kızlar 203,10 çıktıııııııııııııııııııı
canım çokkk sevindim, süper bir haber tebrik ederim senikızlar 203,10 çıktıııııııııııııııııııı
Kızlar bugün üçte transferim var nolur dualarınızı esirgemeyin benden çok heyecanlıyım:18:
herşey yolunda gidecek ve inşallah güzel haberlerini alacağız:) ama bu süreçte hep pozitif düşüneceksin.Kızlar bugün üçte transferim var nolur dualarınızı esirgemeyin benden çok heyecanlıyım:18:
Canin cok sevindim yazmiyodum ama gun gun takip ediyordum. Allah saglikli hamilelik ve saglikli evlat nasip etsin. Cook sevindim inan.
Ay güldüsüm çok şükürçok sevindim Allah nazarlardan saklasın geldi topiğimizin bebeği yaşasınn
Kızlar bugün üçte transferim var nolur dualarınızı esirgemeyin benden çok heyecanlıyım:18:
canım çokkk sevindim, süper bir haber tebrik ederim seni
darısı başımıza inşallah
ayyyyyy valla harika bir haber buuuu
Canım tebrik ederim çok şükürrrr dedim bak emeğinin özverinin karşılığını aldın:):)
Canımmmm Allah hayırlısıyla kalp atışlarını duymayı sağlıklı büyüdüğünü ve sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah ... İnan çoook sevindim dün geceden beri seni düşünüyordum.
Canımmmmm tatil dönüşü aldım müjdeni diyordum hep sana sen bizim umudumuz olucan diye allaha şükürler olsun kabuletti dualarımızı topiğimizin ilk meleği geliyorrrNasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam canım
Artık negatif düşüncelere yer yokk!pozitif olacaksın hep kısa bir süre sonra kese sonra dünyadaki en güzel sesi duyacaksın allahın izni ile rabbim sizi nazarlardan korusun canımm
Meleğin ve sen topiğimizin uğurusunuz artık)
Ozikacım nasıl geçti transferinn?kaçıncı gün embriosu oldu?
Buarada kızlaaarrr ben döndümmm tatildenn))
Ozikacım nasıl geçti transferinn?kaçıncı gün embriosu oldu?
Buarada kızlaaarrr ben döndümmm tatildenn))
canım coooooooooook mutlu oldum.... gün boyu evde yoktum erkek kardeşimin düğün hazırlıkları var Allah ' ım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin....
ayyyyyyyy çok sevindim gerçekten Allah' ım kızlar bu bize bir ümit haydi ozikaa sıra sendeben de pazartesi doktora gidiyorum adet söktürücü verirse o da peşine tüpe başlayacağım pazartesi Erzurum a yolculuk var
Canım yok çok zor değil çok şükür hiç korkmacanım nasılsın zor oldu mu dualarımız seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?