Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım ya valla hepimiz prof olduk artık teorideben gonal f iğne kullandım ikinci gün hemşirenin dozu nasıl ayarlanıyor sorusundan sonra kendim yapmaya başladım içime sinmeyecekti yoksaArkadan gelen yumurtalar olabiliyor onlarda çatlıyor hatta aşılama sonrası birazda onlar düşünülerek ilişki öneriyor doktorlar..Benimki aşılamadan sonraki gün dedi mesela..Amin canım gerçekten çok zor bir sınav bizlere..

kızlar benim sol kasigimda aksamdan beri agri var hafif hafif belirti olarak yormuyorum ama yinede heyecanlaniyorum:18:

benim de kasık ağrım var. akşama doğru da bel ağrım oluyor. raporum bitti işe bugün başladım ama yol vs.. yordu beni sanırım.bir de aşılamanın ertesi gününden beri kabızlığım var hayra işarettir inşallah.

idencim aslinda listeye.birde sorun neydi ne icin yapilio asilma ekleseydin daha güzel olmaz mi:26:

canım süper olur isterseniz ben bi son hal ekliyim sizin onun üzerinde değişiklikler yaparak yazın.. en son halini alır sayfanın başına koyarız olurmu?

test tarihini 20 si olarak düzeltebilir miyiz lütfen..
:))

• İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------Sorun------------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran----------tüplerle ilgili,ameliyat oldu
• Hicran4242 ---------5 Haziran--------------------------- 18 Haziran------------pko
• Umutlu 26-----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran------------
• Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
• keroessa------------ 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
• duygutbk------------tarihleri bekleniyooo
•nurecrin--------------10 Haziran---------------------------21 Haziran
•stranger19-----------17 Haziran--------------------------01 Temmuz
•esibra----------------17 Haziran--------------------------1 Temmuz
•frznn--------------5 Haziran---------------------------20 Haziran
•guldusum-----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran
•asyali27-------------27 Haziran----------------------------10 Haziran----------------------------- bir dahaki sefere inşallah
•toki------------------3 Haziran-----------------------------17 Haziran
• sbl2332--------------7 Haziran----------------------------24 Haziran
•seker_mavi----------5 Haziran-----------------------------20 Haziran
•suarte----------------4 Haziran-----------------------------13 Haziran
•sule066--------------

Son düzenleme:
benide eklermisiniz 31 mayıs asılama tarıhım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…