selam kızlar bnde aşılamamı dün oldum 15 gün sonra test yaptırcam inş tutar. bnide listeye ekleyebilirsiniz
canım hayırlı olsun.. inşallah tutunur bebişin..
sen nerde yaptırdın.. çalışıyomusun ev hanımımısın... ben çalışıyorum ya ister istemez eğilip doğruluyoruz.. bide akşama kadar sandalye tepesinde.. benim hiç umudum yok
bn ankarada hacettepede yaptırdım canım bnde çalışıodum ama bu sene ara verdm çocuk işine grnce bakalım inş olur hiç umutsuz olma valla bi tanıdığımda böle diodu hiç umursamadan pikniğe gtti top oynadı ip atladı umursamadan sonra hamile olduğunu öğrendi
ahh kuzummm ben onlardan ollmmaaamm :)) hsg çekilceği ay birsürü okudum hsgden sonra hamile kalanı olmadım , laporoskopi ameliyatı oldum bi dünya insan var ameliyattan bir iki ay sonra hamile kalan ben kalmadım, klomen içiceğim ay birsürü insan gördüm klomenle hamile kalan ben kalmadım, aşılama oldum birsürü insan var ama ben yine kalmıycam galiba
umutsuz olma arkadaşım nolur inş olucak ama zamanı var bnde aynı şeylerden geçtim herkrsin klomenle yumurtası olurken bnm büyümedi bile bide üstüne pkoyum ilk defa yumurtam oluştu bu ay nasip bu işler Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin
kuzu bizim süpermenler toplamda 122 milyon flndı ama ileri ve yerinde hareketli toplamı % 25 ti oda 24 milyon 500 bine denk geliyodu , aşılamadan önce iki kutu proxeed plus içirdim sayı 102 milyon fln oranı %55 olmuş sayıda 40 milyon 800 bine çıkmış... çok iyi gelmiş ilaç... şimdi bu sabah son şasesini içti.. bidaha almıycam belki zinco fln alırım güçlendirsin yada evicap e vitamini var ondan alıcam
canım çok şükür bi çok kişiden iyi durumdayız... isyan değil ama bi yorulmuşluk var.. sürekli işten izin alıp gidiyorum hiç problem yapmıyolar ama utanıyorum artık, birde 2 yıldır uğraş dur ..walla zor işte allah görsün halimizi..
ben geçen gün doktorun kapısında bi kadına şahit oldum birsürü iğne vurunmuş bir tane bile yumurtasıyokmuş... çok şükür umutlanacağımız bi sebebimiz var en azından...
Merhabalar,
Bende yeni üye oldum.Daha öncesinden siteyi takip ediyorum.
Bende dün ilk aşılamamı oldum.
Başımdan geçenleri anlatayım neler yaptığımı belki bu işe yeni başlayanların aklındaki soru işaretlerini bir nebzede olsun azaltmış olurum.
3 yıllık evliyim. 1,5 yıl önce çocuk istedik. Ama 8 ay boyunca olmadı. Doktora gittim. eşimden sperm istedi ilk şükür sorun yoktu. Yumurta takibi yapalım dedi. Yumurta takibinde yumurtaların gelişmediğini gördü ve. Klomen hap verdi. Kolmen ile yumurtalar oluştu. Sonra çatlatma hapı( Sonra doktorumu değiştirdim. Çatlatma hapı değil dekort dedi) Ne kdar doğru bilinmez ama onu içtikten 36 saat sonra kontorle gittiğimde çatlamanın olmuş olduğunu görüyordum. 5 ay gittim geldim. Evlilikten sonra enfeksıyon mantar oluuştu. 2,5 sene çektim illeti. Belki ondandır diye dokto değiştirdim. Prof. buldum ismini söylemiycem bağdat caddesinde. Anlattım derdimi dedi ki hastalığı tedavi edelim ilk önce. iğneler,fitiller, haplar kullandım. Geçti gibi oldu. İğneye başlayalım dedi. Gonal F 450 kullandım. 75'er her gün yumurta takibi yapıldı. oluştu yumurtalar sonra ovitrelle çatlatma iğnesi çatladı aöa yine gebelik yok. Prof.la pek anlaşamadık sorduğum sorulara pek cevap vermek istemedi. Yine doktor değişimi. Kartalda Fatih beye gittim. (Mantar yine tekrarlamıştı ilaçlar verdi şükür 5 aydır sorunum ortadan kalktı.) Gerçekten süper bir doktor. Anlattım dedi ki ilk önce hormon testi yapalım sonra rahim filmi. Yapıldım sonuçlar güzel. Eee çocuk niye olmuyor. Sebepsiz infertelite. Strese bağlı belkide. Bu sefer iğnem puregon oldu. puregon 600 kullandım. 5 yumurtam oluştu. Çatlatma iğnemi vuruldum. Doktorun verdiği saatte birleşme oldu ama yine gebelik olmadı. Doktora gittim hala küçük yumurtalar var es geçelim bu ayı dinlen dedi.
