Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sizi dinledim direk tüple dalış yaptım bindik bi alamete artık hayırlısı :))

Canım hayırlısı olsun en iyisini yapmışsın aşılama falan hiç gerek yok gerćekten aynı iğneler zaten bir kaçtane daha ekleniyor ama okadar uğraşa çok daha yüksek şansımız tüpte... en doğru olanı yapmışsın inşallah gelecek bebişin bu ay )Bu tup bebek serüveninin inan bana her aşaması ayrı bir merak heyecan)öncelikle kaliteli bol yumoşların olsun inş canım sonra embrioları konuşucaz ayy)benim yawrucaklar da dondu beni bekliyo

kuzum çok tşkr ederim her isteyene rabbim bebek nasip etsin.. kuzum sen kaçgün igne kullandın adı neydi ilaçlarının..

Canım hadi hayırlısı çık sevindim senin için en doğru kararı vermişsin hadi bakalım topigin 2. Hamisi de sen ol tüp bebekten sonra ben sbl ve sorun yok versagee hepiniz pesindeyiz korkma )

Canım hadi hayırlısı çık sevindim senin için en doğru kararı vermişsin hadi bakalım topigin 2. Hamisi de sen ol tüp bebekten sonra ben sbl ve sorun yok versagee hepiniz pesindeyiz korkma )

canım çok tşrk ederim hepiniz gelin peşimizden baya enerjik başladım bakalım sonu inşallah güzel olur bekleme süreci biraz meraklı olcak olsun oda tuzu biberi olsun artık

medipolde yaptırıyorum tedavimi bakalım şimdilik memnunum :)

hayırlı olsun canım bence dogru bi karar verdin inşallah bebiş geliyodur, şu an hangi aşamadasın hergün göbekten iğneler mi oluyo ? bende yılbaşından sonraya erteledim tüp bebek tedavisini. Anca maddi manevi hazırlanırız.

teşekkür ederim canım inşallah gelir bebişlerimiz canım şu anda igne vuruluyorum merional 150 3 doz vuruluyorum 3. günümdeyim çok akıntım var su gibi çarşamba doktor kontrole çagırdı bakalım nasıl olmuş yumoşlar inşallah gelişmişlerdir..

amann ayy bilirim o akıntıları su gibi, eğer günlük ped yoksa bacaklarımdan akardı :18:
Ne yapalım yola devam durmak yok : )) Gelicek bebişlerimiz inanıyorum

amann ayy bilirim o akıntıları su gibi, eğer günlük ped yoksa bacaklarımdan akardı :18:
Ne yapalım yola devam durmak yok : )) Gelicek bebişlerimiz inanıyorum

canım bendede ilk defa oldu normalmi diyodum kendi kendime aşılamda olmadı öyle akıntı falan demekki burda doz yüksek ya ondan çogaldı akıntım

canım benım hadı hayırlıs olsun

kuzum çok tşkr ederim her isteyene rabbim bebek nasip etsin.. kuzum sen kaçgün igne kullandın adı neydi ilaçlarının..

Amin canımmm arkandan gelicez inş:)
Tatlım ben gonal f kullandım 15.gün yumurtalarım toplandı son bir hafta cetrodite da oldum çatlamayı engellesin diye ama bende pko vardı oyüzden düşük dozda gittik...Çatlatma iğnesi olarak ta lucrin kullandım pko olduğu için ovitrelle vermedi...Bunlar haricinde folik asit elevit vitamin ve glifor(pko lu hastalarda yumurta kalitesini arttırıyor) kullandım...

Emos merhaba canım, nasıl gidiyor süreç? anlatsana neler yaptın kaç yumoşun var, kaç mm

Emos merhaba canım, nasıl gidiyor süreç? anlatsana neler yaptın kaç yumoşun var, kaç mm

canım iyi gidiyo sürecim şimdilik dün kontrolüm vardı sanırım 10 tane falan yumurtam var en büyügü 17mm cumartesi çatlatma ignesi vurulcam pazartesiye toplama işlemi inşallah tabi.. olgalutran diye bi igne kullanıyorum dünden beri çatlamaması içinmiş sanırım.9: arkamdan gelin yanlız bırakmayın beni

kızlarrr igne vurulmaktan fiskiye gibi oldum su içince fışkırcak diye korkuyorum

hadi hayırlısı canım, hangi iğneden ve ne kadarlık dozda kullanıyorsun?
ben de 2.aşılamamı yaptırdım sonucum bayramdan önce belli olacak, ona göre eğer olumsuz olursa ben de tüpe geçicem

hadi hayırlısı canım, hangi iğneden ve ne kadarlık dozda kullanıyorsun?
ben de 2.aşılamamı yaptırdım sonucum bayramdan önce belli olacak, ona göre eğer olumsuz olursa ben de tüpe geçicem

canım ben bitane aşılama yaptırdım herkez tübbebek yap dedi bende bindim bi alamete ama gayet rahatım ya sonrasıda böyle olur inşallah.... canım ben merional 150 kullanıyorum günde 3 doz yapıyorum iki gündürde çatlamasın diye igne yapıyorum kendime.
canım inşallah aşılaman tutar da tüple ugraşmazsın hangi hastanede yaptırıyosun aşılamanı canım..

hayırlısı olsun canım, tüple aşılamanın pek farkı yok gibi, tek fark opu.. o da zaten anestezi altında işte. bir de şu anda nötr durumdayım, ilk aşılamada daha heyecanlıydım. aslında en iyisini yapmışsın, aşılama vakit kaybı tüp daha garanti. ben medicanada yaptırıyorum cnm, sen hangi hastanede yaptırıyorsun?

evet tek fark opu işlemi onlar dölleyip bize veriyo meleklerimizi... canım ben göztepede medipolde yaptırıyorum allahım artık nasip eder inşallah bize birer ikişer üçer bebişler ayy ne güzel olur yaaa

herkese selam millet nerelerdesiniz........ Ben olumsuz tüpten sonra adet oldum bitti bu ay bekleme bir daha ki ay donmuşlar suan biraz daha iyiyim... her ay yeni umut ve her acı biraz daha büyümek demekmiş... artık çok mu buyuduk ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…