Selam millettöncelikle herkese iyi bayramlar😄
Sorunyok canım her ay yeni bir umut canım inş donmuşlarla kavuşacaz bebişlerimize benimde doktorum ikinci regli de gel demişti ve bugün başladı regl😃Pazartesi gidiyorum ve donmuş yavrucuklarima kavuşmak için tedaviye başlıyorum rabbim hepimizin bu yolda yüzünü güldürsün..
Buarada aşılaması olup negatifi gören arkadaşlar var üzülmeyin kızlar her ay yeni bir umut ancak en fazla 2 aşılama yapın gerisi zaman kaybı hatta tek aşılama bile yeterli şimdiki aklım olsa direk tüpe başlardım...Neyse herkeste aynı olacak değil elbet dilerim güzel haberler alırız bu ay ve yeni yıla göbişlerimizde bebelerimiz ile gireriz)
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Haziran ayındaki aşılamadan sonra 2. Aşılama için start verdik. 16 Ekim gonal f lere başladık. 23 Ekim kontrol günü. Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin. Daha önceki ilk aşılamamda çok umutluydum ama nedense artık sırf 3 aşılamadan sonra tüpe geçmek için yaptırıyorum havasındayım. Eskiden hamile adaylarını görünce özenirdim artık alıştım galiba. Herhangi bir duygu hissetmiyorum. Çevremde hamile olmayan yada doğum yapmayan yok. Sanırım Allah herseyin sabrını veriyor. Nötr olmaya alıştım. Her ay mens günü yine olmadı diye üzülürdüm. Artık üzülmemeyi hedefliyorum çünkü henüz onu beceremedim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Herkese iyi günler...
hadi bakalım hayırlısı Rabbim yuzunu güldürsün... donmuş ile transfer kolay sanırım benim doktorum sadece ilaç çeceksin demişti. hayırlısı tabi benim önce adet olmam lazım pko belasıyla artık ne zaman olursam... Bu sıra da istanbulda yaşayan herkese sesleniyorum bana tüp bebek merkezi tavsiyeleriniz var mı???????
Idencim bilgilendirmen için teşekkürler. Hakkımızda hayırlısı olsun ve sağlıklı bebişlerimize en kısa zamanda kavuşmamız dileğiyle...canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz. ama tüp bebek raporu için 3 değil iki aşılama yeterliymiş bilgin olsun. ben iki aşılama oldum ve devletten raporumu ....a
Bu arada yarın 6 günlük iğne sonrasında kontrolüm var bakalım minişler büyümeye başladı mı? Hayırlı haberler hepimize. Bu arada İdencim eski arkadaşları göremez oldum yoksam güzel haberler var da bizim mi haberimiz olmadı.bir de unutmuşum aşılama öncesi kaç kez kontrol ediliyorduk?
Hayırlısı İdencim:) bugün doktoruma gittim ve sağda ve solda birer yumoş varmış. 2 gün sonra tekrar kontrolüm var. Geçen aşılamada 3yumurta büyümüştü bunda 2 adet. Tabii sayı ile ilgisi yoktur da sanki sayı fazla olsa şans daha fazlaymış gibi geliyor :)canım eskilerden yok bi haber herkes tüpe döndü mücadele ediyolar ... aşılama öncesi muayne doktoruna ve yumurtalarına bağlıhızlıysa keretalar bir an önce olursun aşılamanı inşallah hayırlısonuç alırsın
merhaba kızlar bende bu ay aşılama olucam aşılama raporum çıktı haftaya da ilaç raporum çıkacak ona göre aşılama olacak aslında ben tüp bebek için başvurmuştum ama aşılama istediler ne hikmetse benim hiç umudum yok ama hayırlısı olur inşallah bu arada ilk aşılamam olacak
hadi bakalım hayırlısı Rabbim yuzunu güldürsün... donmuş ile transfer kolay sanırım benim doktorum sadece ilaç çeceksin demişti. hayırlısı tabi benim önce adet olmam lazım pko belasıyla artık ne zaman olursam... Bu sıra da istanbulda yaşayan herkese sesleniyorum bana tüp bebek merkezi tavsiyeleriniz var mı???????
merhaba kızlar bende bu ay aşılama olucam aşılama raporum çıktı haftaya da ilaç raporum çıkacak ona göre aşılama olacak aslında ben tüp bebek için başvurmuştum ama aşılama istediler ne hikmetse benim hiç umudum yok ama hayırlısı olur inşallah bu arada ilk aşılamam olacak
Teşekkürler canım. ..Evet daha kolay yumurta baskılayıcı bir hap verdi günde 3 kere onun haricinde coraspin folbiol okadar pazartesi gittim ilk önümüzdeki pazartesi tekrar gidicem Endometrium kalınlığına göre değerlendirilip tranferim olacak allahın izni ile
Canım memorial ve bahçeciyi 1.sırada öneririm sonra medikal parkı derim medipol de iyiymiş sgk da geçiyormuş orda...Yalnız senin de dondurulmuştu dimi canım yeni merkez niye arıyorsun onu anlamadım??
