Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlar,
Sabahın 7 sınde kan verdım bı saat sonra maıl atacaklar
Geldım eve kendıme kahvaltı hazırladım su an cayımı cıyorum
agrılarım hala devame dıyor ama agrıyamı yanayım test yaptım sonucu beklıyorum onamı yanamyım doktora gıdecegım ya su cekerse die ona mı yanayım. Sanırım iyi değilim :))))

Canin cok sevindim yazmiyodum ama gun gun takip ediyordum. Allah saglikli hamilelik ve saglikli evlat nasip etsin. Cook sevindim inan.

kızlar 203,10 çıktıııııııııııııııııııı

Canımmmm Allah hayırlısıyla kalp atışlarını duymayı sağlıklı büyüdüğünü ve sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah ... İnan çoook sevindim dün geceden beri seni düşünüyordum.

Kizlar hastaneden yeni geldim annemlere heoinize tesekkur ederim tek tek yazacagim eve gittigimde size haber vereyum istedim tam kan verdim serum taktilar su toplamisim biraz rahaglatir dediler simdi bira biseyler yiyio yatacagim cok yoruldum

Canımmmmm tatil dönüşü aldım müjdeni diyordum hep sana sen bizim umudumuz olucan diye allaha şükürler olsun kabuletti dualarımızı topiğimizin ilk meleği geliyorrr Nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam canım
Artık negatif düşüncelere yer yokk!pozitif olacaksın hep kısa bir süre sonra kese sonra dünyadaki en güzel sesi duyacaksın allahın izni ile rabbim sizi nazarlardan korusun canımm
Meleğin ve sen topiğimizin uğurusunuz artık)

Ozikacım nasıl geçti transferinn?kaçıncı gün embriosu oldu?

Buarada kızlaaarrr ben döndümmm tatildenn))

Canin cok sevindim yazmiyodum ama gun gun takip ediyordum. Allah saglikli hamilelik ve saglikli evlat nasip etsin. Cook sevindim inan.

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim :)))Hala inanamıyorum

Ay güldüsüm çok şükürçok sevindim Allah nazarlardan saklasıngeldi topiğimizin bebeği yaşasınn

Canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah ikinci bebişimizde senden gelecek :)

Kızlar bugün üçte transferim var nolur dualarınızı esirgemeyin benden çok heyecanlıyım:18:

Nasıl geçti canım transferin Allah yardımcın olsun

canım çokkk sevindim, süper bir haber tebrik ederim seni
darısı başımıza inşallah
ayyyyyy valla harika bir haber buuuu

Çok saol canım benim inşallah topiğimizde sizinde haberlerinizi alacağız
İnanamıyorum hala:))

Canım tebrik ederim çok şükürrrr dedim bak emeğinin özverinin karşılığını aldın:):)

Çok teşekkür ederim canım benim evet şükür rabbime:)

İnşallah canım ya haftaya pazartesi gideceğim bakalım :) Allah razı olsun canım sizlerdende güzel haberler bekliyorum:)

Hoşgeldin bebeğem :)))Çok teşekkür ederim canım benim. inanmazsı zor:))
Hadi sende başla artık :)oldun mu hasta

Ozikacım nasıl geçti transferinn?kaçıncı gün embriosu oldu?

Buarada kızlaaarrr ben döndümmm tatildenn))

Ohhh ne güzel nasıl geçti tatilin

guldusum Maşallahhh çok güzel degerin maşallahhh, çok sevindim çok mutlu oldum.

canım coooooooooook mutlu oldum.... gün boyu evde yoktum erkek kardeşimin düğün hazırlıkları var Allah ' ım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin....
ayyyyyyyy çok sevindim gerçekten Allah' ım kızlar bu bize bir ümit haydi ozikaa sıra sende ben de pazartesi doktora gidiyorum adet söktürücü verirse o da peşine tüpe başlayacağım pazartesi Erzurum a yolculuk var

Hayırlı olsun canım dök kurtlarını düğünde hadi bakalım 3. Tup bebekte senden benim test günüm 26 is bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…