Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bütün bu olumsuzluklar nedir anlayamadım.yazdıklarınızı okumaya çalıştım herkesde farklı bi prob. Benim de yarın aşılamam var ama iki gündür çok köyüyüm cenazemiz var nasıl gitcem yarın bilmiyorum.bi olumsuz havadır gidiyo bol bol dua edelim iyi füşünelim iyi olsun tekrar girmeye çalışırım ama nolur daha erken yaotırmayın testleri havanızı değiştiriyosunuz moral çok önemliii

herkese günaydınnnn :) eş ve babalarınızın babalar gününü kutlar en kısa zamanda baba diyen veletler dünyaya getirmeyi dilerim, akşama kadar evde olmıycam o yüzden hepinizi şimdiden kocaman öpüyorummmm hayırlı günler diliyorum

selam arkadaslar bende bu ayin sonunda veya temmuz basi asilama olcam kismetse
beraber dua edelimmi hepimiz icin?? bi dua listesi cikaralim herkese sirayla dua edelim tüm olumsuzluklar ortadan kalksin ne dersiniz???

selam arkadaslar bende bu ayin sonunda veya temmuz basi asilama olcam kismetse
beraber dua edelimmi hepimiz icin?? bi dua listesi cikaralim herkese sirayla dua edelim tüm olumsuzluklar ortadan kalksin ne dersiniz???

Canım inş kavuşursun bebişine sendeYapalım valla olur ama yarın kızlarda gelsin beraber kararlaştıralım..

bu üç aydır merional igne kullanıyorum 8 ay üstüste ovitrelle 5 ay klomen 5 ay progestan daha öünmde kaç ilaç kullanacagım belli degil zararlarını bilen varmı çok kilo yapıyo orası malum ama kendi kendime ne yapıyorum onu bilmek istiyorum

evet hep birlikte dua edelim çok güzel fikir .. sonuç alma tarihine göre sıralayalım mesela. yarın sonuç alacaktan başlayalım. müminin mümine duasını rabbim kabul eder ...iyi geceler....

Cnm ben bir defa icini okudum böbreklere bile zarar veriyormuş bir yer duzeltelim diye bir yerlerimizi bozdugumuz kesin

iyi haftalar herkese de nerde bu millet:):) bugün kontrole gittim aşılamam yarına kaldı inş. nasip olursa yarın büyük gün..

temizlik yapıyolar heralde:)amin canım inş. hepimiz kavuşuruz.Bu hafta çoğunluğumuzun haberleri kesinleşcek heralde umarım güzel haberlerin bol olduğu bi hafta olur

:))Evet canım. Gelirler birazdan.
İnşallah bakalım ben cumartesi çok aceleci davranmdım ama rahtaldım gerçekten.
Bugün son iğnem vurulup yarın kan vereceğim bakalım

günaydın zuzular...bugün doktora gittim...

yine iğneyi yarım doz başlatıyolar cuma günü tekrar gitcem... bu arada bal tarçın çörek otu yemeyi düşünüyorum... destek olsun yumurtalara...

geçmişi okuyamadım.. cumadan beri sayfalar akmış gitmiş maşallah :)

havadisleri yavaş yavaş öğrenirim varmı gelişmesi olan :)

temizlik yapıyolar heralde:)amin canım inş. hepimiz kavuşuruz.Bu hafta çoğunluğumuzun haberleri kesinleşcek heralde umarım güzel haberlerin bol olduğu bi hafta olur

keşke evde olsam temizlik yapsam :)) işteyim şuan zuzular... valla ne sıkıntı ya çalışırken tedavi... izin alması ayrı dert geldiğinde çektiğin surat ayrı dert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…