Günaydın kızlarr,
Kafayı yiycem sürekli aklımda tüp bebek olayı stres yaptım çok fena ve engel olamıyorum
Acaba tutacakmı tutmayacak mı ,ya tatildeyken hastalanırsam ne olacak 1 ay daha mı sarkacak vs.vs.vs. bir sürü soru işaretleri beynimi kemiriyor resmen((Gece bile uyuyamadım sağa döndüm sola döndüm durdum aklımdan atmam lazım ama olmuyoor ((((
Bana çatlatma iğnesinden 3 gün önce baktılar. 2 gün daha gonal f yaptık 3.gün çatlatma 5. Gün aşılama yapıldı ama çatlatma iğnesini olmadan önce çok miktarda yumurta akı kıvamında akıntı başladıİnşallah bu Sefer güzel haber vericem canım nedense bu ay inanıyorum içim kıpır kıpır) benim aşılamam 2 li oldu canım ben kendim istedim . Çatlatma iğnesi olmadan önce bakıyorlar ya canım yani iğneden 2 gün önce . Sana bakmadılar mı ? Çatlatma iğnesinden sonra çatlamama ihtimali olmadığından sonra bakmıyorlar )
nerde yaptıroyorsun ve maliyet ne oldu canım raporun var mı bide :)
Canım ya nerede yaptirayım hangisi benim için hayırlısi olayıni takıntı yaptım tatile çok ihtiyacım var direk tüpe geçersem psikolojik olarak çok zor olur benim için(
Huuuu 225 unite mii woowwHaydi hayırlı olsun canımmm gelecek ins bebişimizzz topiğimizin ilk tüp bebişii
Buarada tek bir igne mi verdi canımm
Bana çatlatma iğnesinden 3 gün önce baktılar. 2 gün daha gonal f yaptık 3.gün çatlatma 5. Gün aşılama yapıldı ama çatlatma iğnesini olmadan önce çok miktarda yumurta akı kıvamında akıntı başladı( bilmiyorum canımcım sanırım allahımın nasip etmediği şeye bir sorumlu arıyorum insan psikolojisi işte
Hayırlı olsun kuşum:) bu arada ben doktorumu seviyorum ya gene aynı yere yaptıracağım sanırım insan güvenince başkasına yaptırası gelmiyor:)Takma kafan rahat ol canım o zaman tatilini yap ve başal kısmetse:)Fazla araştırdığındada inasının kafas karışıyor
evet 225 unıte çok fazla bakalım yumurta fazla oluşunca ağrılarım nasıl olacak
inşallah ahyırlısı olur. gonal-f 450 verdi puregon pıyasada bulunmuyor dıye ama ben puregon aldım cunku vurması daha kolay onu kalemi var. 900 luk aldım fazla alınca fıyatıda dusuyor.
3 adet yumurtam vardı. Ege doğum evi izmirCanım bence ona göre ayarlamıştır doktorun hem kaç yumurtan vardı belki biri önce biri sonra catlamıştır. Bu ay benim ole oldu. Canım olacağı varsa zaten oluyo hiç üzülme doktorlar sadece vesile yani. Sen nerde yaptırıyorsun aşılamanı
Hayırlı olsun kuşum:) bu arada ben doktorumu seviyorum ya gene aynı yere yaptıracağım sanırım insan güvenince başkasına yaptırası gelmiyor:)
3 adet yumurtam vardı. Ege doğum evi izmir
Evet artık araştırmayacam kararımi verdim tatil dönüsü allah nasip ederse memorial da başlıycam karar vermek rahatlattı beni şuanki tek problemim göbeğim ve totom olduTakma kafan rahat ol canım o zaman tatilini yap ve başal kısmetse:)Fazla araştırdığındada inasının kafas karışıyor
inşallah ahyırlısı olur. gonal-f 450 verdi puregon pıyasada bulunmuyor dıye ama ben puregon aldım cunku vurması daha kolay onu kalemi var. 900 luk aldım fazla alınca fıyatıda dusuyor.
