böyle gayet iyi olmuş idencimmm eline saglik bizde iden.bize dayanamadi cikti sanmistik9:
Yok hayatım aşılamadan sonra yapılan iğne bebek tutunsun diye. Düşük tehlikesine karşı
canim dr arayip sorsan bi bu kadar stres yapacağına:26:
alla alla ya bu benım doktorlar bu ısı mı bılmıyo acaba 2 asılama oldum ne ılac ne jel ne ıgne ne krem hıc bısey vermedıler bana asılamadan sonra bı antıbıyotık ıgne vurup yolladılar ya tutunmazsa benım bebegımm(
Canım gebelikte de 12.haftaya kadar kullanılıyor.Ama biraz saçma olmuş hepimiz tutunsun istiyoruz hepimizin doktoru farklı vermiş iğne,jel,hap...Senin rahim duvarın incemiydi acaba da öyle diyor...Benimki normaldi jel verdi çünkü ama bakıyorum kimine günde 2 jel vermiş bana tek verdi...
hehehehededikodu icin iki kadin olmasi bile yeter
antibiyotik miiiiantibiyotik zararlı değilmi bebeğe yaa... anteresan neler öğrenicez daha kim bilir..
ama canım şunu söyliyim benim doktorda verdi progesteron fitili, bende alerji yaptı mantar gibi akıntı kaşıntı yaptı.. doktorum kullanma ozaman çokta önemli deil , hasta progesteron kullanmasa ben endişelenmem yani çok büyük bir önemi yok dedi...
evet sibelcim eski.surumm.gibi ama hızlı en azından
alla alla ya bu benım doktorlar bu ısı mı bılmıyo acaba 2 asılama oldum ne ılac ne jel ne ıgne ne krem hıc bısey vermedıler bana asılamadan sonra bı antıbıyotık ıgne vurup yolladılar ya tutunmazsa benım bebegımm(
kuzum dr na guveniyorsan stres yapma bir bildiği vardır bence:26::26::26:
Antibiotiği ilk defa duydum canım acaba zedelenme oldu da oyüzden mi vurdu vardır bir bildiği doktorunun.Canım jel iğne vs.illaki kullanılacak diye birşey yok hemen karamsarlığa kapılma olacağı varsa zaten olacak sıkma canını olumlu düşün...alla alla ya bu benım doktorlar bu ısı mı bılmıyo acaba 2 asılama oldum ne ılac ne jel ne ıgne ne krem hıc bısey vermedıler bana asılamadan sonra bı antıbıyotık ıgne vurup yolladılar ya tutunmazsa benım bebegımm(
Haydi hayırlısı canım buarada anestolün gerçekten uyuşturucu etkisi varDoktordan doktora farkediyor canım. Topiklerdede baya araştırdım nette vs. iğnenin daha etkili olduğu söyleniyor.
Ama tabi ki rabbim ne dediyse o olur. Garantisi yok. Yok rahim normal kalınlıkta ama bu iğneler inceeltir dedi. Garantiye alalım dedi. Sen bilirsin dedi. Bende araştırmalarımı vs. herşeyi anlattım . araştırmışsında dedi bak acısını biraz çek umarım olumlu olur dedi
evet sibelcim eski.surumm.gibi ama hızlı en azından
Zamanla alisiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?