Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sbl2332 boşver niye bu kadar takıyorsun yap tatilini rahat rahat azıcık kafanı boşalt ve bol bol Abran kobran yap sonra belki kendiliğinden bişi olur ne biliyosun bence vardır bunda da bi hayır hiç kafana takma

Bana çatlatma iğnesinden 3 gün önce baktılar. 2 gün daha gonal f yaptık 3.gün çatlatma 5. Gün aşılama yapıldı ama çatlatma iğnesini olmadan önce çok miktarda yumurta akı kıvamında akıntı başladı ( bilmiyorum canımcım sanırım allahımın nasip etmediği şeye bir sorumlu arıyorum insan psikolojisi işte

selam kızlar eve geldim çok yoruldum ya.
İlacımı aldım puregon 900 aldım. doktor gonal-f 450 yazdı. Dedim 225 kulancakasam iki günlük az.
Hani maddi anlamda söylüyorum dedi. Gerek yok dedim bu yola girdim bir kere.
900 alırsam maliyetide daha uygun. yarın akşam başlıyorum kısmetse

Takma kafan rahat ol canım o zaman tatilini yap ve başal kısmetse:)Fazla araştırdığındada inasının kafas karışıyor
evet 225 unıte çok fazla bakalım yumurta fazla oluşunca ağrılarım nasıl olacak
inşallah ahyırlısı olur. gonal-f 450 verdi puregon pıyasada bulunmuyor dıye ama ben puregon aldım cunku vurması daha kolay onu kalemi var. 900 luk aldım fazla alınca fıyatıda dusuyor.

Canım bence ona göre ayarlamıştır doktorun hem kaç yumurtan vardı belki biri önce biri sonra catlamıştır. Bu ay benim ole oldu. Canım olacağı varsa zaten oluyo hiç üzülme doktorlar sadece vesile yani. Sen nerde yaptırıyorsun aşılamanı

Hayırlı olsun kuşum:) bu arada ben doktorumu seviyorum ya gene aynı yere yaptıracağım sanırım insan güvenince başkasına yaptırası gelmiyor:)

3 adet yumurtam vardı. Ege doğum evi izmir

Milyonlarca sperm 3 yumurtayı bulamadı yazıklar olsun:)) benim yumurtalarda o kadar spermden 1 tanesini çekemedi benimkilere de yazıklar olsun :)))) beceriksiz yumoşlarım benim :))

Evet artık araştırmayacam kararımi verdim tatil dönüsü allah nasip ederse memorial da başlıycam karar vermek rahatlattı beni şuanki tek problemim göbeğim ve totom oldu
İns cok ağrı yapmaz canım yapsada katlanıcaz gerçi ama olsun bende ilacı almadan sorucam dediğin gibi banada gonal f 450 verdi 900lük istiycem bende daha ekonomik oluyor.canım puregon kullanmadım hiç ama gonal f inde kalemi var aklında olsun sadece iğne uçlarinı değiştiriyorsun çok kolay o da yoksa diğer türlü bende yapamazdım yaw..
Sbl2332 boşver niye bu kadar takıyorsun yap tatilini rahat rahat azıcık kafanı boşalt ve bol bol Abran kobran yap sonra belki kendiliğinden bişi olur ne biliyosun bence vardır bunda da bi hayır hiç kafana takma

Yok yok rahatladım azcuk zira kararımı verdim canim memorial oktatil dönüşü allah nasip ederse başlıyorum şuan göbeğime ve totoma odaklandım3 kilo vermem lazım 2 hafta var
Aaayy evett inş kendiliğinden gelsin meleğim ya nişte ozaman asıl bayram olur bana anlatamam zaten hepiniz anlarsınız aynı şeyleri yaşıyoruz

ben de gonal f daha rahat kullandım yaa ... gonal f nin kendi içinde kalemleri vardı zaten. puregon verdiğinde doktor bir de kalemini bulmaya çalışmıştım kabus gibi.. benim aşılamadan kalan 750 gonal f var desene 225 ise günde 3 günlük 1 ilaç... toplan ne kadar vurulacaksın... bir de bir soru kilo durumun nasıl ben aşılamadan sonra aldığım kiloyu hala veremedim bu kilo tüp bebeğe engel mi? zayıflamalıyım yaaaaaaaa

evetttttttttt benimde zayıflamam lazımmmmmmmmmmmmmm sibel neye göre 3 kilo doktor mu dedi ben 160 boy 63kiloyum artık maalesef aşılamadan önce kilo aldım dediğim vakit bile 59 du.... 3 aşılama ve sonra şişko ben tüp bebek için zayıflamalıyım yaklaşık 1 ayım var diyet tavsiyeniz varsa cok ihtiyacım var kaç kilo versem tüp bebek için yeterli olur acaba?

Hadi hayırlısı olsun canım benim dinlen sonrasıda gelsin bebişler:))))
gonal-f in kalem şeklinde bulamadım ben iğneye kendin çekiyrosun diye biliyorum.
Farketmez canım puregaonda gonal -f de aynı :))))yumurta oluşturuyor

canım sabah kahvaltını güzel yap güçlü bi şekilde sonra bol bol bol su iç su şisesi elınde dursun bu vucudunun çalışmasını ve daha fala enerji harcamasını sağlayacak akşam 5 ten sonra yemek yeme nasıl olcak bu dersen ben 4 te yıyordum 2 3 saat sonra spora gidiyordum orda zaten spor yapıosun hareketlerı bıtırmem 1 saatı alıodu hem spor çok su içiriyo mıden doldugu için yemek yıyemıosun bıde öyle zannedıyorum kı vermen gereken kılo vucuduna oranı önemli çünkü benım aşılama olmadı ama dr zayıflıycan dedı 9 kılo verdım klomenle hamıle kaldım ama kılom da az buz ddeğil boyum da kısa kılo vermeyle alakalı heralde kaç olursan ol yağ oranının % 5 ini bile yaksan yumurtlama düzeliomuss ALLAH yardımcın olsun canım

Benim evde kalemim var canım yarın yerleştireceğim :)))
evet 225 ünite cok fazla. 900 luk 4 gunde bıtecek.
yumurta oluşumuna bağlı olarak kullanacağım canım buyuk olasılıkla 9-10 gün
kılo durumu soyle ben ılk ıgnemde baya kılo almıstım her yerım sısmıstı
son ıkı ıgnemde dr tuzu kes ve bol su ıc dedı
gunde 3 lıtre su ıcmeye baslamıstım ve ıstahım eksılmıstı 5 kılo verdim.
sımdı kılom ıyı bol su ıcmem gerekıyor. sızlerde su ıcın bol bol
kılo tup bebege engel ama su varkı kılonla boyun orantılı ıse sorun olmaz doktorun kılon fazla ıse soyler zaten

Sbl2332 herşey güzel olucak canım:)

Canımm bende 160 ım geçen sene dietisyene gitmiştim 59 kilo ile ve 47 kiloya düşmüştüm aşılama önceside 53 kiloydum bugün 56,5çıktım iki hafta önce 58 dim ilk hedefim 53 kilo olmak ozaman göbeğim gidiyor tatilde de dikkat edersem tupe 50 kilo ile başlamak istiyorum.Benim dietisyenden aldığım dietim var kendi metabolizma hızıma göre ayarlanmış onu yapıcam pazartesiden itibaren ve bol su ve tabiki hergün düzenli yüruyüş.canım sende ekmeği pilavı makarnayı kes hee birdee patatess sakın yeme nişaşta olduğu için kan şekerini ani yükseltiyor ve yağ depolanmasına sebep oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…