Tamam canım denerimm)yalnızz kızlar bir düşünsenize akraba falan çıkıyormuşuz hobaaa
O ihtimali düşünemiyorum:):)
Tamam canım denerimm)yalnızz kızlar bir düşünsenize akraba falan çıkıyormuşuz hobaaa
O ihtimali düşünemiyorum:):)
Yaw kızlar herkese açık bir grup kuralım herkes oraya gelsin sonra gizleriz grubu)Daha kolay olur pcden kim giriyorsa grup açsın face de herkese açık olarak..
hahaha oldu ben şimdi idenin sana mail adresini yollıycam ordan ekleyebilrisin :)
hahaha o zaman aa yanlışlık oldu deriz:)))
hahaha:)
Gurubun adınıda tüp bebek mi yapalım :)))))))))))))şaka bir yanada olabilir ama bi isim bulmamız lazım
Hahaha evettt tup bebek yapalım tüm sülale haberdar olsun
Evet isim bulalım sonra grubu gizli yapınca değiştiririz ismi zaten
Hahaha evettt tup bebek yapalım tüm sülale haberdar olsun
Evet isim bulalım sonra grubu gizli yapınca değiştiririz ismi zaten
canım vallahi manken gibisin hiç 75 kilo gibi durmuyorsun
pşşt boşverin grubugüldüşümden son eklenen benim ordan bulun ekleyin benide :)
tombul manken haha :) profil fotom 72 flndır ama ona aldanma :)
Bulamadım seni yaww guldusum de arkadaş listesi gözükmüyorkii ama söyle bana prof.resminde eşinle kafa kafaya masa başinda oturan sen misinn??
Güldüşümmmmm görümceki boşver yaaa uyuz oluyorlar bende yok ama benimde kaynım 10 görümceke beter
Biri beni bulsun:)
Biri beni bulsun:)
Ben telefondan özel mesaja giremiyorum kızlar aksam Bakicam bence gruba gerek yok yaff bizbizeyiz zaten)birbirimizi ekleyelim yeter cevrede cok meraklı var çatlarlar keşfederler valla )
sen emailini atsana canım bana özelden birde seni bulmayı deneyeyim bari )ideni bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?