Allahim yardimcin olsun guzelim insAllah 3ünüde koyacaklarmi nasil olacak
Canım 2. ciye geçmeden belkim bebişiniz kapınızı çalar :) Allah'tan hayırlı ve sağlıklı bebek istiyoruz ve inanıyorum Allah tüm sabredenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecektir. Ben de 2. Aşılama için start verdim. Bugün kontrolüm var. Ona göre çatlatma iğnesine karar verilecek ama umutlu değilim desem yalan olur her yeni başlangıç yeni umut demek. Hayırlısı olsun hepimiz için Allah kucaklarımızı sağlıklı bebişlerimizle doldursun inşallah:)))selam kızlar nasılsınız uzun aradan sonra geldim size güzel haber vermek isterdim ama ne yazıkki başarısız bi tübbebek denemem oldu bende çok umutlanmıştım ama bizim bebek daha gelmek istemiyo demekki( 4 günde kendimi toparlayabildim hala şoklardayım sanırım kendimizi tübbebek kesin diye hazırlıyoruz sonrası çok büyük hayal kırıklıgı aglamaktan şişmiş gözler.. Rabbim elimizi boş bırakmasın kucagımızı boş bırakmasın her isteyene çifter çifter versin inşallahh (
kızlar ben bidahaki denememi 3. yılımda yapıcam inşallah rapor için beklememiz gerekiyo bu bebek içinde keredi çekmiştik ozamana kadarda biter inşallah..
Canım 2. ciye geçmeden belkim bebişiniz kapınızı çalar :) Allah'tan hayırlı ve sağlıklı bebek istiyoruz ve inanıyorum Allah tüm sabredenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecektir. Ben de 2. Aşılama için start verdim. Bugün kontrolüm var. Ona göre çatlatma iğnesine karar verilecek ama umutlu değilim desem yalan olur her yeni başlangıç yeni umut demek. Hayırlısı olsun hepimiz için Allah kucaklarımızı sağlıklı bebişlerimizle doldursun inşallah:)))
canım sagolasın hiç ümidini kaybetme bi gün o bebekler gelecek bende napımkendş doktorum olcam modern tıpta bulamadıgımı alternatıf tıpta denicem gene olmazsa 2. tüp şansı her ay yeni yumurta yeni heyecan demek bizim kaderimizde buymuş nazlı bebişlerimiz varmış dicez artık..
canım sen nerde yaptırıyosun aşılamanı memnunmusun merkezinden ..
Özel doktora gidiyorum ve sadece aşılamayı Smyra art'ta yapacak . Doktorumu çok seviyorum ve başkasına gitmeyi düşünmüyorum. Zaten doktorumda devletten yeni ayrıldı özele geçince bende özelden devam edeceğim. Daha önceki aşılama Ege doğumevinde yapılmıştı. Bu sefer rapor çıkardım ve özelde yapılacak hayırlısı bakalım :)
zaten gelse onu da yapacağız ama dediğim gibi Yüce Allah'ımız inşallah bizi çok zorlamadan bebişimize kavuşturur. Aşılama+ tüp deneyip 3 yıl uğraşan bir arkadaşımızın önce kendiliğinden 1 bebişi sonrasında da ikizi oldu en sonunda tüplerini bağlatmak zorunda kaldı:))) sadece kısmet işi bunlar :))inşallah çok bekletmez seni bebegin hemen gelir çok zormuş bebeksizlik böyle çaresizlik yok ya gerçekten elinden bişey gelmiyo..
selam kızlar nasılsınız uzun aradan sonra geldim size güzel haber vermek isterdim ama ne yazıkki başarısız bi tübbebek denemem oldu bende çok umutlanmıştım ama bizim bebek daha gelmek istemiyo demekki( 4 günde kendimi toparlayabildim hala şoklardayım sanırım kendimizi tübbebek kesin diye hazırlıyoruz sonrası çok büyük hayal kırıklıgı aglamaktan şişmiş gözler.. Rabbim elimizi boş bırakmasın kucagımızı boş bırakmasın her isteyene çifter çifter versin inşallahh (
kızlar ben bidahaki denememi 3. yılımda yapıcam inşallah rapor için beklememiz gerekiyo bu bebek içinde keredi çekmiştik ozamana kadarda biter inşallah..
zaten gelse onu da yapacağız ama dediğim gibi Yüce Allah'ımız inşallah bizi çok zorlamadan bebişimize kavuşturur. Aşılama+ tüp deneyip 3 yıl uğraşan bir arkadaşımızın önce kendiliğinden 1 bebişi sonrasında da ikizi oldu en sonunda tüplerini bağlatmak zorunda kaldı:))) sadece kısmet işi bunlar :))
canım hakkında hayırlısı olsun . hepimiz için hayırlısı olsun... diycek bi söz yok acısı büyüktür eminim... ama olacak... beterin beteri var de.. ben dün raporu işleri için hastaneye gittim.. sperm testleri bir havuzda duruyo ordan alıyolar sonuçları başında duruyodum göz attım en üstteki kağıtta adam 30 yaşında ve bütün değerler 0 ... koca bir sıfır... böyle olduğunu düşünsene... umut bitmez herşey var allahımın iznide olduğunda gelecek bebeklerimiz... bu günlerimize şükür canım...
işte böyle de olabiliyor :) allah bizi seviyo kızlar onunla konuşabilmemiz için bizi sınıyo... sakın ümitleri bitirmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?