Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Günaydın canım,

İnşallah hayırlısı olur. Aşılama olacaksın değil mi? Tüp değil
Evet baya konuştuk hafta sonu ben dayanamdı mcumartesı test yaptım çok kötüydüm dayanamadım yaptırdım 1,07 çıktı.
Ama rahatladım. Bugün son iğnemi vurulacağım sabahta kan vereceğim

hoşgeldin iden'cim sorma haftasonu bizim de cenazemiz vardı koçturmaca geçti.forum haftasonu biraz karamsardı bu hafta bol duayla başlıyoruz güzel haberlerin havada uçuştuğu bi hafta bekliyorum.yarın hayırlısıyla aşılamam olsun güzel günler gelicek inş.

merhaba şulecim.haftasonu malum evde net olmadığı için haftasonu yazamıyorum.şulecim bu doktor devlet hastanesinde profmu? proflara görünebiliyormuyum.birde çok sıra falan bekledinmi kalabalıkmıydı

Son düzenleme:

canım hakkımızda hayırlısı.. aşılama olcam ikincisi... bakalım bu nasıl olcak..

canım başın saolsun.. inş. yarın aşılaman olur bebişin gelir konar göbeğine

cumaya kadar 37,5 vurcam.. cuma günü tekrar kontrol var bakıyım ne dicekler

Hadi inşallah bu sefer güzel haberler alırız canım
Bende aşılama ypatırsam yoksa tüpemi geçsem diye düşünüyorum
Bi sürü para veriyoru maşılma iğnelere sonuç yok hiç değilse tüp daha garanti

tüpte garanti değil tatlım.. ama aşılamanıda özelde yaptırıyosan maddi yönden haklısın.. üç kere aşılama yaptırcağına bir kere tüp yaptırırsın... bilmiyorumki her türlü risk..

tüpte garanti değil tatlım.. ama aşılamanıda özelde yaptırıyosan maddi yönden haklısın.. üç kere aşılama yaptırcağına bir kere tüp yaptırırsın... bilmiyorumki her türlü risk..

Evet canım garanti değil ama aşılamaya oranla daha yüksek hamile kalma olasılığın.
Evt özelde yaptırıyorum İğnesi aşılaması vs. 1,500,00 TL. para tuttu.
Bir daha bunu verene kadar ne kadrdır tüp bilmiyorum konuşacağım tüp yaptırıp 2 tane isteyeceğim :)hatta 3 :))hahaha

Malesef tatlım :) iki yada üç yasak :) iki başarısız denemeden sonra iki koyuyolar :))

slm kızlar bişey soracaktım bu aşılamadan sonra iğne vurulanlar varmış bende öyle bişey olmadı bu iğne ne için yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…