Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle...

evet iden cerrahpaşa,
yarın için bol şanslar ve sabırlar :)

saol canım ... dışarda yaptırcam heralde cerrahpaşada nasıl oluyo işlem sen yinede anlatırsan sevinirim. nereye gidiliyor nasıl başvuruluyor...

Kusum cam balkon sormussun ben yaptırdım cok memnunum hatta anenmlere de yaptırdık onlarda memnun .. Ama adını unuttum yarın yazarım ok öptüm seni bu arada topiği özlemişim)

canım adını yazarsan çok sevinirim varsa telefonu fln...

bu arada sabah gittim semiha şakire yani süleymnaiyeye .. girdim muayne oldum kan ve idrar istediler kanı verdim idrarı verdim sperm tahlili için randevu aldım taaa yın 25 ine bide amh yaptırcam özelde sonra gitcem rapor çıkcak.. çok uğraştırmadılar ya evham yaptım bunlar bana eksik bişimi yaptırdı acaba diye :) alışkanlık oldu uğraşmak :)

bugün aşılama olalı bir hafta oldu ve gece kasık ağrısıyla uyandım, çok şiddetli kasıklarım ağrıdı sanki yumurtalıklarım ağrıyo gibi, sabahtan beri de ayağa falan kalkarsam ağrıyo çünkü, nedir acaba bunun sebebi, üşütmekten mi olur, sonucumu öğrenmeme de az kaldı ayın 16 sında öğrenicem tabi o güne kadar hastalanmaz, ilk aşılamamda doktorun kan testi istediği tarihten 2 gün önce hastalanmıştım, inşallah artık hamişimdir.

canım inşallah hamilesindir.. üşütmemeye dikkat et eskilerin ayağından patik eksik olmazmış valla bizde ince çoraplar çıplak ayaklar hep sorun getiriyo işte

Selam canım bende giremedim birkaç gündür şimdi gördüm...Pko olduğu için bende de heo dikkatli gitti ilaç dozlarım ama aşırı yumurta oluşmasına engel olamadılarÇok sayıda yumurta oluştu ama çok şükür ohss olmadım şimdiye kadar fakat yüksek risk altındayım ancak hiç ağrım sızın yok inş seninki daha düzenli olur canım zira çok fazla yumurta oluşmasına rağmen olgun yumurta sayısı az olacak dedi doktorum çünkü sonradan gelenler 13,14mm lerde kaldı bugün en büyüğü 19mm di birazdan çatlatma iğneni olucam pazar günü hayırlısı ile opum olacak Heyecanlıyım)Sende canını hiiç sıkma canım düşük dozda gitmeleri gerekiyor önemli olan yavaş ama kaliteli yumurtalara ulaşmak biz pkolularda oyüzden nekadar yawaş büyürlerse okadar iyi dilerim sende sorunsuzca opu gününe gelirsin dualarım seninle canım rabbim yardımcımız olsunn...

Heeyyy milleettt ben geldiimmGiremedim birkaç gündür birazdan çatlatma iğneni olucaaammn Pazar günü hasat günümmm)opum varr dua edin banaaa olur muuuu:26:

Canımmm inşallah bebiş geliyorduuunn)ağır işler yapmaa dikkat et kendinee üşütme ayaklarını)

Canim dualarim seninle... benimde cok sukur hersey yolunda bu gec3 catlama ignemi yapacagim salida opu... hakkimizda hayırlısı sende haberdar et...ben evde olmayinca prk giremiyorum ama topigimize hareket grldin durgun mu ne

Canim dualarim seninle... benimde cok sukur hersey yolunda bu gec3 catlama ignemi yapacagim salida opu... hakkimizda hayırlısı sende haberdar et...ben evde olmayinca prk giremiyorum ama topigimize hareket grldin durgun mu ne

Teşekkürler canımm ooo seninde birşey kalmamış yetiştin bana süperr
Opum oldu bugün 34 tane yumoş topladılar Koptum duyunca dilerim kaliteli olurlar iyi döllenirler önemli olan onların sayısı.Nedense korkuyordum opu öncesi ama anesteziye bye bye deyip gitmişim kendime geldiğimde çoktan odama cıkarılmıs yatağa yatırılmıştımAğrı ile uyandım ama normalmiş okadar çok yumurta toplanınca sağolsun hemşire 2 iğne yaptı hafifledi ağrım azcıkta bulantım vardı birşeyler yiyince o da geçti buarada 40dk sürmüş benim opu Şimdi evdeyim ani hareket falan yasak uzan dinlen dediler zaten anestezinin sersemliğini atamadım üzerimden)Birde bir sürü ilaç var yeni verilen ama hiç birşey umrumda değil tek umrumda olan laboratuvar da bekleyen yawruşlarımm acaba nasıl oldular
Bende sana dua ediyorum canım dilerim seninde kolay geçer kaliteli yumoşlar olurr

