senin aşılama ne zaman oldu
Bende iyiyum gecen ay cnm bende bebiş tuttu darisi size inş
inş canım çok sevindim benim ilk aşılama oldu 10 gün sonra belli olacak bakalım senin ilk aşılamada mı tuttu
Cnm cok para ya oralarda ben ozelde 250tl tuttu sadece
sen nerde yaptırdın canım
Tünaydın kızlarrrGece pek uyuyamadım sabah uyudum anca uyandım ve ev berbaaatt Geçen hafta elimi sürmedim cumartesi eşim yaptı ama pazar battı yine Bu hafta artık iş başa düşüyor birşey olmaz herhalde dimi temizlik yapsam ağır kaldırmadan?
Buarada dilerim bol güzel haberli bir hafta olurbende cumartesi yaptırıcam testimi heycanlıyım bu haftaaa )
Tünaydın kızlarrrGece pek uyuyamadım sabah uyudum anca uyandım ve ev berbaaatt Geçen hafta elimi sürmedim cumartesi eşim yaptı ama pazar battı yine Bu hafta artık iş başa düşüyor birşey olmaz herhalde dimi temizlik yapsam ağır kaldırmadan?
Buarada dilerim bol güzel haberli bir hafta olurbende cumartesi yaptırıcam testimi heycanlıyım bu haftaaa )
Hoşgeldin sbl'cim,
Bende bu gece çok terledim endese anlamadım stresten sanırım :)))
Ağır kaldırmadan yapabilirsin ama kendini yorma bırak pis kalsın cumartesine kadar.
Dikkat et biraz daha kalsin ev ne olmus
Bende bende))Camı açtım busefer sesten uyuyamadım cadde üzerinde ev yook öyle dip bucak dalmayacağım zaten yaw umrumda değil dediğin gibi )ama varyaaa çat kapı biri gelecek diye de aklım çıkıyo hahahah )
mrb kızlar bende yeniyim bugün ikinci iğnemi vuracağım doktor cuma günü kontrole çağırdı gonalf 75 kullanıyorum bende
:)))Beni sıcaktan değil gördüğüm kabuslardan bastı sanırım :)))
haha açma sende kapıyı o zaman:)))
bu iğne ne için ben çatlatma iğnesi dışında hiç iğne yaptırmadım
yumurta geliştirici iğne bu sonra çatlama iğnesi vurup aşılama yapılıyor die biliyorum belki sana hap vermiştir hap içtinmi
Hoşgeldin canım aramıza; )Bende gonal f 75 kullandım canım haydi hayırlı olsun inş güzel güzel geliştirsin yumurtişlerimrb kızlar bende yeniyim bugün ikinci iğnemi vuracağım doktor cuma günü kontrole çağırdı gonalf 75 kullanıyorum bende
bu iğne ne için ben çatlatma iğnesi dışında hiç iğne yaptırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?