Ohhhh süper bir program yapmışsın canımm azcık rahatlamak iyi gelir tadını çıkarrBende buralardayım okuyorum hep yazdıklarınızı..dedim ya bu aralar işlerim yoğun aybaşı gelsin rahatlarım sonra geyik yaparız.Tedavi olmuyorum o yüzden yazacak bişeyim yok ama bu hafta verimli haftaya giriyorum:):) haftasonu için kafamı rahatlatıcak bi plan yaptım boğazda lüks bi otelde yer ayırttık havuz masaj Allah ne verdiyse artık:) biraz kafa dinleyip stresten uzak olup değişik mekanda olursak belki bi süpriz olur belki ama gerçi havuza da gircem nolcak bilmiyorum artık :)Millet tatillerde hamile kalıyo çok da engel olmaz heralde :):)
dikkat et canım kendine çok geçmiş olsun antibiyotikten kaynaklanmış olabilirmi belki olası bi enfeksiyon vardı onu alevlendirdi geçiricektir.Pek bi bilgim yok sallıyorum ama olabilir de..
canım ya başın saolsun..çok üzücü bi durum Allah rahmet eylesin sizede sabır versin.çalışmak böle durumlarda çok zor işte elinden gelen bişey olmuyor insanın.Senin elinde olan bi durum değil napıcaksın?
Canımn çok üzüldüm başın saģolsun rabbim mekanını cennet eylesin(Söylesen belki izin verirler ama sen daha iyi bilirsin iş ortamını...
Kızlar ya oram nedense acayip yanıyor gibi hissediyorum. ne bu şimdi ya
saolun canlar dostlar saolsun... izin vermeye verirlerde haftaya cuma yine izin alcam doktor için sonra yine sonra yine.. inanın bir senedir haftanın iki üç günü geç geliyorum işe hiç bir şey demiyolar allah razı olsun ama artık yüzüm kalmadı... abim gidicek sanırım annemin yanına o gidemezse mecbur izin alıcam
(sende haklısın canım çok zor çalışınca yine allah razı olsun iyi insanlarmış sessleri çıkmıyor...
günaydın canlar..
güldüşüm üşütmüş olabilirsin.
kızlar bu arada anneannemi kaybettik dün akşambu akşam memlekete göndericez .. şu tedavi yüzünden sürekli izin alıyorum diye gidemicem sanırım.. annemde memlekette yalnız.. içim içimi yiyo napıcam ben
Bende buralardayım okuyorum hep yazdıklarınızı..dedim ya bu aralar işlerim yoğun aybaşı gelsin rahatlarım sonra geyik yaparız.Tedavi olmuyorum o yüzden yazacak bişeyim yok ama bu hafta verimli haftaya giriyorum:):) haftasonu için kafamı rahatlatıcak bi plan yaptım boğazda lüks bi otelde yer ayırttık havuz masaj Allah ne verdiyse artık:) biraz kafa dinleyip stresten uzak olup değişik mekanda olursak belki bi süpriz olur belki ama gerçi havuza da gircem nolcak bilmiyorum artık :)Millet tatillerde hamile kalıyo çok da engel olmaz heralde :):)
Ooo süper plan yapmışsın canım :) Aman bişey olmaz millet çatır çatır yapıyor ne bulursada bizi buluyor anlamadım ki :)
dikkat et canım kendine çok geçmiş olsun antibiyotikten kaynaklanmış olabilirmi belki olası bi enfeksiyon vardı onu alevlendirdi geçiricektir.Pek bi bilgim yok sallıyorum ama olabilir de..
Canım tedavi öncesi enfeksiyon kapmayalım diye bana ve eşime verdiler op sonrasıda vereceklermiş..Valla sevmeye sevmeye okadar iğne oluyoruz boşveerr somonda yeriz bamya da yeterki bebişler sağlıklı gelsinn))Bende mezgit yaptım hahha )
Kontrolüm vardı bugün gittim kan verdim öğlende eşimin spermiogramını istediler tekrar gidicezBuarada benim yumurtişler sessiz ve tepkisizler henüz bir büyüme yok dozunu biraz arttırabiliriz dedi doktor kan sonucuma bakıp arayacak ama fazla da arttırmıycaz yavaş olsun pko var sende sonra aşırı tepki verebilirler falan dedi öyle işte )boğazın içinde pastil kullanabilirsin dedi ve tabi minoset başka birşey yok dedi zaten antibiotik içtin o etkisini gösterir dedi bakalım birdaha nezaman çağıracaklarr
Canımm hiç vakit kaybetmeden ara doktorunu sor sen hamilesin ihmal etme en ufacık şeyi bile sormak lazım.
Ohhhh süper bir program yapmışsın canımm azcık rahatlamak iyi gelir tadını çıkarrAmaann boşver aynen öyle milllet tatilde hamile kalıyor olacağı varsa olacak keyfine bak sen; (Buarada aşılama mı yaptırıyordun canım sen?
