selam kızlar güzel dilekleriniz ve baş sağlığınız için ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim... bugün 13. 50 de 187.5 dozluk iğnemi vurularak tüpe start verdim Allahtan hayırlısı... perşembe cok zor bir gündü benim için salya sümük geçti. raporumu kabul etmediler başka araştırma diye bir dahaki aya kalsın dediler. ben zaten ağlamaktan konuşamadım eşimde yoktu malum... kardeşten öte dostum yanımda idi o akıl etmiş demiş ki biz para da olsa bu ay yapcağız. sekreter doktora götürmüş tekrar. doktor da ilaç bugün temin edin pazartesi rapor yetişir devam edilir demiş... uzun lafın kısası son aşılamadan elimde kalan ilaçlarla 3. gün iğnelerime başlamış oldum. pazartesi tekrar gideceğim... dua edin lütfen eşim de pek iyi değil bilmiyorum resmen bu zorlu yolda evde tek başıma kaldım... bu sırada görüyorum topik ıssızlaşmış neden acep???
selam kızlar güzel dilekleriniz ve baş sağlığınız için ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim... bugün 13. 50 de 187.5 dozluk iğnemi vurularak tüpe start verdim Allahtan hayırlısı... perşembe cok zor bir gündü benim için salya sümük geçti. raporumu kabul etmediler başka araştırma diye bir dahaki aya kalsın dediler. ben zaten ağlamaktan konuşamadım eşimde yoktu malum... kardeşten öte dostum yanımda idi o akıl etmiş demiş ki biz para da olsa bu ay yapcağız. sekreter doktora götürmüş tekrar. doktor da ilaç bugün temin edin pazartesi rapor yetişir devam edilir demiş... uzun lafın kısası son aşılamadan elimde kalan ilaçlarla 3. gün iğnelerime başlamış oldum. pazartesi tekrar gideceğim... dua edin lütfen eşim de pek iyi değil bilmiyorum resmen bu zorlu yolda evde tek başıma kaldım... bu sırada görüyorum topik ıssızlaşmış neden acep???
Canım hadi tedavin hayırlı olsun, iyi ki diretmişsiniz valla, ağlamayan bebeğe meme yok :)
inşallah herşey yolunda gider ve hayırlısıyla bebişine kavuşursun, tabii tüm isteyen adaylar gibi bizler de kavuşuruz :)
Canımm hayırlı olsunn tedaviinntüm olumsuzlukları at aklından tedavine bebeğine odaklan canım Yalnız olma canım nezaman gelecek eşin?
Bugün cetretide mi oldum(çatlamayı engelleyen iğne) kendim yaptım kolay oldu gonal f gibiymiş ama başta yapamıycam sandım...Sanırım önümüzdeki haftasonuna kadar opum olacak kızlar...
günaydın kızlar ben geldiim tatil bitti biraz uzun sürdü gelir gelmez tüpe başlıcaktık ama adet oldum 4. günü bugun bidahaki aya kaldı artık
eeee hamiş varmı hamiş daha okuyamadım geçmişi yeni tüpler varmı bende tüpçü olmak istiyorum artık bebiş istiyorum
ilk tüp bebegimiz güldüşüm sonucunu bilmiyorum inşallah hamişşindir ugur getir bize:)))
günaydın kızlar ben geldiim tatil bitti biraz uzun sürdü gelir gelmez tüpe başlıcaktık ama adet oldum 4. günü bugun bidahaki aya kaldı artık
eeee hamiş varmı hamiş daha okuyamadım geçmişi yeni tüpler varmı bende tüpçü olmak istiyorum artık bebiş istiyorum
ilk tüp bebegimiz güldüşüm sonucunu bilmiyorum inşallah hamişşindir ugur getir bize:)))
canım çok şükür güldüşüm hamile darısı hepimizin başına..öncelikle şuanda tedaviye başlayanlar olumlu sonuç alır inşallah sonrada biz :)
bu arada herkesede günaydın demiş olayım :)
bende perşembe fln adet olursam cuma gidicem rapor işlemlerine başlamaya... bu rapor için kaç gün ağlıcam acaba :) devlette okadar zor ki işler olumsuz bişiler çıkarmak için ellerinden geleni yapıyolar.. umarım sorunsuz alırım raporumu ordanda İstanbul tüp bebeğe gidicem ..
öyle işte.. sizler naptınız kızçeler üçgünlük tatilde
Canım benim umarım hayırlı olur. Bu stresli yolu sıkıntı stres çekmeden bitirirsin inşallah.
Günaydın cnaım,
Amma tatil yaptın sende :) Kısmet artık geç olsun güç olmasın öbür aya başlarsın.
