bende pko luyum ne illet bir şey yaaaaama ümitsiz değil en azından hiç yumurtamız olmasaydı yaa cok şükür
sorma canım yaa, ne tedavisi var ne bişey. yine de Allaha çok şükür dediğin gibi ilaçlarla da olsa gelişebilen yumurtalarımız var.
canım senin aşılamada kaç yumurtan gelişti ve sperm değerleriniz nasıldı sonuç olumsuz olmuş ama üzülme bu benim 3. denemem Allah tan hayırlısı bakalım ben gonal f 525 doz yaptım 2 tane büyük 7 -8 tane küçük yumurtam vardı bu defa. aşılamadan sonra progestan içeren jel vermediler bu sefer. gerçi her aşılamamı başka doktor yaptı ya ama bu defa doktorumu buldum inşallah :)
canım son muayeneye kadar hep 1 yumurta vardı ama son gün 2 tane gözüküyordu. küçükleri kaale almadım valla hiç, hep büyüğe odaklanmıştık. ben 75 IU gonal f yaptım, ilk 5 gün yumurtam büyümeyince menogon takviyesi verdi doktorum. 11 gün iğne olduktan sonra 2 doz ovitrelle çatlatma iğneyi yaptım göbekten. aşılama sonrası bana progestan tablet verdiler, ağızdan. benim ilk aşılamamdı ama tutmadı maalesef. 1 ay ara vereceğiz sonraki ay da doktorum izinde olacağından benim 2. aşılama eylül ayına kalacak. inşallah senin hayırlı haberlerini alırız canım :)
kızlar siz neden aşılama oldunuz birde gonal f ve çatlama iğnesi mi kullandınız? eşinizin sperm değerleri nasıl benim 48 milyon du yeterli mi?
cnm digerleri ilki adetn 12günü ikinci yine 14.günü oldu bir ay ara verdik 3.yine 14.gün oldu fark derken digerlerinde adım adım adet sancısı sivilce tatlı aşermek gerginlik huzursuzluk gerginlik asabiyete dogru gidiyodum ama bu ay mide bulantısı coooooook hafiften basladı hergün az bi miktar arttı ekşi tuzlu acı istemeye basladı cnm dilim damafgım kupkuru şimdi coooook uyku basıoo belki sıcaktan susuyorum sık idrar ve en önemlisi dier asılamalarımda birini 12.gün digerini13.gün test yaptım silik bile çıkmadı akabinde adet olmuştum şimdi 2gündür testlerin çok koyu çizgi 10.ve 11.günüm de yaptım yarın yine yapcamkız sen hamilesin vala bak ayyyyy süper ya tam bir umut.. bide şey sorcam önceki iki aşılamla bunun arasındaki farklar neydiyapıldığı günler fln aynımıydı benim aynıydı ya yinede tutma ihtimali varmı diye soruyorum
cnm eşimin morfoloji düşüktü ondan aşılama olduk.ben menegon ve çatlatma iğnesi kullandım.Rabbime şükürler olsun ki tuttu.Allahım hepinize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.
cnm digerleri ilki adetn 12günü ikinci yine 14.günü oldu bir ay ara verdik 3.yine 14.gün oldu fark derken digerlerinde adım adım adet sancısı sivilce tatlı aşermek gerginlik huzursuzluk gerginlik asabiyete dogru gidiyodum ama bu ay mide bulantısı coooooook hafiften basladı hergün az bi miktar arttı ekşi tuzlu acı istemeye basladı cnm dilim damafgım kupkuru şimdi coooook uyku basıoo belki sıcaktan susuyorum sık idrar ve en önemlisi dier asılamalarımda birini 12.gün digerini13.gün test yaptım silik bile çıkmadı akabinde adet olmuştum şimdi 2gündür testlerin çok koyu çizgi 10.ve 11.günüm de yaptım yarın yine yapcamcumartesi yine pazar yine pazarteside kocam gelince doggruuu hastaneyee işte asıl ozaamn pozitif çıkarsa sevinirim şimdi sevinemiyorum sadece ümitleniyorum
canım hayırlı olsun darısı bizlere inş. belirtilerin nasıldı:)))))kızlar şimdi dr dan geldim.sonucumu öğrendim.bende hamileyim kızlar.Rabbime şükürler olsun.hepinize dua ettim.Allahım sizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
kızlar şimdi dr dan geldim.sonucumu öğrendim.bende hamileyim kızlar.Rabbime şükürler olsun.hepinize dua ettim.Allahım sizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
maşallahh Allım sana bağışlasın inş bize de nasip etsin çok sevindim:):) tabi herşeyi anlatıysun şimdi nerde niye yaptırdın napmışlardı gün gün nolmuştu:):):)kızlar şimdi dr dan geldim.sonucumu öğrendim.bende hamileyim kızlar.Rabbime şükürler olsun.hepinize dua ettim.Allahım sizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
kızlar şimdi dr dan geldim.sonucumu öğrendim.bende hamileyim kızlar.Rabbime şükürler olsun.hepinize dua ettim.Allahım sizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
hb canim buralardayim listeye bakip cikiorum hic hamis yook esilamin güzel haberini okudum şimdi başka yok mu hamis sen nasılsın ne yaptın bu ay
hb canim buralardayim listeye bakip cikiorum hic hamis yook esilamin güzel haberini okudum şimdi başka yok mu hamis sen nasılsın ne yaptın bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?