Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tamam canım denerimm)yalnızz kızlar bir düşünsenize akraba falan çıkıyormuşuz hobaaa

hahaha oldu ben şimdi idenin sana mail adresini yollıycam ordan ekleyebilrisin :)
hahaha o zaman aa yanlışlık oldu deriz:)))

O ihtimali düşünemiyorum:):)

hahaha:)

Yaw kızlar herkese açık bir grup kuralım herkes oraya gelsin sonra gizleriz grubu )Daha kolay olur pcden kim giriyorsa grup açsın face de herkese açık olarak..

Gurubun adınıda tüp bebek mi yapalım :)))))))))))))şaka bir yanada olabilir ama bi isim bulmamız lazım

Hahaha evettt tup bebek yapalım tüm sülale haberdar olsun
Evet isim bulalım sonra grubu gizli yapınca değiştiririz ismi zaten

pşşt boşverin grubu güldüşümden son eklenen benim ordan bulun ekleyin benide :)

Bulamadım seni yaww guldusum de arkadaş listesi gözükmüyorkii ama söyle bana prof.resminde eşinle kafa kafaya masa başinda oturan sen misinn??

Güldüşümmmmm görümceki boşver yaaa uyuz oluyorlar bende yok ama benimde kaynım 10 görümceke beter

tombul manken haha :) profil fotom 72 flndır ama ona aldanma :)

hahahah alemsin kız 3 kilo farkedermi sendE:))))

Kızlar telden zor oluyor ben eve gidince hepinizi bulucam :)))
hadi ya ıyyy kayın daha beter olur

Ben telefondan özel mesaja giremiyorum kızlar aksam Bakicam bence gruba gerek yok yaff bizbizeyiz zaten )birbirimizi ekleyelim yeter cevrede cok meraklı var çatlarlar keşfederler valla)

oratalık karıştı ozikacım sende bana at mailini sonra

güldüşüm mail adresiyle bulunabiliyor

Ben telefondan özel mesaja giremiyorum kızlar aksam Bakicam bence gruba gerek yok yaff bizbizeyiz zaten )birbirimizi ekleyelim yeter cevrede cok meraklı var çatlarlar keşfederler valla)

haha haklısın valahi arar bulurlar zaten ben görümcekten şüpheleniyorum :)

sen emailini atsana canım bana özelden birde seni bulmayı deneyeyim bari)ideni bulamadım

hahahah süper ya sayfa hareketlendi birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…