Evet canım hamileyim ( Hala alışamadım şu lafı demeye) :))
Kızlar şimdi bana kızacaklar ama napim hala bişey anlamıyorum ben kalp atışından sonra fikrim değişirmi bilmiyorum :)))
Günaydın canım,
Hadi bakalım bismillah. İnşallah sende sorunsuz atlatırsın. Ayetel kürsiyi okuyup evden çık
Napalım evdeydim ben bi ara kınaya gittim oynamadım ama:)))
Dinelenerek geçti sen ne yaptın
Eşinin gelmesine sevindim canımmteşekkür ederim canım...yarın tekrar doktora gideceğim bende bakalım şimdilik sadece gonal f yapıyorum sen kaç doz uyguluyorsun? bir de nelere dikkat ediyorsun? eşim geldi yanımda artık çok şükür onsuz herşey çok daha zor...
Gunaydin kizlar. Haziran asilamam olumsuz sonuclanmisti cuma gunu 2.asilamayi yaptirdim. 3 yumurtam olusmus spermlerdw iyiydi bakalim bu nasil sonuclanicak. asilama aksami ve ertesi gun iliski dedi doktor aynen uyguladik. ama sanirim.enfeksiyon kaptim ben idrar yollarim yaniyo ilac falan da alabilir miyim bilmiyorum. paso su iciyorum ama ilac.gibi etkili degil.
Gunaydin kizlar. Haziran asilamam olumsuz sonuclanmisti cuma gunu 2.asilamayi yaptirdim. 3 yumurtam olusmus spermlerdw iyiydi bakalim bu nasil sonuclanicak. asilama aksami ve ertesi gun iliski dedi doktor aynen uyguladik. ama sanirim.enfeksiyon kaptim ben idrar yollarim yaniyo ilac falan da alabilir miyim bilmiyorum. paso su iciyorum ama ilac.gibi etkili degil.
teşekkür ederim canım...yarın tekrar doktora gideceğim bende bakalım şimdilik sadece gonal f yapıyorum sen kaç doz uyguluyorsun? bir de nelere dikkat ediyorsun? eşim geldi yanımda artık çok şükür onsuz herşey çok daha zor...
Canım nelere dikkat ediyorsun demişsin cevap yazmamışı.m ona.
Aslında çok fazla birşey yapmıyorum ama beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum özellikle balık yemeye özen gösteriyorum birde meyve sebze ihmal etmiyorum,kahve hiç içmedim kolayı arada 1,2 kere içmişimdir çay günde 2_3 bardak okadar,tatlı,hamur işi falan yememeye çalışıyorum gün içinde süt içiyorum 1 bardak boģazımda kötü iyi geliyorEv işlerine gelince eskisi gibi hergün harul hurul evi sil süpür toz al yapmıyorum eşime kaldı o işler zira daha ilk gün hemşire yapmayacaksın dedi ama dün kıyamadım azcık yardım ettim ben süpürdüm evi zaten halı falan kullanmıyorum kolay oluyor eğilip kalkmamaya çalışiyorum bulaşıkları ben duruluyorum eşim makineye diziyor Zaten 2 gündür azcık kısıtlandı hareketlerim ağrı yapıyor çok hareket edince yumoşlar fazla olduğu için normalmiş...
İyikide pek birşey yapmıyormuşum ya hahakendim koptum
Canım nelere dikkat ediyorsun demişsin cevap yazmamışı.m ona.
Aslında çok fazla birşey yapmıyorum ama beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum özellikle balık yemeye özen gösteriyorum birde meyve sebze ihmal etmiyorum,kahve hiç içmedim kolayı arada 1,2 kere içmişimdir çay günde 2_3 bardak okadar,tatlı,hamur işi falan yememeye çalışıyorum gün içinde süt içiyorum 1 bardak boģazımda kötü iyi geliyorEv işlerine gelince eskisi gibi hergün harul hurul evi sil süpür toz al yapmıyorum eşime kaldı o işler zira daha ilk gün hemşire yapmayacaksın dedi ama dün kıyamadım azcık yardım ettim ben süpürdüm evi zaten halı falan kullanmıyorum kolay oluyor eğilip kalkmamaya çalışiyorum bulaşıkları ben duruluyorum eşim makineye diziyor Zaten 2 gündür azcık kısıtlandı hareketlerim ağrı yapıyor çok hareket edince yumoşlar fazla olduğu için normalmiş...
İyikide pek birşey yapmıyormuşum ya hahakendim koptum
Valalhi bende koptum allah seni napmasın allahtan bişey yapmıyorsun
otur oturduğun yerde bırak yapsın şu bi kaç gün rahat dur yumoşlar büyüdüğü için baskı yapar
şimdiye kadar sen yaptın bi kaç günde eşin yapsın bırak :)
hahaha sana bunalrı ben diyorum demi hafta sonu didkledim durdum evi :)))))
balık kaç kez yiyorsun canım
ohhh hadi bakalım sende başla tüp işlemlerine sanırım sona ben kalıcam dona kalmayayımda tabi inşallah gerek kalmaz tabi kendiliginden olurrr hahha :))canım çok şükür güldüşüm hamile darısı hepimizin başına..öncelikle şuanda tedaviye başlayanlar olumlu sonuç alır inşallah sonrada biz :)
bu arada herkesede günaydın demiş olayım :)
bende perşembe fln adet olursam cuma gidicem rapor işlemlerine başlamaya... bu rapor için kaç gün ağlıcam acaba :) devlette okadar zor ki işler olumsuz bişiler çıkarmak için ellerinden geleni yapıyolar.. umarım sorunsuz alırım raporumu ordanda İstanbul tüp bebeğe gidicem ..
