İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------Sorun------------------------Sonuç
İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran----------tüplerle ilgili,ameliyat oldu
Hicran4242 ---------5 Haziran--------------------------- 18 Haziran------------pko
Umutlu 26-----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran------------
Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
keroessa------------ 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
duygutbk------------tarihleri bekleniyooo
nurecrin--------------10 Haziran---------------------------21 Haziran
stranger19-----------17 Haziran--------------------------01 Temmuz
esibra----------------17 Haziran--------------------------1 Temmuz
frznn--------------5 Haziran---------------------------20 Haziran
guldusum-----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran
asyali27-------------27 Haziran----------------------------10 Haziran----------------------------- bir dahaki sefere inşallah
toki------------------3 Haziran-----------------------------17 Haziran
sbl2332--------------7 Haziran----------------------------24 Haziran
seker_mavi----------5 Haziran-----------------------------20 Haziran
suarte----------------4 Haziran-----------------------------13 Haziran
sule066--------------
bende telden giriorum baya karisik duruo cizgilerden dolayi birde iki kisi arasinda bi satir bosluk olabilir idencim cildircak simdi topikten kovacak bizi
bende telden giriorum baya karisik duruo cizgilerden dolayi birde iki kisi arasinda bi satir bosluk olabilir idencim cildircak simdi topikten kovacak bizi
Ben iğne vurulmak istemiyorum((((((((((
googleden mi giriorsun kk ya ben google playerden android kk yi indirdim daha hızlı tavsiye ederim
kuzum igne yapacagin yere.once buz koy sonra yap igneyi daha az acir birde ignenin ucu küçük mu nie jel yada hap vermediki zaten igne oluyoruz hep makarna suzgecine donduk
Canımm sıkıcan azcık dişini ama artık dayanamayacağın durumdaysa konuş doktorla jel versin ya...ona göre dozunu ayarlar o zaten...
googleden mi giriorsun kk ya ben google playerden android kk yi indirdim daha hızlı tavsiye ederimtek sıkıntı alintilarda null cikio
Ben iğne vurulmak istemiyorum((((((((((
kuzum igne yapacagin yere.once buz koy sonra yap igneyi daha az acir birde ignenin ucu küçük mu nie jel yada hap vermediki zaten igne oluyoruz hep makarna suzgecine donduk
googleden daha hızlı canım dene.bi biraz eski sürüm gibi ins gelustirirlerse daha iyi olacak
Aradım biraz önce. İstersen jel vereyim ama çocouğun tutunmasını istiyorsan devam dedi.
Bende mecbur dedim yapacak bişey yok çekicem 8 gün daha(
He birde sonrasındada devam edebilirmiş.
hay allah seni alemsin yaaaa
ne iğnesi ki bu? asılama oncesı yumurta gelıstırmek ıcın mı?
oooooo idencimmm liste harika olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?