Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
%100 hareketli süper dedi doktor. Eşimde sperm testi oldu sorun yok dedi.
benim enfeksiyondan dolayı kuruluk çok fazla. Sanırım spermer kuruluktan dolayı ilerleyemiyor. Morfoloji problemi nedir?
Şimdi ne durumdasın peki.

MORFOLOJİ şekil bozukluğu demek canım ... etkiliyo yani.. iyi olması lazım

boşver umutlanma.. umutlar kırılınca yeniden kurması zor oluyo.. inşallah ilk seferde tutar..

canım raporsuz çok pahalı iğneler.. inş. gerek kalmaz bir daha almana.. benimde tutmazsa birdaha almam gerekicek elimde kalanlar yetmiycek çünkü bakalım o zaman ne olcak ?

bnde şimdi merak ettim eşimin sonucuna baktım %93 dio inş sonuda gzl olur

hay maşallahhhh :))) sayıları kaç pekiiii

• İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
• Hicran4242 ---------5 Haziran--------------------------- 18 Haziran
• Umutlu 26-----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran
• Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
• keroessa------------ 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
• duygutbk------------tarihleri bekleniyooo
•nurecrin--------------10 Haziran---------------------------21 Haziran
•stranger19-----------17 Haziran--------------------------01 Temmuz
•esibra----------------17 Haziran--------------------------1 Temmuz
•frznn--------------5 Haziran---------------------------20 Haziran
•guldusum-------------

%100 hareketli süper dedi doktor. Eşimde sperm testi oldu sorun yok dedi.
benim enfeksiyondan dolayı kuruluk çok fazla. Sanırım spermer kuruluktan dolayı ilerleyemiyor. Morfoloji problemi nedir?
Şimdi ne durumdasın peki.

benimde eşimde %85 ti ileri hareketli sayısı.nisanda aşılama olmuştum olumsuz sonuçlandı daha sonra kist oldu diye 1 ay ara verdim.geçen ay birşey yapmadım sadece ilaçsız takiple doğal yolla denedim ama malesef olmadı.bu ay tekrar aşılama denemek istiyorum ama eşime ayrıntılı tetkik yaptırıyoruz.bu ay aşılamamı ilaç olmadan doğal yolla takip yapıp tek yumurtayla denicem inş. Allah nasip eder..
Morfoloji spermlerin şekil bozukluklarıyla yani kalitesiyle ilgili her sperm testinde incelenmiyor.bazen sayı ve hareketlilik yeterli olsada kalitesiz sperm olabiliyor.

İnşallah herşey güzel olur canım. Hani isyan etmek istemiyorum. Allah nasip etmediyse vardır elbet bir sebebi diyorum.
Umarım burdaki her arkadaşın güzel haberlerini alırız.
İğne kullandın mı peki aşılamadan sonra.

Evet bendede rapor yok. paralı aldım her defasında ama sağolsun bir eczane buldum. Fiyatı uygun veriyor.

hergün progestan kullanmıştım 3 tane.seni uyarmamın sebebi ben ilk dürek özel bi hastanenin tüp bebek bölümüne gittim bi tavsiye üzerine doktor çok ilgilendi ama sanırım eşimin analizini direk kendi açısından sadece aşılama ve tüp bebek açısından değerlendirip üzerinde durmadı heralde.yıkamadan önceki değerlere önem vermedi.yıkamada sperm sayısı direk azaltıldığı içinde oran zaten otomatik olarak artıyor.bizi en azından uyarması gerekir diye düşünüyorum çünkü zaman çabuk geçiyor yardımcı tekniklerden faydalanırken iyileştirmeye de çalışabilirdik.

• İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
• Hicran4242 ---------5 Haziran--------------------------- 18 Haziran
• Umutlu 26-----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran
• Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
• keroessa------------ 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
• duygutbk------------tarihleri bekleniyooo
•nurecrin--------------10 Haziran---------------------------21 Haziran
•stranger19-----------17 Haziran--------------------------01 Temmuz
•esibra----------------17 Haziran--------------------------1 Temmuz
•frznn--------------5 Haziran---------------------------20 Haziran
•guldusum-----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran

Teşekkür ederim uyarın için. Rapor evde bir bakyım. Neler yazıyor. Sadece aklımda kalan yıkamadan önce hareketlilik sayısı % 60 küsür
Ben aşılamayı yeditepe üniv. oldum. Doktorum orda yaptı.

ya kızlar şu progeston tablet bende acayip kaşıntı yaptı... yine mantar olcak diye ödüm kopuyooo ( yarın doktora sorcam ama daha önce kullanan yada bu sorunla karşılaşanınız varmı acaba

ya kızlar şu progeston tablet bende acayip kaşıntı yaptı... yine mantar olcak diye ödüm kopuyooo ( yarın doktora sorcam ama daha önce kullanan yada bu sorunla karşılaşanınız varmı acaba

iğne yerine hap mi verdi doktor. Mantarı allah kimseye göstermesin ya çok kötü.
Sanırım onun birde jeli varmış. En etkilisi iğne diyorlar.

bende yan etki yapmamıştı ama doktorunla görüş belki başka bişey yada fitil verebilir.

valla bana bişi demediler ya aşılamayı başka doktor yaptı bnm doktorumu bulmak mesele zaten yani napcam bilmiyorum artık beklicem sen vuruluomusun

Konuşup, bilgi alabileceğin doktor cidden çok önemli.
ben bu akşam başlayacağım iş çıkışı gidip vurulacağım. 12 gün boyunca neden vurulmam gerekiyor dedim doktora. İğneler rahim derisini inceltiyormuş.
Şayet aşılamada bebiş tutarsa düşük olasılığı yüksek dedi. O yüzden bu iğne o deriyi kalınlaştırmaya yarıyormuş ki bebek tutunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…