Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
normalde adet döngün nasıl?kaç günde bir adet oluyosun.

canım bende pko olduğundan adetlerim maalesef düzensiz, 30-45 gün aralığında değişiyor. aşılamadan önceki ay 30 günde olmuştum gerçi o ay soğan kürü yapmıştım. ondan öncekinde ise 45 gündü sanırım, bir önceki 35 idi... kafasına göre takılıyor anlayacağın

Canlarım sağolun amiinn...
Yoldayım gidiyorum annemin kolyesini taktım inş uğur getirecek bana ...
Eve geçince gelirim artık...
Buarada evet herkes doğurana kadar buradayız...

Canım Allah anneciğine rahmet eylesin, nur içinde yatsın inşallah.
Aşılamanın sonucu da inşallah bu kez olumlu olur, bak aslında sizin askerler orada hazırken senin yumurtan geldi bu sefer yanlarına. Dün doktorumun tabiriyle inşallah yumurtan "elinde gül taşıyan sperm"lerle bir araya gelir ve mutlu sona kavuşurlar
Dün ben de uzun uzun konuştum doktorumla, yumurta var, sperm var neden olmadı deyince spermler elinde gül taşımıyormuş demek ki diye espri yaptı ama tuttum bu lafı, dünden beri eşime söyleyip duruyorum her akşam bana bir buket gül getireceksin diye

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sonuç

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran---- bir daha ki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran---bir daha ki sefere inşallah

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------19 Haziran----------02 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz

•joker01-------------20 Haziran---------2 Temmuz----bir daha ki sefere inşallah

•emos61------------22 Haziran----------9 Temmuz

•ZeynepEslem--------24 Haziran--------8 Temmuz

•asyali27----------??-----------???-------- umutla bekleyiş

• İden -------------1 Temmuz---------- 12 Temmuz---------yeniden bismillah

•sule066---------- 1 Temmuz------------15 temmuz --------yeniden bismillah

• sbl2332-----------4 Temmuz-----------18 Temmuz --------yeniden bismillah

Son düzenleme:

canım bebe asprini iç istersen bi zararı yok die biliyorum ben ama sen bilirsin yinede

canımm banada aşılaman sonra jel de vermedi hapta vermedi benimde göğüsler şiş ama önceki dönemde de hep şişerdii zati

canım dualarımız seninle canını sıkma

slm kızlar. Bugün 11.gün demin test yaptım
yine çift çizgi çıktı eğer iğnenin etkisi olsaydı şimdiye geçmiş olması lazım değilmi bana fikir verin hamile sin deyin kızlaaar

canım bende varım ilk aşılama aşılama tarihi 26 haziran test tarihi 10 temmuz sebepsiz

yine çift çizgi çıktı eğer iğnenin etkisi olsaydı şimdiye geçmiş olması lazım değilmi bana fikir verin hamile sin deyin kızlaaar

canım en doğru sonuç kanda beta hcg ile çıkar, bana aşılamanın 12. günü test yaptır demişlerdi. istersen sen de yarına kadar bekleyip kanda baktırabilirsin canım. inşallah pozitiftir, inşallah ikizdir :)

kız sen hamilesin vala bak ayyyyy süper ya tam bir umut.. bide şey sorcam önceki iki aşılamla bunun arasındaki farklar neydi yapıldığı günler fln aynımıydı benim aynıydı ya yinede tutma ihtimali varmı diye soruyorum

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sonuç

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran---- bir daha ki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran---bir daha ki sefere inşallah

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------19 Haziran----------02 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz

•joker01-------------20 Haziran---------2 Temmuz----bir daha ki sefere inşallah

•emos61------------22 Haziran----------9 Temmuz

•ZeynepEslem--------24 Haziran--------8 Temmuz

•asyali27----------??-----------???-------- umutla bekleyiş

•piikapii---------------26 Haziran-----10 Temmuz

•sorunyok--------- 28 Haziran--------------13 Temmuz

• İden -------------1 Temmuz---------- 12 Temmuz---------yeniden bismillah

•sule066---------- 1 Temmuz------------15 temmuz --------yeniden bismillah

• sbl2332-----------4 Temmuz-----------18 Temmuz --------yeniden bismillah

kızlar siz neden aşılama oldunuz birde gonal f ve çatlama iğnesi mi kullandınız? eşinizin sperm değerleri nasıl benim 48 milyon du yeterli mi?

aynen canım ne çok ümitleneceğiz ne de ümidimizi kaybedeceğiz ne yapacağımı şaşırdım valla(

herseyden önce cok dua etmek belki de ... bilmiyorum cok kafam karışık benim üstelik daha cok gün var nasıl geçer bilmem... ama benim diğer denemelerden daha farklı sanki ya da kendimi kandırıyorum ama su net aşılama yapılırken ilk kez kendimi kasmadım ve cok dua ettim....

kızlar siz neden aşılama oldunuz birde gonal f ve çatlama iğnesi mi kullandınız? eşinizin sperm değerleri nasıl benim 48 milyon du yeterli mi?

canım bende pko var o yüzden her ay düzenli yumurtam gelişemiyordu. ben de ilk gonal f + menogon birlikte kullanım. yumurtalarım biraz dirençli olduğundan tedaviye menogon ilave ettiler. eşimin de aşılama günü sperm değeri 50 milyondu, doktor gayet iyi demişti.

bende pko luyum ne illet bir şey yaaaa ama ümitsiz değil en azından hiç yumurtamız olmasaydı yaa cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…