öyle işte.. sizler naptınız kızçeler üçgünlük tatilde
canım hadi hayırlısı olsun çok kafana takmamaya çalış tüpe gerek kalmadan gelir bebeşin biliyosunki herşey kafaya takmakla oluyo:))Gunaydin kizlar. Haziran asilamam olumsuz sonuclanmisti cuma gunu 2.asilamayi yaptirdim. 3 yumurtam olusmus spermlerdw iyiydi bakalim bu nasil sonuclanicak. asilama aksami ve ertesi gun iliski dedi doktor aynen uyguladik. ama sanirim.enfeksiyon kaptim ben idrar yollarim yaniyo ilac falan da alabilir miyim bilmiyorum. paso su iciyorum ama ilac.gibi etkili degil.
evet yavrum tam 24 gün tatil yaptım bikerede o işi yapamadık dedim tatilde olur oda olmadıCanım benim umarım hayırlı olur. Bu stresli yolu sıkıntı stres çekmeden bitirirsin inşallah.
Günaydın cnaım,
Amma tatil yaptın sende :) Kısmet artık geç olsun güç olmasın öbür aya başlarsın.
Evet canım hamileyim ( Hala alışamadım şu lafı demeye) :))
Kızlar şimdi bana kızacaklar ama napim hala bişey anlamıyorum ben kalp atışından sonra fikrim değişirmi bilmiyorum :)))
Günaydın canım,
Hadi bakalım bismillah. İnşallah sende sorunsuz atlatırsın. Ayetel kürsiyi okuyup evden çık
Napalım evdeydim ben bi ara kınaya gittim oynamadım ama:)))
Dinelenerek geçti sen ne yaptın
İlk Tüp bebişimiz yolda geliyor ccanımm)Bende başladım canımm 9.günüm bugün
Hahah aynenn vallaValalhi bende koptum allah seni napmasın allahtan bişey yapmıyorsun
otur oturduğun yerde bırak yapsın şu bi kaç gün rahat dur yumoşlar büyüdüğü için baskı yapar
şimdiye kadar sen yaptın bi kaç günde eşin yapsın bırak :)
hahaha sana bunalrı ben diyorum demi hafta sonu didkledim durdum evi :)))))
balık kaç kez yiyorsun canım
Annen geliyorsa süper canımmyahu kızlar kırcam ellerinizi ayaklarınızı haaaamadem kocanız yapıyo bırakın yapsın.. anlasın kıymetinizi benimki aşılamalarda ilk gün yapıyodu bi ilgi bi alaka ikinci gün poooff o yüzden tüp bebek için annemin gelmeside iyi olacak... o yanımda olsun en azından yoksa bana kocadan üçgünden fazla hayır yok
ohhh hadi bakalım sende başla tüp işlemlerine sanırım sona ben kalıcam dona kalmayayımda tabi inşallah gerek kalmaz tabi kendiliginden olurrr hahha :))
canım hadi hayırlısı olsun çok kafana takmamaya çalış tüpe gerek kalmadan gelir bebeşin biliyosunki herşey kafaya takmakla oluyo:))
evet yavrum tam 24 gün tatil yaptım bikerede o işi yapamadık dedim tatilde olur oda olmadı
canım sende çok ugraştın sonunda bebegin tutundu sana bende hamile olsam inanamzdım normal bişey bu bence şip diye hamile kalamıyoruzki kalsak inanırdık bizim için çok önemli bişey bu:))
ohhh canım senin kaçtane yumurtan oldu kaça patlıyo sana bu bizi baya zorlıcak ama sonu güzel olsunda zorlasın bi kaç ay dişimizi sıkarız napalım:))
Canım bende pko var oyüzden fazla yumurtam oldu tam sayamıyorda ultrasonla ama 20 üzeri şuan büyüyorlar yavaş yavaşCanım biraz maliyetli ama gelsin bebişler herşeye değer Fiyat olarak 2100euro canım azcık pazarlıkla 1900 e çektim zorlasam daha inecek belki ama hiiç uğraşmadım korktum sonra ona göre muamele olmasın diye 650 eurosunu tedavi başlangıcında geri kalanıda yumuryta toplamada alıyorlar rapor varsa sgk dan ondan indirim oluyormuş...
Rabbim inş emeklerimizi boşa çıkarmaz..
inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.. canım ben hastaneyle konuştum 3bin 500 tl dedi bana hastane pazarlık yapmadan..
kızlar benim bi arkadaş var sebepsiz infertilite 6 yıl sonra bebegini tüb bebek olarak kucagına aldı sonra 6 ay sonra kendiliginden hamile kaldı şu anda 6 aylık hamile şuna inandım herşeyin vakti zamanı var bide stresten uzuk durmak gerekiyo baya aklımda bile yoktu dedi süpriz yaptı bize bebiş dedi çok sevinsim ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?