Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
• İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
• Hicran4242 -------5 Haziran--------------------------- 20 Haziran
• Umutlu 26----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran
• Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
• keroessa----------- 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
• duygutbk-----------
•nurecrin------------10 Haziran----------------------21 Haziran
•stranger19---------17 Haziran----------------------01 Temmuz
•esibra----------------17 Haziran----------------------1 Temmuz

idencimmm benim test tarihim 18haz. Cnm listeden degistir istersen

Canim ben özelde yaptirdim ozel muayenehanede spermleri bi tup merkezinde yikattik sonra işlem oldu

tüp merkezinden alıp muaynehaneye mi götürdünüz .. aynı yerdemi arada mesafe varmı ? inşallah hayırlısı olur senin topiğinde anlatmışsın.. banada aynı işlemleri yaptılar.. benim 17. günümdü senin kaçıncı günündü ilişki ye girin dedilermi? hangi günler için.. birde progestan fitil verdilermi ?

canım baya pahalıymış yaa bu işlem özellerde... ben 5 tl veriyorum devlete

hakkında hayırlısı oolsun alıyorum listeye senide... sen nerde yaptırıyosun aşılamanı ?

özelde yaptıtıcam ilk aşılamamda özelde olmuştu ama doktorumu değiştirdim bu sefer.300 tl falan tutuyor

hoşgeldin aramıza sen nerde yaptırıyosun?

özel hastanedeki doktorundan yazı götürürsen kabul ediyolar canım.. kaç kere aşılama oldun özelde ??

Benim ilk aşılamam gecen ay oldu tutmadı pesine hemen aşılama yaptıracaktim ama kist oluşmuş bir ay ara verdim . Nasıl bi yazı ki acaba bi de o yazıyı götürsem hemen aşılama yapılır mi

300 tl iyi bi rakam yine .. 1200 nere 300 nere :) tutsa keşke 5000 de veriyim :)

orası öle canım zaten kimse maddiyatta değil ama aşılamanın şansı da çok düşük.ilk seferde kesin olacak gözüyle baktım hiç deneyimim olmadığı için ama şimdi daha temkinliyim.insan çok umut bağlayınca daha çok yıkılıyo.Sizlerde ne problemler var?nerelerdensiniz yaşlarınız kaç?ben 30 yaşındayım hormonal olarak bi problemim yok ama 1 yıldır psikolojikmi bilmiyorum kist ve adet düzensizliği yaşamıştım ama Allaha şükür şimdi bi pronlem yok.Eşimde morfoloji problemi var sanırım sadece bir defa analiz yaptırdık morfoloji bozukluğu çıktı.

Benim ilk aşılamam gecen ay oldu tutmadı pesine hemen aşılama yaptıracaktim ama kist oluşmuş bir ay ara verdim . Nasıl bi yazı ki acaba bi de o yazıyı götürsem hemen aşılama yapılır mi

canım çok uğraşmazsın.. yazıda şöyle doktor yazıyo işte şu isimli hasta iki kere şu ilaçları kullanarak yumurtası şu mm e geldiğinde şu iğneyi vurup çatlatma yapıldı aşılaması gerçekleşti ancak sonuç alınamadı gibi bi yazı altınada o pahalı kaşesini vuruyo :))

bütün tahlillerini fln alıp gidiyosun.. rahim filmin yoksa istiyolar varsa kabul ediyolar..ama diğer tahlilleri kendi labaratuarlarında yaptırmak istiyolar .. bunlar için en fazla bir adet dönemin geçiyo ikincisinde aşılamanı yaparlar..

• İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
• Hicran4242 -------5 Haziran--------------------------- 18 Haziran
• Umutlu 26----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran
• Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
• keroessa----------- 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
• duygutbk-----------
•nurecrin------------10 Haziran----------------------21 Haziran
•stranger19---------17 Haziran----------------------01 Temmuz
•esibra----------------17 Haziran----------------------1 Temmuz

merkezle muayenehane karsi karsiya canim mesafe yoktu cat ignesini 12.gun gece yaptim pazartesi salı çarşamba progestani vajinal kullandim 14.gunumde saat de oldu asilamam cnm dr artik oral kullancan progestani sabah aksam ilac bitince kan testi yaptir dedi birde iliski cuma aksam olsun sonra haftada iki kez olsun dedi senin hangi gün önerdi ilişki

benim yumurtalar geç büyüdü bu ay niyeyse... 17 . gün p.tesi aşılamam oldu.. salı çarşamba perşembe ilişki dedi .. dün yani çarşamba kıskançlık krizim geldi adamla küs uyudum atladık onu progesteronuda salıdan itibaren kullancan dedi yatmadan yarım saat önce iki tane fitil olarak kullanıyorum.. gebelik oluşana yada adet olaana kadar kullan dedi.. yarın progesteron tahlili için kan vercem.. 12 haziranda da gebelik testi yaptırcam... bakalım bekliyoruz haktan hayırlısı

bu günü kaçırma aman diyim berki böyle daha iyi olmuştur depo dokmustur iki gunde

Supermanlar daha güçlenmiştir

kuzu bizim süpermenler toplamda 122 milyon flndı ama ileri ve yerinde hareketli toplamı % 25 ti oda 24 milyon 500 bine denk geliyodu , aşılamadan önce iki kutu proxeed plus içirdim sayı 102 milyon fln oranı %55 olmuş sayıda 40 milyon 800 bine çıkmış... çok iyi gelmiş ilaç... şimdi bu sabah son şasesini içti.. bidaha almıycam belki zinco fln alırım güçlendirsin yada evicap e vitamini var ondan alıcam

arkadaşlar bu gonal f iğne cokaz değilmi içinde 12 uç var kaç gün süreli gidiyor bu bilen varmı

arkadaşlar bu gonal f iğne cokaz değilmi içinde 12 uç var kaç gün süreli gidiyor bu bilen varmı

ben gonalf kullanmadım hiçte görmedim o yüzden sana yardımcı olamıycam.. ama kullanan arkadaşlar vardır mutlaka fikir verirler.. ben fostimon kullandım..

selam kızlar bnde aşılamamı dün oldum 15 gün sonra test yaptırcam inş tutar. bnide listeye ekleyebilirsiniz

benide ekleyelin kızlar listeye aşılama 5 haziran test tarihimde 20 haziran :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…