Vallahi herşey olabilir haftasonu birazcık üşütmüşte olabilirim gece yemeğe gitmiştik çok esiyordu neyse şiddetlenmeden atlatayım inş
Canım benim başınız sağolsun. Allah sabır versin çok zor.
Haklısın iş hayatı maalesef lanet ya.
Hımm anladım cnaım.e2 ne bakıyorlar demi.
pko varsa dikkat etmeleri lazım bak bende yoktu ama su topladım inşallah sen toplamazsın çok kötü bişey ya.
Halada düzelemedim varmış.
Adamıda sürekli aramak istemiyorum ya geçer belki cam açık yatıyorum sanırım üşüttüm biraz
canım ben nisanda iğneyle, haziran ilaç kullanmadan öle yumurtam çatladığı için acele bi aşılama olmuştum hazirandan beri tatildeyim:)napıcam bilmiyorum korunmayı bırakalı 1,5 sene oldu öncesinde 2 sene yasmin kullanmıştım.şimdi kimi bekle diyo kimi bekleme diyo bende ortalardayım :):)
Evet canım e2 sanırım sormuyorum zira onlarında sonuçlarını araştırmaya başlarım sonraCanım benim başınız sağolsun. Allah sabır versin çok zor.
Haklısın iş hayatı maalesef lanet ya.
Hımm anladım cnaım.e2 ne bakıyorlar demi.
pko varsa dikkat etmeleri lazım bak bende yoktu ama su topladım inşallah sen toplamazsın çok kötü bişey ya.
Halada düzelemedim varmış.
Adamıda sürekli aramak istemiyorum ya geçer belki cam açık yatıyorum sanırım üşüttüm biraz
Canım sen ne bakıyorsun kimilerinecanım ben nisanda iğneyle, haziran ilaç kullanmadan öle yumurtam çatladığı için acele bi aşılama olmuştum hazirandan beri tatildeyim:)napıcam bilmiyorum korunmayı bırakalı 1,5 sene oldu öncesinde 2 sene yasmin kullanmıştım.şimdi kimi bekle diyo kimi bekleme diyo bende ortalardayım :):)
saol canım dostlar saolsun.. dikkat et kendine sende.. üşütme idrar yollarını ..
Sıcaktada yatılmıyor ki canım bari vastası açayım olmazsa
canım kimini boşver sen nasıl istiyosan öyle yap ne zaman kendini rahat hissediceksen öyle ...
Evet canım e2 sanırım sormuyorum zira onlarında sonuçlarını araştırmaya başlarım sonraEvet canım var pko nerden buldu beni anlamadım 2 ay öncesinr kadar yoktu böyle bir durum neyse dediğin gibi dikkatli gidicez diyo zaten hatta bugün süre uzayabilir yavaş yavaş büyüsünler bizim olsunlar dedi
Ayy bebde iki taraftan birden açıyorum hem ama sen ara yinede canım veya bugün bekle baktın geçmedi yarın ara ihmal etme ne olacak doktorun o senin...
Evet yavaş yavaş büyüsünler canım:))) e2 kontrol etmeleri iyi.
ceyran yatırma tehlikeli bi yeri aç hiç değilse. :) benim gibi yap ama benimkide sağlıklı değil :)
mesaj attım saana şekerim bi baksana
Evet canım e2 sanırım sormuyorum zira onlarında sonuçlarını araştırmaya başlarım sonraEvet canım var pko nerden buldu beni anlamadım 2 ay öncesinr kadar yoktu böyle bir durum neyse dediğin gibi dikkatli gidicez diyo zaten hatta bugün süre uzayabilir yavaş yavaş büyüsünler bizim olsunlar dedi
Ayy bebde iki taraftan birden açıyorum hem ama sen ara yinede canım veya bugün bekle baktın geçmedi yarın ara ihmal etme ne olacak doktorun o senin...
Evet yavaş yavaş büyüsünler canım:))) e2 kontrol etmeleri iyi.
ceyran yatırma tehlikeli bi yeri aç hiç değilse. :) benim gibi yap ama benimkide sağlıklı değil :)
mesaj attım saana şekerim bi baksana
Mesaj alındı canımYa evet ama sıcakta zor oluyor artık sıkıcaz dişimizi napalımm
Mesaj alındı canımYa evet ama sıcakta zor oluyor artık sıkıcaz dişimizi napalımm
yolladım bebeğem :)ekle
Ooo maşallah posta kuşları muhabbet iyi galiba ben tüp yapmıyorum diye mi
kuzu gördümde msj kutun doluymuş cvp atamıyomben seni bulamadım sen beni bul kutunu boşalt atıyım
Ooo maşallah posta kuşları muhabbet iyi galiba ben tüp yapmıyorum diye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?