Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Yok canım kimse bilmiyo işyerinde bi kist yalanı uydurdum gidiyorum.. Utandığımdan değil sorular yüzünden istemiyorum zaten kafam allak bullak yok canım para ödemeye başladım tabiki 650 € başlarken ödüyorsun kalanını opudan sonra çift embriyoyu sordum uygun embriyo olursa yaparız dedi. 5. Gün embriyosu istiyorum dedim o da eğer o güne dayanırsa olur tabi ama ona ulaşcaz diye elimizdekilerden de olmayalım dedi😊duruma göre karar verilecek yani

Canım benim pazar felan yumurta toplamam olacak bakalım çok heyecanlıyım bu gün yumurta çatlamasın diye iğne var ya ona başlıcam heralde haber verecekler 😀

Canım benim pazar felan yumurta toplamam olacak bakalım çok heyecanlıyım bu gün yumurta çatlamasın diye iğne var ya ona başlıcam heralde haber verecekler 

Hadi hayırlısı olsun zanım op. az kalmış.:)
orgalutranmı alacaksın. Bugün başlaman lazım onada.5-6 tan vuruluyor ondan duruma göre.
İnşallah fazla yumurtan çıkar
Şu an kaç tane var.
benim yarın 6, gün olack transfer için
hala aramadılar yarın kaçta olacak diye. embriolog dün bölünme devm ediyor çarşamba yaparız dedi ama kısmet bakalım.

Canım benim pazar felan yumurta toplamam olacak bakalım çok heyecanlıyım bu gün yumurta çatlamasın diye iğne var ya ona başlıcam heralde haber verecekler 😀

Canım bu ilaçlarda psikolojimizi bozuyor sonra ağrılar,uykusuzluk elde olan birşey değil okadar hormon yüklemesi eşlerimize yapılsa emin ol onlarda ufacık şeylerde parlarlardı)Az kaldı canım rabbim bu emeğinin meyvesini verecek inş)

kızlar benim dün geceden beri kahverengi lekem var yine... aşılamadan sonra adetim de 9 temmuzda oldu. gerçi onda da 2 gün kahverengi oldu.ama benim pkodan dolayı adet düzensizliğim var. kanamam artarsa yarın doktora gideceğim ama tüp bu ay yatar... bayrama denk geldi sizce ne yapmalıyım burda doktora gitsem mi bugün yarın böyle devam ederse... zaten kanamam olursa bana Erzurum yolu gözükür...

En güzelini yapmışsın canım bende bu sefer en yakınlarım da dahil hiç kimseye söylemiycem bi eşim bir ben okadar zira hergün soru yağmuru sonra boğuluyor insan...Heeee ok indirimi bekliyorum deyince oyüzden öyle sandım...Evet muhasebedeki bayanda demişti güzel birşey iki kerede ödeme olayı buarada hala ses yok galiba dimi?inş güzel bir indirim yaparlar) Hayırlısı olsun canım anlamadığım 5.güne dayanacak gibi olmazsa niye transfer yapılıyor neticede tutmama ihtimali daha yüksek diğerine göre o kısım kafamı çok kurcalıyor tutanlarda var elbet ama dayanmayacağı baştan belli gibi geliyor bana 2.3.gün emb.transferlerinde pooff karısık konular (( Bi cinsiyet tayini kalmış sormadığın)sevabına bitr kız bir erkek olsun çift emb.ile haha)

Canım tüp için mi erzuruma gidicen??lekelenme geldiyse başlar 1,2güne canım olmadı yarın duruma göre gidersin doktora ama genelde doktorda bekliyor lekelenme artacakmı kesilecek mi diye buarada bu ay aşılaman yoktu dimi canım??Tutunma kanaması falan olmasın oyüzden soruyorum okuyoruz hep biliyorsun.

Armadılar ben aradım
Dedim ki yarın duruma göre izin alacağım birşey demediniz.
Bölünme devam ediyormuş. Akşama kadar haber vereceğiz ama kesin ayrın olacak saati belirleyeceğiz dedi.
Ne bölünüyor bu kadar anlamadım ki.

Bence yarın git bir görün doktora
zaten kanaman çok yoksa tedaviye başlamıyrolar çünkü rahim kan dolu diyor.
erzuruma neden gidiyorsun

evet kızlar koyu sarı kahve lekelerim devam ediyor. şimdi soruları sırayla cevaplayayım.
ben erzincanda yaşıyorum burda tüp bebek ünitesi de yok prof da yok Erzurum yaklaşık 2 saat uzaklıkta orda şifa hastanesi var özel en son aşılamamı temmuzda orda yaptık. bu ay aşılamam yoktu ama dediğim gibi ben bu kadar erken kırmızıyı beklemem hiç çünkü pko var ben de ve %80 gecikmeli gelir zatı muhterem az evvel erzurumu aradım kötü haber doktor 2 aylığına araştırmaya geçmiş gerçi bana orda da yaparım demişti tüp ama kafam aşure corbası sanırım bayrama denk geldiği için kendi doktorumu bulmam zor. şöyle bir çıkar yol buldum kendime ; kanama başlarsa 2. gün burda herhangi bir doktora rutin kontrol için gideyim ağustosun sonu gibi de erzurma kendi doktoruma ve sonra da inşallah tüp bebek serüvenime start vereyim... başka çözüm yolum yok istanbulda yaşamak sizin için ne kadar artı kıymet bilin ben de zaten 2 kez buralarda denerim olmadı yaza İstanbul okul döneminde gitmek zor... umarım o kadar kalmaz yaaa

guldusum takma bence canım... tüp bebek hakkında neredeyse hiç bilgim yok ama bence bu iyiye işaret sonuçya o hücreler bölünerek çoğalıp bebiş olacak inşallah...

Evet kızlar aradıalr yarın sabah saat 9 da transferim var kısmetse.
Dualarınız eksik etmeyin bebişlerim inşallah tutunurlar bana :)

Valla adamın elinde olsa onuda yapar 😊laboratuvar ortamında 5 gün dayanamayabilirmis Canimcim

Evet kızlar aradıalr yarın sabah saat 9 da transferim var kısmetse.
Dualarınız eksik etmeyin bebişlerim inşallah tutunurlar bana :)

Canımm maaşallah bölün bölüne bebişin olacak kuzum yaa sana kolayca tutunacak))Dualarım seninle canımmm bebeğin sımsıkı tutunacak sana ayy gözlerim doldu canım rabbim yanında olsun bugece tüm dualarım sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…