benimki baya erken yaptı 26 saat sonra oldum asılamyı catlatma ıgnesınden aynen bende sordum bakmayacakmısınız dıye gerek yok dedı ya ne bılım sanırım cok pımpırıklı oldum doktorlara bıle guvenmıyorum artık:))) kendım cokkk bılıyorum ya:)) benım anlamadıgım bır konu daha var klomen tarzı yumurta buyutme ılacları kullanıyoruz dogal olarak ve 3 yumurta olusmustu bu sefer bırısı 20olmus dedı hemen catlattı onu gerı kalanlar daha kucuktu onlar nasıl atılcak acaba vucuttan hamıle olsak yada olmasak ? offf bır bellı olsaydı ya saatler gunler gecmıyo uyku uyuyamıyorum Rabbım bos cevırmesın kımseyı Allah düşmanımı cocuksuzlukla sınav yapmasın cok zor
inşallah hepimizin ki hayırlı olur ayrı ayrı..
kızlar benim sol kasigimda aksamdan beri agri var hafif hafif belirti olarak yormuyorum ama yinede heyecanlaniyorum:18:
idencim aslinda listeye.birde sorun neydi ne icin yapilio asilma ekleseydin daha güzel olmaz mi:26:
ins hayirdir ben bebege yormuyorum ilaclarin eykisidir diorum kendime
idencim aslinda listeye.birde sorun neydi ne icin yapilio asilma ekleseydin daha güzel olmaz mi:26:
eklemis canimmmm ilk sayfada en alttasin
banada 26progestanim.vardi sabah aksam ic ilac bitince test yaptir dedi yani 18haz denk gelio.ama ben bi gun daha bekleyeyim diyorummm:18::18::18:
Evet canım, Ben haftaya salı öğlen test yaptıracağım hasta olmazsam şayet bakalım
Kızlar burda herkes ay ay aşılamalarını paylaşmış... Gelin bizde bir olalım...
Mayıs ayında başladım tedaviye.. o topikteki arkadaşlara teşekküürler ... çok okudum çok şey öğrendim....
ama benim aşılamam Hazirana kaldı... 3 Haziran..ilk aşılamam devlet hastanesinde yaptırıyorum... İstanbul Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde...
Sizler nerelerde yaptırıyosunuz kaçın aşılamam hangi ilaçlar nasıl yollar yöntemler paylaşalım öğrenelim.. inşalah BBOOOLLLL hamileli bir topik olurr AMİİNNNN
Bi listeyle başlayalım istedimArkadaşlar yazdıklarınızdan yola çıkarak tahmini bir liste yaptım... değiştirilcek yerler varsa uyarın değiştireyim... inş. bütün sonuç kısımları dolsun :))
• İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
• Hicran4242 ---------5 Haziran--------------------------- 18 Haziran
• Umutlu 26-----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran-------------------------
• Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
• keroessa------------ 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
• duygutbk------------tarihleri bekleniyooo
•nurecrin--------------10 Haziran---------------------------21 Haziran
•stranger19-----------17 Haziran--------------------------01 Temmuz
•esibra----------------17 Haziran--------------------------1 Temmuz
•frznn--------------5 Haziran---------------------------20 Haziran
•guldusum-----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran
•asyali27-------------27 Haziran----------------------------10 Haziran-----------------------------bir dahaki sefere inşallah
•toki------------------3 Haziran-----------------------------17 Haziran
• sbl2332--------------7 Haziran----------------------------24 Haziran
•seker_mavi----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran
15gun banada cok.gibi geldi :26::26:
bana 15. gün dedi yani 20.si ben de erken mi yapsam acaba..bilemedim şimdi..
benide eklermisiniz 31 mayıs asılama tarıhımKızlar burda herkes ay ay aşılamalarını paylaşmış... Gelin bizde bir olalım...
Mayıs ayında başladım tedaviye.. o topikteki arkadaşlara teşekküürler ... çok okudum çok şey öğrendim....
ama benim aşılamam Hazirana kaldı... 3 Haziran..ilk aşılamam devlet hastanesinde yaptırıyorum... İstanbul Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde...
Sizler nerelerde yaptırıyosunuz kaçın aşılamam hangi ilaçlar nasıl yollar yöntemler paylaşalım öğrenelim.. inşalah BBOOOLLLL hamileli bir topik olurr AMİİNNNN
Bi listeyle başlayalım istedimArkadaşlar yazdıklarınızdan yola çıkarak tahmini bir liste yaptım... değiştirilcek yerler varsa uyarın değiştireyim... inş. bütün sonuç kısımları dolsun :))
İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
Hicran4242 ---------5 Haziran--------------------------- 18 Haziran
Umutlu 26-----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran-------------------------
Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
keroessa------------ 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
duygutbk------------tarihleri bekleniyooo
nurecrin--------------10 Haziran---------------------------21 Haziran
stranger19-----------17 Haziran--------------------------01 Temmuz
esibra----------------17 Haziran--------------------------1 Temmuz
frznn--------------5 Haziran---------------------------20 Haziran
guldusum-----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran
asyali27-------------27 Haziran----------------------------10 Haziran-----------------------------bir dahaki sefere inşallah
toki------------------3 Haziran-----------------------------17 Haziran
sbl2332--------------7 Haziran----------------------------24 Haziran
seker_mavi----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran
kuzumm benim.sorun pko :26::26::26::26::26:
polikistik over sendromu canim:26::26::26::26:kuzumm benim.sorun pko :26::26::26::26::26:
pko ne demek.benimde sebepsiz infertilite.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?