Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
lütfen biri bana yardım etsin aşılamadan önce kullandığım iğne ve çatlama iğnesinin etkisini vücut en az kaç gün sonra atar?

canım hayırlı olsn ya ne güzel bi bebegimiz daha oldu oleyyy:))) demek hamilelik belirtileri adetle aynı bende hiç belirti yok desene bu ayda bebeksiz kaldım (

lütfen biri bana yardım etsin aşılamadan önce kullandığım iğne ve çatlama iğnesinin etkisini vücut en az kaç gün sonra atar?
iğnelerin etkisi gelecek ayda devam ediyor die biliyorum ben benim doktorum bir ay ara verecek mesela sebebi omu tam bilmiyorum tabi

kızlar şimdi dr dan geldim.sonucumu öğrendim.bende hamileyim kızlar.Rabbime şükürler olsun.hepinize dua ettim.Allahım sizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.

hayırlı olsun canım,allah kucağına almayı nasip eder inşallah

Canim ben de doktoruma sordum ayni seyi soyledi yani ignelerin etkisi bir sonraki ayda da devam ediyormus. Gerci ben mecburen 2ay ara vericem

günaydın kızlar size hamileyim demek isterdim ama çok üzgünüm malesef gece geldi benim kırmızılar (
ya benim niye çocugum olmuyo ya geceden beri uyumuyorum çok üzgünüm keşke bende hamile olsaydım((

Geçmiş benden bebeğim.
Bu stresten neku ne bişey var
İnşallah oluq canım çalışmaların başarılı geçmiştir :))) ben bi kaç gün yaptım inciri içmedim tembellik yaptım
Bende 9-12-14 günü ilişkiye girdim özellikle. Hatta önceden ilişkiden sonra 20 dk yatar hemen girer banyo yapardım.
Şimdi yattım kalkmadım tuvalete bile gitmedim sabaha kadar
Yarın doktora gideyim diyordum (arayıp randevu alayım dedim izinliymiş ) Şansıma ne diyim ben

günaydın kızlar size hamileyim demek isterdim ama çok üzgünüm malesef gece geldi benim kırmızılar (
ya benim niye çocugum olmuyo ya geceden beri uyumuyorum çok üzgünüm keşke bende hamile olsaydım((

Günaydın canım, sözün bittiği yer bugün seni hiç dediğimiz birşey rahatlatmayacak. ama yarın inan ki daha iyi olacaksın yeni umutla.
neden olmasın hayatım elbet olacak sadece zamanı değil demekki şu an.
yeterkı ol desın allah. Vardır elbet olmamasının nedenı. bılıyorum yazması kolay ama ınankı uzulmeklede ele birşey geçmiyor.

Canım o soruyu bende çok sordum kendime zamanında ama bir faydası olmadı..Şimdi bugün üzülme diycem ama zor biliyorum fakat kırmızılar geldiyse yeni bir döngü başladı bilee yeni bir umut her ay unutma rabbim hayırlısı ile tez vakitte güldürsün yüzümüzü....

Kızlarrr herkese günaydınnn...Yeni bir gün yeni umutlarla inş...
Şu crinone jeli ilk dün gece kullandım hemen başlattı kasık ağrımı yine yarında göğüslerimi şişirir artık:S Neyse 2 hafta slikonlu gibi gezerim hııhhh
Buarada İdencim nerelerdesiiinn??
Kızlarrr hamile olan topiğimizin uğuru annecikler listede düzenleme yapın hamile yazın kendinizi de baktıkça bizlerede umut olunnn....

Günaydın şekerim nasılsın bugün.
Evet yeni gün:))) Ne güzel silikonlu seksi seksi dolaşırsın evde

allah sizi deliler güldürdünüz beni

napıyım progesteron sonucu için kan verdim sabah sonra işe geldim anca işleri toparlardımda girdim nete.. bakalım kaç çıkacak sonuç.. siz napıyosunuz nasılsınız..

kızlar progesteron 14.45 çıktı .. klomen kullandığımda bile 17 çıkmıştı düşük yani ama bakalım kısmet.. benim bi sinyalim var böyle alttan batmalar oluyo sonra bir hafta içinde adet oluyorum o sinyal henüz gelmedi inşallah gelmezde :) o gelene kadar umutluyum ama bu değer biraz üzdü beni

Bugün iyiyim canım çok şükür...Hahaha evettt
Deliyiz kuzum hahah
İyi valla ne olsun bugün evdeyim bende...

Canım umutsuz olmak yok dur bakalım daha zaman var.
olmazsa bile tüpler bizi bekliyor. aygaz, ipragaz ne olursa

Canım ya bende hiç bakmıyorlar progesteron a ama jel veriyor her seferinde anlamadım vallahi...
Kuzum bende bu gonal f i hiç sevmedim bende klomen kullanırken 18 19 mm olurdu yumurtalarım öyle çatlatma iğnesi oluyordum 5 ayda kimyasalda olsa 2 gebelik olmuştu şimdi bu iğne ile biliyorsun 2 dir 14mm ken kendi kendine çatladı bence benim bünyem klomene olumlu tepki veriyordu.Bakalım hayırlısı artık bende bunda da olmazsa tatile gidip direk tüp bebek tedavisine başlıycam ondan da azcuk tırrrsıyorumm :S

Canımmm o sinyal gelmesin inş bebişimiz gelsiiiinnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…