Günaydın herkeseeee sinemcim başınsağolsun canım.guldusum bence hiç nette yazanları araştırma durumunu doktorun daha iyi bilir direk ara bence
Sinemcim basiniz sagolsun
Arkadaslar sizce almanyada 1500 euroyami yoksa istanbulda 4000 euroyami tup yaptirsam almanyada yasadigim icin trde zamanim kisitli ama izin alirim nerde yaptirsam yardimci olun cogunluga uyacam artik
Kizlar benimde doktorum idrar yollarim iicn toz monurol diye bi antibiyotik verdi o beni rahatlatti biraz. ayin 15 ine kadar beklicem ins. hastalanmamda bu ay bebisim tutar. artik 2 .asilamam tutarsa hikayemi bastan yazarim sizetutmazsa eger 3.asilamayi denemicem tup bebek yapicam esimde oyle istedi ama 1 yada 1.5 sene sonra yapabilirim tabi fikrimiz degismezse kismet artik. idencim sende tup bebek rapor asamalrini anlatirsin bize. bi dw raporu devlette cikarip tup bebegide mi devlette yaptiriyosun ve fiyatlari nedir acaba hic bi fikrim yok cunku. doktorum ozeldw 6000 i buluyor dedi ve bana cok geldi
700 lira iyiymis yaa ilaclarda 2000 falan tutar herhalde. peki hastane rapor vermek icin daha onceki yaptirdigin testleri kabul ediyor mu yokca yeniden mi istiyo. gerci senden ogreniiz asamalari artik
Yok canim ben motive olsun diye yaptim asilamadan sonra yarin cuma adet gunum almanyada doktorlara guvenemiyorum trde ya istanbulda aret beye yada memorial semra hanimda yaptirmayi dusunuyorum hani almanyada ucuza geliyor ya bi jere yaptirsammi diyirum ama bosada gitmesinden korkuyorum sanirim trde yaptircam
Haahayavrum hasatmı verdinçok alem bi işlem şu tüp bebek ya :) ben eğleniyorum kendimle
Canım oncelikle hamilelik takvimin var hamile değilsin sanırım...Sinemcim basiniz sagolsun
Arkadaslar sizce almanyada 1500 euroyami yoksa istanbulda 4000 euroyami tup yaptirsam almanyada yasadigim icin trde zamanim kisitli ama izin alirim nerde yaptirsam yardimci olun cogunluga uyacam artik
Yok canim ben motive olsun diye yaptim asilamadan sonra yarin cuma adet gunum almanyada doktorlara guvenemiyorum trde ya istanbulda aret beye yada memorial semra hanimda yaptirmayi dusunuyorum hani almanyada ucuza geliyor ya bi jere yaptirsammi diyirum ama bosada gitmesinden korkuyorum sanirim trde yaptircam
Kızlar acayip uyku bastırdı öğleden sonra ayy bıraksalar masada uyuyacağım
Ne bu ya gece uyuyamadım iki gündür şimdide uyku
Aaaaaaaaaa ben onu unuttum yav
Eve gidip uyumayı hayal ediyordun dimiiinasıl hatirlattım ama
Sibel 3400 euro toplam yani bende o cuvari biliyorum duz hesap yapim dedim tam fiyatini bilmiyordum
Tedaviye nezaman basladin ve 1 ay yetermiymis transfere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?