Kızlar günaydın, şu streç film muhabbetini ben de deneyeceğim ama ramazandan sonra :) malum iftar sonrası strangerin dediği gibi rehavet çöküyor çok fena, kanepeyle kesişiyoruz ve cazibesine dayanamayıp atıyorum kendimi kucağına :18:
Kızlar dün eşimin kuzeniyle konuştum, geçen sene evlenmişti 43 yaşında ve şu an 5 haftalık hamile :) yumurtalıklarını güçlendirmek için bitkilerle ilgilenen bir tanıdığına macun hazırlatmış ve sabah akşam 1 kaşık yemiş. içinde hayıt tohumu, keçiboynuzu, bal, arı sütü vs. varmış. Bir de günde 2 kez toz propolis yemiş, neticesinde 1 ay sonra hamile kalmışbana da hazırlatıver ben de kullanayım dedim, denemekte fayda vardır di mi?
Aynen canım yaaaaEnerjim arttı şu saatte tüm ev işlerim bitti napsamki yaw
Canım idrar testine güvenilmeyeceğini biliyorsun bukadar erken sürede...Sen kırmızıları görmeden hemen moralini bizma ama tabiki planını yap vallahi ara vvermeolayını doktorlar psikolojik açıdan öneriyor memorialdaki doktor söyledi işin psikolojik kısmıda önemli oyüzden ara vermek iyi olur zaten dedi tatile gidicem dediğimde fakat seninki aşılamada ısrar ediyorsa ara vermeden onu da çıkar aradan canım iğneli deneyin bi inş tüpe getek kalmadan kavuşursun bebeğine...
Günaydın canım iyiyiz şükür sende kendini toparla.
Ölüm yok sonunda. eninde sonunda bebişlerimiz oalcak.
Yarın kan testi çıakr idrar testi ile bozma moralini.
kaçıncı aşılaman oldu bu canım
canımcım bu 2. aşılamam yani sanırsam artık 3. aşılamam olacak ama testim şuan karşımda ve remen 2 çizgiyide görüyorum kafayımı yemeğe başladım gözlerim mi bozuluyor
Amin canım. bakalım bir hareketlenme söz konusu mu? :))
Akşam vurdum iğnemi 5 dk kadar acayip yaktı
43 yaşında hay maşallahhh canım ya kısmet yaw kısmeett vallahi macundan bizde mi istesek bilemedim yaw....Kızlar günaydın, şu streç film muhabbetini ben de deneyeceğim ama ramazandan sonra :) malum iftar sonrası strangerin dediği gibi rehavet çöküyor çok fena, kanepeyle kesişiyoruz ve cazibesine dayanamayıp atıyorum kendimi kucağına :18:
Kızlar dün eşimin kuzeniyle konuştum, geçen sene evlenmişti 43 yaşında ve şu an 5 haftalık hamile :) yumurtalıklarını güçlendirmek için bitkilerle ilgilenen bir tanıdığına macun hazırlatmış ve sabah akşam 1 kaşık yemiş. içinde hayıt tohumu, keçiboynuzu, bal, arı sütü vs. varmış. Bir de günde 2 kez toz propolis yemiş, neticesinde 1 ay sonra hamile kalmışbana da hazırlatıver ben de kullanayım dedim, denemekte fayda vardır di mi?
Hangi iğne yakıyor yaw guldusum???yakar canım ama sonunda sevindirsin inşallah bu acılar gelir geçer :)
Yaaa geçektten çabuk geçmiş canımm inş allahın izni ile gelecek bebeğinNabıonus oh be gelmişsiniz şenlenmiş Topik)benimde aşılama olalı 1 hafta oluyo yarın ne çabuk geçmiş yaff.. İnşallah bu haftada hızla geçer de bebişime kavuşurum artık )
Kızlar günaydın, şu streç film muhabbetini ben de deneyeceğim ama ramazandan sonra :) malum iftar sonrası strangerin dediği gibi rehavet çöküyor çok fena, kanepeyle kesişiyoruz ve cazibesine dayanamayıp atıyorum kendimi kucağına :18:
Hayırlıysa olur canım 3 bile olur:) iğneyi bi kerede yapıyosun dimi?ben aşılamada 37.5 vurmştm o bile korkutmuştu geri gelmiyo dimi iğneyi yaptıktan sonra.bi de gündüz mü vurmak gerekiyo çalışırken zor çünkü.aşılamada bana en geç saat 5 te vur demişlerdir.Amin canım hepimizin
:))) 3 fazla be şeker :))))2 olsa iyi olur
Hahahah bi tane olduda ikiz olsun diyorum bide:)))
Vardır mutlaka canın bende keçiboynuzu kullanmıştım ama iş düzenli kullanmaya gelince olmuyo yani ben yapamadım bi de iğne kullanırken yan etki yapar diye aşılamada bırakmıştımKızlar günaydın, şu streç film muhabbetini ben de deneyeceğim ama ramazandan sonra :) malum iftar sonrası strangerin dediği gibi rehavet çöküyor çok fena, kanepeyle kesişiyoruz ve cazibesine dayanamayıp atıyorum kendimi kucağına :18:
biliyorum ama kimyasal gebeliğimde bile çıkmıştı o çift silik çizgi o yüzden hep yapasım geliyorbuarada zaman geçtikçe o silik çizgi dahada belirginleşmeye başladı ilk yaptığımda tek çizgi 30-45 dk sonra çok ama çok ışıkta beliren 2. çizgi şuan tam 1 saat oldu ve artık 2. çizgide iyice belirginleşti ayy bu merak ve belirsizlik beni öldürür bu arada ben ara vermek istemiyom ama doktorum ısrarla ara verelim diyor
