günaydın kızlar ya ben bugun yarın adet olurum tekrar aşılamamı yapsam yoksa direk tüple dalış mı yapsam bilemedim sizin fikirlerinize ihtiyacım var doktorum bi aşılama daha yapalım dedi ya sizce?
Cok kaliteli embriyo hersey yolunda denilse de olmayabiliyormus... benim 2.tup donmuslarla olur artik nasipse sizin tedavileriniz guzel gecsin kucaklariniz bebislernizle senlensin insallah....
Cok kaliteli embriyo hersey yolunda denilse de olmayabiliyormus... benim 2.tup donmuslarla olur artik nasipse sizin tedavileriniz guzel gecsin kucaklariniz bebislernizle senlensin insallah....
hepinize cok cok teşekkür ederim beni anladığınıza eminim rabbim hepimizin yardımcısı olsun.... adetimi bekliyorum 2. adetimde 3 tane donmuş embriyom var onla deneyeceğim... elimde de tedavimden artan 5 kutu gonal f var toplam 2700 doz civarı artı 2 tane ovitrelle de var... eğer donmuşlarla olmazsa ilaçlarımı kullanarak istanbulda özel bir hastane de düşünüyorum ilaçlar yeter sanırım sadece hastaneye para öderim... nasip o vakte kalırsa İstanbul da yaşayan siz değerli kader arkadaşlarımın tavsiyelerine ihtiyacım olacak... herseyin hayırlısı.....
hepinize cok cok teşekkür ederim beni anladığınıza eminim rabbim hepimizin yardımcısı olsun.... adetimi bekliyorum 2. adetimde 3 tane donmuş embriyom var onla deneyeceğim... elimde de tedavimden artan 5 kutu gonal f var toplam 2700 doz civarı artı 2 tane ovitrelle de var... eğer donmuşlarla olmazsa ilaçlarımı kullanarak istanbulda özel bir hastane de düşünüyorum ilaçlar yeter sanırım sadece hastaneye para öderim... nasip o vakte kalırsa İstanbul da yaşayan siz değerli kader arkadaşlarımın tavsiyelerine ihtiyacım olacak... herseyin hayırlısı.....
Canım bence hiç kamda bekleme de direkt tüp bebek yap :))günaydın kızlar ya ben bugun yarın adet olurum tekrar aşılamamı yapsam yoksa direk tüple dalış mı yapsam bilemedim sizin fikirlerinize ihtiyacım var doktorum bi aşılama daha yapalım dedi ya sizce?
slm kızlar bu ay bende eğer bi aksilik çıkmazsa aşılama yaptırabilirim.ama sormak istediğim bir şey var.benim adetim şu an başlamak üzere bana adetinin 3. günü gel dediler.ama oda pazar gününe denk geliyor.ben pazartesi sabah gitsem hemen 8.30 da bi sorun olurmu sizce.geçen ay bütün tahlillerimi yaptılar zaten
walla aşılama boşa uğraş gibi geliyor bana ama sen bilirsin tabi maddi manevi yorulma isterim ben
Öncelikle selam kızlarrr merhaba, artık bende eskisi gibi gelemiyorum işlerden pek başımı kaldıramıyorum...
bence daha fazla zaman kaybetme ve tüp bebek tedavisine başla derim, aynı işlemi tekrar tekrar yaşamaktansa en iyisi tüp. Ben çok pişmanın keşke ilk denememde tüp yaptırsaydım. yumoşlarımı dondururdum kafam rahat olurdu.
Bu arada kızlar ben genetik test yaptırıyorum gün aldım
Canım bence hiç kamda bekleme de direkt tüp bebek yap :))
kızlar sizi dinledim direk tüple dalış yaptım bindik bi alamete artık hayırlısı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?