herkese selam millet nerelerdesiniz........ Ben olumsuz tüpten sonra adet oldum bitti bu ay bekleme bir daha ki ay donmuşlar suan biraz daha iyiyim... her ay yeni umut ve her acı biraz daha büyümek demekmiş... artık çok mu buyuduk ne
canım nasılsın iyi gördüm seni :) bende bugün çatlatma ignesini vurcam pazartesiye opu işlemim gerçekleşcek inşallah herşey iyi gider:) canım senin kaç tane yuöurtan olmuştu kaçı döllenmişti şu an ne kadar var.. :))
herkese selam millet nerelerdesiniz........ Ben olumsuz tüpten sonra adet oldum bitti bu ay bekleme bir daha ki ay donmuşlar suan biraz daha iyiyim... her ay yeni umut ve her acı biraz daha büyümek demekmiş... artık çok mu buyuduk ne
canım nasılsın iyi gördüm seni :) bende bugün çatlatma ignesini vurcam pazartesiye opu işlemim gerçekleşcek inşallah herşey iyi gider:) canım senin kaç tane yuöurtan olmuştu kaçı döllenmişti şu an ne kadar var.. :))
hadi bakalım hakkında hayırlısı hersey güzel olur inşallah... benim 25 yumurta toplanıp 21 döllenmişti. suan da 3tane domusum var bakalım hayırlısı...
slm kızlar hastaneden şimdi geldim.ilk aşılamamı yaptırcam.ama biraz moralim bozuldu.en büyük yumurtam 17.5 mm 16 -14-13mm olanda bayağı yumurta var ama bu gece 12 de çatlatma iğnemi vurmamı söyledi de kızlar 17.5 falan küçük değilmi erken iğne vurulup çatlamamsından ve kist olmasından korkuyorum
günaydın kuzular ,
sorunyokcum canım hakkımızda hayırlısı olsun.. evet biraz büyüdük ama olsun kısmette buda varmış ya senin 21 döllenmiş yumurtadan 3 tane kaldıysa ben napıcam o kadar çok yumurtam olurmu ki benim bak tırstım şimcik :) ...
emoscum şu sıralar belki opudasın umarım herşey istediğin gibi olur bol bol minnakların olur :)
canım evet tam tahmin ettigin gibi opudaydım kasık agrım var hastanede bşley yoktu ama çogaldı birazcık... kızlar ya benim nazlı yumoşlar yaptı yapacagını sadece 7 tane yumurta toplandı( off ya benim kaderimmi bu bari bitanesi kalsa ya en büyük yumoşum 2 tane 20mm civarındaydı yarın arıcam bakalım bizim çocuklar ne yapmış
senin gibi olur benimkilerde diye düşünüyorum :) inşallah güzel gelişirler annesi :) şuan için 7 çocuklu bir annesin sen hahahah
ne güzel sen yolu yarıladın.. biz daha başlayamadık bile bakalım bizi neler bekliyo
canım ya çok tedirginim ya hiç biri duramazsahepsi ölürse( saat 11 i bekliyorum arayıp sorcam kaçtanesi döllendi acaba sanki çok varmış gibi canım ya benim amh degerim düşük ondan az yumurtam oldu.... ya anlamadıgım aşılamada bile 3 yumoşum olmuştu acaba ilaç faktörümü oldu offf ya (
benimde amh ım çok yüksek ... 7,8 ...
canım ya düşük olmasımı iyi yüksek olmasımı iyi bilemedim Allahım yardım etsin bize çok dua ediyorum inşallah her isteyenin bebegi olur.. canım sen ne zamn başlıcaksın tedavine.. benim yumoşlardan 5 tanesi kaliteli yumurtaymış 3 tanesi döllenmiş bölünmeye devam ediyolarmış bari bunlar gitmese kala kala 3 tane kaldı(
Insallah tutar canim, hayirlisi olsun. Ben 2.asilamadan da elendim bugun testim vardi negatif cikti sonuc. Insallah sen pozitif sonuc alirsin canim
Arkadaşlar mrb ben yeni geldim ve hemen hemen hepsini okudum topiğin açıkcası çok bi başarı yok sanırım. Bende aşılama yaptırdım 6 gün oldu kasıklarımda bi baskı var normal mi bilgilendirirseniz çok sevinirim
canım hakkında hayırlısı olsun bende ayın 11ine yaptırdım aşılamamı bir belirtim yok rabbim gönlümüze göre versin inşallah....Arkadaşlar mrb ben yeni geldim ve hemen hemen hepsini okudum topiğin açıkcası çok bi başarı yok sanırım. Bende aşılama yaptırdım 6 gün oldu kasıklarımda bi baskı var normal mi bilgilendirirseniz çok sevinirim
kızlar kimse gelişmeyi yazmıyo özellikle tüp yaptıran arkadaşlar yumurtalar ne durumda.ben ilk aşılamamı yaptırdım.sonucu bekliyorum
canım ya düşük olmasımı iyi yüksek olmasımı iyi bilemedim Allahım yardım etsin bize çok dua ediyorum inşallah her isteyenin bebegi olur.. canım sen ne zamn başlıcaksın tedavine.. benim yumoşlardan 5 tanesi kaliteli yumurtaymış 3 tanesi döllenmiş bölünmeye devam ediyolarmış bari bunlar gitmese kala kala 3 tane kaldı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?