Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tahmine debiliyorum canım çok zordur
inşallah oda aksilik çıkarmaz
ayy evet ya tüp ismine gıcık oluyorum

inş canımm..
Ayyy aynen ama nasıl anlatabilirim onu bilemiyorum o ismi kullanmadan
Benimde inş bebiş gelirse bu ay herkes soracak tüp mü diye hepsini yolasım gelecek hahah

inş canımm..
Ayyy aynen ama nasıl anlatabilirim onu bilemiyorum o ismi kullanmadan
Benimde inş bebiş gelirse bu ay herkes soracak tüp mü diye hepsini yolasım gelecek hahah

Ya vallahi illet ne meraklı anlamıyorum ki dengesizler

Yok dizel diyesim gelir benim soranlara:)

İdencim vallahi süper dizel bizim çocuk dizel :))))))

Ya vallahi illet ne meraklı anlamıyorum ki dengesizler

İdencim vallahi süper dizel bizim çocuk dizel :))))))

Koptum İdencim ama süper buluşşş bencede bizim çocular dizell Soran olursa cevabım hazır artık hahah

az yakıyo bunlar haha :) kızlar şaka maka eylül geldi.. haftaya cuma gidip bende rapor işlerine start veririm...

yalnız hani ihtimal vermiş olsam hamileyim derim arkadaş sürekli altıma işiyo gibiyim... bi anda bi akıntım oluyo , olduğu gibi ıslanıyo çamaşırım.. güldüşüm sanada oluyomuydu kız .. bu bir deil iki deil ama bir haftadır böyle günde en az üç tane çamaşır değiştiriyorum...

Hadi canım hayırlı olsun bakalım
yok canım bende hiç bir belirti yok
akıntm var ama jelden dolayı gelıyor o
ama belki hamılesındır:)))

Hadi canım hayırlı olsun bakalım
yok canım bende hiç bir belirti yok
akıntm var ama jelden dolayı gelıyor o
ama belki hamılesındır:)))

yok kız o yorumu yaptım peşinden psikolojikmi sinyalmi bilmem adet ağrısı gibi kasılmalarım oldu geliyorum güvenme dio heralde

:))Neden olmasın canım garantin mi var :)))belki hamişsindir lpg ye doğalgaza ihtiyacın kalmaz:)hahahahah

hahah Alemsini yaww İdencim gerçekten hamile olabilirsin canımmm ve inş da öyledirrr:)))

Sanmıyorum kuzular.. ama artık yanımda iç çamaşırı gezdiriyorum wc lerde zar zor değiştiriyorum halim harap

Kızlarr bugün 5.iğnemi olucamm yarın sabahtan kontrolüm var dua edin bana nolur şu yumurtişler azcık hareketlenmiş olsun yaww:26::18: Her aşamada farklı bir endişe var inş kaliteli kaliteli olurlar:18:

Kızlarr bugün 5.iğnemi olucamm yarın sabahtan kontrolüm var dua edin bana nolur şu yumurtişler azcık hareketlenmiş olsun yaww:26::18: Her aşamada farklı bir endişe var inş kaliteli kaliteli olurlar:18:

İnş canım aynı dozda mı devam ediyosun?yarın bi bakmışsın bi koli yumurtan olmuş:)en kalitelisinden:)

İnş canım aynı dozda mı devam ediyosun?yarın bi bakmışsın bi koli yumurtan olmuş:)en kalitelisinden:)

Aynı doz canım pko olduğu için yavaş yavaş büyütücez dozu arttırırsak riskli olur dedi ama yine hareketlenme yoksa mecbur azcık arttırır gibi geliyor...1 koliiiiii miiiiNasıl toplanacak onlar hahahah 15-20 olsun benim olsun

Ne güzel canım en son ne zaman adet olmuştun

Canım bu durum normail değil ama ya bebiş var ya da başka bir şey adet günün nezaman??

kızlar haftaya perşembe cuma olması lazım normalde adetimin ama bilmiyorum.. bakcez artık :)

sblim illa 30 lu kolimi dedik 12 li olur 18 li olur en güzellerinden civcivlisinden :) inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.. muayneden sonra yaz ben p.tesi okurum

İnş geliyordur bebişinde adet falan olmazsın
Ay ne bileyim koli deyince gözüm korktu tabi canım onlar olur 12 olur 18 olur İnşallah canım yazarım tabiii yazmam mıı:))Hem yarın eşimle gidicem tatil oyüzden çook mutluyum nedense onunla gidince daha mutlu oluyorummDün diyorkii keşke banada iğne verseler her türlü zorluğu sen çekiyorsun diyo hahah sonra da gitti mutfağı topladı

Günaydınn kızlarr doktora gittim geldimYumoşlar hareketlenmiş 8,5mm9,7mmve 10,5mm dolaylarında hepsi hiiç bukadar çok yumurta görmemiştim ultrasonda sayamadımYarın yine gidicem benimkiler erken çatladığı için...Hee birde tsh dan ötürü rahim kalınlığında sıkıntı olabilir buda tutunmayı riske atar opu sonrası yine tsh istiycem senden eğer düşüş olmazsa dondurucaz ve bir sonraki reglinr kadar tshını düşürüp öyle transfer yapıcaz dedi birazcık canımı sıktı bu durum ama napalım inş düşer düşmezse de beklerim okadar beklemişim 1 ay daha beklerim

selam kızlar güzel dilekleriniz ve baş sağlığınız için ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim... bugün 13. 50 de 187.5 dozluk iğnemi vurularak tüpe start verdim Allahtan hayırlısı... perşembe cok zor bir gündü benim için salya sümük geçti. raporumu kabul etmediler başka araştırma diye bir dahaki aya kalsın dediler. ben zaten ağlamaktan konuşamadım eşimde yoktu malum... kardeşten öte dostum yanımda idi o akıl etmiş demiş ki biz para da olsa bu ay yapcağız. sekreter doktora götürmüş tekrar. doktor da ilaç bugün temin edin pazartesi rapor yetişir devam edilir demiş... uzun lafın kısası son aşılamadan elimde kalan ilaçlarla 3. gün iğnelerime başlamış oldum. pazartesi tekrar gideceğim... dua edin lütfen eşim de pek iyi değil bilmiyorum resmen bu zorlu yolda evde tek başıma kaldım... bu sırada görüyorum topik ıssızlaşmış neden acep???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…