Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb kızlar

Sabah test yaptimmm koca bi tek cizgi

Selam canımm...Çok kkızdımsana asma suratını!Senin günün 18 inde o da kan testi ile!!Hem idrarda çıkması için adet gününün geçmesi gerekiyor biliyorsun kiminde adet günü 1 hafta bile geçse zor çıkıyor!!!Niye idrar testini yapıp canını sıkıyorsun çıkmayacağı aşikar idrarda bukadar sürede aaaaa!!!Kızdırmayın beniii ))))

bu iğne ne için ben çatlatma iğnesi dışında hiç iğne yaptırmadım

prog. canım yani göbekten vurulan iğneler rahim duvarını inceltiyor.
Bu iğnede olası bir gebelikte bebeğin düşmemsi için rahim duvarını kalınlaştırmak için.
Benim bugün bitiyor kısmetse

tünaydın canım.. yapma işi boşver 15 günde ölmezsin pislikten :))

Mrb kızlar

Sabah test yaptimmm koca bi tek cizgi

ya niye yapıyosun sen idrar testini.... nerde benim oklavam.... oklavayı bulamadım çantayla idare et

Canım üzme kendini idrarda çıkmaz.
Yarın kan testi yaptır. Onda kesin sonuç çıkar.
Yıpratma kendini ben test yaptım cumartesi rahatladım. yarın öylesine vericem önümüzdeki maçlara bakıcaz artık olmazsa napalaım :)))asma yüzünü bebğim

benimde klomen daha etkiliydi yaa.. enteresan valla... bu ay baltarçınçörek otu yiycem canım destek olsun.. bana iyi gelmişti o karışım.. hiç ilaç kullanmadığım ay yemiştim normale göre daha çok büyümüştüü..

Son düzenleme:
guldurdun Beni idencimmm yaw

gülcez tabi aaa....

kız bak bu demek değilki pozitif çıkacak demiyorum sana evet kan testinde negatif çıkabilir ama bu dünyanın sonu değil... baksana siz sonucu alana kadar ben ikinci aşılamaya başladım bile ne mutlu bana tekrardan umutlanabilceğim yumurtalarım spermlerim var :)) milyonlarca çocuum var biri benim olacak günün birinde allahın izniyle :)

Amiin canımm)yook ilk kontrol için geç değil benimde 6.gün dü ilk kontrolüm ve bende ya ozamana kadar kocaman olursa diye korkmuştum hahah)ama bende klomen daha etkili oluyordu neyse)ilk 6 günden sonraki kontrollerin eğer ilacı kullanmaya devam derse 2şer gün ara ile oluyor anca büyüyorlar zaten...[/QUOTE]

bir kutu verdi yeterli olmasza ikinci kutuya başlarız dedi bugün bide incir suyu içtim ama içmesemmi yan etkisi olurmu acaba bide bebe aspirini içmişmiydin sen

canim haklisin testi yaparken tek cizgi ciksa bile uzulmem.diyordum ama öyle olmadı

Hani bazilarinin reglden.once silik çizgi çıkıyormuş ya o yüzden bende yapim dedim tek çizgi zaten adet belirtilerim basladi
Azcuk sabır canımmm... Gebelik belirtileri de adet belirtisi gibi ben 1 haftadır heran adet olacakmışım gibi(Bekle hemen üzülme olmazsa da devam edicez zaten...
Bence de enteresan iğne dedim çok daha etkilidir dedim klomenle 18mm 19mm olurken hemde sayı daha fazla olurken iğne ile 14mm oldu yaKuru incir canım çok etkiliymiş benimde bu ay olmazsa başlıycam kuru incire...

bir kutu verdi yeterli olmasza ikinci kutuya başlarız dedi bugün bide incir suyu içtim ama içmesemmi yan etkisi olurmu acaba bide bebe aspirini içmişmiydin sen[/QUOTE]

Canım benimde 1 kutuydu 900 lük mü?baktım şimdi tam 12 gün kullanmışım zaten 75×12 900 yapıyor tam yetmiş 13.gün kontrole gittiğimde çatlamıştı yumurtam aynı gün aşılamam oldu)incir suyu zararlı olmaz ama abartma birde büyüme durumuna göre al mesela ilk kobtrole kadar pek içme ilk kontrolde baktın istenilen boylara yaklaşmamış kuru incir ye.Aspirin içmedim ben canım onu niye verdi kanı sulandırmak için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…