Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tünaydın kızlarrrGece pek uyuyamadım sabah uyudum anca uyandım ve ev berbaaattGeçen hafta elimi sürmedim cumartesi eşim yaptı ama pazar battı yineBu hafta artık iş başa düşüyor birşey olmaz herhalde dimi temizlik yapsam ağır kaldırmadan?
Buarada dilerim bol güzel haberli bir hafta olurbende cumartesi yaptırıcam testimi heycanlıyım bu haftaaa)

Hoşgeldin sbl'cim,
Bende bu gece çok terledim endese anlamadım stresten sanırım :)))
Ağır kaldırmadan yapabilirsin ama kendini yorma bırak pis kalsın cumartesine kadar.

Dikkat et biraz daha kalsin ev ne olmus

Hoşgeldin sbl'cim,
Bende bu gece çok terledim endese anlamadım stresten sanırım :)))
Ağır kaldırmadan yapabilirsin ama kendini yorma bırak pis kalsın cumartesine kadar.

Bende bende))Camı açtım busefer sesten uyuyamadım cadde üzerinde evyook öyle dip bucak dalmayacağım zaten yaw umrumda değil dediğin gibi)ama varyaaa çat kapı biri gelecek diye de aklım çıkıyo hahahah)

Bende bende))Camı açtım busefer sesten uyuyamadım cadde üzerinde evyook öyle dip bucak dalmayacağım zaten yaw umrumda değil dediğin gibi)ama varyaaa çat kapı biri gelecek diye de aklım çıkıyo hahahah)

:)))Beni sıcaktan değil gördüğüm kabuslardan bastı sanırım :)))
haha açma sende kapıyı o zaman:)))

mrb kızlar bende yeniyim bugün ikinci iğnemi vuracağım doktor cuma günü kontrole çağırdı gonalf 75 kullanıyorum bende

ben gündelik işleri yapıyorum doktor bişey olmaz dedi bide bişey soracağım ben normalde çok üşüyen biriyim ama bu aralar geceleri yanıyorum resmen bu normal mi acaba

:)))Beni sıcaktan değil gördüğüm kabuslardan bastı sanırım :)))
haha açma sende kapıyı o zaman:)))

))hahahaha)ya da arkadan bağırayım evde yokuuuuuummm hahaha))Yaa bende doktorumu gördüm hayırolsun çocuğu olmuyormuş onunda eşi ikitane evlatlık çocuk almış biri ufak diğeri 5 yaşında beni çağırıyo yardım et ben nasıl bakıcam diyo allah allah diyorum rüyamda kadın doğum doktoru kendi çocuğu olmuyo işe bak diyorum hayır olsun...

mrb kızlar bende yeniyim bugün ikinci iğnemi vuracağım doktor cuma günü kontrole çağırdı gonalf 75 kullanıyorum bende
Hoşgeldin canım aramıza; )Bende gonal f 75 kullandım canım haydi hayırlı olsun inş güzel güzel geliştirsin yumurtişleri)Bende sadece 1 tane geliştirdi 14 gün mü ne kullandım 4 tane oldu toplamda ama biri daha büyüktü ve kendiliğinden çatladı)
bu iğne ne için ben çatlatma iğnesi dışında hiç iğne yaptırmadım

Canım yumurtaları geliştirmek için kullanılıyor ama haota verebiliyorlar belki senin doktorun gerek görmemiş olabilir önemli olan yimurtaların istenilen boya gelip çatlaması endişe etme bana vermediler deyip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…