canımcım bu 2. aşılamam yani sanırsam artık 3. aşılamam olacak ama testim şuan karşımda ve remen 2 çizgiyide görüyorum kafayımı yemeğe başladım gözlerim mi bozuluyor
Süper işte çizgi çıktıysa hayatım sen yarın git kan ver hemen
Tedavi sürecinde değilsen dene ama canım yoksa iğnelerle birlikte sıkıntı olabilir
Günaydın canımmm
Aayy haydii çok heycanlı valla sanki kendimişim gibi heyecanlanıyorum gelsin güzel kaliteli kaliteli yumurtişlerr)
Çıtır halimle son tatilimi yapayım istiyorum yaww sonra bebişim gelicekgene çıtır olurum ama yaza anca doğum olur ayy plan program hazır yaw bir bebiş yok ortada inş o da gelecek )
Buarada eşim seneye temmuz ağustos amerikaya gidelim diyo nasıl olacak anlamadım bebekle gitmek ama neysee
Canım Allah yardımcın olsun hangi iğne ki o öle yaktı şu an kaç iğne kullanıyorsun ve kaç günde bir doktora gidiyosun
Ya zaten idrar testinde şu an çıkması çok zor biraz daha sabret ve olumsuz düşünme bence.. Kan testi olmadan üzülmeeek yoooooook)
Hayırlıysa olur canım 3 bile olur:) iğneyi bi kerede yapıyosun dimi?ben aşılamada 37.5 vurmştm o bile korkutmuştu geri gelmiyo dimi iğneyi yaptıktan sonra.bi de gündüz mü vurmak gerekiyo çalışırken zor çünkü.aşılamada bana en geç saat 5 te vur demişlerdir.
Vardır mutlaka canın bende keçiboynuzu kullanmıştım ama iş düzenli kullanmaya gelince olmuyo yani ben yapamadım bi de iğne kullanırken yan etki yapar diye aşılamada bırakmıştım
biliyorum ama kimyasal gebeliğimde bile çıkmıştı o çift silik çizgi o yüzden hep yapasım geliyorbuarada zaman geçtikçe o silik çizgi dahada belirginleşmeye başladı ilk yaptığımda tek çizgi 30-45 dk sonra çok ama çok ışıkta beliren 2. çizgi şuan tam 1 saat oldu ve artık 2. çizgide iyice belirginleşti ayy bu merak ve belirsizlik beni öldürür bu arada ben ara vermek istemiyom ama doktorum ısrarla ara verelim diyor
Kuzummm çift çizgi diyorsuunn e hamilesiin ozaman yarın gidip kan versene bi yawe heyecan yaptım şimdi ben çift çizgiyi gorsem hayal meyal bile olsa anında kan vermeye uçardım deliiiii hatunn
Süper işte çizgi çıktıysa hayatım sen yarın git kan ver hemen
ama sanırım testin ilk 5-10 dk önemli doğru sonuç veriyor diye duymuştum benimkinin üstünden 1 saat geçti ama bekledikçe 2. çizginin çıkmasıda mantıksız geliyor perşembe kan vermeye gidicektim zaten bakalım hayırlısı
İçimde kalmasın sonra tüh deneseydim keşke dememek için 2. aşılamaya kadarki bekleme sürecinde deneyeyim diyorum. kısmet bakarsın belki o arada hamiş kalırım inşallah :)canım denemekte fayda vardır elbete de bu bitkisel kürler biyeri yaparken başka yeri bozuyo genelde izlenimlerime göre o yüzden bişey diyemiyeceğim
Kuzummm çift çizgi diyorsuunn e hamilesiin ozaman yarın gidip kan versene bi yawe heyecan yaptım şimdi ben çift çizgiyi gorsem hayal meyal bile olsa anında kan vermeye uçardım deliiiii hatunn
sibelimmmmmmm testin ilk 10 dk sı tek çizgi 30 dk dan sonrası çift çizgi oldu o yüzden kafam karıştı doktor perşembe çağırdı eşimde bu konularda çok rahat kan verelim desem kızar hemen sabret 2 gün sonra doktordan öğreniriz acelen ne der
Yok canım ilk aşılamadan sonra 2 ay ara verdim, şu an ara dönemdeyim.. Aynı şeyi ben de düşündüm zaten iğneler hormon yüklüyor bir de bunları yersem bomba olurum herhalde
Canım benim hayalim amerika kocam götürüm desin bebek daha 40 ını çıkarmamış olsun derer toplar giderim valla) macera dolu amerika amerikaaaa
İçimde kalmasın sonra tüh deneseydim keşke dememek için 2. aşılamaya kadarki bekleme sürecinde deneyeyim diyorum. kısmet bakarsın belki o arada hamiş kalırım inşallah :)
yaa kızlar ben ovulasyon testi almıştım, bugün reglimin 20.günü ve 12. günden beri hergün yapıyorum halen çift çizgiyi yakalayamadımsürekli silik çizgi çıkıyor. geçen ayki iğnelerin etkisiyle bu ay kesin yumurtlarım diyordum ama herhalde olmayacak, bundan dolayı sanırım reglim de gecikecek. pööööffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?