amin amin... maşallah 34 taneharika kaliteli ve inşallah güzel olur. benim de doktorum cok yumurtan var dedi ama sayı bilmiyorum artık salı günü belli olur. Allah ım inşallah güzel sonuçlar nasip eder güldüsüm den sonra bizde tüple hamile kalırız.... peşimize de bütün topikteki kızlar idenin dediği gibi bu bebişler bu göbüşe konacakkkk Allah' ın izniyle... kendine dikkat et cok yorma bak iyice dinlen.... benim biraz karnım şiş ve gaz sıkıntım var onun dışında gayet iyiyim...

kızçeler günaydınlar olsun musmutlu haftalar olsun bugünün dünü aratmayacağı günler olsun mutluluktan yüz kaslarımız acısın inşallah :) benim bugün patronlar ful kadro burdalar pek gelesim gelmedi işe mehter takımı gibi geldim diyebilirim iki ileri bir geri :)

opuları olan olacak olan arkadaşlarım güzel haberler verin inşallah... ahada yazıyom 2013 çıkmadan bende hamile kalacam :)

Aminn canım inşallah sırayla grlsin bebişlerBanada doktorum çok diyordu ama bukadar beklemiyordukGaz sıkıntısı bende de oldu canım yormadan kendini yürü azcık iyi geliyor

Ne güzel bir günaydın olmuş canımm Ahanda bende kalıcam burayada yazıyorum hahah
Şimdi sıkı duruuunnn embriyolog ile görüştümm 34 yumoşumdan taaaammm 22 tanesi döllenmiiiş 22 tane yawruşum var orada beni bekleyenn Çok farklı bir duygu kızlar anlatamam Tabii önemli olan 5.güne gidebilenlerin sayısı dilerim gider yawruşlarımmBirdeee transferim bu ay olmayacak troid hormonum yüksek olduğu için iptal oldu önümüzdeki aya inş alıcam yawruşlarımı geç olsun güç olmasın bunada şükür diyorum)

oha çöş kız başbakana msj at sen 3 dedin ben 22 tane çocuk yaptım diye hahahaha :) kuzum benim iş yerindeki kızında transferini bir sonraki ay yaptılar rahim dinlensin o kadar topladık ettik yoruldu dediler iyice kalınlaştırıp öyle transfer ettiler.. ikizi olucak inş. seninkilerde öyle olur inşallah... 5 -6 -7 gün büyüsün yavrucaklar labarotuarlarda :)

canım sende salı günü toplama işlemin olcak herkez sırayla başladı bebek işlerine ohhh darısı olmayanların başına bende bi adet olim ilk ya aşılama yada tüp le başlıcam açıkçası daha karar vermiş degilim ...
günaydn canım ne güzel bi günaydın içim açıldı valla.. bende bende 2013 çıkmadan hamile oldugumu ögrenmek istiyorum artık sabrım kalmadı artık.. bizimde göbüşümüz kıpır kıpr olsun artık o duyguyu tatmak istiyorum artıkkk

valla helal olsun o kadar yumurtayı nerde büyüttün kızzz maşallaahhh nazar degmesin ama süper gidiyorsun benim o kadar yumurtam olmaz en çok 15 tane olur oda en çok sınırları zorlarsak biraz nazlı yumurtalarım var :)))

hahaa içiniz açılsın diye yazdım şekerim :) kız al benden de okadar 10-15 tane zar zor olur diyorum :)

Hahah Vallahi yaww)Tabii önemli olan 5.günr gidecek olanların sayısı rabbim nasip etsin inşallah)Yaaa İdencim moral oldun vallahi bana acaba dondurulunca şansım düşermi falan diyordum yorumun süper oldu sabahtan beri araaştırıyorum oh yainşallah bizimde ikizlerimiz olur tekede razıyım sağlıklı olsunda ah ahh )

HihihiihiiiSorma canım karnımı görsen 6 aylık gibi şiştiimBende pko olduğu için öyle oldu canım aşırı uyarılma durumu oldu yani ama çok şükür inşallah 5.güne de dayanırlarbenim kuzucuklarBenimkilerde nazlıydı aşılamada falan zorla 1 tane oluyordu o da 14mm ken kendi kendinr çatlıyordu Ama ilaçlarla coşuyorlar meraketme

walla bende bizim ofisteki kızı duyunca üzülmüştüm tüh dondurulmuşla nasıl olcak fln die ama önemli olan rahimin hazır olmasıymış demekki...

bu arada ben face giremiyom burda kaldım tek başıma Havadisleri alayım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…