Kovulmazsın canım işyerin biliyordu dimi senin?Hergün mü çağırıyorlar kuzum yaw??birde her gittiğinde randevu almak gerekiyor muu??Ozaman bugün büyük günn)Yalnız indirimi öğrenemediğine göre tedaviye ödeme yapmadan mı başladılar?Ayyyy sorularımla bunaltıcam seni hee ama ne yapayım merakediyorum ))canlı bildirim bekliyorum ohalde )
Evet canım az kaldı bakalım kısmet :)
evet iğnelerde n ilaçlardan dolayı oluyormuş canım.
evet ben yazdım :) ama magnezyumu kabız olduğunda kullanacaksın ishal yapıyor :)
İnşallah canım sen ne durumdasın iğnelerin kaçıncı günü.
valalhi 6. gün embriyosu olacak öğlene kadar ararlar sanrıım :)
Canım benim pazar felan yumurta toplamam olacak bakalım çok heyecanlıyım bu gün yumurta çatlamasın diye iğne var ya ona başlıcam heralde haber verecekler 
Evet canım az kaldı bakalım kısmet :)
evet iğnelerde n ilaçlardan dolayı oluyormuş canım.
evet ben yazdım :) ama magnezyumu kabız olduğunda kullanacaksın ishal yapıyor :)
İnşallah canım sen ne durumdasın iğnelerin kaçıncı günü.
valalhi 6. gün embriyosu olacak öğlene kadar ararlar sanrıım :)
Günaydın canım benim,
İnşallah. Ben yine akşam ağrıdan yatamadım. Sanırım yeni yumurtalarım oluşuyor.
Yatakta deönemiyorum yani eşim diyor ki hamiel olduğunda yandık bende parladım
ya dedim şu çektiğim acıları başka kadın olsa evde elini ne bişeye sürer ne bişey yapar
ben hem evle ilgileniyorum hem işe gidiyorum dedim insaf.
ya dedi şaka yaptım neden alıngansın bu kadar. adamada parlamış oldum laf saydım durdum. cidden şaka yapmış. çünkü öyle laf etmez yardımcıdır bana
ama bende napım cok gergınım ne uyuyabılıyorum ne yatabılıyorum delırmıs durumdayım
Yok canım kimse bilmiyo işyerinde bi kist yalanı uydurdum gidiyorum.. Utandığımdan değil sorular yüzünden istemiyorum zaten kafam allak bullak yok canım para ödemeye başladım tabiki 650 başlarken ödüyorsun kalanını opudan sonra çift embriyoyu sordum uygun embriyo olursa yaparız dedi. 5. Gün embriyosu istiyorum dedim o da eğer o güne dayanırsa olur tabi ama ona ulaşcaz diye elimizdekilerden de olmayalım dediduruma göre karar verilecek yani
kızlar benim dün geceden beri kahverengi lekem var yine... aşılamadan sonra adetim de 9 temmuzda oldu. gerçi onda da 2 gün kahverengi oldu.ama benim pkodan dolayı adet düzensizliğim var. kanamam artarsa yarın doktora gideceğim ama tüp bu ay yatar... bayrama denk geldi sizce ne yapmalıyım burda doktora gitsem mi bugün yarın böyle devam ederse... zaten kanamam olursa bana Erzurum yolu gözükür...
kızlar benim dün geceden beri kahverengi lekem var yine... aşılamadan sonra adetim de 9 temmuzda oldu. gerçi onda da 2 gün kahverengi oldu.ama benim pkodan dolayı adet düzensizliğim var. kanamam artarsa yarın doktora gideceğim ama tüp bu ay yatar... bayrama denk geldi sizce ne yapmalıyım burda doktora gitsem mi bugün yarın böyle devam ederse... zaten kanamam olursa bana Erzurum yolu gözükür...
Armadılar ben aradım
Dedim ki yarın duruma göre izin alacağım birşey demediniz.
Bölünme devam ediyormuş. Akşama kadar haber vereceğiz ama kesin ayrın olacak saati belirleyeceğiz dedi.
Ne bölünüyor bu kadar anlamadım ki.
Evet kızlar aradıalr yarın sabah saat 9 da transferim var kısmetse.
Dualarınız eksik etmeyin bebişlerim inşallah tutunurlar bana :)
En güzelini yapmışsın canım bende bu sefer en yakınlarım da dahil hiç kimseye söylemiycem bi eşim bir ben okadar zira hergün soru yağmuru sonra boğuluyor insan...Heeee ok indirimi bekliyorum deyince oyüzden öyle sandım...Evet muhasebedeki bayanda demişti güzel birşey iki kerede ödeme olayı buarada hala ses yok galiba dimi?inş güzel bir indirim yaparlar) Hayırlısı olsun canım anlamadığım 5.güne dayanacak gibi olmazsa niye transfer yapılıyor neticede tutmama ihtimali daha yüksek diğerine göre o kısım kafamı çok kurcalıyor tutanlarda var elbet ama dayanmayacağı baştan belli gibi geliyor bana 2.3.gün emb.transferlerinde pooff karısık konular (( Bi cinsiyet tayini kalmış sormadığın )sevabına bitr kız bir erkek olsun çift emb.ile haha )
Armadılar ben aradım
Dedim ki yarın duruma göre izin alacağım birşey demediniz.
Bölünme devam ediyormuş. Akşama kadar haber vereceğiz ama kesin ayrın olacak saati belirleyeceğiz dedi.
Ne bölünüyor bu kadar anlamadım ki.
Valla adamın elinde olsa onuda yapar laboratuvar ortamında 5 gün dayanamayabilirmis Canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?