Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi bakalım hayırlısı Rabbim yuzunu güldürsün... donmuş ile transfer kolay sanırım benim doktorum sadece ilaç çeceksin demişti. hayırlısı tabi benim önce adet olmam lazım pko belasıyla artık ne zaman olursam... Bu sıra da istanbulda yaşayan herkese sesleniyorum bana tüp bebek merkezi tavsiyeleriniz var mı???????

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz. ama tüp bebek raporu için 3 değil iki aşılama yeterliymiş bilgin olsun. ben iki aşılama oldum ve devletten raporumu alıcam inşallah...

canım ben İstanbul tüp bebek merkezine gidicem ilk randevum c.tesi inşallah olumlu yorumlarla gelirim p.tes senide bilgilendiririm... gerçi devlet hastanesnden sonra heryer paris gelir bana

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz. ama tüp bebek raporu için 3 değil iki aşılama yeterliymiş bilgin olsun. ben iki aşılama oldum ve devletten raporumu ....a
Idencim bilgilendirmen için teşekkürler. Hakkımızda hayırlısı olsun ve sağlıklı bebişlerimize en kısa zamanda kavuşmamız dileğiyle...

Bu arada yarın 6 günlük iğne sonrasında kontrolüm var bakalım minişler büyümeye başladı mı? Hayırlı haberler hepimize. Bu arada İdencim eski arkadaşları göremez oldum yoksam güzel haberler var da bizim mi haberimiz olmadı.bir de unutmuşum aşılama öncesi kaç kez kontrol ediliyorduk?

canım eskilerden yok bi haber herkes tüpe döndü mücadele ediyolar ... aşılama öncesi muayne doktoruna ve yumurtalarına bağlı hızlıysa keretalar bir an önce olursun aşılamanı inşallah hayırlısonuç alırsın

Hayırlısı İdencim:) bugün doktoruma gittim ve sağda ve solda birer yumoş varmış. 2 gün sonra tekrar kontrolüm var. Geçen aşılamada 3yumurta büyümüştü bunda 2 adet. Tabii sayı ile ilgisi yoktur da sanki sayı fazla olsa şans daha fazlaymış gibi geliyor :)

merhaba kızlar bende bu ay aşılama olucam aşılama raporum çıktı haftaya da ilaç raporum çıkacak ona göre aşılama olacak aslında ben tüp bebek için başvurmuştum ama aşılama istediler ne hikmetse benim hiç umudum yok ama hayırlısı olur inşallah bu arada ilk aşılamam olacak

canım hayırlısı olsun... hangi hastaneden aldın raporunu neden tüp bebek vermediler ?

Teşekkürler canım. ..Evet daha kolay yumurta baskılayıcı bir hap verdi günde 3 kere onun haricinde coraspin folbiol okadar pazartesi gittim ilk önümüzdeki pazartesi tekrar gidicem Endometrium kalınlığına göre değerlendirilip tranferim olacak allahın izni ile

Canım memorial ve bahçeciyi 1.sırada öneririm sonra medikal parkı derim medipol de iyiymiş sgk da geçiyormuş orda...Yalnız senin de dondurulmuştu dimi canım yeni merkez niye arıyorsun onu anlamadım??

Canım hayırlı olsun inşallah aşılama ile yüzün güler de tüpe falan gerek kalmaz ancak tavsiyem baktın ilk aşılamada olmuyor 2.3. Falan uğraşma inan zaman kaybı oluyor...

evet bu defa donmuşları deneyeceğim ya olmazsa diye araştırıyorum hesaplarıma göre bir yıl içinde vakit ve nakit olarak 4 defa deneyebiliyorum artık nasipse olur... ben diğer tüp bebekde cok umutlanmıştım ya şimdi herseye kendimi güya hazırlıyorum ne yaparsın ...

selam kızlar nasılsınız uzun aradan sonra geldim size güzel haber vermek isterdim ama ne yazıkki başarısız bi tübbebek denemem oldu bende çok umutlanmıştım ama bizim bebek daha gelmek istemiyo demekki ( 4 günde kendimi toparlayabildim hala şoklardayım sanırım kendimizi tübbebek kesin diye hazırlıyoruz sonrası çok büyük hayal kırıklıgı aglamaktan şişmiş gözler.. Rabbim elimizi boş bırakmasın kucagımızı boş bırakmasın her isteyene çifter çifter versin inşallahh (
kızlar ben bidahaki denememi 3. yılımda yapıcam inşallah rapor için beklememiz gerekiyo bu bebek içinde keredi çekmiştik ozamana kadarda biter inşallah..

