Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet kızlar şimdi belirtilerimi yazayım
Bol bol su içiyorum wc'ye gitmekten bıktım
Ama dünki şişliğim yok. Suya borçluyum.
Yarın öğlen dr olacağım bakalım ne diyecek.
Yumurta baskılıyıcı iğnede verecek.

ya on numarasın canım bize bu yaşadıkları adım adım yaz :) tecrübe olur hepimize

ya on numarasın canım bize bu yaşadıkları adım adım yaz :) tecrübe olur hepimize
Elbette canım.
Sözümüz var doğurana kadar burdayız. Sonrasındada burdayız.
Bizim gibi kişilere inşallah bildiklerimizi anlatırız umut oluruz.
Biraz göbişim morardı. Nedenide dozaj fazla ya yavaş enjekte ediyorum dışarı atmasın diye.
O sırada biraz iğne ucu gidip geliyor içimde sanırım ondan oldu.

Canım çok yavaş vurman gerekiyomuş o iğneleri milim milim ...dikkat et ona illaki morarıyor ama inş. fazla zarar vermez sana

selma kızlar ben hasta oldum çok hasta hemde (bu havada bogazlarım şişti içim yanıyo soguk su içmek istiyorum ama bu sefer bogazlarım şişiyo
güldüşüm tübbebek tecrübelerini paylaşman ne kadar güzel hepsini okudum ve okuycam

Canım çok yavaş vurman gerekiyomuş o iğneleri milim milim ...dikkat et ona illaki morarıyor ama inş. fazla zarar vermez sana

Vallahi vuruken kalmele tık tık tık yavaş yavaş yapıyorum
sanki 10 dk vuruyormuşum gibi hisssediyorum
Su içtiğim için vermeyecekmiş dr öyle dedi :) bilmiyorum bakalım yarın yine soracaklarım var

geçmiş olsun canım
dikka et kendine
evet canım herşeyi paylaşacağım
hatta kitap yazarmışım

güldüşüm süpersin canım yaa, olayları biz de seninle birlikte yaşıyor gibiyiz :)

Saol canım benim yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
Evet kızlar 3. iğnemide yaptım. 5 Dakika yine yaktı acayip yakıyuor nedense öncekilerde böyle yakmıyordu sanırım dozajdan yakıyor.
neyse değer yapacak bişey yok sonucu olumlu olsun da. Bakalım doktor yarın neler söyleyecek :)

Arkadaşlar merhaba bende aşılama yaptıracağım.tüm sonuçlarım çıktı yarın teslim edeceğim.adet tarihim ağustos 5 o zamana kadar heyete girip çıkar mı

Kızlar birazdan rally yapacağım :)
13,30 gibi yerimde olurum.
Geldiğimde yazarım :) Dua edin bana :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…