idencimmm benim test tarihim 18haz. Cnmlisteden degistir istersen
Canim ben özelde yaptirdim ozel muayenehanede spermleri bi tup merkezinde yikattik sonra işlem oldu
canım baya pahalıymış yaa bu işlem özellerde... ben 5 tl veriyorum devlete
hakkında hayırlısı oolsun alıyorum listeye senide... sen nerde yaptırıyosun aşılamanı ?
ve.... yine hamile değilimm bhcg 0,633
arkadaşlar bende bugun katıldım sayfanıza 2 buçuk yıllık evliyim hiç korunmadığım halde hamile kalamadım 3 defa çatlatma iğnesi yaptırdım ama olmadı bu ay bende aşılama yaptıracagım bugun itibari ile klomene başladım haftaya cuma kontrolum var rabbim herkesin gönlündekini verir inş. bende aranızadayım artık :):):)
özelde yaptıtıcam ilk aşılamamda özelde olmuştu ama doktorumu değiştirdim bu sefer.300 tl falan tutuyor
özel hastanedeki doktorundan yazı götürürsen kabul ediyolar canım.. kaç kere aşılama oldun özelde ??
Buarada bende bahçelievler medical park ta yaptırıyorum 850 tl ye ...
300 tl iyi bi rakam yine .. 1200 nere 300 nere :) tutsa keşke 5000 de veriyim :)
Benim ilk aşılamam gecen ay oldu tutmadı pesine hemen aşılama yaptıracaktim ama kist oluşmuş bir ay ara verdim . Nasıl bi yazı ki acaba bi de o yazıyı götürsem hemen aşılama yapılır mi
merkezle muayenehane karsi karsiya canim mesafe yoktu cat ignesini 12.gun gece yaptim pazartesi salı çarşamba progestani vajinal kullandim 14.gunumde saat de oldu asilamam cnm dr artik oral kullancan progestani sabah aksam ilac bitince kan testi yaptir dedi birde iliski cuma aksam olsun sonra haftada iki kez olsun dedi senin hangi gün önerdi ilişki
merkezle muayenehane karsi karsiya canim mesafe yoktu cat ignesini 12.gun gece yaptim pazartesi salı çarşamba progestani vajinal kullandim 14.gunumde saat de oldu asilamam cnm dr artik oral kullancan progestani sabah aksam ilac bitince kan testi yaptir dedi birde iliski cuma aksam olsun sonra haftada iki kez olsun dedi senin hangi gün önerdi ilişki
bu günü kaçırma aman diyim berki böyle daha iyi olmuştur depo dokmustur iki gunde
Supermanlar daha güçlenmiştir
arkadaşlar bu gonal f iğne cokaz değilmi içinde 12 uç var kaç gün süreli gidiyor bu bilen varmı
Canım merhaba hayırlı olsun topigin buradaki herkes her gelen hamile olsun inşallahcanım kanuni de yaptırıyorum demissin aşılamanı orada nasıl yapılıyor sıra bekleniyor mi yoksa isteyen herkese yapıyorlar mi
İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
Hicran4242 -------5 Haziran--------------------------- 20 Haziran
Umutlu 26----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran
Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
keroessa----------- 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
duygutbk-----------
nurecrin------------10 Haziran----------------------21 Haziran
stranger19---------17 Haziran----------------------01 Temmuz
esibra----------------17 Haziran----------------------1 Temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?