Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynen doğru söylüyosun canım tedavi öncesi kilo vermem gerekiyor bunun için mücadele etmeliyim.. ama az önce çekmecemi açtım .. yarım paket çubuk kraker yarım paket yulaflı bisküvi yarım paket biskrem birtane leftali :) hep almışım yarım yarım yemişim.. bu bile benim için üstün başarı :) şimdi o yarımlardan zararlıları satarım arkadaşlara

balığı ben eskiden sevmezdim ama artık seviyorum hele kışın domates soğan salatası ve çıtır çıtır hamsi kızzz ben bi hamileyle konuştuğumu bilmeden birsürü şey yazdım canın çekerse söle hemen geliyim getiriyim adres ver

Hahah sende benim gibi yarım yarım yemişsin.
Azar azar ye mideni bastırrı hiçbişey yapmaz
yok canım çekmiyor henüz :))hele ki balığı hiç çekmez:)

Hahah sende benim gibi yarım yarım yemişsin.
Azar azar ye mideni bastırrı hiçbişey yapmaz
yok canım çekmiyor henüz :))hele ki balığı hiç çekmez:)

ah kuzum walla normalde elime aldığım şeyi bitirmeden bırakmam ama bunlar niye böyle kaldıysa hayret :)

benim yengem hamileyken şeker çıkmıştı yeminle kadın hiç olmadığı kadar zayıflamıştı doğumdan çıktı mübarek sanki manken sonra tabi lohusalık yedi yedi geri aldı kiloları

:)Hhahah alemsin canım ya

Evet o şekerde kötü ya.
Bazıları öyle oluyor kilo veriyorlar sonra geri alıyorlar emzirirken.

:)Hhahah alemsin canım ya

Evet o şekerde kötü ya.
Bazıları öyle oluyor kilo veriyorlar sonra geri alıyorlar emzirirken.

bende diyorum o model yersem bende zayıflarım ama az önce pilav fln yemicem demiştim sonradan aklıma geldi dün dolma doldurdum bu akşam onu pişircem yemiyimmi yani çöpemi gitsin

ayy benden adam olmaz walla bide çocuk doğursam 90 kg luk tosun olurum ben

Hahahaha süpersin hayatım ya
Bencede ye gitsin aaa çöpemi gidecek :)))
Ondan sona başlarsın diyete:)

Burdayımm kızlarr dünden beri boğazım fenaBugün çorba falan yaptım azcık toparladı ama çok acıyor ilaçta alamıyorumSakınan göze çöp batarmıs benimki o misal oldu güya tedaviye başladığımda antibiotik verdiler enfeksiyon olursa önlemek için ama bu ne şimdi sinir oldum kendime yaara ara buzz gibi terliyorum inş hemencecik toparlarım da tedavimi aksatmaz...
Buarada yumurtişler büyüyor galiba hafif hafif ağrılar oluyor sanki ya da kendimi dinliyorum
İDdencim bende tatil öncesi verdim tatilde aldım geldim veremeden de tedaviye başladım sen şimdiden başla vermeye nekadar az kilo ile hamiş kalırsak okadar kolay olur kilo da engelliyormuş zaten gebeliği doktorum özellikle kilo almamaya çalış dedi...
Ayyy kızlarr benimde canım balık çekiyor dün gece rüyamda palamut gördüm ya ne alakaysaBugün yapıcam bende )

Güldüsüm cüm sana birşey sorucam bana tedavi sürecini ve ilaç eğitimini veren hemşire bugünden itibaren evde temizlik yapmak falan yok dedi yumurtaları riske atamayız dedi sana böyle birşey dediler mi canım?Ben kurtluyum duramıyorum yaw eşim ven yapıcam diyo ben onun yaptığını beğenmemki

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine hasta olmamaya çalış
antibiyotik şimdi niye verdiler ki pko dan dolayı mı diyeceğim ama ne alaka
antibiyotiği opdan sonra enfeksıyon kapılmasın dıye verıyorlar
Dinleme kednini annesi bırak büyüsünler.
haha söylemesi ayıp bende dün somon aldım annnem yaptı sağolsun vallahı svemıyorum ama zorla yıyorum napım

Bana op sonrası söyledi canım
Ondan öncede birşey demedi ama ben kendimi yormadım.
Ne dediyse onu yap bırak eşin yapsın bişey olmaz düzelince acısını çıkarır temizlik yaparsın :)))

Kızlar ya oram nedense acayip yanıyor gibi hissediyorum. ne bu şimdi ya

günaydın canlar..

güldüşüm üşütmüş olabilirsin.

kızlar bu arada anneannemi kaybettik dün akşam bu akşam memlekete göndericez .. şu tedavi yüzünden sürekli izin alıyorum diye gidemicem sanırım.. annemde memlekette yalnız.. içim içimi yiyo napıcam ben

Bende buralardayım okuyorum hep yazdıklarınızı..dedim ya bu aralar işlerim yoğun aybaşı gelsin rahatlarım sonra geyik yaparız.Tedavi olmuyorum o yüzden yazacak bişeyim yok ama bu hafta verimli haftaya giriyorum:):) haftasonu için kafamı rahatlatıcak bi plan yaptım boğazda lüks bi otelde yer ayırttık havuz masaj Allah ne verdiyse artık:) biraz kafa dinleyip stresten uzak olup değişik mekanda olursak belki bi süpriz olur belki ama gerçi havuza da gircem nolcak bilmiyorum artık :)Millet tatillerde hamile kalıyo çok da engel olmaz heralde :):)

dikkat et canım kendine çok geçmiş olsun antibiyotikten kaynaklanmış olabilirmi belki olası bi enfeksiyon vardı onu alevlendirdi geçiricektir.Pek bi bilgim yok sallıyorum ama olabilir de..

canım ya başın saolsun..çok üzücü bi durum Allah rahmet eylesin sizede sabır versin.çalışmak böle durumlarda çok zor işte elinden gelen bişey olmuyor insanın.Senin elinde olan bi durum değil napıcaksın?

Bana op sonrası söyledi canım
Ondan öncede birşey demedi ama ben kendimi yormadım.
Ne dediyse onu yap bırak eşin yapsın bişey olmaz düzelince acısını çıkarır temizlik yaparsın :)))

Canım tedavi öncesi enfeksiyon kapmayalım diye bana ve eşime verdiler op sonrasıda vereceklermiş..Valla sevmeye sevmeye okadar iğne oluyoruz boşveerr somonda yeriz bamya da yeterki bebişler sağlıklı gelsinn))Bende mezgit yaptım hahha)
Kontrolüm vardı bugün gittim kan verdim öğlende eşimin spermiogramını istediler tekrar gidicezBuarada benim yumurtişler sessiz ve tepkisizler henüz bir büyüme yok dozunu biraz arttırabiliriz dedi doktor kan sonucuma bakıp arayacak ama fazla da arttırmıycaz yavaş olsun pko var sende sonra aşırı tepki verebilirler falan dedi öyle işte)boğazın içinde pastil kullanabilirsin dedi ve tabi minoset başka birşey yok dedi zaten antibiotik içtin o etkisini gösterir dedi bakalım birdaha nezaman çağıracaklarr

Canımn çok üzüldüm başın saģolsun rabbim mekanını cennet eylesin(Söylesen belki izin verirler ama sen daha iyi bilirsin iş ortamını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…