim. Soğuk algınlığı için bi ilaç içsem toparlanıcam, ama doktorum ilaç içmeme mi söylemişti.
Ne yapsam bilemedim, ateşimde var
benimde 13 temmuz ama bu defa bana aşılama sonrası jel vermedi ve benim göğüslerim hala şiş hem de bayağı! Çatlama iğnem 26 haziran aşılamam da 28'inde oldu. sizce ilaç etkisi olabilir mi yoksa bebeğim bu defa benle mijel kullansam o yapıyor diyeceğim ama umutlanmak istemiyorum belki de diğer ilaçların etkisi sürüyordur.......
Canım tek umudum o zaten :S
Tabi canım verecek olan allah o bilir herşeyi mucizeler yaratır inş...Moralim hep yüksekti aslında ama dün bu olay olunca doktorumda şaşırdı ben ilk defa böyle birşey görüyorum dedi 1 kerelik oldu bunda olmaz dedim ama yine aynısı oldu 3. Aşılamaya devam desek yine aynı olacak dedi bunun sonucuna göre tüp bebek olacak artık dedi...
Evet canım aynısı oldu(bu sefer umutluydum hep olumlu baktım hatta hep bu ay olacak diyordum ama şimdi yine aynı olunca offf nebileyim üst üste geliyor,bugünde anneciğimin melek oluşunun 7.yıl dönümü
Zaten duygusal açıdan kötü olduğum bir dönem birde aynısı olunca iyicene fena oldum((Neyse çıkmadık candan umut kesilmezmiş napalım hazırlanayım da gideyim bari eşim erkenden gitti verdi spermleri ...
• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sonuç
• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah
•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir daha ki sefere inşallah
•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah
•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----bir daha ki sefere inşallah
• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah
•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah
•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran---- bir daha ki sefere inşallah
• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran---bir daha ki sefere inşallah
• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran---birdahaki sefere inşallah
•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran
•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran
•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran
• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz
•stranger19--------19 Haziran----------02 Temmuz
•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz
•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz
•joker01-------------20 Haziran---------2 Temmuz
•emos61------------22 Haziran----------9 Temmuz
•ZeynepEslem--------24 Haziran--------8 Temmuz
• İden -------------1 Temmuz---------- 12 Temmuz---------yeniden bismillah
•sule066---------- 1 Temmuz------------15 temmuz ----------yeniden bismillah
slm kızlar. Bugün 11.gün demin test yaptım
yine çift çizgi çıktı eğer iğnenin etkisi olsaydı şimdiye geçmiş olması lazım değilmi bana fikir verin hamile sin deyin kızlaaar
yine çift çizgi çıktı eğer iğnenin etkisi olsaydı şimdiye geçmiş olması lazım değilmi bana fikir verin hamile sin deyin kızlaaar
canımm banada aşılaman sonra jel de vermedi hapta vermedi benimde göğüsler şiş ama önceki dönemde de hep şişerdii zati
aynen canım ne çok ümitleneceğiz ne de ümidimizi kaybedeceğiz ne yapacağımı şaşırdım vallayan, çok ümitlenmemek lazımne yapalım hayırlısı....
aynen canım ne çok ümitleneceğiz ne de ümidimizi kaybedeceğiz ne yapacağımı şaşırdım valla(
kızlar siz neden aşılama oldunuz birde gonal f ve çatlama iğnesi mi kullandınız? eşinizin sperm değerleri nasıl benim 48 milyon du yeterli mi?
canım bende pko var o yüzden her ay düzenli yumurtam gelişemiyordu. ben de ilk gonal f + menogon birlikte kullanım. yumurtalarım biraz dirençli olduğundan tedaviye menogon ilave ettiler. eşimin de aşılama günü sperm değeri 50 milyondu, doktor gayet iyi demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?