sibelim yatayım bende çamaşır yıkamıştım onlarıda asayım sabah kalkıp dr gideceğim :)))
öpüyorum canım seni yarın grş :)
Duruma göre belki ikinciyi yazar. Her doktor farklı işlemler yapıyor :)Bu doktorlarıda anlamak zor:)))
Evet eczacı artık üzülüyor bana:))Sağolsun indirimli veriyor.
Napim sanırım 5000 tl ye patlayacak bana. rapor vs. uğraşamıyacağım. Çalışıyorum gitsin canı sağolsun bebişimin:)))
hahahah olduda sanki :)))
Evet yakınsa ona git canım birde daha güvenli sanırım nette baya olumlu şeyler yazıyor memorialle ilgili.
senın doktordamı prof.
Bende kimseye söylemedim saılır. Annem-babam birde iki arkadaşım biliyor. Anlatıp milletin soruları ile boğuşmak istemiyorum.
Utanılacak bişey yok ama millete laf anlatmak istemiyorum.
İnşallah cnaım ya umarım güzel olur herşey. bende dördüz istiyorum :)))annemin bedduasını tutmasını istiyorum hahaha
ya bende şu gülen yüzler çıkmıyo:))))böyle mal mal işaretlerle yazıyorum :)))
Güldusum ve sbl2332 şimdiden hayırlı olsun. ozika seninde güzel haberlerini bekliyorum. Benim de birkaç işimizin olması nedeniyle Kasım Aralık aylarında ancak başlayabileceğiz. Farklı yerde aşılama yaptırıp uygulamalar arasında farklılık gördünüz mü? Benim kafamda soru işaretleri kaldı da. 3 yumurtam vardı. Eşimin spremiypgramında %30 hızlı hareketli vardı ama olmadı. Mesela çatlatma iğnesinden 1 gün önce Bolusr tarzında yumurtlama akıntım gelmişti ama Dr yi aradığımda olgunlaşma akıntısı demişti ama gerçekten önce çatlamış olabilir mi? bir de tüm aşılama öncesi zaman diliminde 2 kez yumurtalarıma bakıldı yani aşılama öncesinde yumurtalar çatladı mı yada öncesinde erken çatlayan var mı bakılmadı. Bazı merkezlerde 2 gün üstüste aşılama yapılıyor bizde tekti. 2 li yapanlar özel merkezler mi? Birde. devlet ile özel merkezlerin arasında Fark var mı ki?
mervecim sen ne yaptin bu donemde dikkat ettin mi kendine yattin mi hep onu merak ediyoruz esimle..
esim bana yat dinlen diyor ama doktorum gunluk rutin islerini yapabilirsin dedi..
ya ben yapmayinca da isler oyle birikiyor hergun kadin gelmiyor sonucta 15 gunde bir aliyorum ev batiyor.. :18:
Günaydın kızlarr,
Kafayı yiycem sürekli aklımda tüp bebek olayı stres yaptım çok fena ve engel olamıyorum
Acaba tutacakmı tutmayacak mı ,ya tatildeyken hastalanırsam ne olacak 1 ay daha mı sarkacak vs.vs.vs. bir sürü soru işaretleri beynimi kemiriyor resmen((Gece bile uyuyamadım sağa döndüm sola döndüm durdum aklımdan atmam lazım ama olmuyoor ((((
Evet canım sanırım negatiflerden :))) Yani şöyle söyleyeyim çok umutlu değilim hani normal birşeymiş gibi düşünmeye başladım.
Belkide böyle olmam daha iyi negatif düşüneyim de olumsuz olursa şayet üzülmem fazla.
Normalde yaşantımdada böyle psikopatım herşeyin kötüsünü düşünüyorum :) Kötü çıktığında çok üzülmüyorum iyi olursa mutlu oluyorum :)))psikopatım karar verdim :)))
Kizlar doktordan ciktim simdi ezcacima gidiyorum 225 unite ile baslayacagiz 1500-1800 unite kullnilacak toplam yandim ben:))))artik kendi kendime gobekten vuracagim yine/))carsambada kontrol var.dediku kanaman gecemi oldu aksama sogru dedim rahim henuz kani bosaltmamis dedi ustune gorme gibi dedi yok sedim normal adet gunumda oldum ve duzenlidir adetim simsi gideyimde ignemi alim aksamlari kullanacagim simdilik bi kutu al dedi sonra tine alirsin maddi anlamda sukmasindedi:)bende ha simdi almisim ha iki gun sonra ne frkeder dedim:)))
çok haklısın, ben bile dün tüp bebek araştırdım, memoril hastanesi çok iyimiş, kim dediyse onu artık bu topikte, bende nerden gördüysem saatlerce araştırdım
Herkesin derdi ayrı yaa, hamile olduğum belli içim rahatmı, bakalım kalp atışlarını duyabilicekmiyim ?