3 ay gitmedim çünkü psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyordum. Mayıs ayında gittim cesaretimi toplayıp. Bi daha denemeyelim dedim aşılamaya geçelim. Olmazsa tüp. Doktor bencede dedi ve yine puregon iğne 900 luk bu sefer 4 yumurtam oldu. 1 i küçük. yine ovitrelle çatlatma dünde aşılama için gittim. Bugünde progynex iğneye başlayacağım 12 gün günde bir tane vurulacağım. doktor canın yanacak yağlı olduğu için bakalım. aşılamadan sonra zıplama, hoplama, bol su iç, stres yapma dedi. 12 gün sonrayı bekliyoruz bakalım. Herkes için hayırlısı olur inşallah.
Merhabalar,
Bende yeni üye oldum.Daha öncesinden siteyi takip ediyorum.
Bende dün ilk aşılamamı oldum.
Başımdan geçenleri anlatayım neler yaptığımı belki bu işe yeni başlayanların aklındaki soru işaretlerini bir nebzede olsun azaltmış olurum.
3 yıllık evliyim. 1,5 yıl önce çocuk istedik. Ama 8 ay boyunca olmadı. Doktora gittim. eşimden sperm istedi ilk şükür sorun yoktu. Yumurta takibi yapalım dedi. Yumurta takibinde yumurtaların gelişmediğini gördü ve. Klomen hap verdi. Kolmen ile yumurtalar oluştu. Sonra çatlatma hapı( Sonra doktorumu değiştirdim. Çatlatma hapı değil dekort dedi) Ne kdar doğru bilinmez ama onu içtikten 36 saat sonra kontorle gittiğimde çatlamanın olmuş olduğunu görüyordum. 5 ay gittim geldim. Evlilikten sonra enfeksıyon mantar oluuştu. 2,5 sene çektim illeti. Belki ondandır diye dokto değiştirdim. Prof. buldum ismini söylemiycem bağdat caddesinde. Anlattım derdimi dedi ki hastalığı tedavi edelim ilk önce. iğneler,fitiller, haplar kullandım. Geçti gibi oldu. İğneye başlayalım dedi. Gonal F 450 kullandım. 75'er her gün yumurta takibi yapıldı. oluştu yumurtalar sonra ovitrelle çatlatma iğnesi çatladı aöa yine gebelik yok. Prof.la pek anlaşamadık sorduğum sorulara pek cevap vermek istemedi. Yine doktor değişimi. Kartalda Fatih beye gittim. (Mantar yine tekrarlamıştı ilaçlar verdi şükür 5 aydır sorunum ortadan kalktı.) Gerçekten süper bir doktor. Anlattım dedi ki ilk önce hormon testi yapalım sonra rahim filmi. Yapıldım sonuçlar güzel. Eee çocuk niye olmuyor. Sebepsiz infertelite. Strese bağlı belkide. Bu sefer iğnem puregon oldu. puregon 600 kullandım. 5 yumurtam oluştu. Çatlatma iğnemi vuruldum. Doktorun verdiği saatte birleşme oldu ama yine gebelik olmadı. Doktora gittim hala küçük yumurtalar var es geçelim bu ayı dinlen dedi.
