Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Igor iyi aksamlar birsey soracagim benim rahimimde sanirim ara ara sanci oluyor ve bugun az bir bel ve bacak agrim var normal mi

evet canım normal 8.haftaya kadar sürüyor genelde yani benimki öyleydi :) sadece kanama eşlik edip etmemesi önemli kanama yoksa sorun yok :)

igor , sorunyok , hicran kızlar tebrik ederim çok sevindim Uzunca bir süre yazamadım ilkdonmuş tedavim tutmadı çift embriyo ile kısmet...Amaaaa ocak ayınca 2.donmuş transferim oldu veeee bende aranıza katıldımmm bugün 7 haftalık oldu buzdan meleklerim henüz kese ve kalp duyamadık çarşamba görücez allahın izni ile çok mutluyum çokk)
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin 3 sene uğraştık sonunda geliyor bebişlerimiz rabbim hepimiz için yavruşlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

ayyy sibelciiimmmm canimmm cok sevindimmmm saglikla kucagina al inss güzel haberlerinin devamini bekliyorummm

Hihihii sağol canımm seninde bebişin geliyo bende çok sevindimm canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...Yarın duyarız inş kalbini o müthiş sesi heycan ve endişe doluyum bakalım akşam birde randevum gün geçmez artık bana

inss canimmm... Yarinda yaz mutlaka emii ben 8. Haftada duydum canim cok endiseliydim ama sukur 4aylik olduk bile

Benimde 7+2 oluyor yarın duyarız inş hemde ne endişe canım sanırım kucağımıza alana kadar endişe geçmeyecek...Oyyy maaşallah canımmm Elbette yazarım yarın akşam canım...

canimsin nasil nasıl sevindim...tey tey tey... banada buzdan 2 bebek transfer edildi biri benle cok sukur ... sanirim iden de İkizlere hamile ama terk etti buralari... masallah hepimizebebeklerimizi hayırlı si ile kucagimiza alalim da bi...

Hihiii Sağol canımm Buzdan meleklerimizle yüzümüz güldü çok şükür darısı her isteyenin başına Amiiinn canım sağlıkla sıhatle allah kucağımıza almayı nasip etsin Evet İdeninde ikiz bebişleri Güldüsüm de neredeyse doğuracak allahin izni ile mart gibi bekliyorlar iki tatlı kızı oluyor

Maşallahh ne güzel hayırlı olsun bebişin
Çokk teşekkürler canımm üç yıl çok çabaladık rabbim inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve tüm isteyenlere elbette...Çok zor bir süreç sınav adeta allah herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin canım....

guldusumun bebekleri bizim topigin ilk tupleri o yuzden yerleri ayrı. . isim konusu var bi de bakalim bizimkilerin cinsiyeti ne? Ben bu ayın 18inde gidiyorum doktora 13. Hafta icinde olacagim umarim cinsiyeti öğrenebilirim. .. bebegime ciciler alacağım ona göre

Aynen canım ilk göz ağrımız onun bebisleri) hepimize umut oldu ) 16.haftada kesinleşiyor cinsiyet öncesinde sadece tahminen diyorlar ) ama insan sabırsızlanıyor işte )

huuhuuu biri benimi sorduu

ya aslında buralardayım ama hep aklıma takılan sorularla ilgili araştırma yapıyom kaçıyom zor giden bir hamilelik geçiriyom canım.. bulantılar ara sıra kanamalarım oluyo fln idare ediyoruz işte... sen benden iki hafta önde gidiyosun sanırım :) bende merakla bekliyorum cinsiyetleri ne olcak acaba diye :)

2-3 haftaya ikili test yerine detaylı ultrasona gircem ikiz oldukları için ozaman büyük ihtimal belli olur diye düşünüyorum

Allah yardimcin olsun ben de ikize bayagi heveslenmistim ama nasip olmadi. Gerci Rabbim biliyo tabii. Tek de bile simdiden nefes nefese kalıyorum bazrn iki taneyi ben yapamazmisim...
ben de salı gunu 2li teste gidecegim.bakalim belki cinsiyet belli olur. Arada ugra bizi haberdar et bebeklerinden bak burda gecen yaz yazanlarin cogu hamile insallah bi gun herkes bebegine kavusacak...

uzunca aradan sonra tekrar merhaba :)
döndümki ne göreyim herkez hamile.
ne ğurlu bi topic miş.
inşallah banada uğur getirir. dualarınızı esirgemeyin

allah sağkıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…