Kızlar deli gibi temizlik yapıyorum.
Yoruldum oturayım dedim iki dakika size bekim:)
Bağımlılık yaptınız kızlar bende:))))Sizi seviyorum
Hahaha canım ya vallahi bağımlılık yaptı topik bizdeBende bugün dışarıdaydım sürekli baktım
Buarada kuzum temizlenmişsin ohh mis gibi olmuştur evin...
Hahaha canım ya vallahi bağımlılık yaptı topik bizdeBende bugün dışarıdaydım sürekli baktım
Buarada kuzum temizlenmişsin ohh mis gibi olmuştur evin...
benimde aklım hep topikte giremesemde aklım burda girdiğim zaman bekleme sürecim aklıma geliyor hemde kendimi dinliyorum o yüzden bu ara az girmeye calışıyorum
Kendini rahat hissettiğin gib yap canım
kafan çok takılıyorsa arada gir:))inşallah güzel sonuçlar alırsın
yaw ne bileyim sanki bu seferde çok düşünmüyorum gibi geliyor oda hep başka şeylerle uğraşmaktan dolayı sanırım
Düşünmemekte edle olmuyor ne yaparsak yapalım
bende bugün dr gittiğimde rahatım ama şimdi 225 unıte vurulacagım dıye tedırgınım
yanı 10-15 yumurta oluştuğunda rahime nasıl bir basınç yapacak düşünemiyorum
öncekinde 5 tane olmuştu acayip sancı çekmiştim
canım hayırlısını düşün ve pozitif düşün hep doktor verdiğine göre rahmin 10-15 tanesinide sıkıca tutucak sonrada döllenip sana geri gelcekler polyanacılık oyna bu süreçte unutma moralini yüksek tutmak çok önemli hele ki sen tüpe başlıyosun daha daha önemli bir süreç çünkü bu sefer olacakkkkkkkk aksini düşünmek bile istemiyorum olmayacakta
:)))Tamam canım elimden geleni yapmaya çalışacağım.
Polyanacılığı iyi oynarım ama içime ne diyeceğim o önemli :))
Bugün yine hamileleri gördüm içim acımadı
dedim sanırım alıştım :)Allah hayırlısını versin
Merhaba arkadaşlar, ben yeniyim( ne komik bir giriş yaptım ) Ben ilk aşılamamı yaptıracağım. Perşembe günü göbekten Gonal-F yapmaya başladım. Bir de inofolic ve bebek aspirini kullanıyorum şimdilik. Şeyyy ben bu iğnelerin etkileri konusunda biraz tecrübesizim sanırım İnanılmaz tedirginim. Bir de iğnelerden midir yoksa heyecandan mıdır çok ağlamaklı haldeyim. Başlığın son birkaç sayfasını biraz okudum da kullandığımız
ilaçlar kilo mu aldırıyor?
canım sabah kahvaltını güzel yap güçlü bi şekilde sonra bol bol bol su iç su şisesi elınde dursun bu vucudunun çalışmasını ve daha fala enerji harcamasını sağlayacak akşam 5 ten sonra yemek yeme nasıl olcak bu dersen ben 4 te yıyordum 2 3 saat sonra spora gidiyordum orda zaten spor yapıosun hareketlerı bıtırmem 1 saatı alıodu hem spor çok su içiriyo mıden doldugu için yemek yıyemıosun bıde öyle zannedıyorum kı vermen gereken kılo vucuduna oranı önemli çünkü benım aşılama olmadı ama dr zayıflıycan dedı 9 kılo verdım klomenle hamıle kaldım ama kılom da az buz ddeğil boyum da kısa kılo vermeyle alakalı heralde kaç olursan ol yağ oranının % 5 ini bile yaksan yumurtlama düzeliomuss ALLAH yardımcın olsun canım
Canımm bende 160 ım geçen sene dietisyene gitmiştim 59 kilo ile ve 47 kiloya düşmüştüm aşılama önceside 53 kiloydum bugün 56,5çıktım iki hafta önce 58 dimilk hedefim 53 kilo olmak ozaman göbeğim gidiyor tatilde de dikkat edersem tupe 50 kilo ile başlamak istiyorum.Benim dietisyenden aldığım dietim var kendi metabolizma hızıma göre ayarlanmış onu yapıcam pazartesiden itibaren ve bol su ve tabiki hergün düzenli yüruyüş.canım sende ekmeği pilavı makarnayı kes hee birdee patatess sakın yeme nişaşta olduğu için kan şekerini ani yükseltiyor ve yağ depolanmasına sebep oluyor..
canım bebeğin sana mutluluk getirsin tavsiyelerin için teşekkür ederim... bilmiyorum su an cok pis depresyondayım acilen diyetisyene mi gitsem hayatıma dair planı oluşturamıyorum ve belirsizlikler içinde boğuluyorum... dua et bizlere de meleklerimiz göbüşümüze konsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?