Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende pko luyum ne illet bir şey yaaaa ama ümitsiz değil en azından hiç yumurtamız olmasaydı yaa cok şükür

sorma canım yaa, ne tedavisi var ne bişey. yine de Allaha çok şükür dediğin gibi ilaçlarla da olsa gelişebilen yumurtalarımız var.

sorma canım yaa, ne tedavisi var ne bişey. yine de Allaha çok şükür dediğin gibi ilaçlarla da olsa gelişebilen yumurtalarımız var.

canım senin aşılamada kaç yumurtan gelişti ve sperm değerleriniz nasıldı sonuç olumsuz olmuş ama üzülme bu benim 3. denemem Allah tan hayırlısı bakalım ben gonal f 525 doz yaptım 2 tane büyük 7 -8 tane küçük yumurtam vardı bu defa. aşılamadan sonra progestan içeren jel vermediler bu sefer. gerçi her aşılamamı başka doktor yaptı ya ama bu defa doktorumu buldum inşallah :)

canım son muayeneye kadar hep 1 yumurta vardı ama son gün 2 tane gözüküyordu. küçükleri kaale almadım valla hiç, hep büyüğe odaklanmıştık. ben 75 IU gonal f yaptım, ilk 5 gün yumurtam büyümeyince menogon takviyesi verdi doktorum. 11 gün iğne olduktan sonra 2 doz ovitrelle çatlatma iğneyi yaptım göbekten. aşılama sonrası bana progestan tablet verdiler, ağızdan. benim ilk aşılamamdı ama tutmadı maalesef. 1 ay ara vereceğiz sonraki ay da doktorum izinde olacağından benim 2. aşılama eylül ayına kalacak. inşallah senin hayırlı haberlerini alırız canım :)

sağ ol canım inşallah... bende gonal f 75 doz aldım hergün toplam da 8 gün kullandım. 10. gün bir ovitrelle vurdum ama ve aşılamadan sonra hiç birsey vermedi bana aman ne olduysa oldu zaten hayırlısı:)

kızlar şimdi dr dan geldim.sonucumu öğrendim.bende hamileyim kızlar.Rabbime şükürler olsun.hepinize dua ettim.Allahım sizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.

kızlar siz neden aşılama oldunuz birde gonal f ve çatlama iğnesi mi kullandınız? eşinizin sperm değerleri nasıl benim 48 milyon du yeterli mi?

cnm eşimin morfoloji düşüktü ondan aşılama olduk.ben menegon ve çatlatma iğnesi kullandım.Rabbime şükürler olsun ki tuttu.Allahım hepinize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.

cnm digerleri ilki adetn 12günü ikinci yine 14.günü oldu bir ay ara verdik 3.yine 14.gün oldu fark derken digerlerinde adım adım adet sancısı sivilce tatlı aşermek gerginlik huzursuzluk gerginlik asabiyete dogru gidiyodum ama bu ay mide bulantısı coooooook hafiften basladı hergün az bi miktar arttı ekşi tuzlu acı istemeye basladı cnm dilim damafgım kupkuru şimdi coooook uyku basıoo belki sıcaktan susuyorum sık idrar ve en önemlisi dier asılamalarımda birini 12.gün digerini13.gün test yaptım silik bile çıkmadı akabinde adet olmuştum şimdi 2gündür testlerin çok koyu çizgi 10.ve 11.günüm de yaptım yarın yine yapcam cumartesi yine pazar yine pazarteside kocam gelince doggruuu hastaneyee işte asıl ozaamn pozitif çıkarsa sevinirim şimdi sevinemiyorum sadece ümitleniyorum

tebrik ederim canım çok sevindim darısı başımıza... sperm sayın yumurta sayın nasıldı herhangi bir belirtin var mıydı lütfen bilgilendir bizi benim daha 6. günüm bugün

canım neden test yapmıyorsun yapsana:)

kızlar şimdi dr dan geldim.sonucumu öğrendim.bende hamileyim kızlar.Rabbime şükürler olsun.hepinize dua ettim.Allahım sizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
canım hayırlı olsun darısı bizlere inş. belirtilerin nasıldı:)))))

canım seni gönülden tebrik ediyorum, Allah sağlıklı ve sıhhatli olarak kucağına da almayı nasip etsin. Bizlere de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş

maşallahh Allım sana bağışlasın inş bize de nasip etsin çok sevindim:):) tabi herşeyi anlatıysun şimdi nerde niye yaptırdın napmışlardı gün gün nolmuştu:):):)

senin ilk aşılamandı di mi canım? ay çok sevindim senin adına gerçekten Allah bizlere de nasip eder inşallah. maaşallah sana :)

ooohh süpppperrr hayırlı olsun kuzum allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin...

yavrum bize bu gün fırsat kalmaz arayanlar tebrikler fln ama gelir gelmez anlat bakalım neler yaptırdın ne zamn oldu aşılaman nasıldı durumun.. ama ben dedim benim 15. güne kalmaz gelir adetim 15 gün geçtiyse vardır bişiler diye

Hyaırlısı olsun canım çok sevindim.
İnşallah avatraındaki gibi ikiz olur:)

Selaaaaaaaam asici kizlar var mi.güzel haberler kimler ne alemdeee

Esilammm canim tebrikler saglikla al kucagina yavrunu darisi basimizaaaaa ins....

Baska kim hamis kizlar listeye baktim kimse yukk

Merhaba kızlar ben yeni üyeyim.bugün 9. İğnemi yaptım c.tesi kontrolüm var ve büyük ihtimalle Pazartesi aşılama günüm. Ama topikleri okuyunca moralim bozuldu. İlk aşılamaların çoğu tutmamış sanki offf. Ben daha şimdiden umudumu kaybetmeye başladım 😥

hb canim buralardayim listeye bakip cikiorum hic hamis yook esilamin güzel haberini okudum şimdi başka yok mu hamis sen nasılsın ne yaptın bu ay

girip yaz canımcım özlettirme kendini:)
Napim ben bu ay ara verdik reglı oldugumda ay sonuna dogru gıdecegım tüp istemeyi dusunuyorum bakalım
sen naptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…