günaydın zuzular...bugün doktora gittim...
yine iğneyi yarım doz başlatıyolarcuma günü tekrar gitcem... bu arada bal tarçın çörek otu yemeyi düşünüyorum... destek olsun yumurtalara...
geçmişi okuyamadım.. cumadan beri sayfalar akmış gitmiş maşallah :)
havadisleri yavaş yavaş öğrenirim varmı gelişmesi olan :)
kızlar merhaba bir şeyler sormuşsunuz ama yazamadım kusura bakmayın misafirim gelecek yemek yapmakla meşguldum bu aralar yoğunum pek giremicem sorunuz varsa özelden mesajda atabilirsiniz versacecim özel değil sineminde dediği gibi normal devlet hastanesi ama çok beğendim çok tatlı tonton bir doktor girmek istersen gidebilirsin öneririm . Sinemcim 3te randevum vardı ordaydım ama kosturmaca ıcınde gectı bı ora bı burası hastane ne kadar buyukmus oyle bulana kadar canım cıktı d blokta 3. katta odası var ordaydım canım adetımın 2. gunu yıne gıtcem buyuk ıhtımal pazartesı gıderım ıcerı gırer gırmez adamın ıcıne dogdu herhalde ogretmen mısın dedı dırek ne gulesım geldı aklıma dırek sen geldın :))) hıc uzme o tatlı canını denk gelrısek hastanede goruselım bı kahve ıcelım opuyorum kızlar hepınızı Allaha emanetle stres yokk!!!!!!!!!!!!!
Günaydın canım,
İnşallah hayırlısı olur. Aşılama olacaksın değil mi? Tüp değil
Evet baya konuştuk hafta sonu ben dayanamdı mcumartesı test yaptım çok kötüydüm dayanamadım yaptırdım 1,07 çıktı.
Ama rahatladım. Bugün son iğnemi vurulacağım sabahta kan vereceğim
hoşgeldin iden'cim sorma haftasonu bizim de cenazemiz vardı koçturmaca geçti.forum haftasonu biraz karamsardı bu hafta bol duayla başlıyoruz güzel haberlerin havada uçuştuğu bi hafta bekliyorum.yarın hayırlısıyla aşılamam olsun güzel günler gelicek inş.
iden'cim gonal -f mi yoksa puregon mu kullanıyorsun
ikiside değil tatlım fostimon diye bi ilaç.. klomen kadar etkili , gonal-f kadar çok etkisi yok yani... klomene cvp verdiğim için bu iğneyi verdiler sanırım
klomen kadar etkiliyse canım nie klomen yerine iğne vweriyorlar.iğneyi kullanmak daha zor değilmi
Anladım canım. Ne kadarlık dozajla vuruluyorsun.
cumaya kadar 37,5 vurcam.. cuma günü tekrar kontrol var bakıyım ne dicekler
Hadi inşallah bu sefer güzel haberler alırız canım
Bende aşılama ypatırsam yoksa tüpemi geçsem diye düşünüyorum
Bi sürü para veriyoru maşılma iğnelere sonuç yok hiç değilse tüp daha garanti
tüpte garanti değil tatlım.. ama aşılamanıda özelde yaptırıyosan maddi yönden haklısın.. üç kere aşılama yaptırcağına bir kere tüp yaptırırsın... bilmiyorumki her türlü risk..
Evet canım garanti değil ama aşılamaya oranla daha yüksek hamile kalma olasılığın.
Evt özelde yaptırıyorum İğnesi aşılaması vs. 1,500,00 TL. para tuttu.
Bir daha bunu verene kadar ne kadrdır tüp bilmiyorum konuşacağım tüp yaptırıp 2 tane isteyeceğim :)hatta 3 :))hahaha
Bende vurulmadim cnm herkes icin gecerli degilslm kızlar bişey soracaktım bu aşılamadan sonra iğne vurulanlar varmış bende öyle bişey olmadı bu iğne ne için yapılıyor
Slm kızlar nasılsınız
Bende vurulmadim cnm herkes icin gecerli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?