Kızlarr ozikacım kötü durumda morali bozuk((Negatif olmuş (ama rabbim tez vakitte yollayacak meleğini inanıyorum ben...Vardır bir hayır sağlıklı sıhatli gelecek yeğenimiz zamanı gelince rabbim ol desin yeter...
günaydın kızlar ozikam allah yardımcın olsun.. zordur kabullenmek ama elden bişey gelmez allah tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inş.
kızlar sabah hastaneye gittim ilişiğimi kesmeye yazımı aldım diğer hastaneden rapor alabilmek için...
gav..tın biri merdivenlerden inerken bacağıma dokundu...ağzıma gelen bütün küfürleri saydım bir allahın kuluda dönüp demedi noldu kızım die.. sırıta sırıta gitti şe..siz... nasıl kan beynime sıçradı nasıl sinirlendim anlatamam.
Kesindir canım kan tahlili yaptırmış doktora da mail atmış bakalım onlar nasıl bir yol gösterecekler...Evet dondurulmuşları vardı bundan sonrası kolay olacak inş.rabbim hayırlı sağlıklı evlat nadip etsin vardır bir hayır ama bende çok üzüldüm çünkü herşey yolunda gitmişti ama allahın var bir bildiği Evet canım ama zor birkaç güne toparlanır ama yeni yeni umutlarla gelecek inş topiğimizeHadi ya kesinmiymiş canım.
Evet onun dondurlumuşları vardı inşallah bu kadar eziyet çekmeden yavrusuna kavuşur. çok üzüldüm ya.
Ama kendini yıpratmasın bu kadar moralini yüksek tutması lazım
Pislikler ya sinir oluyorum allahın kazmaları ayyy kan beynime fırladı valla a..za pislikler!!!!günaydın kızlar ozikam allah yardımcın olsun.. zordur kabullenmek ama elden bişey gelmez allah tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inş.
kızlar sabah hastaneye gittim ilişiğimi kesmeye yazımı aldım diğer hastaneden rapor alabilmek için...
gav..tın biri merdivenlerden inerken bacağıma dokundu...ağzıma gelen bütün küfürleri saydım bir allahın kuluda dönüp demedi noldu kızım die.. sırıta sırıta gitti şe..siz... nasıl kan beynime sıçradı nasıl sinirlendim anlatamam.
Kızlar ben çıkıyorum dua edin lütfen :18:
Günaydın canım,
Vallahi yanında silah olacak çekip vuracaksın şerefsizi
Sonrada suçlu sayılırsın bunalrın hepsini hadım etmk lazım
Vallahi cinnet geçiriyorum böyle durumlarda.
Kesindir canım kan tahlili yaptırmış doktora da mail atmış bakalım onlar nasıl bir yol gösterecekler...Evet dondurulmuşları vardı bundan sonrası kolay olacak inş.rabbim hayırlı sağlıklı evlat nadip etsin vardır bir hayır ama bende çok üzüldüm çünkü herşey yolunda gitmişti ama allahın var bir bildiği Evet canım ama zor birkaç güne toparlanır ama yeni yeni umutlarla gelecek inş topiğimize
Pislikler ya sinir oluyorum allahın kazmaları ayyy kan beynime fırladı valla a..za pislikler!!!!
Rapor alabildin mi bari canımm
Hadi ya kesinmiymiş canım.
Evet onun dondurlumuşları vardı inşallah bu kadar eziyet çekmeden yavrusuna kavuşur. çok üzüldüm ya.
Ama kendini yıpratmasın bu kadar moralini yüksek tutması lazım
gözünaydın canım inş allahım kucağına almayı nasip etsin
Geldim kızlar,
İnanması o kadar zor ki gördüm küçücük bir kese :)))))
Mercimek kadar bişey :))) İki hafta sonra kalp atışı duymaya gideceğim kısmetse.
Şimdi 4 haftalık dedi.
Canımmm çok sevindim yaw öbür tarafta da yazdım buradan da yazayımRabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin dünyanın en güzel sesine son iki hafta ohhh maşallahhh )
Nasıl bir mucize ya ufacık mercimek tan3si kadarkrn nasıl da kocaman olucak sonra bir bakmışsın kucağında)
:)Saol canım benim.
Vallahi inanması zor ben hala inanmış değilim garip bişey.
Yani sanki yeni oluşan yumurta gibi görüntüsü :)))
Artıl ultrasondan anlıyoruz ya :):))
İnşallah hepimizinkini nasip eder allahım
İnan artık inannn anne oluyorsun hatta artık annesinn)
Hahahah öyle olduk valla)
Amiiinnn canımmm inşallahhhh..
:)))Vallahi inanasım yok.
Hayırlısı bakalım :)) Dr aradım şimdi dedim heyecandan soracağım soruları unuttum ben inek sütü içiyorum hani pztörizemi içmem lazım dedim yok kaynıyorsa sorun değil dedi.
haftada ıkı kez balık somon özellikle. her gün 2-3 tane cevız yada badem
salam sucuk sosı yemek yasak. çiğ yemek yemek yasak. sebzeler bol yıkanmıs olamlı.
grip olanların yanında durma dedi uzak dur.
sütünü iç dedi. protein ağırlıklı beslen sebze ye
İnan canım inaaann))iyi beslenicen artık canımmm sayende bende ceviz badem aldım hahah )bitmiş evde senin yazıyı okuyunca kaptım geldim salam sucuk sosisin pişmişide mi yasak?? Aman haaa öksuren hapşuran gördün mü kaaacç
Günaydın kızlar... bugün sabah allahım perşembe fln olsa keşke diye kalktımsalı olduğunu hatırlayınca moralim bozuldu azcık
güldüşüm kuzum yemene içmene dikkat etcen artık küçük meleğin senden besleniyo ona kötü şeyler yedirme :) bende yine rejime başlıyorum :) tatile gitmeden önce 2-3 kg vermiştim tatilde geri aldım tabe şimdi yine başladım
tatlı kola aburcubur beyaz pilav ekmek makarna yasak cısss :) bakalım başarılı olabilcekmiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?