ooohh kuzuma maşallahh.. yavrum o gaz bende de var merak etme akşamları ölsem yemiyorum dün sabah 74,3 ü gördüm bu sabah azcık yükselmiş olsada sudur diye düşünüyorum :) yarına vermiş olurum inş. yine biliyosun cuma 73,8i görmeden gitmicem köyehoş bugün dolapta magnum var yemeden de duramam ama akşama bişi yemiycem inşallah sadece karpuz yerim :) vee streçli koşumu yaparım... atarım bütün sularımı
maşallah bu gün kimse uğramadı buralara gelen gitti gelen gittiyarın görüşmek üzere ....
Kızlar nerdesinizgelsenize
Vallahi tüm gün aktiftimAnca oturdum da teli aldım elime Canımmm o streç film sarıp koşmak süpermiş yaaaww yaptım bugün okadar su benden mi çıktı dedim ya nasıl oldu her yerimden aktı şok oldumm ve resmen farklı oluyor ya ilk seferde farkediyo şimdi eşim deniyor nasıl anlatmışsam yap banada bende koşayım dedi
Ben geldiiiimmm. Kızlar beni de çok heveslendirdiniz bende totomu eritmek istiyom ama iftarda yemeği yiyince yatcak yer arıyom:):) koşu bandım da yok ancak sahile iniyorum yarım saat ne yürürsem o. Ama benim toto banamısın demez tabi bu kadar yürüyüşe
haha canım ne demek streç film fikri köpeeeen olsun :) iyi oluyo walla zayıflamak insana moral enerji veriyo rahatlık veriyo...Canımm erir yaw niye erimesin yeterki yürüBirdee iftarda birdeen yüklendiğin için kn şeri ani tavan yapıyor oyüzden yatacak yer arıyorsun az ye iftarda...
Herkese Günaydınnnn
Dünkü streç filmli yürüyüşün meyvesi bu sabah 55.6 çıktım 2 günde 1 kilo nasıl amatabii giden sudur ama zaten ilaçlardan ödem vardı şişmiş gibiydim iyi oldu İdeeeen sağol canımnm streç fikri için bugünde leslie yapıcam 5 mil tv karşısında youtube dan bakabilirsin ona zevkliymiş 45dk da 5 mil yaptırıyor ve yapanlar kan ter içinde kalıyorr
Yakında topikten şutlanacam
Herşey bebekler içinn yawww tüp öncesi eriyeyim kiii tüp bebekte şişmeye yer kalsınnn))
Güldüşümmmmmm canımm nerelerdesin nasıl gidiyorrr??ilk kontrolün nezamandı ??
Ozikacımmm sen nasılsınnn?Sineeemm huhuuuu ?Ve diğer kızlaaarrrr nerdesiniz yawwww nasılsınızzz hayat belirtisi lütfeeenb
Günaydın kızlar.
Yarın sibelcim kontrolüm bakalım ne olacak:))
Sende kilonu ver biraz aslında çokta kilon yok ama rahatsız ediyorsa yap :)
Günaydın kızlar.
Yarın sibelcim kontrolüm bakalım ne olacak:))
Sende kilonu ver biraz aslında çokta kilon yok ama rahatsız ediyorsa yap :)
haha canım ne demek streç film fikri köpeeeen olsun :) iyi oluyo walla zayıflamak insana moral enerji veriyo rahatlık veriyo...
canım inş. kontrolünde hayırlı geçer ... güzel haberler alırsın inşallah
Günaydın canımmm
Aayy haydii çok heycanlı valla sanki kendimişim gibi heyecanlanıyorum gelsin güzel kaliteli kaliteli yumurtişlerr)
Çıtır halimle son tatilimi yapayım istiyorum yaww sonra bebişim gelicekgene çıtır olurum ama yaza anca doğum olur ayy plan program hazır yaw bir bebiş yok ortada inş o da gelecek )
Buarada eşim seneye temmuz ağustos amerikaya gidelim diyo nasıl olacak anlamadım bebekle gitmek ama neysee
Amin canım. bakalım bir hareketlenme söz konusu mu? :))
Akşam vurdum iğnemi 5 dk kadar acayip yaktı
Aynen canım yaaaahaha canım ne demek streç film fikri köpeeeen olsun :) iyi oluyo walla zayıflamak insana moral enerji veriyo rahatlık veriyo...
canım inş. kontrolünde hayırlı geçer ... güzel haberler alırsın inşallah
Canım idrar testine güvenilmeyeceğini biliyorsun bukadar erken sürede...Sen kırmızıları görmeden hemen moralini bizma ama tabiki planını yap vallahi ara vvermeolayını doktorlar psikolojik açıdan öneriyor memorialdaki doktor söyledi işin psikolojik kısmıda önemli oyüzden ara vermek iyi olur zaten dedi tatile gidicem dediğimde fakat seninki aşılamada ısrar ediyorsa ara vermeden onu da çıkar aradan canım iğneli deneyin bi inş tüpe getek kalmadan kavuşursun bebeğine...günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılınızzzzzzzzzzzzzzz
ben biraz buruğumsebepse bugün 11. günüm dedim bi idrar testi yapayım meraklanmaya başlamıştım ve bu sabah yaptım ilk 5-10 dk tek çizgi üzüldüm attım poşetine yarım saat sonra dayanamadım bidaha baktım çok ama çok ince bir çizgi sadece ışıkta görülebilyor
ben şundan eminim görmek istediğimi görmek için o çizgiyi görüyorum kısacası negatif sonuç geliyor perşembe gidicem doktora kan vermeye 1 ay ara verelim demişti tüm ısrarlarıma rağmen iğne kullanıp aşılamanı yapmadan tüp bebek olmaz dedi perşembe gidip en son çare ben artık daha fazla zaman kaybedemem ara vermiycem diğcem bakalım ne olcak
günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılınızzzzzzzzzzzzzzz
ben biraz buruğumsebepse bugün 11. günüm dedim bi idrar testi yapayım meraklanmaya başlamıştım ve bu sabah yaptım ilk 5-10 dk tek çizgi üzüldüm attım poşetine yarım saat sonra dayanamadım bidaha baktım çok ama çok ince bir çizgi sadece ışıkta görülebilyor
ben şundan eminim görmek istediğimi görmek için o çizgiyi görüyorum kısacası negatif sonuç geliyor perşembe gidicem doktora kan vermeye 1 ay ara verelim demişti tüm ısrarlarıma rağmen iğne kullanıp aşılamanı yapmadan tüp bebek olmaz dedi perşembe gidip en son çare ben artık daha fazla zaman kaybedemem ara vermiycem diğcem bakalım ne olcak
güldüşüm hayırlısı olsun canım allah tamamını erdirsin ikiz üçüz bebeişlerin olsun inşallahhh
Amin canım. bakalım bir hareketlenme söz konusu mu? :))
Akşam vurdum iğnemi 5 dk kadar acayip yaktı
:))Allah razı olsun canım benim.
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
Hahahah planı yapmışsın şekerim sen :))
Gönlünce olsun herşey.
Zor olur amerika çünkü öbür ay hamile kalsan mayıs ayına ancak doğurusun 2-3 aylık bbekle zor olur:)
günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılınızzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?