Tahmine debiliyorum canım çok zordur
inşallah oda aksilik çıkarmaz
ayy evet ya tüp ismine gıcık oluyorum
inş canımm..
Ayyy aynen ama nasıl anlatabilirim onu bilemiyorum o ismi kullanmadan
Benimde inş bebiş gelirse bu ay herkes soracak tüp mü diye hepsini yolasım gelecek hahah
inş canımm..
Ayyy aynen ama nasıl anlatabilirim onu bilemiyorum o ismi kullanmadan
Benimde inş bebiş gelirse bu ay herkes soracak tüp mü diye hepsini yolasım gelecek hahah
Yok dizel diyesim gelir benim soranlara:)
Yok dizel diyesim gelir benim soranlara:)
Ya vallahi illet ne meraklı anlamıyorum ki dengesizler
İdencim vallahi süper dizel bizim çocuk dizel :))))))
Ya vallahi illet ne meraklı anlamıyorum ki dengesizler
İdencim vallahi süper dizel bizim çocuk dizel :))))))
Koptum İdencim ama süper buluşşş bencede bizim çocular dizell Soran olursa cevabım hazır artık hahah
az yakıyo bunlar haha :) kızlar şaka maka eylül geldi.. haftaya cuma gidip bende rapor işlerine start veririm...
yalnız hani ihtimal vermiş olsam hamileyim derim arkadaş sürekli altıma işiyo gibiyim... bi anda bi akıntım oluyo , olduğu gibi ıslanıyo çamaşırım.. güldüşüm sanada oluyomuydu kız .. bu bir deil iki deil ama bir haftadır böyle günde en az üç tane çamaşır değiştiriyorum...
Hadi canım hayırlı olsun bakalım
yok canım bende hiç bir belirti yok
akıntm var ama jelden dolayı gelıyor o
ama belki hamılesındır:)))
yok kız o yorumu yaptım peşinden psikolojikmi sinyalmi bilmem adet ağrısı gibi kasılmalarım oldugeliyorum güvenme dio heralde
:))Neden olmasın canım garantin mi var :)))belki hamişsindir lpg ye doğalgaza ihtiyacın kalmaz:)hahahahah
:))Neden olmasın canım garantin mi var :)))belki hamişsindir lpg ye doğalgaza ihtiyacın kalmaz:)hahahahah
hahahAlemsini yaww İdencim gerçekten hamile olabilirsin canımmm ve inş da öyledirrr:)))
Sanmıyorum kuzular.. ama artık yanımda iç çamaşırı gezdiriyorum wc lerde zar zor değiştiriyorumhalim harap
Kızlarr bugün 5.iğnemi olucamm yarın sabahtan kontrolüm var dua edin bana nolur şu yumurtişler azcık hareketlenmiş olsun yaww:26::18: Her aşamada farklı bir endişe var inş kaliteli kaliteli olurlar:18:
İnş canım aynı dozda mı devam ediyosun?yarın bi bakmışsın bi koli yumurtan olmuş:)en kalitelisinden:)
Ne güzel canım en son ne zaman adet olmuştun
Canım bu durum normail değil ama ya bebiş var ya da başka bir şey adet günün nezaman??
Kızlarr bugün 5.iğnemi olucamm yarın sabahtan kontrolüm var dua edin bana nolur şu yumurtişler azcık hareketlenmiş olsun yaww:26::18: Her aşamada farklı bir endişe var inş kaliteli kaliteli olurlar:18:
kızlar haftaya perşembe cuma olması lazım normalde adetimin ama bilmiyorum.. bakcez artık :)
sblim illa 30 lu kolimi dedik12 li olur 18 li olur en güzellerinden civcivlisinden :) inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.. muayneden sonra yaz ben p.tesi okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?