Bundan önceki gebeliğimde duyamamıştık boş gebelikti, başladı şimdi bende korkular gece bende uyuyamadım....
Hahahbendim o dün görüşmeye gitmeden önce araştırıyordum canımm
Tahmin ederim canım bende ilk kimyasal gebeliğimden sonra 2.defa elime pozitifi aldığimda sevinememistim bileoyüzden endişe hiç bitmiyor kanda değerim artacak mı,kese,kalp atışı vs bende hep eğer birgün pozitifi alırsam tekrar kalp atısını duyana kadar inanmıycam diyorum
Canım ya nerede yaptirayım hangisi benim için hayırlısi olayıni takıntı yaptım tatile çok ihtiyacım var direk tüpe geçersem psikolojik olarak çok zor olur benim içinSelam kiZlar yine hastanedeyim:)))sirami bekliyorum sibelcim neden bu kadar takinti yaptin tupe hemen gecmek istiyorsan tatili bosver bak ben tatilden vaGectim nasil rahatlayacaksan onu yap yeterki sikma kedini
Huuuu 225 unite mii woowwKizlar doktordan ciktim simdi ezcacima gidiyorum 225 unite ile baslayacagiz 1500-1800 unite kullnilacak toplam yandim ben:))))artik kendi kendime gobekten vuracagim yine/))carsambada kontrol var.dediku kanaman gecemi oldu aksama sogru dedim rahim henuz kani bosaltmamis dedi ustune gorme gibi dedi yok sedim normal adet gunumda oldum ve duzenlidir adetim simsi gideyimde ignemi alim aksamlari kullanacagim simdilik bi kutu al dedi sonra tine alirsin maddi anlamda sukmasindedi:)bende ha simdi almisim ha iki gun sonra ne frkeder dedim:)))
Hayyy Allahımm, Demek ki sendin kafama sokan
Çok zor zamanlardan geçiyoruz, gerçekten de Rabbim bizleri ağır bi imtahandan geçirio, Beterinden korusun Rabbim buna da şükür.
İnşallah tez vakitte seninde duyarız haberlerini
Güldusum ve sbl2332 şimdiden hayırlı olsun. ozika seninde güzel haberlerini bekliyorum. Benim de birkaç işimizin olması nedeniyle Kasım Aralık aylarında ancak başlayabileceğiz. Farklı yerde aşılama yaptırıp uygulamalar arasında farklılık gördünüz mü? Benim kafamda soru işaretleri kaldı da. 3 yumurtam vardı. Eşimin spremiypgramında %30 hızlı hareketli vardı ama olmadı. Mesela çatlatma iğnesinden 1 gün önce Bolusr tarzında yumurtlama akıntım gelmişti ama Dr yi aradığımda olgunlaşma akıntısı demişti ama gerçekten önce çatlamış olabilir mi? bir de tüm aşılama öncesi zaman diliminde 2 kez yumurtalarıma bakıldı yani aşılama öncesinde yumurtalar çatladı mı yada öncesinde erken çatlayan var mı bakılmadı. Bazı merkezlerde 2 gün üstüste aşılama yapılıyor bizde tekti. 2 li yapanlar özel merkezler mi? Birde. devlet ile özel merkezlerin arasında Fark var mı ki?
Kizlar doktordan ciktim simdi ezcacima gidiyorum 225 unite ile baslayacagiz 1500-1800 unite kullnilacak toplam yandim ben:))))artik kendi kendime gobekten vuracagim yine/))carsambada kontrol var.dediku kanaman gecemi oldu aksama sogru dedim rahim henuz kani bosaltmamis dedi ustune gorme gibi dedi yok sedim normal adet gunumda oldum ve duzenlidir adetim simsi gideyimde ignemi alim aksamlari kullanacagim simdilik bi kutu al dedi sonra tine alirsin maddi anlamda sukmasindedi:)bende ha simdi almisim ha iki gun sonra ne frkeder dedim:)))
merve ben de tebrik ederim cok mutlu oldum. tekrara aşılama yaptıranlar da var maşallah inş bu defa yüzünüz (müz) güler...
Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun, sorunsuz bir süreç yaşarsın inşallah ve sonunda yüzün güler inşallah tatlımKizlar doktordan ciktim simdi ezcacima gidiyorum 225 unite ile baslayacagiz 1500-1800 unite kullnilacak toplam yandim ben:))))artik kendi kendime gobekten vuracagim yine/))carsambada kontrol var.dediku kanaman gecemi oldu aksama sogru dedim rahim henuz kani bosaltmamis dedi ustune gorme gibi dedi yok sedim normal adet gunumda oldum ve duzenlidir adetim simsi gideyimde ignemi alim aksamlari kullanacagim simdilik bi kutu al dedi sonra tine alirsin maddi anlamda sukmasindedi:)bende ha simdi almisim ha iki gun sonra ne frkeder dedim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?