Merhaba kızlar ben yeni üyeyim.bugün 9. İğnemi yaptım c.tesi kontrolüm var ve büyük ihtimalle Pazartesi aşılama günüm. Ama topikleri okuyunca moralim bozuldu. İlk aşılamaların çoğu tutmamış sanki offf. Ben daha şimdiden umudumu kaybetmeye başladım 
kur yapcaktin yapmadin mi....
tmm canım görüşürüz yine öpüyorum seni
Allah razı olsun canım rabbim kabuletsin dualarımızı çok teşekküerederim...bende buralıyım valla hemde uzun süre:):)
bugün sana özel dua ediyorum canım kendini sakın kötü hissetme..
Aynen canın inan bu sevgi karşılıklı...Allah senden de razı olsun çok teşekkürederim duaların için canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...Canım benim birbirimiz görmemiş olsak bile ben sizleri çok sevdim.
İnşallah annenin kolyesi uğur getirir bizde dualarımızı ediyoruz senin için
Gelsin bebişler:)
Canım Allah anneciğine rahmet eylesin, nur içinde yatsın inşallah.
Aşılamanın sonucu da inşallah bu kez olumlu olur, bak aslında sizin askerler orada hazırken senin yumurtan geldi bu sefer yanlarına. Dün doktorumun tabiriyle inşallah yumurtan "elinde gül taşıyan sperm"lerle bir araya gelir ve mutlu sona kavuşurlar
Dün ben de uzun uzun konuştum doktorumla, yumurta var, sperm var neden olmadı deyince spermler elinde gül taşımıyormuş demek ki diye espri yaptı ama tuttum bu lafı, dünden beri eşime söyleyip duruyorum her akşam bana bir buket gül getireceksin diye
kızlar şimdi dr dan geldim.sonucumu öğrendim.bende hamileyim kızlar.Rabbime şükürler olsun.hepinize dua ettim.Allahım sizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
canım seni gönülden tebrik ediyorum, Allah sağlıklı ve sıhhatli olarak kucağına da almayı nasip etsin.Bizlere de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş
maşallahh Allım sana bağışlasın inş bize de nasip etsin çok sevindim:):) tabi herşeyi anlatıysun şimdi nerde niye yaptırdın napmışlardı gün gün nolmuştu:):):)
Canımmm rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasipetsin çok sevindim bizlere de umut oldun! Rabbim kabul etsin dualarını inş canımm...
ooohh süpppperrr hayırlı olsun kuzum allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin...
yavrum bize bu gün fırsat kalmaz arayanlar tebrikler fln ama gelir gelmez anlat bakalım neler yaptırdın ne zamn oldu aşılaman nasıldı durumun.. ama ben dedim benim 15. güne kalmaz gelir adetim 15 gün geçtiyse vardır bişiler diye
senin ilk aşılamandı di mi canım? ay çok sevindim senin adına gerçektenAllah bizlere de nasip eder inşallah. maaşallah sana :)
Hyaırlısı olsun canım çok sevindim.
İnşallah avatraındaki gibi ikiz olur:)
Selaaaaaaaam asici kizlar var mi.güzel haberler kimler ne alemdeee
Esilammm canim tebrikler saglikla al kucagina yavrunu darisi basimizaaaaa ins....
Baska kim hamis kizlar listeye baktim kimse yukk
amin cnm saol.darısı başınıza inş.
amin inş.cnm darısı başınıza inş.hepinize dua ettim.tmm cnm.hemen anlatıyorum.29 mayıs hastanesinde yapıldı.7 gün menogon iğne kullandım.8.çatlatma iğnesi oldum.bu aradada aşılamadan sonhra folikasit,coraspin ve b12 vitamini verdi onları kullandım.bide progestan verdi fitil olarak kullandım.36 saat sonra aşılama yapıldı.ilk aşılamamda tuttu.çok şükür Rabbime.
tebrik ederim canım çok sevindim darısı başımıza... sperm sayın yumurta sayın nasıldı herhangi bir belirtin var mıydı lütfen bilgilendir bizi benim daha 6. günüm bugün
canım hayırlı olsun darısı bizlere inş. belirtilerin nasıldı:)))))
saol cnm.Allahım sizede en kısa zamanda nasip etsin.sperm yıkamadan sonra 27000000 ile oldu.hareketliliği falan iyiydi.fakat bizim morfoloji düşüktü :%3 başka dr bu oranla olmaz demişti Rabbim ol dedikten sonra oluyomuş demekki.cnm adet olacağım zamanki belirtilerin aynısını yaşadım ve yaşıyorumda.şuanda belim ve kasıklarım çok ağrıyo.
vallahi benim de ağrım var göğüslerim şiş ama bunlar gonal f ve ovitrelle kullandım ondandır heralde olacağı varsa olur. değerini hiç takma kafana yükselir inşallah. benim arkadaşımında öğrendiğinde değeri 136 idi ama 2 gün sonra 276 oldu doktor hersey yolunda dedi merak etme iyi olur... bize de dua et ne olur...olalım hepimiz hayırlısı ile inşallah
saol cnm darısı başınıza inş.adet olucağım zaman ki belirtilerle aynıydı.belim ve kasıklarım ağrıyodu.göğüslerim aşırı şiş ve acıyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?