Aynen yolsam birilerini nolur ya :)))
Şaka bi yanada ne istediğimide bilmiyorum manyakmıyım neyim.
Yani desemki şunu yapmak sitiyorum yok bunu yapmak istiyorum yok.
Aslıd
nda fethiyeye gitmek istiyorum koy koy gezmek istiyorum :)
Maşallah mıhabbet epey koyu gidiyo allah tadınızı bozmasın işten başımı kaldırsam da az da ben katılsam aranıza:) guldusum kız nasıl vakit buluyon bende muhasebeciyim ama bu aralar 2 kolum daha olsa anca:):) bu arada bence tatili falan unut keşke bende hamile olsam da 5 sene tatil yapmasam :):) bişey sorcam kızlar yumurtlama döneminde havuza girmek hamile kalmayı zorlaştırırmı benimde havuza gitmem lazım ama bi yandan da bu ayı boş geçmiyim diyorum:):)
Canımm tedaviye başladım bugün tüp için ve yumurta toplamaya kadar havuz deniz falan yasak dedi mikrop ve yumurta kalitesi açısından ama senbilirsin ...
Hayırlı olsun canım ne güzel olmuş boşver bu zamana kadar herşeyi planlı yaptık da noldu belki doğrusu budur:):) şu an herhangi bi takip yapmıyorum bakalım yumurtlama dönemine geliyo ama belki bana da süpriz olur:):)
Ayy canımmm geçen yaz gittim fethiyeye koy koy gezdimm doyamadım dalış bile yaptım o koylarda ah ahhh oyüzden bu seneki sakin tatil bana yaramadı valla poofff beni de al giderseeennn)
Ama dur yaw idencim doğru demiş kolay olmadı bebiş otur oturduğun yere aaaa3 aydan sonra gezersin ))
Maşallah mıhabbet epey koyu gidiyo allah tadınızı bozmasın işten başımı kaldırsam da az da ben katılsam aranıza:) guldusum kız nasıl vakit buluyon bende muhasebeciyim ama bu aralar 2 kolum daha olsa anca:):) bu arada bence tatili falan unut keşke bende hamile olsam da 5 sene tatil yapmasam :):) bişey sorcam kızlar yumurtlama döneminde havuza girmek hamile kalmayı zorlaştırırmı benimde havuza gitmem lazım ama bi yandan da bu ayı boş geçmiyim diyorum:):)
KızlaaarrrrrHerkese selaammmm ben bugünnn tedaviyre başladımmmm )söktürücü almak için gidecektim bugün sabah hastalandımm gitsemmi gitmesem mi derken gideyimde onlar yönlendirsin dedimmm veeee hooppp tedaviye başladıkkk ))pko olayı var dedi doktorum yine zaten minik minik yumoşlar kalmış gördük hep ama tedaviyi etkilemeyecekk gün içinde arıycaklar ilaç dozlarım için yarın ilaçlara baßlıycam ayyy çok heycanlıyız eşimle oda yanımda oldu bugün iyi denk geldi )Tüm süreci anlattılar tek tek ev işi falan yok dedi hemşire yumurta toplanana kadar havuz falan da yok ilk günden mi daha dedim evet diyo Bugün olası enfeksiyon riskine karşı verilen antibiotikleri içicez eşimle )
Daha geç başlarız diyordum erken olunca çook mutlu olduumm)
Ozikacım sana da şimdiden çoookk teşekkürler canımm sayende gittim memoriala ve okadar ilgililerkiii eşimde çok beğendi herkes etrafımızda pervane yaw dedi)Buarada mustecep beylr seni konuştuk inş mutlu haber bekliyoruz ondan dedi ))
görürsün canım bence.kimbilir belki kalp atışlarını bile duyarsın:) artık güzel ve heyecanlı günler seni bekliyor canım darısı başımıza:)
düşün ama canım güzel şeyler düşün artık kötü günler geride kaldı senin için.ozikadan bi haber yokmu yaa test falan yapmadımı hiç
Canımm cumartesi gittim doktora zitrotek diye bir antibiotikle başladık tedaviye eşim ve ben ikimizde içtik olası bir enfeksionu önlemek için miş.Birde glifor diye antidiabet ilacı verdi onu içiyorum hem pko ya iyi geliyormuş hemde bu süreçte kan ßekerini dengeleyip kilo kontrolü sağlıyormuş dünde ilk gonal f iğnemi oldummKızlaaar nerdesiniz??sbl nasıl gidiyo anlatsana ne ilaç kullanıyosun dozu ne bugünde gittinmi doktora senin nasıl ilerliyo?sanırım ozikanın test günü yarındı inş bi kutlama daha yaparızzzzz
Sorma canım valla benimde tekrar gidesim var harikaydıAynen ya dehşet bişey o koylar ya vallahi 3 sene üst üste gittim hala gidesim var zor tutuyorum kendimi :))))
hahaha ya hepiniz neden aynı şeyi söylüyorsunuz desenize git hayatım atla tekneden aquparka git ooo ne biçim arkadaşsınız
Vallahi hayatım ben bira hiperaktifim manyağım yerimde duramayan bir tipim :)))
Annem zaten kızım bi otur bi yat ağır kaldırma ama dınleyen kım yapamıyorum ters bana Havuzda enfeksiyon kapabılrsın canım gitmezsen ıyı olur
Canımm hadi hayırlı olsun bakalım.
ne kullanıyorsun şimdi
Canımm cumartesi gittim doktora zitrotek diye bir antibiotikle başladık tedaviye eşim ve ben ikimizde içtik olası bir enfeksionu önlemek için miş.Birde glifor diye antidiabet ilacı verdi onu içiyorum hem pko ya iyi geliyormuş hemde bu süreçte kan ßekerini dengeleyip kilo kontrolü sağlıyormuş dünde ilk gonal f iğnemi oldummşuan kan verdim bazı kan tahlilleri istedi onları verdim...Ozikacım dün yaptıracaktı aslında ama ses çıkmayınca bende sormaya çekindim idrar testi yapmıştı cumartesi birşey yok diye morali bozulmuştu inş kan tahlilinde çıkacak bebeşi..
Sorma canım valla benimde tekrar gidesim var harikaydı)
zitrotek kullandım 1 kerelik şuanda glifor ve gonalf 150 kullanıyorum canım dün dualar eşliğinde ilk iğnemi yaptık ben dua ediyorum eşim iğneyi ben yapacam diye tutturdu iğne elinde bir gelişi vardı kaçtım koptuk ilk iğne ile böyle başlamış olduk)Sağol canımmm senden de kese haberlerini bekliyorum çok heycanlı
Ben telden sorucam şimdi ozikaya çatladım yaw..
evet bi ara bakalım nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?