Sbl2332 boşver niye bu kadar takıyorsun yap tatilini rahat rahat azıcık kafanı boşalt ve bol bol Abran kobran yap sonra belki kendiliğinden bişi olur ne biliyosun bence vardır bunda da bi hayır hiç kafana takma
Takma kafan rahat ol canım o zaman tatilini yap ve başal kısmetse:)Fazla araştırdığındada inasının kafas karışıyor
Evet artık araştırmayacam kararımi verdim tatil dönüsü allah nasip ederse memorial da başlıycam karar vermek rahatlattı beni şuanki tek problemim göbeğim ve totom oldu
İns cok ağrı yapmaz canım yapsada katlanıcaz gerçi ama olsun bende ilacı almadan sorucam dediğin gibi banada gonal f 450 verdi 900lük istiycem bende daha ekonomik oluyor.canım puregon kullanmadım hiç ama gonal f inde kalemi var aklında olsun sadece iğne uçlarinı değiştiriyorsun çok kolay o da yoksa diğer türlü bende yapamazdım yaw..
Yok yok rahatladım azcuk zira kararımı verdim canim memorial oktatil dönüşü allah nasip ederse başlıyorum şuan göbeğime ve totoma odaklandım 3 kilo vermem lazım 2 hafta var
Aaayy evett inş kendiliğinden gelsin meleğim ya nişte ozaman asıl bayram olur bana anlatamam zaten hepiniz anlarsınız aynı şeyleri yaşıyoruz
evetttttttttt benimde zayıflamam lazımmmmmmmmmmmmmmsibel neye göre 3 kilo doktor mu dedi ben 160 boy 63kiloyum artık maalesef aşılamadan önce kilo aldım dediğim vakit bile 59 du.... 3 aşılama ve sonra şişko ben tüp bebek için zayıflamalıyım yaklaşık 1 ayım var diyet tavsiyeniz varsa cok ihtiyacım var kaç kilo versem tüp bebek için yeterli olur acaba?
ben de gonal f daha rahat kullandım yaa ... gonal f nin kendi içinde kalemleri vardı zaten. puregon verdiğinde doktor bir de kalemini bulmaya çalışmıştım kabus gibi.. benim aşılamadan kalan 750 gonal f var desene 225 ise günde 3 günlük 1 ilaç... toplan ne kadar vurulacaksın... bir de bir soru kilo durumun nasıl ben aşılamadan sonra aldığım kiloyu hala veremedim bu kilo tüp bebeğe engel mi? zayıflamalıyım yaaaaaaaa
Evet artık araştırmayacam kararımi verdim tatil dönüsü allah nasip ederse memorial da başlıycam karar vermek rahatlattı beni şuanki tek problemim göbeğim ve totom oldu
İns cok ağrı yapmaz canım yapsada katlanıcaz gerçi ama olsun bende ilacı almadan sorucam dediğin gibi banada gonal f 450 verdi 900lük istiycem bende daha ekonomik oluyor.canım puregon kullanmadım hiç ama gonal f inde kalemi var aklında olsun sadece iğne uçlarinı değiştiriyorsun çok kolay o da yoksa diğer türlü bende yapamazdım yaw..
Yok yok rahatladım azcuk zira kararımı verdim canim memorial oktatil dönüşü allah nasip ederse başlıyorum şuan göbeğime ve totoma odaklandım 3 kilo vermem lazım 2 hafta var
Aaayy evett inş kendiliğinden gelsin meleğim ya nişte ozaman asıl bayram olur bana anlatamam zaten hepiniz anlarsınız aynı şeyleri yaşıyoruz
evetttttttttt benimde zayıflamam lazımmmmmmmmmmmmmmsibel neye göre 3 kilo doktor mu dedi ben 160 boy 63kiloyum artık maalesef aşılamadan önce kilo aldım dediğim vakit bile 59 du.... 3 aşılama ve sonra şişko ben tüp bebek için zayıflamalıyım yaklaşık 1 ayım var diyet tavsiyeniz varsa cok ihtiyacım var kaç kilo versem tüp bebek için yeterli olur acaba?
Sbl2332 herşey güzel olucak canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?