Kizlar selam yarin sabah erkenden opu icin gideceğim dualarinizi bekliyorum
Kizlar ilk randevumu aldim eylulun sonunda nur hanimla gorusecem Memorialda dusunuyorum tupbebek tedavimi. Sibel ve diger arkada ismini unuttum bugun op si olacak olan sen kimdesin. Buarada insaallah guzel haberler getirirsin bize Allah yardimcin olsun.
Sibel bidahaki aya yapmak istemelerin sebebi neydi rahim dinlensib diyemi yani donduracaklarmi
Guldusun dondurulmamisti herhalde dimi
Op oldugu zaman estende sperm aliyorlarmi ayni gun kacinci gunu op oldu cok sotdum kusura bakmayin
slm kızlar topikte sessizlik hakim.sbl ne yaptı acaba.yumurtaları dölleniyormu? guldusumun bebeği ne alemde? veee diğer gelişmeler...
slm kızlar topikte sessizlik hakim.sbl ne yaptı acaba.yumurtaları dölleniyormu? guldusumun bebeği ne alemde? veee diğer gelişmeler...
gelmeleri lazım gelip anlatmaları lazım ama yaaaa
Canım nasıl geçti opun??Gerçi bugün anca dinlenirsin dilerim ağrın falan olmamıştır...Bol bol kaliteli yumoşlar olmuştur inşKizlar selam yarin sabah erkenden opu icin gideceğim dualarinizi bekliyorum
Canımm nur hanıma bayılıyorum inş hayırlısı ile başlarsın tedavine benim doktorum mustecep beydi ama onlar zaten ekipler o yoksa nur hanıma giriyordumKizlar ilk randevumu aldim eylulun sonunda nur hanimla gorusecem Memorialda dusunuyorum tupbebek tedavimi. Sibel ve diger arkada ismini unuttum bugun op si olacak olan sen kimdesin. Buarada insaallah guzel haberler getirirsin bize Allah yardimcin olsun.
Sibel bidahaki aya yapmak istemelerin sebebi neydi rahim dinlensib diyemi yani donduracaklarmi
Op oldugu zaman estende sperm aliyorlarmi ayni gun kacinci gunu op oldu cok sotdum kusura bakmayin
Sibelim sagol canim benimde yavas calisiyor troit ama anlamadigim birsey var yavas calisiyorsa neden benimki erken catliyor 11.-13. Gun catliyor ve gelisimi hem yavas hemde kucukken catliyorlar hemen ya
Allah yardımcın olsun canım güzel güzel yumurtişlerin olur inşallah
Kizlar ilk randevumu aldim eylulun sonunda nur hanimla gorusecem Memorialda dusunuyorum tupbebek tedavimi. Sibel ve diger arkada ismini unuttum bugun op si olacak olan sen kimdesin. Buarada insaallah guzel haberler getirirsin bize Allah yardimcin olsun.
Canım nasıl geçti opun??Gerçi bugün anca dinlenirsin dilerim ağrın falan olmamıştır...Bol bol kaliteli yumoşlar olmuştur inş
Guldusum senin tedavinde Memorialda miydi toplam kac kere gittin
Buarada hosgeldin bebis nasil nekadar oldu
Guldusum senin tedavinde Memorialda miydi toplam kac kere gittin
Buarada hosgeldin bebis nasil nekadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?