Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Tedavi sürecinde değilsen dene ama canım yoksa iğnelerle birlikte sıkıntı olabilir

biliyorum ama kimyasal gebeliğimde bile çıkmıştı o çift silik çizgi o yüzden hep yapasım geliyor buarada zaman geçtikçe o silik çizgi dahada belirginleşmeye başladı ilk yaptığımda tek çizgi 30-45 dk sonra çok ama çok ışıkta beliren 2. çizgi şuan tam 1 saat oldu ve artık 2. çizgide iyice belirginleşti ayy bu merak ve belirsizlik beni öldürür bu arada ben ara vermek istemiyom ama doktorum ısrarla ara verelim diyor

43 yaşında hay maşallahhh canım ya kısmet yaw kısmeett vallahi macundan bizde mi istesek bilemedim yaw....
yakar canım ama sonunda sevindirsin inşallah bu acılar gelir geçer :)
Hangi iğne yakıyor yaw guldusum???
Nabıonus oh be gelmişsiniz şenlenmiş Topik )benimde aşılama olalı 1 hafta oluyo yarın ne çabuk geçmiş yaff.. İnşallah bu haftada hızla geçer de bebişime kavuşurum artık )
Yaaa geçektten çabuk geçmiş canımm inş allahın izni ile gelecek bebeğin)

canım denemekte fayda vardır elbete de bu bitkisel kürler biyeri yaparken başka yeri bozuyo genelde izlenimlerime göre o yüzden bişey diyemiyeceğim

Amin canım hepimizin
:))) 3 fazla be şeker :))))2 olsa iyi olur
Hahahah bi tane olduda ikiz olsun diyorum bide:)))
Hayırlıysa olur canım 3 bile olur:) iğneyi bi kerede yapıyosun dimi?ben aşılamada 37.5 vurmştm o bile korkutmuştu geri gelmiyo dimi iğneyi yaptıktan sonra.bi de gündüz mü vurmak gerekiyo çalışırken zor çünkü.aşılamada bana en geç saat 5 te vur demişlerdir.
Vardır mutlaka canın bende keçiboynuzu kullanmıştım ama iş düzenli kullanmaya gelince olmuyo yani ben yapamadım bi de iğne kullanırken yan etki yapar diye aşılamada bırakmıştım

Tedavi sürecinde değilsen dene ama canım yoksa iğnelerle birlikte sıkıntı olabilir

Yok canım ilk aşılamadan sonra 2 ay ara verdim, şu an ara dönemdeyim.. Aynı şeyi ben de düşündüm zaten iğneler hormon yüklüyor bir de bunları yersem bomba olurum herhalde

Canım benim hayalim amerika kocam götürüm desin bebek daha 40 ını çıkarmamış olsun derer toplar giderim valla) macera dolu amerika amerikaaaa

Canım Allah yardımcın olsun hangi iğne ki o öle yaktı şu an kaç iğne kullanıyorsun ve kaç günde bir doktora gidiyosun

Amin canım hepimizin.
Puregon kullanıyorum 225 ünite. Sanırım fazla olduğu için yaktı. Ama dayanılmayack gibi değil. adetin 2. günü gitmiştim. yarında adetin6, günü kontrolüm var. sanırım birde cuma cumartesi çağıracak

Ya zaten idrar testinde şu an çıkması çok zor biraz daha sabret ve olumsuz düşünme bence.. Kan testi olmadan üzülmeeek yoooooook )

yaa canım bende güvenemiyceğimi biliyorum idrar testine şuan için ama 1 saat geçti artık çift çizgi eşimede gösterdim oda görüyor 2 çizgiyi ikimizde kafayımı yiyoz

Hahha anenmin bedduası tutarsa 4 olur ))))
evet canım bir ekrede 225 ünite vuruyorum,
ALıştım artık ger gelmiyor acıtmıyorumda vururken :))
akşam 6,30 da vuruluyorum ben
dr 5 dedi ama ben o saatte işte oluyorum dedim 6,30 da evdeyim ok ozaman dedi 6,30 da vur.

canım denemekte fayda vardır elbete de bu bitkisel kürler biyeri yaparken başka yeri bozuyo genelde izlenimlerime göre o yüzden bişey diyemiyeceğim
İçimde kalmasın sonra tüh deneseydim keşke dememek için 2. aşılamaya kadarki bekleme sürecinde deneyeyim diyorum. kısmet bakarsın belki o arada hamiş kalırım inşallah :)
yaa kızlar ben ovulasyon testi almıştım, bugün reglimin 20.günü ve 12. günden beri hergün yapıyorum halen çift çizgiyi yakalayamadım sürekli silik çizgi çıkıyor. geçen ayki iğnelerin etkisiyle bu ay kesin yumurtlarım diyordum ama herhalde olmayacak, bundan dolayı sanırım reglim de gecikecek. pööööffffff

Yok canım ilk aşılamadan sonra 2 ay ara verdim, şu an ara dönemdeyim.. Aynı şeyi ben de düşündüm zaten iğneler hormon yüklüyor bir de bunları yersem bomba olurum herhalde

Şu an beklemedeysen dene bence ) kısmet belli mi olur belki kendiliğinden gelir bebişin)

Canım benim hayalim amerika kocam götürüm desin bebek daha 40 ını çıkarmamış olsun derer toplar giderim valla) macera dolu amerika amerikaaaa

Hahaha delii benim teyzem gelmişti amerikadan öyle daha 40 ı çıkmamiştı kuzenimin havaalanında bur gördük berbat durumda alın bunuuuu diyee bize verdi bebegi ama valla bende giderim yeterki doktorlar ok desin bende gider teyzeme veririm al diye hahah)Tüpe başlayalım da sonucuna göre habgi ay uygun olacaksa bilet alalım yaw)1 sene önceden alınca daha uygun oluyor..

kuzum dene ozaman belki sanada şifa olur sonra bizlerede gönderirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…