Canim insallah aramizda tuple hamile kalan ilk sen olacaksin :) bakalim bizim asilamalar da tutmazsa pesinden gelicez, sana booool sans diliyorum bizi adim adim bilgilendir tamam mi:)
Canim insallah aramizda tuple hamile kalan ilk sen olacaksin :) bakalim bizim asilamalar da tutmazsa pesinden gelicez, sana booool sans diliyorum bizi adim adim bilgilendir tamam mi:)
Canım gonal f 450, cetretide 4ad,ovitrelle 2 ad,zitrotek ve 1 ilaç daha var ama okuyamıyorum onu anlaşilmıyorSibelcim doktor hangi ilaclari yazdi dozlari neydi canim?
Oohh haydi bismillah canımm arkandan geliyorum haberin olsunniyi akşamlar kızlar
evettttt kırmızılarım geldi:)
Yarın öğlene doğru dr gidiyorum.
Tüp için start :)
Canım gonal f 450, cetretide 4ad,ovitrelle 2 ad,zitrotek ve 1 ilaç daha var ama okuyamıyorum onu anlaşilmıyordizlarda anlaşilmıyor valla Tabii bunlar ilk aşamada olan ilaçlar..
Oohh haydi bismillah canımm arkandan geliyorum haberin olsunn
Bakalım senin doktor hangi ilaçları verecek....
İnşallah canım tutar. :))Nedense içimde hiç umut yok.
Olumsuzluklara alışınca hiç olmayacakmış gibi geliyor :)
İnşallah sizin aşılamalar tutarda tüpe gerek kalmaz.
Allahtan iğnelerimi kendim yapabiliyorum göbekten. :))
Tabiki her gün başınızın etini yiyeceğim buradan :)))
Yaaa canımmm nedense negatiflerden ve bunca kırmızi kartlardan sonra bende pek umutla bakamıyorum yaw niye böyle olduk yaw(
Ama inş olacak canım pozitif başlamak önemli tedaviye...
Benim doktor puregon 900 veriyor. dozajı 100 dü ama bu sefer sanırım 150 yada 200 ile başlayacak. rahat 900'lük iki kutu alırım.
Sonrada yumurta çatlamasın diye bi iğne var lucrion mu neydi ismi yanlış olabilir. Sonrada çatlatma ovitrelle verir yanılmıyorsam bakalım:))Sana ovitrelle 2 tane niye vermiş ki.Zaten proges. iğnesini yine vurulcam kalçam yine delik deşik olacak:))))))
Gel hayatım gel sonuna kadar gidiyoruz bakalım :) Allah yardımcımız olsun
Ama nedense hiç içimde umut yok nasıl bişey bu anlamıyorum :)
Banada gonal f 900 kullanırım gibi geliyor yine çatlamayı engellemek için bana cetretide verdi.valla anlamadım niye 2 tane ama reçetede öyle yazıyor yazan ilaçlari topladığımda şuan 790yl civarı oluyor ilk etap tabi birde yumurta toplama sonrası varrr
Bende var mı sanıyorsuun bende de umut yookAlıştık galiba hahah kalp atişlarını duyana kadar inanmayaccam ben yaw
gonal-f 900 az gelebilir. iki kutu olabilir canım.
benimde eczacım var sağolsun normalde puregon 600 fiyatı 450 tl. bana 300 e veriyor.ovıtrelleyı 55 tl ye veriyor.
Yumurta toplama sonrası proges. dışında bi kaç iğne var onlarda biraz tutuyor sanırım 1500 tl civarında bişey olacak. benim aşılama fiyatımda 3000 TL+İlaçlar prof yapacak transferi vs.birde kendi doktorum ikisi birlikte
Hahaha bence doğurana kadar inanmayacağız gibi geliyor:))
yarın hırka-i şerife eyüp sultana gidemeyeceğim ya(((
Bende öyke düşündüm ama 450lik yazmış gonal f i anlamadım bakalım...Ooo iyiymiş canım indirim yapmaları benimde sandık karşılıyor ilaçları sadece % 20katılım payı vericem ilaçlardan yırttım yani çok şukür yalnız gidip tüp bebek için onay çıkarttırmam lazım ...İyi canım senin fiyat vallahi eşime söyledim ben o da memorial diyo e tabi eve yakın birde ben kimseye söylemiycem çoğu aşamada da yani transferler hariç ve toplama işlemi yalnız olucm gidip gelmem kolay olur diyorum inş alnimızın akıyla bu süreci olumlu atlatır bebişlerimize kavuşuruz canım ...
