fena değil biraz bel ağrım var okadar birazda gaz
Sabah keyifsiz ve huysuzdum şimdi daha iyiyimsen normal gününü bekle canım ...
iyi olmana sevindim canım.
Ben yatıyorum kızlar yarın grş allah rahatlık versin mucukkk:))
Hahaha)Bende de var çok fena güya yemek yedim sanki biri içime gaz verdi nasıl karnım şişti anlatamam )
merhaba sbl'cim nasılsın
selam arkadaslar bende bu ayin sonunda veya temmuz basi asilama olcam kismetse
beraber dua edelimmi hepimiz icin?? bi dua listesi cikaralim herkese sirayla dua edelim tüm olumsuzluklar ortadan kalksin ne dersiniz???
bu üç aydır merional igne kullanıyorum 8 ay üstüste ovitrelle 5 ay klomen 5 ay progestan daha öünmde kaç ilaç kullanacagım belli degil zararlarını bilen varmı çok kilo yapıyo orası malum ama kendi kendime ne yapıyorum onu bilmek istiyorum
iyi haftalar herkese de nerde bu millet:):) bugün kontrole gittim aşılamam yarına kaldı inş. nasip olursa yarın büyük gün..
temizlik yapıyolar heralde:)amin canım inş. hepimiz kavuşuruz.Bu hafta çoğunluğumuzun haberleri kesinleşcek heralde umarım güzel haberlerin bol olduğu bi hafta olurHerkes ev hanımı heralde uyanamadılar:)))
Hayırlısı olsun canım. Umarım bebişine kavuşursun.
temizlik yapıyolar heralde:)amin canım inş. hepimiz kavuşuruz.Bu hafta çoğunluğumuzun haberleri kesinleşcek heralde umarım güzel haberlerin bol olduğu bi hafta olur
temizlik yapıyolar heralde:)amin canım inş. hepimiz kavuşuruz.Bu hafta çoğunluğumuzun haberleri kesinleşcek heralde umarım güzel haberlerin bol olduğu bi hafta olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?