kızlar merhaba,
inanın 3 aydır takipteyim forumu. şimdiye kadar neden yazmadın derseniz, forumlara yazma alışkanlığım pek yok ama o kadar sıcak iletişimler var ki dayanamadım yazdım işte.
hatta guldusumun bi cumartesi sabahı kan tahlili sonucunu öğrenmek için 8,30 da kalktım valla. normalde asla o saatte kalkmam, 12 den önce kalkmam ama meraktan saat kurup uyandım öğrenip yattım :)
kızlar merhaba,
inanın 3 aydır takipteyim forumu. şimdiye kadar neden yazmadın derseniz, forumlara yazma alışkanlığım pek yok ama o kadar sıcak iletişimler var ki dayanamadım yazdım işte.
hatta guldusumun bi cumartesi sabahı kan tahlili sonucunu öğrenmek için 8,30 da kalktım valla. normalde asla o saatte kalkmam, 12 den önce kalkmam ama meraktan saat kurup uyandım öğrenip yattım :)
kızçelerim eve cam balkon yaptırmak istiyorum fikriniz bilginiz varmı yol gösterin bana :) nasıldır kim iyi yapar fiyatlar nedir az çok araştırdım ama bilen biriyle konuşmak daha iyi olur. komşularımda yaptırdı ama evden işe işten eve görmüyorum yüzlerini
kızçelerim eve cam balkon yaptırmak istiyorum fikriniz bilginiz varmı yol gösterin bana :) nasıldır kim iyi yapar fiyatlar nedir az çok araştırdım ama bilen biriyle konuşmak daha iyi olur. komşularımda yaptırdı ama evden işe işten eve görmüyorum yüzlerini
Hiç bir fikrim yok canım...Ama güzel oluyor onu biliyorum kış bahcesi gibi yaparsın içini ohhh karda bile oturulur valla
Hahaha kızım napcan cam balkonu otur çocuk yap :)))
iden, sibel, guldusum, ozikaa gibi çok yorum yazan arkadaşları ezbere biliyorum :)
ben 33 yaşındayım 10 yıllık evliyim, 3 senedir bebiş istiyoruz, ama olmuyo
2013 nisan da tüp yaptırmaya karar verdik, rapor çıkarmak için devlet hast ile görüştüm, bu yüzden haziran ve temmuz aylarında 2 aşılama yaptırdım. kk forumda böyle buldum bu konuyu, hala burda olduğuma göre anlicanız üzere sonuç negatif
şimdi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. (akrabalardan soran olursa "doğal -gaz" dicem :) tabi önce gebelik oluşması lazım )
ama gittiğim devlet hast raporu dışarı vermediğini ve orada yaptırmak zorunda olduğumu söylüyor.
bilsem başka hastaneye giderdim
Kizlar ya yardim edin 21.gun kan aldilar progesterpn 7.8 cikmis bana dusuk oldugunu ve yumurtlama istenildigi gibi olmamis dedi lab. Doktoru aradim hemsire iyi dedi eger anormal bi durum olsaydi not birakirdi doktor dedi. Sizinkiler nasil normali nasil benimki normalmi cok uzuldum madem dusuk neden ilac verip normal oldugunda asilama yapmiyorlar
Sagol idencim icimi rahatlattin.
Zaman bwn bu degerle hamile degilim gerci 21. Gun almislardi kani ve ilerleyen gunlerde yukselmis olamazmieger hamilelik varsa dicem ama sekreter bana adetinizin ilk gunu gelin demist yani hamilelik olsa bilirlerdi tabi cuma bat gunu bana tup yolu gozuktu ama 3. Asilamayi yapip yapmamakta kararsizim
Canımm bu devlet hastaneleri çok fena ya nasıl dısarı vermez allah allah sinir oldum hangi hastane?iden, sibel, guldusum, ozikaa gibi çok yorum yazan arkadaşları ezbere biliyorum :)
ben 33 yaşındayım 10 yıllık evliyim, 3 senedir bebiş istiyoruz, ama olmuyo
2013 nisan da tüp yaptırmaya karar verdik, rapor çıkarmak için devlet hast ile görüştüm, bu yüzden haziran ve temmuz aylarında 2 aşılama yaptırdım. kk forumda böyle buldum bu konuyu, hala burda olduğuma göre anlicanız üzere sonuç negatif
şimdi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. (akrabalardan soran olursa "doğal -gaz" dicem :) tabi önce gebelik oluşması lazım )
ama gittiğim devlet hast raporu dışarı vermediğini ve orada yaptırmak zorunda olduğumu söylüyor.
bilsem başka hastaneye giderdim
Kızlaar buarada benimde Amh ım 8.2 çıktı yani yüksek pko da eğer aşırı uyarılma varsa yüksek çıkıyormuş e var zaten
Bugün Nur hanım baktı sevdim ben bu doktoru çok sevecen ve detaycıCuma veya cumartesi opu diyorduk ama sarkacak sanırım neyse hayırlısı olsun...
raporu dışarı vermeyen cerrahpaşa tıp fak.
bizde sorun çift taraflı, bende meşhur pco ve kilo, eşimde morfoloji ve hız
iden sen nerde yaptıracaktın ?
inşallah daha fazla beklemeyiz kızlar yaaaa.
cerrahpaşadanda alıp dışarda yaptıranlar var biliyorum ben ama demekki kafalarına göre...
ben semihaşakirden alıcam... kısmetse.. eğer hastalanırsam bugün yarın cuma gidip başlıcam bakalım...
Yok canım gerekmiyor açlık bile gerekmiyor yumurta kontrolüne gittiğimde verdim hemen dışarıda daha ucuzdur ama benden acil istenmişti oyüzden memorialda 160 a yaptırdım canım..Evett kanda 3 gün ile 5 gün arası çıkıyor sonuç...bu amh için adetli olmak gerekmiyor dimi sadece aç olmak gerekiyor sanırım... kandan bakılıyo sonucada galiba demiiibenden de isticekler... sen kaç para verdin teste nerde yaptırdın kuzu
Ayy o pko illeti deli etti beni buararaporu dışarı vermeyen cerrahpaşa tıp fak.
bizde sorun çift taraflı, bende meşhur pco ve kilo, eşimde morfoloji ve hız
iden sen nerde yaptıracaktın ?
inşallah daha fazla beklemeyiz kızlar yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?