Mrb kızlar
Sabah test yaptimmm koca bi tek cizgi
Mrb kızlar
Hoşgeldin canım aramıza; )Bende gonal f 75 kullandım canım haydi hayırlı olsun inş güzel güzel geliştirsin yumurtişleri)Bende sadece 1 tane geliştirdi 14 gün mü ne kullandım 4 tane oldu toplamda ama biri daha büyüktü ve kendiliğinden çatladı )
saol canım hepimizin kucakları bebişlerle dolsun inşallah 6tane iğne vurup cuma kontrole gideceğim çok geçdeğil dimi kontrol için
Aramıza hoşgeldin canım hadi hayırlısı olur inşallah.mrb kızlar bende yeniyim bugün ikinci iğnemi vuracağım doktor cuma günü kontrole çağırdı gonalf 75 kullanıyorum bende
kan testi yapmaya cesaretim yok artik beklicem sadece
bu iğne ne için ben çatlatma iğnesi dışında hiç iğne yaptırmadım
Hoşgeldin canım aramıza; )Bende gonal f 75 kullandım canım haydi hayırlı olsun inş güzel güzel geliştirsin yumurtişleri)Bende sadece 1 tane geliştirdi 14 gün mü ne kullandım 4 tane oldu toplamda ama biri daha büyüktü ve kendiliğinden çatladı )
saol canım hepimizin kucakları bebişlerle dolsun inşallah 6tane iğne vurup cuma kontrole gideceğim çok geçdeğil dimi kontrol için
Amiin canımm)yook ilk kontrol için geç değil benimde 6.gün dü ilk kontrolüm ve bende ya ozamana kadar kocaman olursa diye korkmuştum hahah )ama bende klomen daha etkili oluyordu neyse )ilk 6 günden sonraki kontrollerin eğer ilacı kullanmaya devam derse 2şer gün ara ile oluyor anca büyüyorlar zaten...
canim haklisin testi yaparken tek cizgi ciksa bile uzulmem.diyordum ama öyle olmadı
Tünaydın kızlarrrGece pek uyuyamadım sabah uyudum anca uyandım ve ev berbaaatt Geçen hafta elimi sürmedim cumartesi eşim yaptı ama pazar battı yine Bu hafta artık iş başa düşüyor birşey olmaz herhalde dimi temizlik yapsam ağır kaldırmadan?
Buarada dilerim bol güzel haberli bir hafta olurbende cumartesi yaptırıcam testimi heycanlıyım bu haftaaa )
Mrb kızlar
Selam canımm...Çok kkızdımsana asma suratını!Senin günün 18 inde o da kan testi ile!!Hem idrarda çıkması için adet gününün geçmesi gerekiyor biliyorsun kiminde adet günü 1 hafta bile geçse zor çıkıyor!!!Niye idrar testini yapıp canını sıkıyorsun çıkmayacağı aşikar idrarda bukadar sürede aaaaa!!!Kızdırmayın beniii))))
işte sende hap içmişsin anladığım kadarıyla ümitsizliğe kapılma inş olurevet klomen içtim sonra ovitrelle vurundum 1 tane yumurtam olmuş :) çok bi şansım yok galiba
Amiin canımm)yook ilk kontrol için geç değil benimde 6.gün dü ilk kontrolüm ve bende ya ozamana kadar kocaman olursa diye korkmuştum hahah )ama bende klomen daha etkili oluyordu neyse )ilk 6 günden sonraki kontrollerin eğer ilacı kullanmaya devam derse 2şer gün ara ile oluyor anca büyüyorlar zaten...
Aramıza hoşgeldin canım hadi hayırlısı olur inşallah.
guldurdun Beni idencimmm yaw
kan testi yapmaya cesaretim yok artik beklicem sadece
Azcuk sabır canımmm... Gebelik belirtileri de adet belirtisi gibi ben 1 haftadır heran adet olacakmışım gibicanim haklisin testi yaparken tek cizgi ciksa bile uzulmem.diyordum ama öyle olmadı
Hani bazilarinin reglden.once silik çizgi çıkıyormuş ya o yüzden bende yapim dedim tek çizgi zaten adet belirtilerim basladi
Bence de enteresan iğne dedim çok daha etkilidir dedim klomenle 18mm 19mm olurken hemde sayı daha fazla olurken iğne ile 14mm oldu yabenimde klomen daha etkiliydi yaa.. enteresan valla... bu ay baltarçınçörek otu yiycem canım destek olsun.. bana iyi gelmişti o karışım.. hiç ilaç kullanmadığım ay yemiştim normale göre daha çok büyümüştüü..
benim dr asilama tutmazsa bir ay ara verelim dedi yasin genc ilaclarin etkisi de devam eder adetinin 16.gunu progestan gunde 3kez kullan dedi 10devam dedi bu ay rahat olcam yani stres yok belki boyle gelecek meleğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?