Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar deli gibi temizlik yapıyorum.
Yoruldum oturayım dedim iki dakika size bekim:)
Bağımlılık yaptınız kızlar bende:))))Sizi seviyorum

Valla canım ya dışardayım ama devamlı girip bakıyorum ne oluyo diye:) tedavin hayırlı olsun tez zamanda güzel haberler verirsin inşş

Kızlar deli gibi temizlik yapıyorum.
Yoruldum oturayım dedim iki dakika size bekim:)
Bağımlılık yaptınız kızlar bende:))))Sizi seviyorum

Hahaha canım ya vallahi bağımlılık yaptı topik bizde Bende bugün dışarıdaydım sürekli baktım
Buarada kuzum temizlenmişsin ohh mis gibi olmuştur evin...

Hahaha canım ya vallahi bağımlılık yaptı topik bizde Bende bugün dışarıdaydım sürekli baktım

benimde aklım hep topikte giremesemde aklım burda girdiğim zaman bekleme sürecim aklıma geliyor hemde kendimi dinliyorum o yüzden bu ara az girmeye calışıyorum

:))Hepimiz aynıyız desene:)
Evet ya pırıl pırıl oldu uzun süre yapamayacağım ama annem gelir yardım eder babamda:))

benimde aklım hep topikte giremesemde aklım burda girdiğim zaman bekleme sürecim aklıma geliyor hemde kendimi dinliyorum o yüzden bu ara az girmeye calışıyorum

Kendini rahat hissettiğin gib yap canım
kafan çok takılıyorsa arada gir:))inşallah güzel sonuçlar alırsın

yaw ne bileyim sanki bu seferde çok düşünmüyorum gibi geliyor oda hep başka şeylerle uğraşmaktan dolayı sanırım

Düşünmemekte edle olmuyor ne yaparsak yapalım
bende bugün dr gittiğimde rahatım ama şimdi 225 unıte vurulacagım dıye tedırgınım
yanı 10-15 yumurta oluştuğunda rahime nasıl bir basınç yapacak düşünemiyorum
öncekinde 5 tane olmuştu acayip sancı çekmiştim

kızlarr topiğimizde hamiş çıkmış çok çok çok mutlu oldummmmmmmm

merve_uk tebrik ederim canım allah kalp atışlarını duyurup sağlıklı bir şekilde doğum nasip etsin inşallah senide nazarlardan korusunnn

şimdi geleyim sorularıma
1) Kaçıncı aşılamandı
2) herhangi bir farklı belirti hissettinmi vücudunda (örn: gögüslerin şişmesi mide yanması bel ağrısı gibi)
3) klomen mi kullandın iğnemi kullandın?

şimdiden tşk ederim canım

canım hayırlısını düşün ve pozitif düşün hep doktor verdiğine göre rahmin 10-15 tanesinide sıkıca tutucak sonrada döllenip sana geri gelcekler polyanacılık oyna bu süreçte unutma moralini yüksek tutmak çok önemli hele ki sen tüpe başlıyosun daha daha önemli bir süreç çünkü bu sefer olacakkkkkkkk aksini düşünmek bile istemiyorum olmayacakta

:)))Tamam canım elimden geleni yapmaya çalışacağım.
Polyanacılığı iyi oynarım ama içime ne diyeceğim o önemli :))
Bugün yine hamileleri gördüm içim acımadı
dedim sanırım alıştım :)Allah hayırlısını versin

walla artık televizyonda bile hamile görünce kıskanmaya başladım benim de düzenim psikolojim bozuldu
eşim bile dalgaya almaya başladı artık diyor ki amma nazlı kaprizli rahmin varmış şeyimle konuşuyor fazla naz aşık usandırır terer da diye adamda kafayı yedi o yüzden herhalde 3. aşılamayı kaldıramayız o yüzden hep pozitif düşüncem öyle de olcak sende öyle düşün bu sefer olacakkk

Merhaba arkadaşlar, ben yeniyim ( ne komik bir giriş yaptım ) Ben ilk aşılamamı yaptıracağım. Perşembe günü göbekten Gonal-F yapmaya başladım. Bir de inofolic ve bebek aspirini kullanıyorum şimdilik. Şeyyy ben bu iğnelerin etkileri konusunda biraz tecrübesizim sanırım İnanılmaz tedirginim. Bir de iğnelerden midir yoksa heyecandan mıdır çok ağlamaklı haldeyim. Başlığın son birkaç sayfasını biraz okudum da kullandığımız ilaçlar kilo mu aldırıyor?

Merhaba canımm Hayırlısı olsun inş hemen hamiş kalırsınCanım iğnelerden midir bilmem ama duygusal anlamda biraz yoğunlaşmıştım bende sinierim çabuk bozuluyordu falanama geçiyor ve bence belirsizlik yüzünden oluyor Birazcık kilo aldırıyor canım daha doğrusu su tutuyor şişiriyor bol su iç ve iştah açabiliyor haberin olsun ama sonra o şişlik gidiyor canım ben boğa burcu olduğumdan boğazımı pek tutamam oyüzden iki aşilamanın kilo dönüsü bende 5kg oldu ama ben abarttım iğnelerin suçu yok
İnş güzel haberlerini alırız canım sıkildığında bunaldığında gel burada hepimizin ortak noktaları çok anca biz anlıyoruz birbirimizin halinden kafan dağılır biraz ve stres yapmamaya çalış bu süreçte....

Mensim bir an evvel başlasada aşılama işlemi bayrama gelmese bayramda yapacaklarını zannetmiyorum. Yoksa bu 3 ay yaptırma şansım yok .

selam kızlar. bugün akşam iğneler başlıyorum
o yüzden şimdi gidip saçımı kestireceğim ve boya yaptıracağım:)))

canım bebeğin sana mutluluk getirsin tavsiyelerin için teşekkür ederim... bilmiyorum su an cok pis depresyondayım acilen diyetisyene mi gitsem hayatıma dair planı oluşturamıyorum ve belirsizlikler içinde boğuluyorum... dua et bizlere de meleklerimiz göbüşümüze konsun

canım ben o kadar kilo hayatta veremem ben 55 olsam oooooooo daha ne isterim doktor aşılamada kilo ver dememişti ama 57 58 arası geliyodum... tüp farklı olabilir tabiii...acaba vücut kitle endeksi etkiler mi doktoru arasam mı?

Son düzenleme:

diyetisyenler metabolizma hıznı ölçmeden dıyet verıolar ve faydalı olmuo bazıları ölçtürebileceğin bı yer varsa ölçtür ona göre diyet yazarlarsa hızlı kaybedersın ama dıyetısyenlerde haftada 1 1.5 kılodan fazlasını önermıolar belirsizliğe kapılma bugun git druna yada kendıne göre bı yemek lıstesı yap spor da ekle ama bebişini öğrenınceye kadar yap dıyetını :))) sonra alıccaksın zaten ıster istemezzzzzz dua edıyorum bebiş bekleyen herkese ben bu gebeliğime 10 ay bekledım çunku beklemenın ne kadar zor olduuunu bılıorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…