3 ay gitmedim çünkü psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyordum. Mayıs ayında gittim cesaretimi toplayıp. Bi daha denemeyelim dedim aşılamaya geçelim. Olmazsa tüp. Doktor bencede dedi ve yine puregon iğne 900 luk bu sefer 4 yumurtam oldu. 1 i küçük. yine ovitrelle çatlatma dünde aşılama için gittim. Bugünde progynex iğneye başlayacağım 12 gün günde bir tane vurulacağım. doktor canın yanacak yağlı olduğu için bakalım. aşılamadan sonra zıplama, hoplama, bol su iç, stres yapma dedi. 12 gün sonrayı bekliyoruz bakalım. Herkes için hayırlısı olur inşallah.
proxeed aşılamadan ne kadar önce kullanmaya başladı?diğer değiğin ilaçlarla ilgili de bilgi verirmisin aşımaya daha 2 hafta vr benim
öyle tabi canım hastanede neler gördüm bnde şükrettim halime. bide bana aşılamadan sonra bişi demedi doktor ne bi ilaç verdi nede ilişki dedi gerçi aşılamamı başka doktor yaptı kendi doktorum yoktu acaba yapmam gereken bişi varmı ki
canım eşinin sperm sonucu ne bilmiyorum ama aynı şeyleri hemen hemen bende yaşadım 3 senelik evliyim ama bn çocuk için karar verdiğimde çok beklemeden direk aşılamaya geçtim klomen hiç kullanmadım.benimde eşimden sperm testi istediler sonuçları normal doğal yolla bebek sahibi olabilir dediler ama doktorların dediği yüzde bir olsada aynı şeyi söylüyorlar.eğer hep sana tahlil takip yapıldıysa biraz daha eşinin üstüne düş derim çünkü bizede sebepsiz infertilite dendi.ben de senin gibi doktor değiştiğimde aşılama olabilir doğal yollada olabilir olamaz diyemem dedi ama morfoloji problemi varmış.en az kendin gibi eşini de bir uzmanla ayrıntılı tetkik etmelisn.sonuçta ikinizede yapılacak herşey oranı arttıracaktır
canım hepimizin yaşadığı benzer şeyler.. allah bu zorlu yolculukta yardımcımız olsun.. bende kaç tane doktor değiştirdimi hatırlamıyorum... benimde eşimde sorun yoktu güya ama araştırdım hızlı spermler en az %40 olcakmış bizimki 25 morfoloji 2 ... arkadşaın dediği gibi eşininde detaylı bi tahlilleri yapılsın...
canım ben 2 kutu kullandım... bir kutu 15 gün gidiyo... ama 15 gün bile etki ediyo.. ilaç 125 tl civarı bişey. bi arkadaşımın eşinin 14 milyondu spermi bir kutuda 64 milyona çıktı...onun doktoru vermişti..içinde sadece vitamin olduğu için aldım bende..
bence bi sorsaydın doktoruna...
çok haklısın sonuna kadar hak veriyorum...
Merhaba kızlar, doktor bana Puregon iğne verdi, dün başladım vurmaya. İçinizde bu iğneden kullanan varmı?
Eşde önemli tabi. Sperm yıkama işleminde sperm hareketlilik sayısı% 100 oldu. İnşallah tutar bu sefer.
canım eşinin sperm sonucu ne bilmiyorum ama aynı şeyleri hemen hemen bende yaşadım 3 senelik evliyim ama bn çocuk için karar verdiğimde çok beklemeden direk aşılamaya geçtim klomen hiç kullanmadım.benimde eşimden sperm testi istediler sonuçları normal doğal yolla bebek sahibi olabilir dediler ama doktorların dediği yüzde bir olsada aynı şeyi söylüyorlar.eğer hep sana tahlil takip yapıldıysa biraz daha eşinin üstüne düş derim çünkü bizede sebepsiz infertilite dendi.ben de senin gibi doktor değiştiğimde aşılama olabilir doğal yollada olabilir olamaz diyemem dedi ama morfoloji problemi varmış.en az kendin gibi eşini de bir uzmanla ayrıntılı tetkik etmelisn.sonuçta ikinizede yapılacak herşey oranı arttıracaktır
ooo harbimi :)) bizimki % 70 de kaldı... %100 dehşet bi rakam
duydum ama görmedim hiç nasıl iğneler kalem gibimi oda yoksa benim fostimon gibi bir ampulu birde tozmu
bnde şimdi merak ettim eşimin sonucuna baktım %93 dio inş sonuda gzl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?