eve canım ikiz. yok farklı yumurta
slm cnm öncelikle hayırlı olsun inş ikizin üçüzün olsunselam kızlar ben de anca yettim... opu oldu 25 tane yumos toplandı... ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil az da kanamam oldu ama daha iyiyim şehir dışında idim 1 haftadır pek giremiyordum bugün akşam eve döndüm transfer için aramalarını ede bekleyeceğim... hepiniz aklımdasınız duamdasınız. istediğiniz soruyu sorun misal opu günü ile ilgili sanırım nartanesi spermleri sormuş evet opuda sperm de veriliyor. benim 30 ağustosta iğne başladı bugünde opu oldu. transferde cumadan sonra herhangi bir gün olurmuş ... dualarınızı bekliyorum...
slm cnm öncelikle hayırlı olsun inş ikizin üçüzün olsuntabi önce saglıklı hayırlı olsun benim ki sadece merak hani bir dünya para verip tüp bebek tedavisine başlanıyo ya işte demişsin 25 tane yum. toplandı misal diyelim bunun 2 tanesi sana transvr edilid geriye kalan atıorum saglıklı 15 tane yum. bunları ileriki zamanda tekrar istesen transvr falan o zamanda mı bu 6 bin 7 bin vs para ödeniyor???? cok merak ettim de bilen varsa cevap bekliyorum
kızlar yarın benden haber bekleyin :)
kırmızılar gelince yazarım buraya, gelmezse şüphelenmeye başlarız :)
canım kaç gündür bakıyorum sonucun ne oldu kırmızılar gelmemiştir inşallah hadi bize güzel haberler ver :))
Arkadaşlar uzun zamandır girmemiştim sizleri özlemişim bu arada guldusum ikiz mi geliyor? yanlış anlamamışımdır umarım :)
sorun yok umarım herşey gönlünce olur.merve uk nasılsın uzun zamandır seni de göremedim :)
bende hala tık yok. ilk aşılamadan sonra toplantılarım nedeniyle şehir dışındaydım ve ara vermek zorunda kaldım. 2.aşılama için ekim ayını düşünüyordum ama kurban bayramı araya girecek.Yani devlette yaptıramam.İzmir'de önerebileceğiniz özel bir yer var mı?
ilk aşılaman devlettemi olmuştu ? Bence devleti bekle ... ikinciyide devlette yaptırki tüp bebek raporu alman kolay olsun...
Kizlar bisey sormak istiyorum. Memoriale kac kere gittiniz? Yani ilk gorusme sonra adetin 2.-5. Gunu daha sonra nezaman yani transfere kadar toplam kac kere gittiniz ilk gunden itibaren. Benim zamanim kisitli bide mesafe uzak ona gore hesap etmeliyim
Birde iki tane transfer ediyorlarmi memorialde yoksa yasami bakiyorlar herhangi bir sarti varmi ikiz icin?
Canımm yeni bakabildim ilk 2.günü gittim adetin ilaçlar verildi falan 3 gün sonra birdaha gittim 2 gün sonra gel dendi ondan sonrada hergün gittim 7 8 gün kadar...Allah korusun bir aksilik olurda benim gibi transfer iptal olursa transfer edilene kadar hiçbir ücret alınmıyor direk donduruluyor transfer sonrası kalan yumurtaları dondurmak isters3n ozaman ücret alıyorlar...kizlar bana yardimci olurmusunuz
ben ekimde tüpe baslayacam memorialda ama eger o ay bi aksilik olurda olmazsa dondurulursa ayriyetten bi ücret aliyorlarmi dondurma islemi icin?? bilgilendirriseniz cok sevinirim
Canım ya transferin olmuş giremedim bir süredir nasılsın??inş bebiş gelecek bu aygünaydın herkese selam sabah sabah kalktım ve sizden dua istemek için yazıyorum... saat 12 de transferim var var şimdi yola çıkacağız sanırım biraz korkuyorum lütfen dua edin cok ama çok ihtiyacım var...
kızlarr canımçok çok sıkkıneşim bugün sperm örneğini verdi sonuçlarını ben aldım bayağı düşmüş artı şekil bozukluğu hareket azlığı hepsi çıktı yıkanmış sperm 3,5 milyon kalıyormuş aşılamadan vazgeçildi 20 gün sonra eşimden tekrar tahlil istendi ve hormon hepatit gibi tahlillerde istediler bugüne kadar yaşadığımız tedaviler hep boşaymış en baştan tüp bebek olmalıymış yani anlayacağınız 20 gün sonra eşimin test sonuçlarına göre tüp bebek tedavisine başlıyoruz, tek şükür ettiğim şey ise ben sadece klomenle aşılama olmuştum göbekten iğneyle olmadığıma çok seviniyorum sanırım ekimde tüp bebeğe başlarız bakalım hayırlısı..
evet idencim devlette yaptırmıştım.ancak 3 aydır elimizde olmayan nedenlerden dolayı bişey yapamadık.2.saşılamayı sadece tüpe geçebilmek için yaptıracağım amacım tüpe geçmek çünkü aşılamadan ümidim yok(( psikolojik olarak hiçbir şey yapamamakta beni yormaya başladı. bazen düşünüyorum tüp bebek raporu alsam da tüp bebeği devlette düşünmüyorum.doktoruma inanılmaz güveniyorum ama fiziki şartlar özelde biraz daha iyi ve tüp bebek işlemleri yapılırkende biraz daha rahat edebilmek istiyorum. özelde de bu rapor işe yarar mı? mesela devletten rapor alıp başka bir şehirde özel bir merkeze gitsem işe yarar mı?
İdeeennn ben geldiimm bak topikteyiimmkızma sonra bana
Tamam kabul çok ihmal ettim :18:
Herkese Tünaydınnn)
Sorunyokun transferi olmuştu sonrada birşey yazmadı merakettim valla nasıl acaba?
İdencim haha evett suçumu biliyorumm
geldimmmmmmmmgayet iyiym gün sayıyorum hiçbir sıkıntım yok cok şükür bakalım umarım bebişim benledir . 3 tane embriyo dondurduk... biraz korkuyorum arada ya olmadıysa diye bazen uçuyorum mucizem belki benledir diye... duygu yoğunluğum tavan yaptı
geldimmmmmmmmgayet iyiym gün sayıyorum hiçbir sıkıntım yok cok şükür bakalım umarım bebişim benledir . 3 tane embriyo dondurduk... biraz korkuyorum arada ya olmadıysa diye bazen uçuyorum mucizem belki benledir diye... duygu yoğunluğum tavan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?