Aynen bencede doğurana kadar inanamayacağım vallahiİnş ilk denememizde tutar canım ya :S
Kısmet canım ya kırmızılar bitince gidersinn...
Duruma göre belki ikinciyi yazar. Her doktor farklı işlemler yapıyor :)Bu doktorlarıda anlamak zor:)))
Evet eczacı artık üzülüyor bana:))Sağolsun indirimli veriyor.
Napim sanırım 5000 tl ye patlayacak bana. rapor vs. uğraşamıyacağım. Çalışıyorum gitsin canı sağolsun bebişimin:)))
hahahah olduda sanki :)))
Evet yakınsa ona git canım birde daha güvenli sanırım nette baya olumlu şeyler yazıyor memorialle ilgili.
senın doktordamı prof.
Bende kimseye söylemedim saılır. Annem-babam birde iki arkadaşım biliyor. Anlatıp milletin soruları ile boğuşmak istemiyorum.
Utanılacak bişey yok ama millete laf anlatmak istemiyorum.
İnşallah cnaım ya umarım güzel olur herşey. bende dördüz istiyorum :)))annemin bedduasını tutmasını istiyorum hahaha
ya bende şu gülen yüzler çıkmıyo:))))böyle mal mal işaretlerle yazıyorum :)))
Ayyy benim eczacıda öyle ya nezaman ilaç almaya gitsem yine mi ablacım hdiyorEvet olumlu yazıyor nette hep bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım bebelerimize can feda yeterki gelsinler...Canım ekip olatak yapıyorlar başlarında prof var ama sen istediğin doktora gidebiliyor hangi işlemini kime istiyorsan yaptırabiliyorsun bugün muayenemi 2 doktor yaptı mesela Komikti yaw
Canım zaten utanmak değil de millek soru sordukça geriliyorum ben ya belirtin var mı vs.zırt pırt aranıp birşeyler sormaları strese sokuyor beni
Hahaha koptuuuummm senin gerçekten 4üzun olacak yaw
Canım ya altta çıkiyor yaw mesaj yazdığın ekranın altında üstüne tıklaman yeterli ama çıkmiyor mu sende allah alllah
iNşallah seninde güzel haberlerini alırız, bu ilk aşılamaydı, yapma test gerçektende yapma.
Ben yaptım o kadar çok moralim bozuldu ki, isyan ettim. Sonra oturdum Allah'a beni affetmesi için yalvardım...
Moralini bozuyo gerçektende bekle, biliyorum beklemek çok zor,ama bekle
Hhahah vallahi eczacılarla akraba olduk :))) Amin canım bakalım artık bekliycez yapacak birşey yok :)
Aynen soru sorulması çok sıkıyor :)))
Hahaha yok şekerim ya dört taneyi neremde saklıyayaım :))))hahahahah
Yok bebeğim ya çıkmıyor bende altta :)anlamadım niye böyle oluyor
mervecim sen ne yaptin bu donemde dikkat ettin mi kendine yattin mi hep onu merak ediyoruz esimle..
esim bana yat dinlen diyor ama doktorum gunluk rutin islerini yapabilirsin dedi..
ya ben yapmayinca da isler oyle birikiyor hergun kadin gelmiyor sonucta 15 gunde bir aliyorum ev batiyor.. :18:
Aynen canım bekliycezzz)yaşiycaz ve görücezz
Vallahi biryerlerine saklıycan artık
Bende anlamadım canımm niye çikmiyor yaww...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?