Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canim benim 3.kayiptan sonrA RAHIM filmi cekildi ve rahimde Septum farkedildi ve onu histereskopi ile aldilar
^kasimda baslayabilirim calismalra korunma surem bitiyor
canim Allhimtaz vakit yollasin bebeni simdi yeni kanun cikti artik 3 embriyo koyacaklarmis insallah bebegin mucizevi sekilde gelir

3 embriyo mu :)) ne güzel. Ne zaman çıktı bu yasa :)) güzel haber :)

Canım hayırlı olsun inşallah aşılama ile yüzün güler de tüpe falan gerek kalmaz ancak tavsiyem baktın ilk aşılamada olmuyor 2.3. Falan uğraşma inan zaman kaybı oluyor...

teşekkür ederim canım evet haklısın bende ilk aşılama olmaz ise 2 ve 3 denemiycem aslında bana kalsa ben hiç aşılama istemiyorum tutmayacağını düşünüyorum ama eşim çok istiyor o çok inanıyor eşimi kırmamak adına bende aşılamayı kabul ettim hayırlısı bakalım :)

canım hayırlısı olsun... hangi hastaneden aldın raporunu neden tüp bebek vermediler ?

canım İstanbulda Zeynep Kamil hastanesi var bilmem bilirmisin tüp bebek raporu için oraya başvurdum ama hiç aşılama yaptırmadığım için öncelikle aşılama denenecek dediler ve tüp bebek raporu için 3 defa aşılama şartı varmış o yüzden aşılama raporu çıktı sperm sayımız 8 milyon hareketleri yavaş ve sakatlar bu şekilde nasıl aşılama tutacak hiç bilmiyorum :18:

canım hayırlısı olsun Rabbim inşallah hayırlısı ile nasip eder bir daha ki sefere

ben süleymaniyeden alıyorum raporumu.. Zeynep kamilide biliyorum da o şart olan aşılama 2 tane .. ben iki kere yaptırdım çünkü...

igor35aileden sorumlu bakan acikladi canim

canım bir yanlışlık var sanırım açıklanan benim dinlediğim kadarı ile tüp bebek rapor hakkı 2 idi torba yasa ile 3 keze kadar devlet rapor veriyor. embriyo yasası aynı 35 (37 de olabilir) den küçük yaşta ilk 2 denemede 1 embriyo... 3. denemeden sonra en fazla 2 embriyo diye geçiyor kanun ama bunu delen merkezler de yok değil...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin den dyudum yururluge girmedi bir hafta olmadi duyali onunla ilgli Video paylasirim

ben süleymaniyeden alıyorum raporumu.. Zeynep kamilide biliyorum da o şart olan aşılama 2 tane .. ben iki kere yaptırdım çünkü...

canım peki sen tüp bebek raporunu alabildin mi süleymaniyeden onlarda da 2 kez aşılama şartı var ozaman değil mi ? ne gıcık bir durum yahu

canım peki sen tüp bebek raporunu alabildin mi süleymaniyeden onlarda da 2 kez aşılama şartı var ozaman değil mi ? ne gıcık bir durum yahu

canım anlatıyım ben sana durumu ...

ilk olarak polklinik 1 den randevu alıyon , mauyne ediyolar , adetliyken vericein kan ve idrar tahlili istiyolar adetsiz gidersen birde adetli gel diyolar bide ozaman muayne ediyolar , ( Adetli gidersen bide temizken gel diyolar iki kere muayne ediyolar yani) , dışarda amh testi yaptırıyosun , sonra eşin için randevu alıyosun sperm testi ve kan testi yaptırıyor , sonra ikiniz içinde nüfus kayıt örneği , ssk hizmet dökümü evlilik cüzdanı ve kimlik fotokopisi 1 er resim götürüyosun..

2 kere aşılama yapıldığına dair yazı alıyosun yaptırdığınyerden.

23 yaşından büyük 39 yaşından küçük olmalısın , evliliğin en az 3 yıllık olmalı ve de 5yıllık sigortan en az 900 gün prim ödenmiş olması lazım senin yada eşinin ...

bunları hazırlıyosun götürüyosun.. tüp bebek yapılması kararı çıkarsa , semi şakirde yaptırcam tüp bebeğimi dersen bir takım tahliller daha yaptırıyosun ve hastaneye 410 tl ödüyosun ilaçlarda 800- 1000 tl ödüyosun... yok ben dışarıda ssk raporu geçen bi merkezde yaptırcam deersen , yine dışarıdan sağlıklı gebelik sürdürülebilir diye rapor alıyosun .. Ben bağcılar devlette yaptım 175 tl , 7 doktor geziyosun imza alıyosun muayne oluyosn , ekg kan idrar ve akciğer filmi çekiniyosun.

o raporuda götürosun semiha şakire , 3 resim veriyosun ve bir hafta sonra alıyosun raporu ...

biraz karışık oldu ama idare et çünkü işin kendisi karışık :) Benim raporum kısmetse çarşamba çıkıyo , perşembede regl olurum heralde başlarım tedaviye inş.

semiha şakir dedimde oranın yeni adı Süleymaniye kadın doğum kafan karışmasın

canım çok teşekkür ederim bilgiler için bütün evrak tahlil herşeyimiz tamam bizim hatta aşılama raporumuz da çıktı önümüzde ki çarşamba da ilaç raporumuz çıkacak sanırım adet ile başlanıyor değil mi aşılamaya benimde günüm geçti adet olup aşılamaya başlanır sanıyorum amannn zor bu işler ya Rabbim yardımcımız olsun

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin den dyudum yururluge girmedi bir hafta olmadi duyali onunla ilgli Video paylasirim

canım keşke dediğin gibi olsa ben de cok isterim ama maalesef... 15 ekim de yaptı açıklamayı az evvel yine araştırdım ve bak haberi kopyalıyorum...

