heheh bakın burda dükkan kapandı :)
yok yok canım kapanmaz
ben faceden bugun rahat yazıdmda baska zaman yzamam tel elde sureklı zor olur buraya yazarım :)))
ya bu arada benım popoda yer kalmadı ya
kızlar geçmişe pek göz atamadım düğünü dün yaptık cok şükür güzeldi. bu sabah eşimin teyzesi kaza geçirdi vefat etti.....eşim elazığ a gitti ve ben hasta oldum yaklaşık 3 saat sonra tek başıma Erzurum a gidiyorum tüpe başlamak için dua edin hepinizi özledim
kızlar geçmişe pek göz atamadım düğünü dün yaptık cok şükür güzeldi. bu sabah eşimin teyzesi kaza geçirdi vefat etti.....eşim elazığ a gitti ve ben hasta oldum yaklaşık 3 saat sonra tek başıma Erzurum a gidiyorum tüpe başlamak için dua edin hepinizi özledim
hadi bakalım öyle olsun.. kuzum veletin poposunu ısırırsın ödeşirsiniz :)
Hahaha ben hiç bebek ısıramam ki :))
Ya sabah kaç saat buz koydum ya sol tarafım beze yapmış birazcık indi akşam yine tampon yapacağım
canım hakkında hayırlısı olsun..inş. çektiklerinin mükafatını alırsın
Canım düğününüz hayırlı olsun. Kazaya cok üzüldüm. Cok kötü olmuş Allah yardımcınız olsun basınız sagolsun.canim olsun tek başlayıp sonunda çift doneceksin o hastaneden hiç ama hiç üzülme tedavin şimdiden hayırlı olsunkızlar geçmişe pek göz atamadım düğünü dün yaptık cok şükür güzeldi. bu sabah eşimin teyzesi kaza geçirdi vefat etti.....eşim elazığ a gitti ve ben hasta oldum yaklaşık 3 saat sonra tek başıma Erzurum a gidiyorum tüpe başlamak için dua edin hepinizi özledim
Bakıyorum topikteyiz gene) vazgeçemiyoruz ilk göz ağrımız ) öptüm sizi de
telefonda işte dikkat çekiyor:)
gündüz topik akşam face :)
Canım başınız sağolsun çok üzüldüm kazaya
Yep yeni bir başlangıç inş gelecek bebeğin canım tedavin şimdiden hayırlı olsun:)
Günaydın kızlarr akşamdan beri sinir oldum telefondan foruma bir şey yazıp yollayamıyorum bir dünya yazıyorum cevapla diyorum yok gitmiyor sabahta hastaneden yazdım moralim bozuktu yine yollayamadım deli oldum şimdi eve geldim pc yi açtım öyle yazıyorum ne oldu anlamadım
Buarada Tüp doktorum bazı tahliller istemiş troidimi takip eden doktorumda tsh falan istemişti hepsini birden yaptırıp bugün sonucumu aldım ama o ne benim daha 1 ay önce 3,5 çıktı yüksek deyip ilacımın dozunu arttırmamıza sebep olan tsh şimdi 24 çıkmış:18::18::18: Doktor gelene kadar ben bir panik ağlıycam neredeyse anlatamam tedavim yarım kalacak kesin falan diyorum:18:Neyse Geldi doktor baktı etti normal ded iTüp bebek için kullandığın hormon ilaçları troidi baskılıyor dedi aksine yüksek olmasa önemserdim vücudun tepkisiz kalıyor diye dedi neyse ohh dedim tedavimi transfer sonrası tutunmayı etkilemez yani dimi dedim yok dedi birde Elevit diye hamilelere verilen bir vitamin verdi tüp doktoruna sor istersen yine ama iyi olur bunu kullanman dedi...Ayyy pc den yazıca üşenmedim yazdım da yazdımmm
arkadaşlar ben bişey sorucam size.
ben zeynep kamil infertilite bölümüne gittim aşılama tedavisine alıcaklar benide. smera kültür falan istediler bide adetin 2. günü gel dediler rahim filmi için randevu vereceklermiş. eşinede ürolojiden randevu al dedi. aklıma takılan üroloji randevusunu herhangi bir gün alabilirmi neler yapılacak sizlerin başından geçtiği için beni yönlendirebilirmisiniz neler yapılacak şimdiden teşekkürler.
Merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun.
Normal istenmesi gerekn testleri istemişler.
Eşin için üroloji için randevuyu önceden al işlemlerini yaptır.
Sperm testi verecek.
verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. ben zeynep kamile gidiyorum ama eşimin üroloji testini başka hastanede yaptırıp götürsem kabul ederlermi acaba?
verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. ben zeynep kamile gidiyorum ama eşimin üroloji testini başka hastanede yaptırıp götürsem kabul ederlermi acaba?
Allah seni ne yapmasın canım yazının tamamanı okuyana kadar kalp atışım değişti korktum.
Aman bişey olmamasına sevindim. Tiroid baya yüksek çıkmış ya ama normal dediyse korkma canım
yumrtaların ne alemde
Sen birde doktoru beklerken benim halimi görmeliydin renkten renge girdim resmenTiroid ilacımı arttırdı ama normal tepki veriyor dedi tüp doktoruma yarın sabahtan gidicem canım bugünkü endokrindi hipotroid var ya bende oyüzden..Bakalım Tüp doktorum ne diyecek inş o arıza çıkarmaz Ayy tüp doktoru ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?