Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım iyi olmuş böyle ama 2.satıra taşıyor aralardaki çizgileri azaltsan azcık daha iyi olacak galiba birde ben telden giriyorum ondan da öyle görüyor olabilirim Benim sorun sebebsiz infertite...

Canımm sıkıcan azcık dişini ama artık dayanamayacağın durumdaysa konuş doktorla jel versin ya...ona göre dozunu ayarlar o zaten...

Aradım biraz önce. İstersen jel vereyim ama çocouğun tutunmasını istiyorsan devam dedi.
Bende mecbur dedim yapacak bişey yok çekicem 8 gün daha (
He birde sonrasındada devam edebilirmiş.

kuzum igne yapacagin yere.once buz koy sonra yap igneyi daha az acir birde ignenin ucu küçük mu nie jel yada hap vermediki zaten igne oluyoruz hep makarna suzgecine donduk

:))Yeni bişey buldum iden gülecek şimdi bana :)))
anestol var krem biraz uyuşturuyor o bölgeye sürünce iyi geliyor:)))))HAHAHAH
İğne daha yararlı imiş öyle dedi.
Vallahi göbekten süzgece döndük sonra kalçadan.
Bu arada iğne kullanan bir tek benmiyim

Aradım biraz önce. İstersen jel vereyim ama çocouğun tutunmasını istiyorsan devam dedi.
Bende mecbur dedim yapacak bişey yok çekicem 8 gün daha (
He birde sonrasındada devam edebilirmiş.

Canım gebelikte de 12.haftaya kadar kullanılıyor.Ama biraz saçma olmuş hepimiz tutunsun istiyoruz hepimizin doktoru farklı vermiş iğne,jel,hap...Senin rahim duvarın incemiydi acaba da öyle diyor...Benimki normaldi jel verdi çünkü ama bakıyorum kimine günde 2 jel vermiş bana tek verdi...

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran ---------- 12 Haziran---------tüplerle ilgili,ameliyat oldu

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

• duygutbk--------tarihleri bekleniyooo

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran

•suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran

•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran

anam iki dk gittim neler kaynatmışlar :)))

oldumu baken bakim listeye :) emrinize amedeyim hatunlar yalnız liste uzarsa karışıklık olabilir uyarın beni ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…