saol cnm.darısı başınıza inş.20 haziranda oldu aşılamam.varya cnm bugün gittim test vermek için hiç umutlu değildim.yine olmıcak falan diye düşündüm.sonra sonucu bi aldım şok oldum inanamadım.ağlamaktan cnm çıktı.sonra dr gösterdik daha küçük dedi.2 günde bir kan testi yaptırıp değerin yükselmesi takip edilcek.2 haftalık daha.kızlar yalnız şunu sölim aynı adet olcağım zamanki belirtileri yaşadım.hatta eşimede çok kasıklarım ve belim ağrıyo yine olmadı galiba dedim.umutsuzluğa kapılmayın arkadaşlar.Rabbim ol dedikten sonra herşey vesile işte.vakti saati var sadece öle düşünün.o vakit gelene kadarda tabiki boş durmıcaz biz elimizden geleni yapcaz takdiri Yüce Rabbime bırakıcaz.bide hani stres yapınca olmuyo kafana takmıcaksın falan diyolar ya hiç alakası yok.ben bu ay baya baya taktım yani.Allahıma şükür oldu.Rabbim sizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
iğnelerin etkisi gelecek ayda devam ediyor die biliyorum ben benim doktorum bir ay ara verecek mesela sebebi omu tam bilmiyorum tabilütfen biri bana yardım etsin aşılamadan önce kullandığım iğne ve çatlama iğnesinin etkisini vücut en az kaç gün sonra atar?
kızlar şimdi dr dan geldim.sonucumu öğrendim.bende hamileyim kızlar.Rabbime şükürler olsun.hepinize dua ettim.Allahım sizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
kur yapcaktin yapmadin mi....
Canim dun yimirtlama günümdü calisma oldu sabakta yumurtlama akintim oldu kasık bel agrimda var bugun de calusma olur belkim.....sogan kurunu yapip iciyorum her gun 5gun kaldi bitmesine her sabah bal polen ari sutu karisimi yedim 12gun sure ile kociste yedi o devam edio yemeye bakalım nasip..
günaydın kızlar size hamileyim demek isterdim ama çok üzgünüm malesef gece geldi benim kırmızılar(
ya benim niye çocugum olmuyo ya geceden beri uyumuyorum çok üzgünüm keşke bende hamile olsaydım((
günaydın kızlar size hamileyim demek isterdim ama çok üzgünüm malesef gece geldi benim kırmızılar(
ya benim niye çocugum olmuyo ya geceden beri uyumuyorum çok üzgünüm keşke bende hamile olsaydım(([
Üzülme Bi gün bizimde yüzümüz gülecek canım bugün değilse yarın ben inanıyorum ama şunu da biliyorum ki üzülmemek elde değil;( üzülüyoruz sonra yepyeni umutlarla gene başlıyoruz savaşmaya...
Senin test günün bu gündü Di mi ?
ya benim niye çocugum olmuyo ya geceden beri uyumuyorum çok üzgünüm keşke bende hamile olsaydım((
Kızlarrr herkese günaydınnn...Yeni bir gün yeni umutlarla inş...
Şu crinone jeli ilk dün gece kullandım hemen başlattı kasık ağrımı yine yarında göğüslerimi şişirir artık:S Neyse 2 hafta slikonlu gibi gezerim hııhhh
Buarada İdencim nerelerdesiiinn??
Kızlarrr hamile olan topiğimizin uğuru annecikler listede düzenleme yapın hamile yazın kendinizi de baktıkça bizlerede umut olunnn....
Kızlarrr herkese günaydınnn...Yeni bir gün yeni umutlarla inş...
Şu crinone jeli ilk dün gece kullandım hemen başlattı kasık ağrımı yine yarında göğüslerimi şişirir artık:S Neyse 2 hafta slikonlu gibi gezerim hııhhh
Buarada İdencim nerelerdesiiinn??
Kızlarrr hamile olan topiğimizin uğuru annecikler listede düzenleme yapın hamile yazın kendinizi de baktıkça bizlerede umut olunnn....
Günaydın şekerim nasılsın bugün.
Evet yeni gün:))) Ne güzel silikonlu seksi seksi dolaşırsın evde
Bugün iyiyim canım çok şükür...Hahaha evetttGünaydın şekerim nasılsın bugün.
Evet yeni gün:))) Ne güzel silikonlu seksi seksi dolaşırsın evde
Deliyiz kuzum hahahallah sizi deliler güldürdünüz beni
napıyım progesteron sonucu için kan verdim sabah sonra işe geldim anca işleri toparlardımda girdim nete.. bakalım kaç çıkacak sonuç.. siz napıyosunuz nasılsınız..
kızlar progesteron 14.45 çıktı .. klomen kullandığımda bile 17 çıkmıştı düşük yani ama bakalım kısmet.. benim bi sinyalim var böyle alttan batmalar oluyo sonra bir hafta içinde adet oluyorum o sinyal henüz gelmedi inşallah gelmezde :) o gelene kadar umutluyum ama bu değer biraz üzdü beni
Bugün iyiyim canım çok şükür...Hahaha evettt
Deliyiz kuzum hahah
İyi valla ne olsun bugün evdeyim bende...
Kızlar merhaba önümüzdeki Pazartesi aşılama yaptıracak olan varmı bir de hala bir liste varsa benide ekleyebilir msnz?
kızlar progesteron 14.45 çıktı .. klomen kullandığımda bile 17 çıkmıştı düşük yani ama bakalım kısmet.. benim bi sinyalim var böyle alttan batmalar oluyo sonra bir hafta içinde adet oluyorum o sinyal henüz gelmedi inşallah gelmezde :) o gelene kadar umutluyum ama bu değer biraz üzdü beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?