Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ohhhh süper bir program yapmışsın canımm azcık rahatlamak iyi gelir tadını çıkarrAmaann boşver aynen öyle milllet tatilde hamile kalıyor olacağı varsa olacak keyfine bak sen; (Buarada aşılama mı yaptırıyordun canım sen?
Vallahi herşey olabilir haftasonu birazcık üşütmüşte olabilirim gece yemeğe gitmiştik çok esiyordu neyse şiddetlenmeden atlatayım inş

Canımn çok üzüldüm başın saģolsun rabbim mekanını cennet eylesin(Söylesen belki izin verirler ama sen daha iyi bilirsin iş ortamını...

saolun canlar dostlar saolsun... izin vermeye verirlerde haftaya cuma yine izin alcam doktor için sonra yine sonra yine.. inanın bir senedir haftanın iki üç günü geç geliyorum işe hiç bir şey demiyolar allah razı olsun ama artık yüzüm kalmadı... abim gidicek sanırım annemin yanına o gidemezse mecbur izin alıcam

(sende haklısın canım çok zor çalışınca yine allah razı olsun iyi insanlarmış sessleri çıkmıyor...

Canım benim başınız sağolsun. Allah sabır versin çok zor.
Haklısın iş hayatı maalesef lanet ya.

Hımm anladım cnaım.e2 ne bakıyorlar demi.
pko varsa dikkat etmeleri lazım bak bende yoktu ama su topladım inşallah sen toplamazsın çok kötü bişey ya.
Halada düzelemedim varmış.

Canımm hiç vakit kaybetmeden ara doktorunu sor sen hamilesin ihmal etme en ufacık şeyi bile sormak lazım.

Adamıda sürekli aramak istemiyorum ya geçer belki cam açık yatıyorum sanırım üşüttüm biraz

canım ben nisanda iğneyle, haziran ilaç kullanmadan öle yumurtam çatladığı için acele bi aşılama olmuştum hazirandan beri tatildeyim:)napıcam bilmiyorum korunmayı bırakalı 1,5 sene oldu öncesinde 2 sene yasmin kullanmıştım.şimdi kimi bekle diyo kimi bekleme diyo bende ortalardayım :):)

Son düzenleme:

saol canım dostlar saolsun.. dikkat et kendine sende.. üşütme idrar yollarını ..

canım kimini boşver sen nasıl istiyosan öyle yap ne zaman kendini rahat hissediceksen öyle ...

Evet canım e2 sanırım sormuyorum zira onlarında sonuçlarını araştırmaya başlarım sonra Evet canım var pko nerden buldu beni anlamadım 2 ay öncesinr kadar yoktu böyle bir durum neyse dediğin gibi dikkatli gidicez diyo zaten hatta bugün süre uzayabilir yavaş yavaş büyüsünler bizim olsunlar dedi
Ayy bebde iki taraftan birden açıyorum hem ama sen ara yinede canım veya bugün bekle baktın geçmedi yarın ara ihmal etme ne olacak doktorun o senin...
Canım sen ne bakıyorsun kimilerine Sen ne istiyorsan öyle yap nezaman hazır hissedersen ozaman...İki aşılaman olmuş hazır olduğunda direk tüpe başlamanı tavsiye edebilirim sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…