Allahim yardimcin olsun guzelim insAllah 3ünüde koyacaklarmi nasil olacak

Aminn canım nasılsın sen bebiş geliyomu.. benim ne yazıkki hüsranla sonuçlandı ilk denemem demekki gelmek istemiyo bizim bebişler
malesef canım sdece bir embriyo koyuyolar yeni kanuna göre zaten bitane embriyom yaşadı onuda koydular olmadı (

Canım 2. ciye geçmeden belkim bebişiniz kapınızı çalar :) Allah'tan hayırlı ve sağlıklı bebek istiyoruz ve inanıyorum Allah tüm sabredenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecektir. Ben de 2. Aşılama için start verdim. Bugün kontrolüm var. Ona göre çatlatma iğnesine karar verilecek ama umutlu değilim desem yalan olur her yeni başlangıç yeni umut demek. Hayırlısı olsun hepimiz için Allah kucaklarımızı sağlıklı bebişlerimizle doldursun inşallah:)))

canım sagolasın hiç ümidini kaybetme bi gün o bebekler gelecek bende napımkendş doktorum olcam modern tıpta bulamadıgımı alternatıf tıpta denicem gene olmazsa 2. tüp şansı her ay yeni yumurta yeni heyecan demek bizim kaderimizde buymuş nazlı bebişlerimiz varmış dicez artık..
canım sen nerde yaptırıyosun aşılamanı memnunmusun merkezinden ..

Özel doktora gidiyorum ve sadece aşılamayı Smyra art'ta yapacak . Doktorumu çok seviyorum ve başkasına gitmeyi düşünmüyorum. Zaten doktorumda devletten yeni ayrıldı özele geçince bende özelden devam edeceğim. Daha önceki aşılama Ege doğumevinde yapılmıştı. Bu sefer rapor çıkardım ve özelde yapılacak hayırlısı bakalım :)

inşallah çok bekletmez seni bebegin hemen gelir çok zormuş bebeksizlik böyle çaresizlik yok ya gerçekten elinden bişey gelmiyo..

inşallah çok bekletmez seni bebegin hemen gelir çok zormuş bebeksizlik böyle çaresizlik yok ya gerçekten elinden bişey gelmiyo..
zaten gelse onu da yapacağız ama dediğim gibi Yüce Allah'ımız inşallah bizi çok zorlamadan bebişimize kavuşturur. Aşılama+ tüp deneyip 3 yıl uğraşan bir arkadaşımızın önce kendiliğinden 1 bebişi sonrasında da ikizi oldu en sonunda tüplerini bağlatmak zorunda kaldı:))) sadece kısmet işi bunlar :))

canım hakkında hayırlısı olsun . hepimiz için hayırlısı olsun... diycek bi söz yok acısı büyüktür eminim... ama olacak... beterin beteri var de.. ben dün raporu işleri için hastaneye gittim.. sperm testleri bir havuzda duruyo ordan alıyolar sonuçları başında duruyodum göz attım en üstteki kağıtta adam 30 yaşında ve bütün değerler 0 ... koca bir sıfır... böyle olduğunu düşünsene... umut bitmez herşey var allahımın iznide olduğunda gelecek bebeklerimiz... bu günlerimize şükür canım...

işte böyle de olabiliyor :) allah bizi seviyo kızlar onunla konuşabilmemiz için bizi sınıyo... sakın ümitleri bitirmek yok

mevlam neyler neylerse güzel eyler evet dedigin gibi önce mevlamdan istemek gerekiyo aşılama tüb hepsi vesile o vermedikten sonra hepsi yalan istemeyi dua etmeyi bilmek gerekiyo (
canım allaha şükür yumurtalarımız oluyo spermdede bi sıkıntı yok sadece nazlı bebişlerimiz şimdi gelmek istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…