Fatma Şahin'den tüp bebek müjdesi
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 'Ailelerin Umudu Gerçek Oluyor Projesi' kapsamında tüp bebek yöntemiyle ikiz çocuk sahibi olan Yücel ailesini ziyaretinde, bu yöntemle tanınan hakkın 2'den 3'e çıkarttıkları müjdesini verdi.
Aydın ve Zeliha Yücel çiftini, Mevlana Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret eden Şahin, burada ikiz bebeklere çeyrek altın taktı.

Bebekleri seven Şahin, proje hakkında bilgi verip, çocuğu olmayan ailelere müjde verdi. Ülke genelinde bebek sahibi olmayan kişilerin taramasını yaptıklarını anlatan Şahin, 2 bin 500 aileyi belirlediklerini, bunların 900'ünün tedaviye başladığını kaydetti.

800'ünün tedavisinin sonuçlandığını aktaran Şahin, 250 çiftin bebeğinin olduğu müjdesini aldıklarını vurguladı. Sosyal güvencesi olmayan aileler için başlattıkları bu kampanyaya dikkat çeken Şahin, Acıbadem Sağlık Grubu'nun da tedaviyi karşıladığını hatırlattı.

Şahin, tüp bebek yöntemimde tanınan hakkın 2'den 3'e çıkarıldığı müjdesini verdi. Anne Zeliha ve baba Aydın Yücel de büyük mutluluk yaşadıklarını söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kızlar kısmetse 28 Ekim aşılamam yapılacak :). 3 yumoşum büyümüş umarım Allah hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder tabiiki tüm isteyenlere. Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum ...

Emos canım şimdi gördüm zamanı gelince dilerim kendi gelecek nazlı bebeğin...Dediğin gibi tüp bebek yöntemine fazla kaptırıyoruz kendimizi hiçbirşey kesin değil rabbim nezaman ''OL'' derse ozaman olacak bize de bol bol dua etmek düşüyor hakkımızda hayırlısı olsun canım sende üzme kendini rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte inş...

Kızlar benimde dondurulmuş transferim olacak pazartesi ancak tek embriyo mu çift mi karar veremedim ikiz bebek riskinden korkuyorum açıkçası ama çiftte de sanki biri tutmazsa biri tutar gibi bir düşüncem var bana fikir verin nolur...

Kızlar benimde dondurulmuş transferim olacak pazartesi ancak tek embriyo mu çift mi karar veremedim ikiz bebek riskinden korkuyorum açıkçası ama çiftte de sanki biri tutmazsa biri tutar gibi bir düşüncem var bana fikir verin nolur...[/QUOTE
merhaba canım.ben olsam hiç düşünmez çift embriyo koydururdum.korkmakta haklısın ama güzel tarafından bak iki tane birden olur belki:) canım bu iki embriyoyu doktorlar kabul ediyorlarmı yeni yasadan sonra.birde tüp bebekte ohss oldumu sizde biraz anlatırmısınız.benim tüp bebk yaptırmama daha var inş gerek kalmaz ama bunlarıda merak ediyorum

Hahahah birini sana yollarım artık ikitane olursa hahahCanım ya ben yalnızım oyüzden bakma kısmı korkutuyor beni...
Doktorum kendi dedi zaten canım...Bende pko olduğu için yüksek risk altındaydım toplama işlemine kadar mevcut yumurta sayıları ultrasonla tespit edilemeyecek kadar fazlaydı ve karın şişliğim oldu hafif ağrım oldu ama çok değil yani şikayet ettirmedi beni çok şükür 34 tane nur topu gibi yumurta toplandıBol su içtim ve protein ağırlıklı beslenmem gerekti ohss riskinden ötürü çok şükür su toplama falan olmadı çok hafif o da geçti transferim hemen o ay yapılsaydı kesin olacaktı zira gebelikle artabiliyormuş ama hem ohss yüzünden hemde troid problemimden iptal oldu...
Bu ay allahın izni ile inşallah yüzümüz güler rabbim hepimize tez vakitte sağlıklı evlatlar nasipetsin...

Canım ben olsam 2 embriyo olsun isterdim:)hem ikizde üçüz gibi komplikasyonlar olmuyor .hem ikiz olsa ne güzel bir anda iki tanesi olsun tabiiki sağlıklı hayırlı olsunlar :) iki koyulunca biri tutarsa yada tek konulsa tutmazsa keşke iki embriyo olsa tutarmıydı demez misin? :)) ben 2 embriyo taraftarıyım :)

canım ne yaptı nasılsın???????? transfer oldu demi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…