Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar ya ben bugun yarın adet olurum tekrar aşılamamı yapsam yoksa direk tüple dalış mı yapsam bilemedim sizin fikirlerinize ihtiyacım var doktorum bi aşılama daha yapalım dedi ya sizce?

Öncelikle selam kızlarrr merhaba, artık bende eskisi gibi gelemiyorum işlerden pek başımı kaldıramıyorum...

bence daha fazla zaman kaybetme ve tüp bebek tedavisine başla derim, aynı işlemi tekrar tekrar yaşamaktansa en iyisi tüp. Ben çok pişmanın keşke ilk denememde tüp yaptırsaydım. yumoşlarımı dondururdum kafam rahat olurdu.
Bu arada kızlar ben genetik test yaptırıyorum gün aldım

Cok kaliteli embriyo hersey yolunda denilse de olmayabiliyormus... benim 2.tup donmuslarla olur artik nasipse sizin tedavileriniz guzel gecsin kucaklariniz bebislernizle senlensin insallah....

Cok kaliteli embriyo hersey yolunda denilse de olmayabiliyormus... benim 2.tup donmuslarla olur artik nasipse sizin tedavileriniz guzel gecsin kucaklariniz bebislernizle senlensin insallah....

canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun inşallah kendiliğindn tez zamanda gelir bebişin bi kaç aya ver dondurulmuşlar için bu arada kafanı topla düşünme.. inan doktora gitmeyince kafamız daha rahat oluyo.. güzel günler göreceğiz inşallah

Canım aynı şeyi bende yasadım ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki benimde 1. Kalite 5. Gun embriyosuydu. Kesin olacak gözüyle bakılıyordu ama olmadı. Bu ilahi bisey bence Bicok problemi olan ilk seferde kaliyo bizim gibi hersey yolunda gidenler ise olamiyo . Yüce rabbimin ol demesini beklemekten baska care yok canım . Senin dondurulmuslarin var Di mı ?

canım ya çok üzüldüm gerçekten ben tüb bebek yaptırmadım henüz ama bunun için çok korkuyorum bu sonuca hazır degilim Allahım herkeze bi bebek nasip etsin.
canım üzülme diyemicem gerçekten zor bi durum çok dua et herşeyi var eden rabbim bizim dualarımızıda geri çevirmicek inşallah..

Canım benim geçmiş olsun
Allahtan dondurulmuşların var
Hani kelimeleri söylesek boş.Ama ümitsizliğe kapılma
Allah büyük

Canım demek ki vakti gelmemiş henüz, Allah her şeyin hayırlısını versin sıkma canını bak dondurulmuşların var elinde, 1 ay sonra onlarla şansını denersin tekrar inşallah bir dahaki sefere olur

hepinize cok cok teşekkür ederim beni anladığınıza eminim rabbim hepimizin yardımcısı olsun.... adetimi bekliyorum 2. adetimde 3 tane donmuş embriyom var onla deneyeceğim... elimde de tedavimden artan 5 kutu gonal f var toplam 2700 doz civarı artı 2 tane ovitrelle de var... eğer donmuşlarla olmazsa ilaçlarımı kullanarak istanbulda özel bir hastane de düşünüyorum ilaçlar yeter sanırım sadece hastaneye para öderim... nasip o vakte kalırsa İstanbul da yaşayan siz değerli kader arkadaşlarımın tavsiyelerine ihtiyacım olacak... herseyin hayırlısı.....

Canımm çok üzüldüm kolay değil biliyorum ama rabbim hayırlısını nasip etsin şuan ne desem boş ama çok şükür donmuşların var zamanı değilmiş demekki inş donmuşlarla gelecek bebeğin biliyorsun benimde transferim yapılamadı donduruldular ve benimde 2.reglimde yapılacak inan daha ümitliyim zira doktorumda öyle çünkü yumurtaların toplandığı ay birsürü ilaç kullanıyoruz ve yıpranıyoruz dolayısı ile şimdi donmuşlarla olduğunda sadece rahimin kalınlığına odaklanılacak ve vücut dinlenmiş olacak ve en önemlisi sen dinlenmiş olucan canım şansımız daha fazla donmuşlarla ben buna inanıyorum...Sende kısa sürede toparla kendini rabbim nezaman ol derse ozaman olacak ve bizde o zamanı sabırla bekliycez canım...

canım inşallah dondurulmuşlarımızla olacak bu iş hiç üzülme sen ben sbl buzdan bebeklerimiz olacak inşallah) ama İstanbul da olursa da her türlü yardımcı olurum her konuda )

günaydın kızlar ya ben bugun yarın adet olurum tekrar aşılamamı yapsam yoksa direk tüple dalış mı yapsam bilemedim sizin fikirlerinize ihtiyacım var doktorum bi aşılama daha yapalım dedi ya sizce?
Canım bence hiç kamda bekleme de direkt tüp bebek yap :))

Hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
Canım benim donmuşlarla inşallah tutacak
Dr ne dedi peki tutmaması ile ilgili.

slm kızlar bu ay bende eğer bi aksilik çıkmazsa aşılama yaptırabilirim.ama sormak istediğim bir şey var.benim adetim şu an başlamak üzere bana adetinin 3. günü gel dediler.ama oda pazar gününe denk geliyor.ben pazartesi sabah gitsem hemen 8.30 da bi sorun olurmu sizce.geçen ay bütün tahlillerimi yaptılar zaten

bişey olmaz canım 2-3-4. gün olması problem değil.. hakkında hayırlısı olsun inşallah

çok sağol canım içimi rahatlattın.bende kara kara düşünüodum sırf bir gün için bir ay daha ertelerlerse diye

mrb kızlar nasılsınız bende katıldım tübbebek serüvenine bugün itibariyle ilk ignelerimi vuruldum çarşamba günü doktorum çagırdı kontrole inşallah bu sefer gelicek bebegim benimle olcak inşallah bi sorun çıkmaz hayırlısıyla bebegim konar göbecigime

walla aşılama boşa uğraş gibi geliyor bana ama sen bilirsin tabi maddi manevi yorulma isterim ben

Canım bence hiç kamda bekleme de direkt tüp bebek yap :))

kızlar sizi dinledim direk tüple dalış yaptım bindik bi alamete artık hayırlısı :))

kızlar sizi dinledim direk tüple dalış yaptım bindik bi alamete artık hayırlısı :))

kesinlikle en iyisini yapmışsın... sana tavsiyem şunu unutma tüp bebekte yüzde çok daha fazla ama kesin diye bir şey yok... umarım en güzel haberlerle tedavin sonuçlanır ama beni yanlış anlamayın yaşadığım hayal kırıklığını yaşayın hiç istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…