Hoşbulduk canım
yok yeditepe üniversitesinde oldu benim.
Bebiş sanırım 6 haftasında :) Bana göre 8 hafta ama dr geçen hafta 5 demişti.
Yarın ikizlerimden diğerinin kalp sesini duyacağım inşallah.
kız o ne öyle :) yeni matematik formülü buldu sanki . 6-5-8 :)
Ikizmiydi senmi istedin iki tane
guldusum canım ikizmi? tek yumurta ikizimi
hahaha şimdi şekerim internette hesplamaya göre 8 haftalık çıkıyor :)
Ama doktor geen hafta 5 haftalık dedi.
Bu haftada doktorund ediğine göre 6 olmuştur diye düşünüyorum :)ahahahah karışık oldu biraz
yok canım tekti
eve canım ikiz. yok farklı yumurta
hoşbulduk canım
Bebiş sanırım 6 haftasında :) bana göre 8 hafta ama dr geçen hafta 5 demişti.
canım senin tüp müydü?yeditepe de ne kadar tuttu?raporlu muydun bizi aydınlat lütfenHayırlı olsun bebişler allah ım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah bizleri de unutma dua et lütfen
canım yeditepede tüp bebek maliyeti nedir, yani ilaçlar hariç hastane ne kadar alıyor ve ilaçlar ne kadar tutuyor, ayrıca devletten raporun varmıydı, benim 2.aşılama sonucum cuma cumartesi gibi belli olur gibime geliyor, pek ümidim yok tüp bebeği araştırıyorum şimdi. bir de tek koydularsa sana nasıl çift yumurta ikizi oldu orasını anlamadım, yumurta mı bölündü sonradan, yoksa 2 tane mi yerleştirdiler.
guldusum tek embriyo konduğu halde nasıl ikiz oldu anlamadım merak ettim:)
selam kızlar 2 günlük tatilden sonra döndüm :)
sorunyok canım hayırlı olsun tedavin
canım o bebiş deil :) bebişler
Hoşbulduk canım
Bebiş sanırım 6 haftasında :) Bana göre 8 hafta ama dr geçen hafta 5 demişti.
teşekkür ederim az evvel hastane ile görüştüm kuzularımın 20 tanesi döllenmişumarım bana da tutunabilirler
güldüşüm sağol bilgilendirdiğin için, benim şafak 1 :) yarın kırmızılar gelir diye düşünüyorum 30 ağustosta aşılamam yapıldı doktor 15 eylül test dedi ama ben yarın gelmezse kırmızılar cumartesi yaparım testi,
ama gelir diye düşünüyorum hiç bir belirtim yok, regl belirtilerimin dışında
Ne demek canım.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
Şunu anladım hamile kaldıktan sonra herşey bitmiyor stres devam :)
Teşekkürler canımm ooo seninde birşey kalmamış yetiştin bana süperr
Opum oldu bugün 34 tane yumoş topladılarKoptum duyunca dilerim kaliteli olurlar iyi döllenirler önemli olan onların sayısı.Nedense korkuyordum opu öncesi ama anesteziye bye bye deyip gitmişim kendime geldiğimde çoktan odama cıkarılmıs yatağa yatırılmıştım Ağrı ile uyandım ama normalmiş okadar çok yumurta toplanınca sağolsun hemşire 2 iğne yaptı hafifledi ağrım azcıkta bulantım vardı birşeyler yiyince o da geçti buarada 40dk sürmüş benim opu Şimdi evdeyim ani hareket falan yasak uzan dinlen dediler zaten anestezinin sersemliğini atamadım üzerimden )Birde bir sürü ilaç var yeni verilen ama hiç birşey umrumda değil tek umrumda olan laboratuvar da bekleyen yawruşlarımm acaba nasıl oldular
Bende sana dua ediyorum canım dilerim seninde kolay geçer kaliteli yumoşlar olurr
günaydın herkese selam sabah sabah kalktım ve sizden dua istemek için yazıyorum... saat 12 de transferim var var şimdi yola çıkacağız sanırım biraz korkuyorum lütfen dua edin cok ama çok ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?