Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hoşgeldin canım
olumsuz düşünem herkesin aynı olacak diye birşy yok
stresle alakalı bu
stres yapma

kur yapcaktin yapmadin mi....

Canim dun yimirtlama günümdü calisma oldu sabakta yumurtlama akintim oldu kasık bel agrimda var bugun de calusma olur belkim.....sogan kurunu yapip iciyorum her gun 5gun kaldi bitmesine her sabah bal polen ari sutu karisimi yedim 12gun sure ile kociste yedi o devam edio yemeye bakalım nasip..

bende buralıyım valla hemde uzun süre:):)

bugün sana özel dua ediyorum canım kendini sakın kötü hissetme..
Allah razı olsun canım rabbim kabuletsin dualarımızı çok teşekküerederim...
Canım benim birbirimiz görmemiş olsak bile ben sizleri çok sevdim.
İnşallah annenin kolyesi uğur getirir bizde dualarımızı ediyoruz senin için
Gelsin bebişler:)
Aynen canın inan bu sevgi karşılıklı...Allah senden de razı olsun çok teşekkürederim duaların için canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...

Amin canım...inş bizim soermler gülleri ile gitmiştir

kızlar şimdi dr dan geldim.sonucumu öğrendim.bende hamileyim kızlar.Rabbime şükürler olsun.hepinize dua ettim.Allahım sizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.

Canımmm rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasipetsin çok sevindim bizlere de umut oldun! Rabbim kabul etsin dualarını inş canımm...

maşallahh Allım sana bağışlasın inş bize de nasip etsin çok sevindim:):) tabi herşeyi anlatıysun şimdi nerde niye yaptırdın napmışlardı gün gün nolmuştu:):):)

amin inş.cnm darısı başınıza inş.hepinize dua ettim.tmm cnm.hemen anlatıyorum.29 mayıs hastanesinde yapıldı.7 gün menogon iğne kullandım.8.çatlatma iğnesi oldum.bu aradada aşılamadan sonhra folikasit,coraspin ve b12 vitamini verdi onları kullandım.bide progestan verdi fitil olarak kullandım.36 saat sonra aşılama yapıldı.ilk aşılamamda tuttu.çok şükür Rabbime.

Kızlar aşılama sonrası ece gelemedim anca evin yolunu bulabildim..Buseferki aşılamam daha kolay oldu hiiç kasmadım kendimi ve hiiç birşey hissetmedim hatta doktor kalktı aaa bittimi dedim
Yalnız 1,5 gün önce ilişki olduğu için sperm sayımız düşük oldu bu sefer neyse olacağı varsa olur yoksa olmaz napalım rabbim ol desin yeter...
Bu sefer 1 saat yatırmadılar beni zira bekleyen çok doğum vardı 35dk sonra hemşire geldi busefer 1 saat tutamıycam seni doğumlar sırada zaten 30dk normalinde dedi ve ekledii spermler nasılsa adrese postalandı çoktaaannn yerlerine ulaştılar... koptumm tabii Bu sefer geçen seferki gibi değilim hiiç düşünmüyorum aşılama sonrası anneanneme gittim yarın evdeyim öbürgün yine çıkarım.Stres yapmıycam kendime olumsuz diye de düşünmüyorum şimdi bir umut ışığı doğdu yine içime)ama düşünmek yok ,15 gün yatmak yok unutucam aşılamayı...

saol cnm.darısı başınıza inş.20 haziranda oldu aşılamam.varya cnm bugün gittim test vermek için hiç umutlu değildim.yine olmıcak falan diye düşündüm.sonra sonucu bi aldım şok oldum inanamadım.ağlamaktan cnm çıktı.sonra dr gösterdik daha küçük dedi.2 günde bir kan testi yaptırıp değerin yükselmesi takip edilcek.2 haftalık daha.kızlar yalnız şunu sölim aynı adet olcağım zamanki belirtileri yaşadım.hatta eşimede çok kasıklarım ve belim ağrıyo yine olmadı galiba dedim.umutsuzluğa kapılmayın arkadaşlar.Rabbim ol dedikten sonra herşey vesile işte.vakti saati var sadece öle düşünün.o vakit gelene kadarda tabiki boş durmıcaz biz elimizden geleni yapcaz takdiri Yüce Rabbime bırakıcaz.bide hani stres yapınca olmuyo kafana takmıcaksın falan diyolar ya hiç alakası yok.ben bu ay baya baya taktım yani.Allahıma şükür oldu.Rabbim sizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.

amin cnm saol.darısı başınıza inş.

Aminn canım inş...
İstanbul 29 mayısmı canım??Bende 2 sene oraya gittim Mine hanım vardı ama sorun yok deyip sadece yumurta takibi yapıyordu ilaçta benim zorumla son ay 1 kere klomen vermişti ve büyüme takibi yapmadı hiç bende bırakmak zorunda kaldım birde hale hanım vardı ama ona hiç gitmedim...
Kısmet canım rabbim yanınızda olsun bebeğin ile seni korusun inş

tebrik ederim canım çok sevindim darısı başımıza... sperm sayın yumurta sayın nasıldı herhangi bir belirtin var mıydı lütfen bilgilendir bizi benim daha 6. günüm bugün

saol cnm.Allahım sizede en kısa zamanda nasip etsin.sperm yıkamadan sonra 27000000 ile oldu.hareketliliği falan iyiydi.fakat bizim morfoloji düşüktü :%3 başka dr bu oranla olmaz demişti Rabbim ol dedikten sonra oluyomuş demekki.cnm adet olacağım zamanki belirtilerin aynısını yaşadım ve yaşıyorumda.şuanda belim ve kasıklarım çok ağrıyo.

vallahi benim de ağrım var göğüslerim şiş ama bunlar gonal f ve ovitrelle kullandım ondandır heralde olacağı varsa olur. değerini hiç takma kafana yükselir inşallah. benim arkadaşımında öğrendiğinde değeri 136 idi ama 2 gün sonra 276 oldu doktor hersey yolunda dedi merak etme iyi olur... bize de dua et ne olur... olalım hepimiz hayırlısı ile inşallah

etmezmiyim cnm ediyorum.sizde bana dua edin yükselsin değerim.

saol cnm darısı başınıza inş.adet olucağım zaman ki belirtilerle aynıydı.belim ve kasıklarım ağrıyodu.göğüslerim aşırı şiş ve acıyodu.

canım değerlerin yükselir hiç kafana takma hayırlısıyla bebişimizi kucağına al inşallah:))))))))uyku hali falan oluyor akıntı oluyor diyolar sende varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…