Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Vallahi tüm gün aktiftim Anca oturdum da teli aldım elimeCanımmm o streç film sarıp koşmak süpermiş yaaaww yaptım bugün okadar su benden mi çıktı dedim ya nasıl oldu her yerimden aktı şok oldumm ve resmen farklı oluyor ya ilk seferde farkediyoşimdi eşim deniyor nasıl anlatmışsam yap banada bende koşayım dedi

Ben geldiiiimmm. Kızlar beni de çok heveslendirdiniz bende totomu eritmek istiyom ama iftarda yemeği yiyince yatcak yer arıyom:):) koşu bandım da yok ancak sahile iniyorum yarım saat ne yürürsem o. Ama benim toto banamısın demez tabi bu kadar yürüyüşe😥😥

walla ben kendimi bodrum döneri gibi bi sarıyorum streç filmle :) sonra akan sulardan film bile kayıyo durmuyo üstümde :)

herkese günaydııııınnn :))

Canımm erir yaw niye erimesin yeterki yürüBirdee iftarda birdeen yüklendiğin için kn şeri ani tavan yapıyor oyüzden yatacak yer arıyorsun az ye iftarda...

Herkese Günaydınnnn
Dünkü streç filmli yürüyüşün meyvesi bu sabah 55.6 çıktım 2 günde 1 kilo nasıl amatabii giden sudur ama zaten ilaçlardan ödem vardı şişmiş gibiydim iyi oldu İdeeeen sağol canımnm streç fikri için bugünde leslie yapıcam 5 mil tv karşısında youtube dan bakabilirsin ona zevkliymiş 45dk da 5 mil yaptırıyor ve yapanlar kan ter içinde kalıyorr
Yakında topikten şutlanacam
Herşey bebekler içinn yawww tüp öncesi eriyeyim kiii tüp bebekte şişmeye yer kalsınnn))
Güldüşümmmmmm canımm nerelerdesin nasıl gidiyorrr??ilk kontrolün nezamandı ??
Ozikacımmm sen nasılsınnn?Sineeemm huhuuuu ?Ve diğer kızlaaarrrr nerdesiniz yawwww nasılsınızzz hayat belirtisi lütfeeenb

Günaydın kızlar.
Yarın sibelcim kontrolüm bakalım ne olacak:))
Sende kilonu ver biraz aslında çokta kilon yok ama rahatsız ediyorsa yap :)

haha canım ne demek streç film fikri köpeeeen olsun :) iyi oluyo walla zayıflamak insana moral enerji veriyo rahatlık veriyo...

Günaydın kızlar.

canım inş. kontrolünde hayırlı geçer ... güzel haberler alırsın inşallah

günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılınızzzzzzzzzzzzzzz
ben biraz buruğum sebepse bugün 11. günüm dedim bi idrar testi yapayım meraklanmaya başlamıştım ve bu sabah yaptım ilk 5-10 dk tek çizgi üzüldüm attım poşetine yarım saat sonra dayanamadım bidaha baktım çok ama çok ince bir çizgi sadece ışıkta görülebilyor
ben şundan eminim görmek istediğimi görmek için o çizgiyi görüyorum kısacası negatif sonuç geliyor perşembe gidicem doktora kan vermeye 1 ay ara verelim demişti tüm ısrarlarıma rağmen iğne kullanıp aşılamanı yapmadan tüp bebek olmaz dedi perşembe gidip en son çare ben artık daha fazla zaman kaybedemem ara vermiycem diğcem bakalım ne olcak

Günaydın kızlar.

Günaydın canımmm
Aayy haydii çok heycanlı valla sanki kendimişim gibi heyecanlanıyorum gelsin güzel kaliteli kaliteli yumurtişlerr)
Çıtır halimle son tatilimi yapayım istiyorum yaww sonra bebişim gelicekgene çıtır olurum ama yaza anca doğum olur ayy plan program hazır yaw bir bebiş yok ortada inş o da gelecek)
Buarada eşim seneye temmuz ağustos amerikaya gidelim diyo nasıl olacak anlamadım bebekle gitmek ama neysee

Amin canım. bakalım bir hareketlenme söz konusu mu? :))
Akşam vurdum iğnemi 5 dk kadar acayip yaktı

:))Allah razı olsun canım benim.
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
Hahahah planı yapmışsın şekerim sen :))
Gönlünce olsun herşey.
Zor olur amerika çünkü öbür ay hamile kalsan mayıs ayına ancak doğurusun 2-3 aylık bbekle zor olur:)

Aynen canım yaaaa Enerjim arttı şu saatte tüm ev işlerim bitti napsamki yaw
Canım idrar testine güvenilmeyeceğini biliyorsun bukadar erken sürede...Sen kırmızıları görmeden hemen moralini bizma ama tabiki planını yap vallahi ara vvermeolayını doktorlar psikolojik açıdan öneriyor memorialdaki doktor söyledi işin psikolojik kısmıda önemli oyüzden ara vermek iyi olur zaten dedi tatile gidicem dediğimde fakat seninki aşılamada ısrar ediyorsa ara vermeden onu da çıkar aradan canım iğneli deneyin bi inş tüpe getek kalmadan kavuşursun bebeğine...

Günaydın canım iyiyiz şükür sende kendini toparla.
Ölüm yok sonunda. eninde sonunda bebişlerimiz oalcak.
Yarın kan testi çıakr idrar testi ile bozma moralini.
kaçıncı aşılaman oldu bu canım

Kızlar günaydın, şu streç film muhabbetini ben de deneyeceğim ama ramazandan sonra :) malum iftar sonrası strangerin dediği gibi rehavet çöküyor çok fena, kanepeyle kesişiyoruz ve cazibesine dayanamayıp atıyorum kendimi kucağına :18:

Kızlar dün eşimin kuzeniyle konuştum, geçen sene evlenmişti 43 yaşında ve şu an 5 haftalık hamile :) yumurtalıklarını güçlendirmek için bitkilerle ilgilenen bir tanıdığına macun hazırlatmış ve sabah akşam 1 kaşık yemiş. içinde hayıt tohumu, keçiboynuzu, bal, arı sütü vs. varmış. Bir de günde 2 kez toz propolis yemiş, neticesinde 1 ay sonra hamile kalmış bana da hazırlatıver ben de kullanayım dedim, denemekte fayda vardır di mi?

Nabıonus oh be gelmişsiniz şenlenmiş Topik )benimde aşılama olalı 1 hafta oluyo yarın ne çabuk geçmiş yaff.. İnşallah bu haftada hızla geçer de bebişime kavuşurum artık )

Amin canımm inş...
Valla yaptım heerşey hazır)Banada zor olur gibi geliyor bir tüp deneriz ikinciyi amerika dönüşü yaparız diyo koptum adamın bile umudu yok hahahBencede zor ama olacak galiba ayyy bebiş gelsindeee başka birşey istemiyorum yaaww...

Ya zaten idrar testinde şu an çıkması çok zor biraz daha sabret ve olumsuz düşünme bence.. Kan testi olmadan üzülmeeek yoooooook )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…